Çağlar Bayur 5 Temmuz 2023 Paylaş 5 Temmuz 2023 E5 ten geldim, 10 dan sonra saymayı bıraktım dengesizleri Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Temmuz 2023 Paylaş 6 Temmuz 2023 gün geçtikçe baskı arttıkça millet kendini daha çok kaybediyor..... 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Temmuz 2023 Paylaş 9 Temmuz 2023 (düzenlendi) motor sürmekten korkar oldum arkadaş, 13:39 a bakın hele yuh yav, video komple yuhta neyse... yaş ksııtlamalı ama korkmayın çok kötü şeyler yok, Zafer Akçay hocanın videolardan.... 9 Temmuz 2023 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 4 Eylül 2023 Paylaş 4 Eylül 2023 Ankara'da savaş uçağı deposu düşmüş otoparka, kasko öder mi, sigorta ne yapar? 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 4 Eylül 2023 Paylaş 4 Eylül 2023 !! nasıl ya? insanlarda olabilirdi altında. şaka gibi. Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 4 Eylül 2023 Paylaş 4 Eylül 2023 Teknofestteki F4 maket roketine benziyor. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Eylül 2023 Paylaş 4 Eylül 2023 İnanılır gibi değil https://onedio.com/haber/ankara-da-f-4-savas-ucagindan-kopan-parca-otoparka-dustu-1170612 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Eylül 2023 Paylaş 4 Eylül 2023 nemden felan anektar devreyi tamamlamıştır derler mi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Eylül 2023 Paylaş 4 Eylül 2023 Macit Aliyev yazdı: Teknofestteki F4 maket roketine benziyor. Ben de böyle bir şey düşünmüştüm ama.. değilmiş. depoymuş Çağlar Bayur yazdı: nemden felan anektar devreyi tamamlamıştır derler mi Derler.. yağmurdan olmuş da diyebilirler.. Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 4 Eylül 2023 Paylaş 4 Eylül 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Ben de böyle bir şey düşünmüştüm ama.. değilmiş. depoymuş Derler.. yağmurdan olmuş da diyebilirler.. Emmi, kasko karşılar mı masrafını, gök cismi klozu var mı Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 Eylül 2023 Paylaş 4 Eylül 2023 Yohamano muydu, yokohama mı lastik vardı bi marka 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Eylül 2023 Paylaş 4 Eylül 2023 Murat Sürmeli yazdı: Emmi, kasko karşılar mı masrafını, gök cismi klozu var mı Karşılar ya.. Ani ve beklenmedik bi olay sonuçta 1 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 4 Eylül 2023 Paylaş 4 Eylül 2023 İlkay Başaran yazdı: Yohamano muydu, yokohama mı lastik vardı bi marka yokamuha olabilir. :) 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Eylül 2023 Paylaş 4 Eylül 2023 depo düşmüş te, patlama benzeri gürültü detayı yok haberlerde Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 Eylül 2023 Paylaş 4 Eylül 2023 Nasıl olur ki böyle bir hata? Kopmuş ve fark edilmemiş bir saplama mı? Yoksa eksik mi takılmış. Ya insan ölseydi? Yorum bağlantısı
Cem Işık 5 Eylül 2023 Paylaş 5 Eylül 2023 İlkay Başaran yazdı: Nasıl olur ki böyle bir hata? Kopmuş ve fark edilmemiş bir saplama mı? Yoksa eksik mi takılmış. Ya insan ölseydi? Burası türkiye, her şey olabilir. 50 senelik uçak bahsedilen. Zamanında ataköyden yeşilköye gittim bisikletle gezmeye, dönüşte bi baktım sahil yolunda koca bir uçak pistten çıkmış yolda taksiye girmiş. Polislerin konuşmasına şahit olmuştum tutanak hazırlamaya uğraşırlarken, nerede len bunun plakası diye birbirlerine soruyordu polisler uçak için.:) 2 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Eylül 2023 Paylaş 5 Eylül 2023 yakıt deposu gibi eleman için fazlasıyla yumuşak bir düşüş. Süngerden yapmışlar herhalde Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 Eylül 2023 Paylaş 5 Eylül 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: yakıt deposu gibi eleman için fazlasıyla yumuşak bir düşüş. Süngerden yapmışlar herhalde Benim yakıt deposu düşse anca ses çıkarırdı. Plastik. Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 5 Eylül 2023 Paylaş 5 Eylül 2023 Benim iş yerimin olduğu mahalleye düştü. Bi uçak sesi duydum sonra bu haberi gördüm. Yakıt deposuna dair bilginin kaynağı neresi? Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 5 Eylül 2023 Paylaş 5 Eylül 2023 Bu atılabilir yakıt deposuymuş, haberlerde öyle demişti en azından, it dalaşında atılırmış, bakımsızlıktan düşmüştür bence 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Eylül 2023 Paylaş 5 Eylül 2023 İlkay Başaran yazdı: Benim yakıt deposu düşse anca ses çıkarırdı. Plastik. Uçak iyiki lpg’li değilmiş. Tank düşse çukur açardı orada 2 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 5 Eylül 2023 Paylaş 5 Eylül 2023 Yalnız tank araçlara düşmemiş, önce yere çarpıp sonra araçların üstüne fırlamış. Baya ağır bir malzeme diyorlar Yorum bağlantısı
Recommended Posts