Ayhan Onaran 5 Ocak 2012 Paylaş 5 Ocak 2012 Allah rahmet eylesin..Bu kaza da araç ne olursa olsun sonuç değişmezdi.Ben alınyazısına inanırım.Allah geride kalanlara sabır versin.. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ocak 2012 Paylaş 5 Ocak 2012 (düzenlendi) allah ailesine sabır versin, düşünmesi bile çok kötü. 5 Ocak 2012 tarihinde Süleyman Özer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 5 Ocak 2012 Paylaş 5 Ocak 2012 Allah rahmet eylesin. Yazık gencecik bir insan bir HİÇ uğruna gitti işte. Yorum bağlantısı
Ali Eren 5 Ocak 2012 Paylaş 5 Ocak 2012 Allah rahmet eylesin. Umarım kalanlara ve duyanlara ibret olur. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Ocak 2012 Paylaş 5 Ocak 2012 Kapı direkleri bile kırılmış... İtfaiye kesmiştir.. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Öz 5 Ocak 2012 Paylaş 5 Ocak 2012 İnsan hata yapar ama bile bile hata yaparsa az veya çok zararını görür. Allah ailesine sabır versin. Vademiz dolduysa canı sahibine teslim edeceğiz, bizde 1995'te kaza yaptık. Araçta 3 kişiydik babam annem ben, Doğan L idi ve arka koltuk ve bagaj kapağından başka geriye bir şey kalmamıştı ama çok şükür Rabbime bugünleri görebildik. O günden sonra babamda hız yapma tutkusu bitti, bende gaza bastıkça o gün dün gibi gözlerimde canlanır. Insignia içinden çıkılamayacak bir duruma gelmemiş, araca güvenebilirsin ama tedbirini asla elden bırakmayacaksın. Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 5 Ocak 2012 Paylaş 5 Ocak 2012 Allah rahmet eylesin. Kızıcam kızamıyorum yaa.. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Ocak 2012 Paylaş 5 Ocak 2012 Allah rahmet eylesin.Kalanlara sabır versin. Birşey olmayacak olsa Susurluktaki mercedesten (s 600 galiba) sağ çıkarlardı. Aşırı hız her zaman felaket getirir. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Necat Ertan 5 Ocak 2012 Paylaş 5 Ocak 2012 Çok üzücü. Allah rahmet eylesin ama ailesinin hatası büyük bu işte. Kızmak istiyorum ama ne mümkün Yorum bağlantısı
Engin Özarı 5 Ocak 2012 Paylaş 5 Ocak 2012 (düzenlendi) Tamam . kader. Alın yazısı. Yiyecek nasipleri bu kadarmış. Buna inancımız sonsuz. Ama dünyevi hayattaki gerçek ise, o ehliyetsiz evlatlara , o anahtarı kaptıran veya veren duyarsız babadan kaynaklanıyor. Bunlar adı üzerinde delikanlı... Bir zamanlar delikanlı idi. Şimdi ... Hoşgeldiniz delikanlık bitti. 1. soru Rabbin kim ... 8 yastık, 10 yastık,,, insigma, çarpışma testi vs. hepsi hikaye... 5 Ocak 2012 tarihinde Engin Özarı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 6 Ocak 2012 Paylaş 6 Ocak 2012 Allah rahmet eylesin. Kızıcam kızamıyorum yaa.. Kimse kızacaksın abi. 17 yaşındaki CAHİL bir çocuğa mı? o çocuğa o makineyi veren aile fertlerine mi ? Yorum bağlantısı
Serhat Çerçi 6 Ocak 2012 Paylaş 6 Ocak 2012 Teknolojisi ve sağlamlığı ne denli üst düzey olursa olsun neticede bu metal kafesin çarpışma direncinin sınırları var , tabi içindeki et ve kemiğin de... İçindekini öldürmeyen araç da yok, sadece nisbeten daha şiddetli darbelerde öldürenler var. Tedbiri elden bırakmamak gerek, zaman zaman belki de hepimiz gereğinden fazla riskler alıyoruz, sanki başkasına olan bize hiç olamazmış gibi... Sonra da kısa bir vicdan azabı; ya başımıza ya da aracımızdaki değerlilerimize bizim hatamız yüzünden bir şey olsaydı diye... Ama her hata yapan sonra pişman olacak kadar şanslı olamayabiliyor, resimlerdeki çocuk gibi... Allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin. Bize düşen buradaki durumdan kendimizce dersler çıkarmak tabi ki.. Ve "bir şey olmaz " mantığını bir kenara bırakmak... Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 7 Ocak 2012 Paylaş 7 Ocak 2012 Aracıma binenler ve binmeyen ama beni tanıyanlar sakin ve güvenl ibir şekilde araç kullandığımı bilirler.Tüm hız limitlerine uymaya çalışırım(otobüs ve kamyonlara ezilmemek için yaptığım hızlar hariç). Hızlı araç kullananlarla konuştuğumuzda,benim yavaş araç sürmemin sebepleri onlar için şunlarmış 1-bu kesin acemi 2-cimrilik yapıp gaza basmıyor. Doğrusu bu. O cevapları önemsemeyin. Bende güzel havalarda 2 tane araba varken 2-3 km'ye kadar olan işlerime bisikletle gidiyorum. Arabayı garajda cimrilikten arabayı garajda çürüttün diyenler var Bisikletide çok seviyorum, hemde sağlık açısından iyi oluyor. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 7 Ocak 2012 Paylaş 7 Ocak 2012 Aracıma binenler ve binmeyen ama beni tanıyanlar sakin ve güvenl ibir şekilde araç kullandığımı bilirler.Tüm hız limitlerine uymaya çalışırım(otobüs ve kamyonlara ezilmemek için yaptığım hızlar hariç). Hızlı araç kullananlarla konuştuğumuzda,benim yavaş araç sürmemin sebepleri onlar için şunlarmış 1-bu kesin acemi 2-cimrilik yapıp gaza basmıyor. Kimsenin aklına eve sağ salim gitmek için yavaş araç kullandığım gelmiyor malesef. Kısaca zihniyet budur. Ben de genelde böyle sürerim. Cimri adam benzinli mi kullanır? Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 8 Ocak 2012 Paylaş 8 Ocak 2012 Yazık olmuş. Yeni araçlar seriliği ile güvenlik standartları ile sanki insanı sürat gaflatine düşmeyi daha fazla körüklüyor. Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 9 Ocak 2012 Paylaş 9 Ocak 2012 Dikkat ettiyseniz kazaların %90'ı kavşak ve benzeri yerlerde oluyor. Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 13 Ocak 2012 Paylaş 13 Ocak 2012 (düzenlendi) http://www.youtube.com/watch?v=paSCpOU53Zs İlk videoda sanırsam şöför kalp krizi geçiriyor.. Haberlerde görmüştüm.. Diğerinde aslında emniyet kemerinin önemini anlamak gerekiyor.. Sağ taraftaki cam açık olsa adam ordan çıkıp ölmesi içten bile değil yada kafasını kabin içinde bir yere vurup sakat kalması.. Kemeri bağlı olsa hiç bir şekilde zarar görmezdi.. Allahtan birşey olmamış.. Edit:Harf hatası 13 Ocak 2012 tarihinde Sercan Eskin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 13 Ocak 2012 Paylaş 13 Ocak 2012 Bu da eski bir kaza, 180'le gişeye giriyor. http://www.facebook.com/video/video.php?v=104756562874122 Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş 19 Kasım 2012 Paylaş 19 Kasım 2012 http://www.mailce.co...k-kazalari.html 1 Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan 19 Kasım 2012 Paylaş 19 Kasım 2012 Uzun yoldan dönerken far sensörünü kapadım sisleri açtım havalı olsun diye. Sonra mola verdiğim yerden tekrar yola çıktım. Biraz ilerledim tır önüme doğru sollama yapıyor. Sellektör yaptım hemen çekildi. Bende bu ara: eşime diyorum : bi kahve içeydik iyiydi yolu göremiyorum gözüm karardı diyorum. eşimde diyor ki : bu klimanın ışığı yanmıyormu ya diyor ben de çok biliyorum ya yok canım o öyle onun ışığı yansa içerisi çok aydınlık olur iyi olmaz tuşların yerini ezberle diyorum Yandan tır kornaya basıyor bu adam ne basıp duruyor diyoruz Eşim diyor sonra Feti sen farları mı açmadın?? Sonu: Far sensörü gerekliymiş videodaki İlk kazayı görnce aklıma o geldi 4 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 19 Kasım 2012 Paylaş 19 Kasım 2012 Hatalı sollama, yüksek hız ve kaygan zemin. Neredeyse hepsi bile bile lades denilen kazalar. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts