İçeriğe Yönlendir

Kaza Haberleri

Furkan Esgin
Çözüme git Misafir tarafından,

Recommended Posts

Fatih Mehmet Uslu
(düzenlendi)

Çok geçmiş olsun ayça hanım. Emniyet kemeri takmadan marş almayan arabalar yapılmalı, ben arkadaşlarımın arabalarına bindiğimde de takarım, arkadaşlarım bana dalga geçer gibi bakarlar. Kemer bilincimiz maalesef bu durumda.

tarihinde Fatih Mehmet Uslu tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Allah rahmet eylesin Ayça hanım . Ailesine sabır versin Rabbim. Mekanı cennet olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Allah rahmet eylesin Ayça Hanım. Ölümlü kazaların en önemli sebebi kemer takmamak. 

Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar

Allah rahmet eylesin.

Malesef güzel ülkemizde hala kemer takmayanlar takan insanlara alaycı bir gözle bakıyorlar. Hala Kemer takmamak erkeklik sayılıyor.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Yiğitcan Coşar

Allah rahmet eylesin..

Araç da pek sağlam değilmiş göründüğü kadarıyla..

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Gökhan Kızılkaya

Allah rahmet eylesin. Sadece arka lastikler kışlıkmış ve otobüs kayma sonucu devrilmiş. Yani ...

Yorum bağlantısı
Misafir

Genelde doğu ve güneydoğu illerine çalışan otobüslerde oluyor gibi, Yoksa bana mı öyle geliyor.

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Kar lastiği ne kadar etkili olurdu bilmiyorum ama iki farklı açıklama var bununla da ilgili.Vali araçta kar lastiği yok diyor en azından sadece arka lastiklerde var diyor.Diğer taraf hepsinde var diyor.Olmadığını var sayalım.Bu otobüsler terminalden çıkıyor.Genelde her terminalde polis var.Verirsin emri bütün lastiklerinde kar lastiği olmayan otobüsü çıkarmazsın terminalden.En kolay denetlenebilecek araçlar şehirlerarası sefer yapan otobüsler.

Allah rahmet eylesin ölen öldüğüyle geridekiler acılarıyla kalıyor maalesef.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Kar lastiği ne kadar etkili olurdu bilmiyorum ama iki farklı açıklama var bununla da ilgili.Vali araçta kar lastiği yok diyor en azından sadece arka lastiklerde var diyor.Diğer taraf hepsinde var diyor.Olmadığını var sayalım.Bu otobüsler terminalden çıkıyor.Genelde her terminalde polis var.Verirsin emri bütün lastiklerinde kar lastiği olmayan otobüsü çıkarmazsın terminalden.En kolay denetlenebilecek araçlar şehirlerarası sefer yapan otobüsler.

Allah rahmet eylesin ölen öldüğüyle geridekiler acılarıyla kalıyor maalesef.

fft7_mf4148080.Jpeg

Bu fotoğrafta kış lastiği değil gibi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Tahir hepimiz biliyoruz otobüslerin halini.Ben genelde otobüs yolculuğu yapacağım zaman gözüm ister istemez lastiklerine takılır araca binmeyi beklerken.Çoğunun durumu oldukça kötü oluyor.Dediğim gibi otomobil değil bunlar denetlenmeleri o kadar kolay ki aslında.Heleki şimdi bununla ilgili yasa da varken.Yazık oluyor insanlara gerçekten.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Firma sahibi, sürücü, ağırlaştırılmış müebbet yermi ? hayır..

1 yıl yatmadan çıkar mı? Evet...  :angry:

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Motorda kask ve koruyucu kıyafet kullanmanın önemi:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Eren
(düzenlendi)

Eniştelerimden biri de motor tutkunu. Ablam, eniştem ve yeğenim de mevcut aksesuarlar var. Ailecek robocop gibi geziyorlar.  Biraz pahalı aksesuarlar ama kesinlikle bunlar olmadan motora binilmemeli. 

tarihinde Ali Eren tarafından düzenlendi
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...