İçeriğe Yönlendir

Kaza Haberleri

Furkan Esgin
Çözüme git Misafir tarafından,

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu

Özellikle fotoğrafları verdim, bu fotoğraf 200'le duvara çarpan focus testindeki aracın geldiği duruma çok benziyor.

Saygılarımla.

O sayılmaz :) anladın sen onu :D  neyse 200 le tüm araçlar aynı hale gelir, olay 90-100 gibi hızlarda aldığı hasar, daha yüksek hızlarda zaten iş şansa kalıyor...

Hürmetlerimle.

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
  • 2 ay sonra...

Bugün niğde kayseri yolunda görsüğüm kaza.Karşı yönden takla atıp bizim seride geçmiş.Yaralıların biri agirdi8249cf6d53de4943044ba69ac7f5631f.jpg

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
  • 2 hafta sonra...
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

ESP olsaydı keşke...

İntahar etmiş resmen, esp de zor kurtarırdı bu arada, mıcırda şans+kabiliyet olmadan esp hikayedir, bizzat denemişliğim vardır, asla güvenmeyin ve var diye aracı zorlamayın, bu arada deneme aracım üst düzey mersoydu, aman diyim...

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Geliyorum demiş resmen, tır ne yaptı acaba, sola kırınca o arabanın arkasında kalan tırla toslaşmasın....

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

İntahar etmiş resmen, esp de zor kurtarırdı bu arada, mıcırda şans+kabiliyet olmadan esp hikayedir, bizzat denemişliğim vardır, asla güvenmeyin ve var diye aracı zorlamayın, bu arada deneme aracım üst düzey mersoydu, aman diyim...

Micirdan asfalta girdiginde arac iyice yavaşlamisti. Bana gore asfaltta toplardi veya en kotusunden iyice yavaslatir taklayi onlerdi derim.
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Micirdan asfalta girdiginde arac iyice yavaşlamisti. Bana gore asfaltta toplardi veya en kotusunden iyice yavaslatir taklayi onlerdi derim.

Olabilir tabii, mıcır fenadır, 4x4le bile zor kontrol ediyorsun, mıcırlar bilya gibi oluyor resmen, asfalta geçiş çok sert tepkiye sebeb olur genelde, atlatmak gerçekten çok zor, donanım falanda bir yere kadar, yavaş gitmek lazım her daim, arada bir dürtüyor birşey basıyoruz ama dürtmelerin önüne geçiyorum çok şükür,  yoksa fena,  hem sen yapmasan bu seferde karşıdaki yapıyor ama yapacak birşey yok, şans işi bizim memlekette araba sürmek...

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

ESP olsaydı keşke...

ESP olsa ne olacak adamda gram akıl yok...

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Ali Cihangiroğlu

Offf, sürücü ağır yaralı kurtulmuş sanırım, sağ koltukta kimse yokmuş Allah tan..

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Ali Cihangiroğlu

resmen intihar etmiş, karşıdan gelen tırı görmemiş olabilmesi mümkün değil. önde giden tırın arkasına girmeye de korktu sanırım. ha belki daha önce iyice sola kaçsa, ya da sağa iyice yanaşsa karşıdan gelen tırda sola yanaşıp aradan geçer kurtarabilirdi.

Hatası görüş olmadan tırın sağına çıkması, görüş yoksa şeridinde kalacaksın, temel kural.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
  • 1 ay sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...