Fikri Keleş 24 Haziran 2021 Paylaş 24 Haziran 2021 32,5 k para verip 93 model doğan aldık.Yolda 70 80 km çok geliyor,Bu paraya yazık günah Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 24 Haziran 2021 Paylaş 24 Haziran 2021 (düzenlendi) https://instagram.com/kazaliarabalar?utm_medium=copy_link Bu sayfayı takip ediyorum. Çok ilginç kazalar yaşanıyor gerçekten. Çok fazla Tofaş kazası var ve çoğu yaralanmalı falan. Geçenlerde bir Kartalın tekeri fırlıyordu. Bu tofaşlar o kadar güvensiz ama çoktan fark etmişsinizdir sürekli sağdan soldan en hızlı onlar gitmeye çalışıyor. Önlem de nasıl alınır bilmem ki?! 24 Haziran 2021 tarihinde Eyüp Çetin tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 24 Haziran 2021 Paylaş 24 Haziran 2021 vah vah, millet adam gibi arbalara binemiyorki.... Allah rahmet eylesin.... Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 24 Haziran 2021 Paylaş 24 Haziran 2021 Tofaş’ta şasi yok koymayı unutmuşlar galiba.Zaten çok zayıf üstüne bir de çürük olunca karşıda da jip gibi bir rakip var bu çarpışmada eski yerli arabaların hepsi böyle olur. Yorum bağlantısı
Koray Demir 25 Haziran 2021 Paylaş 25 Haziran 2021 Furkan Bakırel yazdı: Koray Demir yazdı: Tofaş’ta şasi yok koymayı unutmuşlar galiba. Zaten çok zayıf üstüne bir de çürük olunca karşıda da jip gibi bir rakip var bu çarpışmada eski yerli arabaların hepsi böyle olur. Trafikten toplatılması lazım yıllarca insanlara bu arabaları reva gördüler onbinlerce ölümlü kaza meydana geldi. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Haziran 2021 Paylaş 25 Haziran 2021 Sadece kuş değil bir çok eski model ithal araçlarda 4 tekerli tabut. Nemli memlekette yaşıyoruz çürümeyen araç yok 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Haziran 2021 Paylaş 25 Haziran 2021 17-18 sene önce üretimi bitmiş arabalar kaza yapa yapa bitmedi bi türlü. Bu kazalı arabayı bile toplayıp tekrar trafiğe çıkarırlar şimdi. Hem kasko sigorta hem de böyle kazalarda tutanakla şu araçların hurdaya gitmesi lazım. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 25 Haziran 2021 Paylaş 25 Haziran 2021 Üretim yılları 90lar ama teknoloji 70ler. Teknolojik olarak 50 yaşında yani. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Temmuz 2021 Paylaş 1 Temmuz 2021 Kaza değil ama bir bmw’nin 280’den 140’a 3 saniyede cm çizgiden çıkmadan yavaşlaması var. Önüne atlayan mazda 3. Ama bence suç focus’ta. O hızda bir sağ şeritte olmalıydı. Bmw de gereksiz hızlı. Mazda sürücüsü bmw’yi aynadan görmemiş bile olabilir https://youtu.be/4xBQg2MCYMM Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 1 Temmuz 2021 Paylaş 1 Temmuz 2021 Evet ama 3sn de kaç metre yol alıyor kim bilir. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Temmuz 2021 Paylaş 1 Temmuz 2021 Evren Erakçora yazdı: Evet ama 3sn de kaç metre yol alıyor kim bilir. Tam olarak böyle hesaplanmıyor ama yaklaşık olarak 210km hız desek 3 saniyede 175m ediyor 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 1 Temmuz 2021 Paylaş 1 Temmuz 2021 Yüksek süratte durmanın ne kadar zor olduğunu gösteriyor. Yorum bağlantısı
Aydın Sert 2 Temmuz 2021 Paylaş 2 Temmuz 2021 Farklı bir segment araç olsa kaza olması yüksek ihtimal. Çok iyi yavaşlamış. Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 31 Temmuz 2021 Paylaş 31 Temmuz 2021 Dün Gaziantep Nurdağı viyadükte kaza olmuş. Opel Corsa önden hasar almış. Adana'ya kadar bunun haricinde iki kaza daha vardı. Koca koca jipler zincirleme birbirine girmiş. Yanımdan rüzgar gibi geçtikleri zaman geçerken kazaya sebebiyet verecekleri içimden geçmedi değil. Dikkatli olalım arkadaşlar. Hız felakettir. Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 31 Temmuz 2021 Paylaş 31 Temmuz 2021 Aydın Sert yazdı: Farklı bir segment araç olsa kaza olması yüksek ihtimal. Çok iyi yavaşlamış. 150 km hız ile giderken zamk diye durdum. Parasını sonunakadar hakediyor. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 31 Temmuz 2021 Paylaş 31 Temmuz 2021 Aydın Sert yazdı: Farklı bir segment araç olsa kaza olması yüksek ihtimal. Çok iyi yavaşlamış. hemen hemen hepsi aynı bence, fraklı alt segmentler zaten o hıza çıkamıyor ama bastınmı duruyorlar, artık standart gibi birşey oldu bu görülen durum... sen üst seviye araba frenlerine bak birde, buagttiye falan, ona baktığında bmw normal araba Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 31 Temmuz 2021 Paylaş 31 Temmuz 2021 Fatih Sarıkaya yazdı: 150 km hız ile giderken zamk diye durdum. Parasını sonunakadar hakediyor. Fiastanın hafif olması büyük avantaj, sağlam gövdeye rağmen 1050kg sadece. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 31 Temmuz 2021 Paylaş 31 Temmuz 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Kaza değil ama bir bmw’nin 280’den 140’a 3 saniyede cm çizgiden çıkmadan yavaşlaması var. Önüne atlayan mazda 3. Ama bence suç focus’ta. O hızda bir sağ şeritte olmalıydı. Bmw de gereksiz hızlı. Mazda sürücüsü bmw’yi aynadan görmemiş bile olabilir https://youtu.be/4xBQg2MCYMM Bizde olsa sonu kavga küfürle biterdi. Ben dahil kendimi tutamazdım. Ah sakin kalabilsek keşke.. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 Ağustos 2021 Paylaş 1 Ağustos 2021 Emre Şimşek yazdı: Bizde olsa sonu kavga küfürle biterdi. Ben dahil kendimi tutamazdım. Ah sakin kalabilsek keşke .. ama deli hızda bmw, tıpkı deli giden motorcular gibi, tahminim önüne çıkan araç onu aynada bile görmemiştir, gördüyse bile kestirememiştir hızını... Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 1 Ağustos 2021 Paylaş 1 Ağustos 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: ama deli hızda bmw, tıpkı deli giden motorcular gibi, tahminim önüne çıkan araç onu aynada bile görmemiştir, gördüyse bile kestirememiştir hızını... Evet ama orda hız sınırı yok:) ben olsam yine de sakin kalamazdım ayrıca. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 Ağustos 2021 Paylaş 1 Ağustos 2021 Emre Şimşek yazdı: Evet ama orda hız sınırı yok:) ben olsam yine de sakin kalamazdım ayrıca. alaman otoban doğruya.... evet bende kızardım ama fren sonrası bmw gibi devam ederdim, tartışmazdım, zaten böyle anlarda heyecan dahil birşey hissetmiyorum genelde, sonrası geliyor adrenalin ve sinir, o zamana basıp uzaklaşmış olurum genelde... Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Ağustos 2021 Paylaş 6 Ağustos 2021 (düzenlendi) Öldürmeye teşebbüs.ankara 6 Ağustos 2021 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi 1 3 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 6 Ağustos 2021 Paylaş 6 Ağustos 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Öldürmeye teşebbüs.ankara Takip ettim konuyu. Para cezası, ehliyetine el konuldu ve şu an tutuklandı diye haber geldi. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Ağustos 2021 Paylaş 6 Ağustos 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Öldürmeye teşebbüs.ankara Motorcu mu kamyoncu mu ? Motorcu silah çekmiş gibi geldi bana. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Ağustos 2021 Paylaş 7 Ağustos 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Motorcu mu kamyoncu mu ? Motorcu silah çekmiş gibi geldi bana. Evet 0.24’de gözüküyor. O yüzden taraf belirtmedim ben. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts