Selim Bilgin 30 Mayıs 2021 Paylaş 30 Mayıs 2021 Eyüp Çetin yazdı: Çok ilginç. Bu inatlaşma değil sanki. Farklı bir şey var bunda. Mehmet abinin dediği gibi ya tır şoförünün kafası iyi değil ya da kaçak mal taşıyor. Kaçak mal taşıyan böyle göze batmaz bence. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Mayıs 2021 Paylaş 30 Mayıs 2021 Tırcı durduk yere bunu yapmaz. Fiat yazılımlı bu arada. Önüne filan mı atladı nedir öncesinde Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 30 Mayıs 2021 Paylaş 30 Mayıs 2021 Selim Bilgin yazdı: Kaçak mal taşıyan böyle göze batmaz bence. Gerçi doğru. Olmaz öyle. Ama olay normal değil. Çok ilginç. 🤔 Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 30 Mayıs 2021 Paylaş 30 Mayıs 2021 O zaman da acil durumda acil durum araçları giremez. Bizim sokakta sürekli ters yön kavgası oluyor. Birkaç kere kapan koyulsun diye talepte bulunduk. Bir arka sokak cadde için daha önemli ve orada kapan var. Orada kapan olduğu için bizim sokağa koymuyorlar mesela. Sahil yolunda garip saçmalıklar var. Tabelalara dikkat edilmezse ve biraz dalgınlık varsa ters yöne girme ihtimali oluşabiliyor. Ya da uyanıkların kuralları çiğnemesi kolay oluyor Benimki öneri sadece aslında. Olabilirliğine bakılır. Acil durum araçları geçeceği zaman kapatılabilir, tabi zaman kaybı olur bu da bir gerçek. Bilmiyorum, trafik için ciddi çözümlere ihtiyacımız var. Bu kazada ölenlere çok üzüldüm doğrusu. Allah korusun hepimizin başına gelebilir. Hiçbir hatan, suçun yok ve artık yoksun... Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 30 Mayıs 2021 Paylaş 30 Mayıs 2021 Bu tür videolarda olayın başı olmuyor. O yüzden durup dururken kimse böyle hareketler yapmaz. Lakin ne olursa olsun yaptığı büyük yanlış her ikisinin de. Nihayetinde, kendilerini geçtim, başkalarının ölümüne veya yaralanmasına yol açabilirlermiş. Kendilerini hiç düşünmemişler o belli çünkü. Trafikte çok gerginiz. Genelimiz böyle. Zaman zaman ben de dahilim buna. Sakin olmak gerek. İnatlaşmamak gerek. Çok çok küçük şeylere alınabiliyor insanlar, sonra böyle görüntüler oluyor. Benim tespitim şu: toplum olarak birbirimize olan saygıyı kaybettik. Herkes bencilce davranıyor. Hala başkalarını da düşünebilen, saygı gösteren herkes bu kapsamın dışında tabi dostlar. Aklım almıyor, adam arabayı bir sıra park etmiş arabanın yanına bırakıp (yani yola koyup şeridi kapatıyor) işini halletmeye gidiyor, sen bekliyorsun. Örnekleri çoğaltırım da, hepsi Nasreddin hoca misali, dünyanın merkezi ayağımın bastığı yer minvalinde devam ediyor işte. Şu hal çok garibime gidiyor, bakıyorsun arabaya ay yıldız sticker yapıştırmış kocaman, ya da ‘ölürüm türkiyem’ çalıyor ama sen düz gidiş sırasında beklerken ışıkta, o dönüş sırasından gelip hop önüne kırıveriyor. Bu ve bunun gibi örnekler işte. Sorsan güzel ülkemi ve içindekileri çok seviyorlar ama saygı göstermiyorlar, hakkına giriyorlar. Sticker ve şarkı örneği güçlendirmek içindi. Olmayanlar da yapıyor, olanlar da. Bunlar daha vatansever olduğunu göstermeye çalıştığı için örneği bu kavram üzerinden verdim. Sözüm bir kesime değil, siyasi hiç değil. Son zamanlarda da toplum olarak temelli gerginiz. Allah sonumuzu hayır etsin... Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 31 Mayıs 2021 Paylaş 31 Mayıs 2021 Olayın başını seyrettim fio sürücüsü tırı durdurmaya çalışıyor önüne kırıyor muhakkak bir zıtlaşma var ama tır sürücüsü durmuyor sonrası da bu şekil . Fio yazılımlı ama sıyrılıp gidemedi tırı geçemedi üzücü. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 31 Mayıs 2021 Paylaş 31 Mayıs 2021 Bu fiorino-tır çekişmesinde iki video izledim ama bizim görmediğimiz bir başlangıcı var gibi olayın?? Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 31 Mayıs 2021 Paylaş 31 Mayıs 2021 Kendi başını yesin inşallah diye güzel bir duamız vardır. 1 Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 31 Mayıs 2021 Paylaş 31 Mayıs 2021 Köksal Yılmaz yazdı: Bu fiorino-tır çekişmesinde iki video izledim ama bizim görmediğimiz bir başlangıcı var gibi olayın?? Yazılanlara göre varmış fiorinodakiler başka tır şöförünün kardeşiymiş aralarında bi husumet olmuş bu şoförü almak için ilk videoda tırı durdurmaya çalışıyorlar. Tır bir şekilde öne geçmiş ki bu olanlar yaşanmış. Fiorino ile tırı durdurmak da ne bileyim ... 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Mayıs 2021 Paylaş 31 Mayıs 2021 Çiğdem Kaya Bilgiç yazdı: Fiorino ile tırı durdurmak da ne bileyim ... gravatla uçak gemisi pervanesine dalan bile olabilir, şaşırmam. bizim coğrafya çok renkli 1 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 31 Mayıs 2021 Paylaş 31 Mayıs 2021 Atletle tankın egzozunu tıkamak suretiyle...Aralarında mevzu varsa olay trafikten çıkmış zaten. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 31 Mayıs 2021 Paylaş 31 Mayıs 2021 Çağlar Bayur yazdı: gravatla uçak gemisi pervanesine dalan bile olabilir, şaşırmam. bizim coğrafya çok renkli Bir çuvalın bir kamyonu durdurduğunu gördüm çocukken, şafta sıkışan çuval arka tekerleri kilitledi. 1 Yorum bağlantısı
Zeki Yelboğa 31 Mayıs 2021 Paylaş 31 Mayıs 2021 https://www.youtube.com/watch?v=AztF6pbOV08 Burada ki videonun ilk saniyelerinde olayın öncesi de var. Fiorino tırın önünde durdurmaya çalışıyor galiba. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Mayıs 2021 Paylaş 31 Mayıs 2021 Evren Erakçora yazdı: Bir çuvalın bir kamyonu durdurduğunu gördüm çocukken, şafta sıkışan çuval arka tekerleri kilitledi. şaft fenadır, balık oltası misinası ile şaftım sıkıştı, boğazda motorsuz kürekle kalmıştım, gemi üstümden geçecekti.. adrenalin nelere kadir 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 31 Mayıs 2021 Paylaş 31 Mayıs 2021 Çağlar Bayur yazdı: şaft fenadır, balık oltası misinası ile şaftım sıkıştı, boğazda motorsuz kürekle kalmıştım, gemi üstümden geçecekti.. adrenalin nelere kadir Oltanın ucunda balık vardı belki, dur şunun aklını alayım dedi.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Mayıs 2021 Paylaş 31 Mayıs 2021 Serkan Toker yazdı: Oltanın ucunda balık vardı belki, dur şunun aklını alayım dedi.. şaft açıkta,tekne içinden geçer, hava soğutmalı motor, denizcilik bilgisi sıfır otur çocuum Yorum bağlantısı
Serkan Toker 31 Mayıs 2021 Paylaş 31 Mayıs 2021 Çağlar Bayur yazdı: şaft açıkta,tekne içinden geçer, hava soğutmalı motor, denizcilik bilgisi sıfır otur çocuum Havayla niye soğuyor denizin ortasında, suyla soğusun yoksa sıcak denizlere mi açılmıştın ? 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Mayıs 2021 Paylaş 31 Mayıs 2021 Serkan Toker yazdı: Havayla niye soğuyor denizin ortasında, suyla soğusun yoksa sıcak denizlere mi açılmıştın ? yıl '40, kıtlama şekerimle çay içiyorken..... 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 31 Mayıs 2021 Paylaş 31 Mayıs 2021 Çağlar Bayur yazdı: yıl '40, kıtlama şekerimle çay içiyorken..... O zaman pancar motor vardı kayıkta demek ki.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Mayıs 2021 Paylaş 31 Mayıs 2021 Serkan Toker yazdı: O zaman pancar motor vardı kayıkta demek ki.. şişerse üstüne su döküp devam ederdik 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 24 Haziran 2021 Paylaş 24 Haziran 2021 Tofaş Qasqai çarpışması. Sonuş 2 ölü. https://youtu.be/bjJx7FK5ckg 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 24 Haziran 2021 Paylaş 24 Haziran 2021 Qashqai hatalı sollamış sanırım Yorum bağlantısı
Koray Demir 24 Haziran 2021 Paylaş 24 Haziran 2021 Tofaş’ta şasi yok koymayı unutmuşlar galiba. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Haziran 2021 Paylaş 24 Haziran 2021 yazık Allah rahmet eylesin, amerigalı 19 bin paraya sıfır mustang e biniyor. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts