Misafir 29 Mart 2016 Paylaş 29 Mart 2016 HIZ FELAKETTİR YAVAŞLA !!! Erdoğan Bey; Konunuz uygun başlık ile birleştirilmiştir. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mart 2016 Paylaş 29 Mart 2016 200e gerek yok, çarpışma testleri 67km/h ile yapılıyor ve araçların ne hale geldiğini görüyoruz. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Mart 2016 Paylaş 29 Mart 2016 Altınızda tank olsa yalan. Hız felakettir... Tank olsa durum değişirmi acep, karşıma çıkan için kesin değişirde... 1 Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 2 Ağustos 2016 Paylaş 2 Ağustos 2016 altımızdaki araçlar ne kadar güçlü, güvenlik ekipmanlarıyla dolu olsa da sürücüsü biz olduktan sonra bir yere kadar güvenlidirler. lütfen dikkat. https://www.youtube.com/watch?v=S5NWcdq4Wf4 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Ağustos 2016 Paylaş 4 Ağustos 2016 Altınızda tank olsa yalan. Hız felakettir... Aynen öyle. Kemer olsaymış mesela bu iki kişi yara almadan kurtulurdu muhtemelen. Yaşam mahalli çok kötü değil direkler yamulmuş ta olsa. En az 100km hızla vurmuş diyorum ben. http://www.hurriyet.com.tr/istanbulda-dehset-rus-kadin-surucunun-otomobili-refuje-girdi-40181173 Yorum bağlantısı
Hüseyin Kuvvet 26 Kasım 2016 Paylaş 26 Kasım 2016 Facebookta gördüm kaza hakkında bilgisi olan var mı ? Yorum bağlantısı
Hüseyin Kuvvet 26 Kasım 2016 Paylaş 26 Kasım 2016 Yine bir harfiyat kamyonu Allah korumuş merak ettim bende nasıl olduğunu Bu kamyonların kaçıncı kazası.. bunlar saatli olarak çalışıyor diye duymuştum. her gördüğüm kesinlikle süratlı oluyor. Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 26 Kasım 2016 Paylaş 26 Kasım 2016 herşeyden önce benzin istasyonunda kaza allah korumuş.... Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 26 Kasım 2016 Paylaş 26 Kasım 2016 koca iş makinası ve akaryakıt istasyonu, facianın eşiğinden dönülmüş. Yorum bağlantısı
Akif Özkan 26 Kasım 2016 Paylaş 26 Kasım 2016 Geçenlerde yapılan haberde beton dökülecek yere ne kadar erken giderlerse ekstra para alıyormuş. Her geçen sürede hem beton dökümü zorlaşıyor hemde içindeki kimyasalın yapısında deşişim oluyormuş Depo çıkışından iki saat sonra içindeki betonun dökülmesi yasallanıyor Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 26 Kasım 2016 Paylaş 26 Kasım 2016 İstanbul yolunda opete beton mikseri girdi trafiğide felç etti.. Allahtan dahada büyük bir facia olmadı Yorum bağlantısı
Serkan Turan 26 Kasım 2016 Paylaş 26 Kasım 2016 (düzenlendi) Çift teker beton mikseri. İçinde 12 m3 beton var. Hızı 70 bile olsa çok zor duruyor malesef. Ekstra para alma olayı yok ama içinde ki beton yetişmezse yanıyor yani rengi koyulaşıyor. İnşallah can kaybı yoktur. Beton firmasında muhasebeciyim o yüzden birazcık bilgim var[emoji4] 26 Kasım 2016 tarihinde Serkan Turan tarafından düzenlendi 9 Yorum bağlantısı
Misafir 26 Kasım 2016 Paylaş 26 Kasım 2016 A city karsisi, igs magazasi olan Opetmis. Bugun trafik radyosunda duydum ve zaten sanayiden cikista cok kotu bir trafik vardi bjnkazadan dolayi nerdeyse 4-5km geriye yaslanan. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 26 Kasım 2016 Paylaş 26 Kasım 2016 Anlatıldığına göre focus solda giderken bir anda istasyona girmek istemiş ve sağ şeritte giden kamyonun önüne kırmış sonra ikisi birlikte istasyona girmişler. Ölü yok. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 27 Kasım 2016 Paylaş 27 Kasım 2016 Yalnız ya pompanın yeri gerçekten çok sağlammış ya da mikserin şasisi daha önce tamir görmüş. Kamyon bükülmüş adeta. Ölümlü kaza olmaması teselli.. Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 28 Kasım 2016 Paylaş 28 Kasım 2016 Geçenlerde yapılan haberde beton dökülecek yere ne kadar erken giderlerse ekstra para alıyormuş. Her geçen sürede hem beton dökümü zorlaşıyor hemde içindeki kimyasalın yapısında deşişim oluyormuş Aslında durum şu; bildiğim kadarıyla attıkları her tur başına ekstra prim alıyorlar, şirketler hızlı çalışmasının ve boş durmamasının önlemini alıyor ancak bir çoğu kurallara uyulması ile ilgili hiçbir hassasiyet taşımadığı gibi kuralda koymaya gerek duymuyor... Bu memlekette her konuda adaletin işletilmesi gerçekten başarılsın, hiç tereddütüm yok, ekonomiden sağlığa kadar herşey düzelir... Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 28 Kasım 2016 Paylaş 28 Kasım 2016 Çok ciddi sonuçlar ortaya çıkabilirdi.Allah korumuş.. Yorum bağlantısı
Ömer Hava 2 Aralık 2016 Paylaş 2 Aralık 2016 Artik fazla hızdan mı,Fiat tan mı bilmiyorum. Haber de burda http://www.haberler.com/bahcelievler-de-trafik-kazasi-2-olu-2-yarali-9018248-haberi/ Yorum bağlantısı
Misafir 2 Aralık 2016 Paylaş 2 Aralık 2016 Fiattandır. Hatta diğer honda da fiat yüzünden girmiştir dorse altına. Kahrolsun fiat. Yorum bağlantısı
Ömer Hava 2 Aralık 2016 Paylaş 2 Aralık 2016 Fiattandır. Hatta diğer honda da fiat yüzünden girmiştir dorse altına. Kahrolsun fiat. Kesinlikle katılıyorum abim. Yorum bağlantısı
Fatih Altınoluk 2 Aralık 2016 Paylaş 2 Aralık 2016 Fiattandır. Hatta diğer honda da fiat yüzünden girmiştir dorse altına. Kahrolsun fiat. Kesinlikle katılıyorum abim. İkisi ayrı ayrı kazalar. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts