İçeriğe Yönlendir

Kaza Haberleri

Furkan Esgin
Çözüme git Misafir tarafından,

Recommended Posts

Arif Doğan

Ehliyetsiz genç ölüme sürdü!

Gemlik’te 17 yaşındaki ehliyetsiz gencin kullandığı son model otomobil, aşırı hız sebebiyle karşı yönden gelen kamyonetin altına girdi. Liseli genç, otomobilin 8 hava yastığı da açılmasına rağmen direksiyonda sıkışınca hayatını kaybetti. Kazada yanında bulunan ağabeyi ve kamyonet sürücüsü de yaralandı.

Gemlik’te servis taşımacılığı yapan Halil M.’nin 17 yaşındaki oğlu Uğur ve 19 yaşındaki ağabeyi Onur, babasına ait otomobili alıp Kumla yönünde sahilde gezintiye çıktı. Ancak dün gece geç saatlerde Gemlik Lisesi öğrencisi olduğu öğrenilen Uğur M.’nin kullandığı otomobil karşı yönden gelen Süleyman K.’nın kullandığı kamyonete çarptı.

Zeytin yüklü kamyonetin altına giren son model lüks otomobilin 8 hava yastığı da açıldı. Direksiyonda sıkışan genç sürücü ekiplerin seferber olmasına rağmen sevk edildiği hastanede hayatını kaybetti.

Yanında bulunan ağabeyi Onur ve kamyonet sürücüsü Süleyman K. yaralandı.

101293.jpg

101294.jpg

101295.jpg

101297.jpg

Kaynak : http://www.olay.com....a-bolge/721/10/

Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

Hız falakettir...........

Kontrolsüz Güç, Güç Değildir.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Arif Doğan
(düzenlendi)

Evet maalesef 8 hava yastığı da açılıyor ama nafile... Hem de Opel Insignia gibi bir araba ile..

tarihinde Arif Doğan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Önder Boran

Off ne olmuş insignia'ya böyle. :nea:

Gerçi araba değiştirmiyor kaderi.

Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar

Otomobil bir başka otoyla çarpışırsa belki sınıf farkından dolayı içinden sağ çıkma oranı artar ama otomobil helede yüksek hızla kamyon gibi bir araçla çarpıştığında değil 8 .18 hava yastığıda olsa ölüm oranı %90 ve üzeridir...

Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin...

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

neredeyse denize düşecek , yaş 17-18 :(

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Ben bu arabayı, bu yaşın 2 katında olan birinin aynı kullandığını biliyorum. Bilmem bir şey anlatabildim mi...

8 değil, 18 hava yastığı açılsa, altına girdiğindan muhtemelen kafa direkt kamyonun şaseye vurdu...

Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar

Dikkat ederseniz , insignia ,pejo 106 , 206 ,307, honda cıvıc ve hb leri eğer gençlerin altında ise adam gibi sakin gittiklerini görmek neredeyse yok denecek kadar az...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Gümüşdağ
(düzenlendi)

Allah rahmet eylesin gerçektende zor bir durum.

tarihinde Serkan Gümüşdağ tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Allah cümlemizi bu tarz kazalardan korusun. Çok kötü bir olay arabanın babası dediğimiz mercedes bile adam öldürüyor. Susurluk kazasını hatırlatırım :(

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Polislerimiz bunun gibileri şak diye yakalamalı. Sivil trafik polisi olmalı her ilde bir miktar ve bu tip kullananları (küçük büyük demeden) yakalamalı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk

Ha silah, ha araba, doğru kullanmayı bilmeyenlerin eline geçtiğinde bela getirir.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Cihangir Elbasan

Allah rahmet eylesin.Keşke olmasaymış ama bunun gibi adamlar yüzünden bizim de hayatımız tehlikede.Keşke kendine yapsa.(o da olmasa ama)Karşıdaki insanların da hayatını tehlikeye atıyor böyle insanlar.Hatta bütün trafik emniyetini.Ne yazık ki çekirge 1-2 sıçrar.Şimdi olmasa illaki bir yere tosyalayacaktı.Keşke hafif bir kaza atlatsaydı da ders alsaydı.

