İçeriğe Yönlendir

Kaza Haberleri

Furkan Esgin
Çözüme git Misafir tarafından,

Recommended Posts

Emre Gülşen

Benzer bir durumu geçtiğimiz haftalarda Foça yolunda önümden giden kamyondan fırlayan koca bir inşaat kalasıyla yaşadım.Bencede videoda ilk kaçış yönü hatalı, bende kontrolsüz bir şekilde ön cam hizasından gelen kalastan kontra manevra ile kurtardım.Kamyoncu abi olayın farkına varmadı pişkin pişkin yoluna devam etti.Allah hepimizi korusun.Kamyonlardan artık mümkün olduğunca uzak duruyorum....

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Kaan Fakılı

Yozgat-Kırıkkale yolunda olmuş. O yolu biliyorum. Gidişi ve gelişi bağlayan yerde mıcır var. Muhtemelen oraya kaptırmıştır.

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

3 motosikletli nasıl ölüyor ya?

kapışıyorlarmış galiba.

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...

Yani minibüsçüleri herkes biliyor... Evet minibüsçülere garezim var.

Ama işte içindekilerin ne günahı vardı...

Yorum bağlantısı
Behram Doygun

Bende Güngören de oturuyorum dün koca mustafapasaya giderken baktım trafik Eşref Bitlis Bulvarı'nin orası önce bi anlam veremedim çünkü kolay kolay trafik olmaz orda Davutpaşaya indiği için sonra bi baktım peş peşe ambulanslar geliyor aracımı sağa tekstilcilerin oraya çekip gittim ki karşılaştığım manzara allah kimseye göstermesin sadece 3 kişi araçtan firlamiş bir tanesi arada kalmış minibüs üstüne yatmış o zaten ölmüş orada ve birde ortada yatan vardı o da ölmüştü benim bildiğim 2 idi orda iken ama akşam geldim haberde bir gördüm ki 4 kişi olmuş allah ailelerine sabır versin şu minibüsçülere de akıl fikir versin sanki altlarinda ferrari varmış gibi araç kullaniyorlar. :angry:

Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Yola bakmıyordu şöför heralde herhangi bir sıkıştırma vs.  yok dire girmiş...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emrah Akdoğan

Yola bakmıyordu şöför heralde herhangi bir sıkıştırma vs. yok dire girmiş...

aynen aynen gözüken ya arkaya para uzatıyordu yada alıyordu, sıkıştırma filan gözükmüyor...
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Minibüs = Geri kalmışlık.

taksi dolmuş: gerisinin de gerisi. 4 kişilik insan taşıma taşıtı. :crazy:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Behram Doygun
(düzenlendi)

Memleket sadece istanbul dan ibaret mersinde bunun gibi kazalar sıkça olmasına rağmen ne yazık ki haberlere konu olmuyor. http://www.sabah.com.tr/webtv/yasam/otomobil-kopruden-boyle-uctu bu sadece bir örnek daha öncede yolcu minibüsü uçmuş aşağıdan geçen insanların üzerine düşmüş ve ölüm vardı ama haberlere gene konu olmadı.

Sonuna kadar haklısın abi ama İstanbul'da bu haberleri vermelerinin sebebi minibüsçüleri artık kaldırmak istiyorlar Kayseri'de ki gibi ama bahane bulamıyorlar böyle oluncada haberlerle üzerlerine gidip baskı kurmaya çalışıyor medya. tarihinde Behram Doygun tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Mustafa Çiçek

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/25330143.asp

ADIYAMAN’da, öğretmenleri taşıyan minibüs, kardan kayganlaşan yolda taklalar atarak uçuruma devrildi. Kazada minibüste bulunan Azize Çelik adlı öğretmen ölürken, 7’si öğretmen 8 kişi yaralandı.Kaza yerinde ölen kişinin arkadaşları "Öğretmenim ne yaptın" diyerek gözyaşı döktü

Allah rahmet eylesin :(

Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin  :(

Hava tahminleri bugün için uyarı yapmasına rağmen basiretsiz idarecilerin tatil yapmak için inisiyatif kullanamamasından çok sıkıldım. 17 servisten hiçbiri okula gelemedi ama akşam 4te tatil olmasına karar verildi. kar tatili hep saat 9 dan sonra duyuruluyor. Birileri kahvaltısını yapıncaya kadar binlerce insan yollara dökülmüş oluyor.  :angry:

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Seslendiren kimse izlerken sinirim bozuldu. Kadın mı erkek mi o nasıl bir ses ya..

Aklı sıra drama katmış deceriksiz herif
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı

Çok geçmiş olsun Ayça Hanım.. Allah rahmet eğlesin. Geride kalanlara sabır, baş sağlığı versin.. İzlenebilecek bir haber değil maalesef... :(

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...