İçeriğe Yönlendir

Kaza Haberleri

Furkan Esgin
Çözüme git Misafir tarafından,

Recommended Posts

Sami Demirpaz

Genelde hepsi ıslak zeminde yapılmış kazalar.

Allah bizleri korusun.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Genelde hepsi ıslak zeminde yapılmış kazalar.

Allah bizleri korusun.

Islak zemin, dikkat ederseniz arkadan kayma genelde. önce arka lastikleri değiştirin derler ya , doğru.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İsmail Avcı

ben zaman zaman açıp izlerim kazaları ,trafikteyken aklıma geliyor daha temkinli oluyorum..tavsiye ederim herkese.

Allah kimseye göstermesin

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan

ben zaman zaman açıp izlerim kazaları ,trafikteyken aklıma geliyor daha temkinli oluyorum..tavsiye ederim herkese.

Allah kimseye göstermesin

valla kazalara bakınca adam yolda gayet düzgün gidiyor karşıdan bamm biri geliyor ve vuruyor. Yapılacak hiç bir şey yok. Yağmurlu havada nasıl cesaret o kadar süratli gidiyorlar anlamıyorum

Yorum bağlantısı
İsmail Avcı

valla kazalara bakınca adam yolda gayet düzgün gidiyor karşıdan bamm biri geliyor ve vuruyor. Yapılacak hiç bir şey yok. Yağmurlu havada nasıl cesaret o kadar süratli gidiyorlar anlamıyorum

doğru bu vidyoda birçoğu öyle

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Paylaşım için teşekkürler Hikmet abi.Lütfen arkadaşlar trafikte biraz daha dikkat... :good1:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Taner Kızılkor

Yüksek sürat, yazdan kalma lastiklerle yağmurlu havalarda araç sürülmesi veee acemi şoförün ıslak yada kaygan zeminle imtihanı.

İyi oldu yağmurlar öncesi bunu hatırlamak, teşekkürler Hikmet Bey..

Kazayı yapanda öyle bir kamera varsa bak ben gittimde yapıştım adamın tepesine demeyeceği için yayınlamıyordur diye tahmin ediyorum ;):D

Ama o süratle yağmurda kazasız bitirirse işi bak ben nasılda iyi şoförüm diye yayınlar suçunu... :bambam:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Taner Kızılkor

Yağurlu havadan rahatsız olmak doğal olanı, en iyisini yapıyorsunuz o rahatsızlık dikkatinizi arttırır :good1:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan

neyin dikkatsizliğidir bunlar anlamadım.hava zaten yağışlı olduğunu bildikleri halde dip gaz basan insanları anlamıyorum.anlayamacağımda

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Taner Kızılkor

Hiç biriniz kazaların gerçek sebebini bulamamış Alın size sebep :)

qP3h9.jpg

doğru çoğu rusya dan videolar :)

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Hiç biriniz kazaların gerçek sebebini bulamamış Alın size sebep :)

qP3h9.jpg

Yola votka mı dökmüşer, yuh!

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş

Bunların hepsi yurtdışı kazaları.Bizim ülkemizde böyle kazalar olmaz :p

"TÜRKLERE BİR ŞEY OLMAZ " Felsefesi mi??? :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Serhan Gürbüzol

Rabbim kimseyi böyle manzaralarla karşılaştırmasın inşallah. Biz iyi sürücüler olabiliriz ama ya karşıdan gelen ? onun için daha dikkatli olalım. Kazasız bir ömür diliyorum......

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Tünel girişine yakın yer, muhtemelen sol şerit dolu, konnect sürücüsü sağ aralardan sıyrılmak istedi ve en sağ şeritteki yüklü kamyona çarptı. Allah rahmet eylesin ölenlere. Fena hızla çarpmış.

Kazanın açıklaması çok manidar. Tünelin Bolu çıkışı gördüğüm yer, tünel içi hız 70 km, o kadar kısa mesafede nasıl gaza yüklenmişki virajda kaymış

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Taner Kızılkor

Tünel içi mobeselere baksalar çıkar, çok yüksek ihtimalle tünelde de uyarıları ve işaretleri umursamamıştır... başıma geliyor bazıları rüzgar gibi geçiyorlar o tünelden..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Taner Kızılkor

Hava çok kötü. Lütfen biraz daha dikkat.

Kaza haberleri geliyor yurdun her yerinden.

Allah hepimizi korusun.

http://webtv.hurriye...set-gecesi.aspx

Evet ya bu fenaydı alkollü adam ve yanında hamile eşi varken süratli araç kullanıyor.

Ne kadar büyük bir duyarsızlık, umarsızlık, pervasızlık diyecek laf bulamıyorum yani.

Kadının psikolojik ve fiziksel yaşadığı acıları gözümün önüne bile getirmek istemiyorum.. Yazık.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Taner Kızılkor
(düzenlendi)

Ayrıca nasıl haber yapıyorlar anlamadım;

"Maltepe'de yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan cip, beton bariyerlere çarptı. "

yooo yağmurda her yol kayganlaşabilir, burada sürücü alkollü araç kullanımı, yol koşullarına ve trafik kurallarına uymayan sürat nedeniyle risk alarak aracın kontrolünü kaybetti,

Aynı yoldan geçen sürücülerin yoluna yağmur yağmadı mı? Alkol almadan direksiyon başına geçen trafik kurallarına ve sürat limitlerine uyanlar içinde o yol kayganlaşmadımı ne demek yani?

tarihinde Taner Kızılkor tarafından düzenlendi
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun

duymamış araştırmamış olanlar olabilir ama, ben bir kez daha ifade edeyim, karlı, buzlu, ıslak, virajlı, iniş-çıkışlı yollarda kesinlikle cc açılmaz. cc sürekli yakıt verip hızı korur. oysa bu saydığım yollarda salisenin önemi vardır. gazdaki ayak ufak tepkiler vererek kullanılır araç. mesela virajdaki en ufak sürat fazlalığı, siz cc yi iptal edene kadar savurur atar sizi.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Trafik kurallarına uyalım uymayanları ihbar edelim.154 Alo trafik.... :yes:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Ayça hanım inanın bunun gibi yüzlerce kazayı inceledim.Normalde yasa gereği kasanın bitiş hizasında demir bar veya tampon olması gerekiyor.Ancak ülkemizdeki her kural gibi bu kuralında açık bir tarafı bırakılmış.Yapılan tampon demirinin kalınlığı belirlenmemiş ince sacdan yapıyorlar ve ufacık bir çarpmada yamuluyor ve araç kasanın altına giriyor.Yapacak hiç bir şey yok...Bu ve bunun gibi çok ölümler görmeye devam edeceğiz... :(

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Ayça hanım, kazaya karışan otomobil normalde çok alçak yapıya sahip, muhtemelen yaylarla oynanıp iyicene indirilmiştir, çarpmayı engellemek için frene basınca zaten yerle yeksan hal alınca önündeki otomobil olsa altına girerdi. Emniyet şeridi ihali gibi geldi bana. Tabi bunlar ön görü.

Allah ailesine sabır versin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...