Ön tekerlekli resim aslında herşeyi anlatıyor.

Yorum bağlantısı
Murat Kırmızı

çok üzücü..hem de gencecik yaşta..Allah kalanlara sabır versin

Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin
(düzenlendi)

Bu yaştaki evladına iyilik yaptığını düşünen babalara sesleniyorum; evlatlarınıza sizden başka kimse bu kötülüğü yapamaz. Böyle babalık olmaz asla kabul etmiyorum. 17 yaşındaki bir çocuğun altına bilmem kaç paralık arabayı ver, pompala sorumsuzluğu, bilinçsizliği ondan sonra bak neler geliyor başına. Adam gibi baba olsaydın küçük tavizler arada elbette verirdin ama çocuğuna bu işin başına neler açabileceğini anlatıp onu ikna etmen gerekirdi. Şimdi arabana binecek evladın yok al başına çal arabanı.

Arkadaşlar kesinlikle bu işler polisle felan çözülmez akıl fikir sahibi, sağ duyulu, eğitimli, zeki, sorumluluk sahibi insanlara ihtiyacı var bu toplumun yoksa her yer polis olmuş hiç bir şey değişmez. İhmal vardır, denetlemeler yetersizdir farkındayım, hepimizin bildiği aksaklıkların ben de farkındayım savunmak için yazmıyorum kesinlkle. Ölene Allah'tan rahmet diliyorum.

tarihinde Osman Yücel Çetin tarafından düzenlendi
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Borga Tansel

Allah rahmet eylesin. Bazı insanlarımız zannediyor ki çok kaliteli araba tank gibi oluyor. Kaza yapınca birşey olmuyor. Tamam arabana güvenirsin, yol tutuşu iyidir, 8 hava yastığı vardır amenna ama sonuçta altındaki tank değil ki hiçbir şey olmasın.

Allah geride kalanlara sabır versin...

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Zannediliyorki hava yastığı ilahi bir kuvvet.

Allah rahmet eylesin, herşeyin başı güvenlik

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkut Uysal

Arabaya güvenmek bence her zaman hatadır bazı yorumlarda '' arabana güvenirsin tamam da '' gibi kelimeler geçmiş ben bunlara katılmıyorum ne yazık ki... Sonuç olarak Allah yapısı değil arabada kul yapısıdır... bu yüzden hatasız olması güveniliri olmasıda bana göre mümkün değildir... Allah geride kalanlara sabır versin...

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Allah rahmet etsin, bu yaşlarda kan çok deli akıyor, kendi kardeşimden biliyorum...

Ara sıra veriyorum köy yolunda su getirmeye giderken falan (ki bencede verilmeli, trafik açısından tehlike olmayacak yerlerde), park yerinden çıkarken. Oda bir ara yok bu kaç basıyor, ne güzel hızlanıyor, motor sesi falan diyordu.

Kendisi ile birlikte taklayı atınca şimdi kuzu gibiyiz ikimizde (Çok şükür birşeyimiz yoktu).

Keşke bu gençler de ders olacak şekilde bir kaza ile atlatsalarmış :(

Yorum bağlantısı
Ercan Çakır

araba bazen mermisi namluda silaha benziyor , tetikse ayaklarınızın altında, yanlış kullanımı cana mal oluyor.. yazık gencecik insanlar telef oluyor/ediyor/ediliyor. yaptırımlar arttırılmalı , ama daha önce teknik değil insani eğitime önem verilmeli çok küçük yaşlardan başlanmalı...

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Allah rahmet eylesin, arabanın haline bakın, gerçektende arada bir heyheylerimiz geliyor basıyoruz, ama yapmamak lazım, 68 km/h den sonra en baba araba bile zayıf kalıyor, heleki 100 ve üstü kamyona falan çarpmak kesin ölüm, hiç bir araba buna dayanamaz zaten, o hızda yediğimiz G kuvvetine zaten vucut dayanmaz, araba dayansa bile kemiklerimiz yerinden çıkar, bununla ilgili videolar izlemiştim, durum çok fenaydı...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...