Çağlar Bayur 10 Kasım 2021 Paylaş 10 Kasım 2021 Sani Gerşon yazdı: Benim araba deneyelim , test için hazırım Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Kasım 2021 Paylaş 10 Kasım 2021 Çağlar Bayur yazdı: deneyelim , test için hazırım Duran engel mi olacaksın Yorum bağlantısı
Metin Akbal 10 Kasım 2021 Paylaş 10 Kasım 2021 Yav arkadaş saygını duyda kenarda duy. Neyine güvendin o kalabalık yolda. Şimdi bu arkadaş daha ömrü billlah saygı duruşunda bulunmaz. 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Kasım 2021 Paylaş 10 Kasım 2021 Sani Gerşon yazdı: Benim araba milyonluk muymuş Arıza halleri dışında otoyolda durmak yasak. Polis bakarsa mantık olarak %50-50 olmalı derim. Ama burası d100 ama takip mesafesi denen bir şey var. hani hep eleştiriyorlar ya, ohooo takip mesafesine uysak trafik silivri’ye gider diye. Evet doğru gider 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Kasım 2021 Paylaş 10 Kasım 2021 Metin Akbal yazdı: Yav arkadaş saygını duyda kenarda duy. Neyine güvendin o kalabalık yolda. Şimdi bu arkadaş daha ömrü billlah saygı duruşunda bulunmaz. Her şeyin şeyini çıkarmakta üstünüze yok. Akan trafikte 3. Şeritte kriz geçirsen bile durulmaz. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ama burası d100 ama takip mesafesi denen bir şey var. hani hep eleştiriyorlar ya, ohooo takip mesafesine uysak trafik silivri’ye gider diye. Evet doğru gider Duran araca takip mesafesi olmaz 3 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Kasım 2021 Paylaş 10 Kasım 2021 Sani Gerşon yazdı: Duran engel mi olacaksın doblo olmasa olurdu lakin bu şartlarda pilot olurum Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ama burası d100 ama takip mesafesi denen bir şey var. hani hep eleştiriyorlar ya, ohooo takip mesafesine uysak trafik silivri’ye gider diye. Evet doğru gider pilli hibrtilere her gün saygı duruşu 3 Yorum bağlantısı
Bahattin Akkaya 10 Kasım 2021 Paylaş 10 Kasım 2021 uuuvv sevdiğim konular dönüyor buralarda. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Kasım 2021 Paylaş 10 Kasım 2021 Bahattin Akkaya yazdı: uuuvv sevdiğim konular dönüyor buralarda. doblo dimi? olsun ütfen doblo.. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Kasım 2021 Paylaş 19 Kasım 2021 Şerit takip yardımcısını çok ciddiye almış bir kişi. Sonu kötü 3 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 19 Kasım 2021 Paylaş 19 Kasım 2021 Şerit takip yardımcısını çok ciddiye almış bir kişi. Sonu kötü Orada yerde saga dönüş işaretleri vardı araba ona uymuş işte. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 19 Kasım 2021 Paylaş 19 Kasım 2021 Şerit takip yardımcısını çok ciddiye almış bir kişi. Sonu kötü Çok iyi oldu. Cidden sevindim. Umarım kaskosuda yoktur. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Kasım 2021 Paylaş 19 Kasım 2021 İlkay Başaran yazdı: Tansu Kalafatoğlu yazdı: Şerit takip yardımcısını çok ciddiye almış bir kişi. Sonu kötü Çok iyi oldu. Cidden sevindim. Umarım kaskosuda yoktur. Videoyu yaymak lazım. Ben de yaptım bunu ama elim sürekli tetikteydi 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 20 Kasım 2021 Paylaş 20 Kasım 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Videoyu yaymak lazım. Ben de yaptım bunu ama elim sürekli tetikteydi Sürücü koltuğunda yaptığını düşünüyorum 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Kasım 2021 Paylaş 20 Kasım 2021 İlkay Başaran yazdı: Sürücü koltuğunda yaptığını düşünüyorum Ama insan rehavete kapılıyor gerçekten. Baktım araba gidiyor. Elimdeki şeyleri torpido gözüne koyurken, arkada çocuklara bir şey anlatırken falan yoldan kopabiliyorsun. O yüzden bu fonksiyonu açınca kesinlikle tetikte olacaksın 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 20 Kasım 2021 Paylaş 20 Kasım 2021 Şerit takip sistemi bizim gibi gelişmekte olan ülkeler için uygun değil. Yolda her an herşey olabilir. At çıkabilir, çukur olabilir, lögar kapağı olmayabilir v.s. Dün öğleden sonra yolum kızılay a düştü, sıhhiyeden necatibey e dönen üst geçitten inince metal ızgaralardan biri yerinden çıkmış yaklaşık 30 cm lik bariyer yapmıştı. Ben dikkatliydim kaçındım. Beyaz masayı aradım ama meşguldü. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Kasım 2021 Paylaş 20 Kasım 2021 Erhan Doruk yazdı: Şerit takip sistemi bizim gibi gelişmekte olan ülkeler için uygun değil. Yolda her an herşey olabilir. At çıkabilir, çukur olabilir, lögar kapağı olmayabilir v.s. Dün öğleden sonra yolum kızılay a düştü, sıhhiyeden necatibey e dönen üst geçitten inince metal ızgaralardan biri yerinden çıkmış yaklaşık 30 cm lik bariyer yapmıştı. Ben dikkatliydim kaçındım. Beyaz masayı aradım ama meşguldü. Ankara hala beyaz masa mı istanbul’da beyaz kelimesi bir şeyler çağrıştırıyor diye ibb beyaz’ı çıkardı. Çözüm masası yaptı Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 20 Kasım 2021 Paylaş 20 Kasım 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ankara hala beyaz masa mı istanbul’da beyaz kelimesi bir şeyler çağrıştırıyor diye ibb beyaz’ı çıkardı. Çözüm masası yaptı Pardon Ankara Mavi masaymış😊 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Kasım 2021 Paylaş 20 Kasım 2021 Erhan Doruk yazdı: Pardon Ankara Mavi masaymış😊 O da değişti. Mavi de sıkıntı. Başkent153 oldu 😁 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 20 Kasım 2021 Paylaş 20 Kasım 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: O da değişti. Mavi de sıkıntı. Başkent153 oldu 😁 Gram altın 667 oldu 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Kasım 2021 Paylaş 20 Kasım 2021 İlkay Başaran yazdı: Gram altın 667 oldu 2011’de acemi olarak başladığım iş hayatımda ilk maaşımla aldığım çeyrek sayısı ile şimdi 10 yıllık tecrübeli maaşımla aldığım çeyrek sayısı aynı. kendimi mi geliştiremedim? Evet bi proje müdürü, koordinatörü olamadım ama son 3 senedir üst yapı şantiyeleri durdu, yenileri başlamadı, mevcut çalışanlar işten çıkarıldı. Yükselmeyi geçtim Yerimi koruduğuma sevindim. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 20 Kasım 2021 Paylaş 20 Kasım 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 2011’de acemi olarak başladığım iş hayatımda ilk maaşımla aldığım çeyrek sayısı ile şimdi 10 yıllık tecrübeli maaşımla aldığım çeyrek sayısı aynı. kendimi mi geliştiremedim? Evet bi proje müdürü, koordinatörü olamadım ama son 3 senedir üst yapı şantiyeleri durdu, yenileri başlamadı, mevcut çalışanlar işten çıkarıldı. Yükselmeyi geçtim Yerimi koruduğuma sevindim. Gelir olarak yerini koruyabildi isen ne mutlu. Sevindim adına. Artık buna seviniyoruz. Gelir olarak ileri gidebilmek çok uzak. 5 milyon liralık jiple 30 binliralık arabanın kırmızı ışıkta yanyana durduğu memlekette bu çok zor. Rüya. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Kasım 2021 Paylaş 20 Kasım 2021 İlkay Başaran yazdı: Gelir olarak yerini koruyabildi isen ne mutlu. Sevindim adına. Artık buna seviniyoruz. Gelir olarak ileri gidebilmek çok uzak. 5 milyon liralık jiple 30 binliralık arabanın kırmızı ışıkta yanyana durduğu memlekette bu çok zor. Rüya. dengeler o kadar değişti ki. acemi mühendis 2 asgari ücretle çalışırdı. başlardı daha doğrusu. şimdi asgari ücretle işe başlıyorlar. mühendis deyince de kelimenin anlamını doldurmuyoruz zaten. kimse kendini geliştirmiyor. 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 20 Kasım 2021 Paylaş 20 Kasım 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ama insan rehavete kapılıyor gerçekten. Baktım araba gidiyor. Elimdeki şeyleri torpido gözüne koyurken, arkada çocuklara bir şey anlatırken falan yoldan kopabiliyorsun. O yüzden bu fonksiyonu açınca kesinlikle tetikte olacaksın 110 ile akarken sol şeridinden hızlı çekim gibi geçen arabaları gördükçe otoban işi benim için gerçekten bitmiştir diyorum. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 Kasım 2021 Paylaş 20 Kasım 2021 2011’de acemi olarak başladığım iş hayatımda ilk maaşımla aldığım çeyrek sayısı ile şimdi 10 yıllık tecrübeli maaşımla aldığım çeyrek sayısı aynı. kendimi mi geliştiremedim? Evet bi proje müdürü, koordinatörü olamadım ama son 3 senedir üst yapı şantiyeleri durdu, yenileri başlamadı, mevcut çalışanlar işten çıkarıldı. Yükselmeyi geçtim Yerimi koruduğuma sevindim. Kardasın.2008 Ağustos'ta göreve başladım. 2008 Eylül de ilk maaşımı aldığım gün maaşım 33 gram aldın yapıyordu. Altının gramı o gün 32 lira idi.Şu an 2 çocuk üzerimde maasim 10 gram altin bile değil artık. 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Kasım 2021 Paylaş 23 Kasım 2021 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: dengeler o kadar değişti ki. acemi mühendis 2 asgari ücretle çalışırdı. başlardı daha doğrusu. şimdi asgari ücretle işe başlıyorlar. mühendis deyince de kelimenin anlamını doldurmuyoruz zaten. kimse kendini geliştirmiyor. valla kardeş tıntınlar ne yazıkki, hele kurumlardakiler, yazık (hepsi değil tabii ama çoğu yüzde 90 diyim)... her yer okul her yer mezun ama boş, böyle boşluk olmaz, artık denk geldimi soruyorum, tamam İnş Müh. yazıyor kaşendede, uzmanlığın ne kardeş, bakıyor yüzüme, pratisyen İnş Müh. diyorum onlara, bu derece kötü durum, sen anla artık....sadece bu dalda değil genelde bir bozukluk var bu arada, hevesli azimli olanlar bile birşeyler öğreneceğim diye zorlanıyor, öğretende hikaye artık... sen şanslısın valla... bu arada proje müdürü falanda ancak büyük firmalarda farkı görür, normal firmalarda pek fark yok gibi sanırım, bizde olan maaş farkını yazsam gülersin, seneye yakalarım diyim sen anla bu arada gram 703 dolar 12,27 olmuş, ohh rahatladım valla, battı balık yan going... 23 Kasım 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts