Eyüp Çetin 30 Nisan 2021 Paylaş 30 Nisan 2021 Arif Aykın yazdı: Yok Metin abi daha önceden bahsetmişti bu konuyu o yüzden birden arabadan soğuyorum sabah tekrar aşık oluyorum 😂 Astra J çok güzel arabadır -özellikle sedanı- ama başına bir şey gelene kadar. Mesela subap sorunu çıkana kadar beğenerek biniyordum. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 30 Nisan 2021 Paylaş 30 Nisan 2021 Eyüp Çetin yazdı: Astra J çok güzel arabadır -özellikle sedanı- ama başına bir şey gelene kadar. Mesela subap sorunu çıkana kadar beğenerek biniyordum. lpg varsa arabanın suçu yok sanırım. Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 30 Nisan 2021 Paylaş 30 Nisan 2021 (düzenlendi) Evren Erakçora yazdı: lpg varsa arabanın suçu yok sanırım. Olmayınca da 3.0 araba kadar yakıyor. 😊 30 Nisan 2021 tarihinde Eyüp Çetin tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Mayıs 2021 Paylaş 1 Mayıs 2021 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Soyisimler farklı iki çiftin kızı ve damadı mı ki Oğlu ve gelini diye duyulmuştu. Yanlış bilgi belki de.. Çok sayıda sektörde şirketi vardı. Belki de ortaklarından biridir. Haberlere baktım. Ankara'da defnedilmiş. Akrabası değil demek ki. Yorum bağlantısı
Arif Aykın 1 Mayıs 2021 Paylaş 1 Mayıs 2021 Eyüp Çetin yazdı: Astra J çok güzel arabadır -özellikle sedanı- ama başına bir şey gelene kadar. Mesela subap sorunu çıkana kadar beğenerek biniyordum. Benim çok şükür gelmedi başıma inşallahta gelmez. Aldığım kişi değiştirmiş faturası bile duruyor. 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 1 Mayıs 2021 Paylaş 1 Mayıs 2021 Arif Aykın yazdı: Benim çok şükür gelmedi başıma inşallahta gelmez. Aldığım kişi değiştirmiş faturası bile duruyor. İnşallah. 👍🏻 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 10 Mayıs 2021 Paylaş 10 Mayıs 2021 Dün Antalya'da olan kaza. Işık ihlalinden olmuş. Hem son sürat hem kırmızı da geçmek akıl işi değil. 4 kişi yaralıymış. Ölüm olmaması mucize. https://youtu.be/lFudBj1xrfw 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 10 Mayıs 2021 Paylaş 10 Mayıs 2021 Eyüp Çetin yazdı: Dün Antalya'da olan kaza. Işık ihlalinden olmuş. Hem son sürat hem kırmızı da geçmek akıl işi değil. 4 kişi yaralıymış. Ölüm olmaması mucize. https://youtu.be/lFudBj1xrfw Bu şekilde kaza yapan, kazaya sebebiyet veren bir daha trafiğe çıkamamalı. Paten bile kullanamamalı... 2 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 10 Mayıs 2021 Paylaş 10 Mayıs 2021 (düzenlendi) Bizim Fan Clubtan birisi kaza yapmış yenilerde, 10 Takla attım kemerim takılıydı tırnağım çizilmeden içinden kendim çıktım dedi. 10 Mayıs 2021 tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 10 Mayıs 2021 Paylaş 10 Mayıs 2021 Geçmiş olsun. 10 takla kazanın şoku ile biraz yüksek bir sayı olarak ifade edilmiş olabilir. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 10 Mayıs 2021 Paylaş 10 Mayıs 2021 (düzenlendi) Koray Demir yazdı: Geçmiş olsun. 10 takla kazanın şoku ile biraz yüksek bir sayı olarak ifade edilmiş olabilir. Bende onu merak ediyorum. 4.5 Metreye 1.8 metre araba nasıl 10 takla atar ki ? Virajda su birikintisine kaptırmış Hani aracın 1 den fazla tur döndüğü belli Tavan çıtalarında deforme var zaten yerden yolduğu ot bile hala orada duruyor. Eğer gerçekten 10 takla attıysa ben bu arabayı satmayayım. Önce Sağlık 10 Mayıs 2021 tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 10 Mayıs 2021 Paylaş 10 Mayıs 2021 Çağrı Alaf yazdı: Bende onu merak ediyorum. 4.5 Metreye 1.8 metre araba nasıl 10 takla atar ki ? Virajda su birikintisine kaptırmış Bir yere vurmuştur yüksek süratle. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Mayıs 2021 Paylaş 10 Mayıs 2021 kazadır rutini yok, vesile ile bol taklada tavan sağlam kalır, tavan üstü kalıp sürüklenirse ezilir. taklaya başladıktan sonra 1-10 farkı vucüdn içine binen yüktür, sıcağı sıcağına birşey anlamaz ise de iç organlara baktırmalı ivme ile fena hırpalanır . geçmiş olsun. 3 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 10 Mayıs 2021 Paylaş 10 Mayıs 2021 Servet Aydın yazdı: Bir takla var bu araçta veya 2 Kupa arıyordu tamir ettirmeye Çağlar Bayur yazdı: iç organlara baktırmalı Keyfi yeirnde gibi duruyordu herhalde bir şeyi yoktur abi. Airbag açmamış ama. Ecu gerek mi görmemiş Arıza mı vermiş bilmiyorum şu kazada göstermelik bile olsa açsa iyiydi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Mayıs 2021 Paylaş 10 Mayıs 2021 taklada havayastığı açmayabilir, zira ileri yönde bir hız yok Çağrı Alaf yazdı: Kupa arıyordu tamir ettirmeye change denen yasadışı tamirat olur, faturalısı zaten sıfır parasına geelceği için faturasız olacak 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 10 Mayıs 2021 Paylaş 10 Mayıs 2021 Çağlar Bayur yazdı: 1-10 farkı vucüdn içine binen yüktür, sıcağı sıcağına birşey anlamaz ise de iç organlara baktırmalı ivme ile fena hırpalanır . +1. Genelde yüksek basınçtan ötürü ilkin dalak ya da böbrekler patlar veya ciğerlerde yırtık oluşur, yakın takip edilip müşahede altında tutulmaz ise kazazede iç kanamadan ex olur. 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 10 Mayıs 2021 Paylaş 10 Mayıs 2021 https://www.instagram.com/reel/COs7qwMpIAh/?igshid=1looynwqaa8ew Bu da takla açmış çok fena. Hız felakettir. 1 Yorum bağlantısı
Ersin Gökdemir 10 Mayıs 2021 Paylaş 10 Mayıs 2021 Koray Demir yazdı: +1. Genelde yüksek basınçtan ötürü ilkin dalak ya da böbrekler patlar veya ciğerlerde yırtık oluşur, yakın takip edilip müşahede altında tutulmaz ise kazazede iç kanamadan ex olur. Kaza geçirip hayatını kaybedenlere bakıldığında, hiç bir şeyi olmayıp ayakta gezenlerin ex olduğu vaka sayısı oldukça fazladır. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Mayıs 2021 Paylaş 10 Mayıs 2021 Koray Demir yazdı: +1. Genelde yüksek basınçtan ötürü ilkin dalak ya da böbrekler patlar veya ciğerlerde yırtık oluşur, yakın takip edilip müşahede altında tutulmaz ise kazazede iç kanamadan ex olur. İdrara sıkışıksa idrar kesesi patlar.. Yolculukta idrar tutmamaya azami dikkat edilmeli. 6 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 18 Mayıs 2021 Paylaş 18 Mayıs 2021 Kazayı anlayamadım. O tellerin yolda işi ne? https://youtu.be/8ESnAjWHi54 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 18 Mayıs 2021 Paylaş 18 Mayıs 2021 Tellere anladığım kadarıyla sabotaj yapılmış, teller arabayı kaldırıp yere vurmuş. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 18 Mayıs 2021 Paylaş 18 Mayıs 2021 Çağrı Alaf yazdı: Bende onu merak ediyorum. 4.5 Metreye 1.8 metre araba nasıl 10 takla atar ki ? Virajda su birikintisine kaptırmış Hani aracın 1 den fazla tur döndüğü belli Tavan çıtalarında deforme var zaten yerden yolduğu ot bile hala orada duruyor. Eğer gerçekten 10 takla attıysa ben bu arabayı satmayayım. Önce Sağlık 10 takla atar, o mesele değil de, o kadar takla atınca konserve gibi dağılır araç. O artaksiyon ile arkadaş fazla saymış Netice olarak volvo da olsa, benz de olsa taklasına göre değişecek olmakla beraber, 10 taklada darmadağın olur. Eyüp Çetin yazdı: Kazayı anlayamadım. O tellerin yolda işi ne? https://youtu.be/8ESnAjWHi54 Bunun motosikletli bir videosu vardı, hem de Türkiye'deydi galiba. Bölünmüş yolda, yolun bir tarafında refuj ile yan korkuluk arasında çelik tel vardı. Motorcu fark edip sert fren ile kurtarmıştı, fark etmese jilet gibi bölerdi. Genelde İstanbul'da görmeye alıştığımız çelik halatlı bariyerler de motosiklet için hiç bariyer olmamasından bile tehlikelidir. Normal bariyerler zaten katildir. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 18 Mayıs 2021 Paylaş 18 Mayıs 2021 Murat Sahın yazdı: artaksiyon ile arkadaş fazla saymış 5 takla araba atmış 5 te kendi arttırmış 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts