İçeriğe Yönlendir

Kaza Haberleri

Furkan Esgin
Çözüme git Misafir tarafından,

Recommended Posts

Furkan Avcı

Köpekten kaçan 11 yaşındaki Rabia'nın sonu. Yakınlarının ve araç sürücüsünün yaşadığı acı.

http://video.milliye...ID=9TSHgkpu2MEf

Abi o nedir ya :( :(

Allah kimseye yaşatmasın, sürücünün yapabileceği birşey yok ama sanki video'ya göre biraz hızlı gibi geldi bana

Yalnız kadınlar da sürücü de kahroluyor, çok acı yahu gözlerim doldu şimdi....Offfffffff

Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk

Çok kötü bir kaza. Olan olmuş ama çokta hızlı gidiyor.. Sol yerine ani sağ manevra yapsa belki kurtarılırdı.. Benzer bir durum bende atlattım. Çoğuğun koştuğu istikametin tersinde manevra yaparak kurtardım. Koştuğu yöne kaçmaya çalışmak aynı noktada buluşturuyor...

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Ayhan şoför sola kaçıyor. Çocuk sağdan geliyor. hız en fazla 60-70 km çarpan aracın, durma mesafesi çok kısa.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Çok kötü bir kaza. Olan olmuş ama çokta hızlı gidiyor.. Sol yerine ani sağ manevra yapsa belki kurtarılırdı.. Benzer bir durum bende atlattım. Çoğuğun koştuğu istikametin tersinde manevra yaparak kurtardım. Koştuğu yöne kaçmaya çalışmak aynı noktada buluşturuyor...

Sağa kaçsa ailesi var muhtemelen onlara çarpardı.Allah korusun artık vadesi gelmiş demekten başka birşey gelmiyor elden.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Bende aynı şekilde kediyi kurtarmıştım geldiği yönün tersine kırarak.

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Bu kaza da ters istikamete gitmek sonucu değiştirmezdi gibi duruyor.Biraz mesafe olup daha önce fark edilmiş olsa belki..Ayrıca sağ tarafta çocuğun yakınları da var.Onları da ezme riski var...Allah rahmet eylesin.Sebepsiz ölüm olmazmış.Burada da sebep köpek...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Bu kaza da ters istikamete gitmek sonucu değiştirmezdi gibi duruyor.Biraz mesafe olup daha önce fark edilmiş olsa belki..Ayrıca sağ tarafta çocuğun yakınları da var.Onları da ezme riski var...Allah rahmet eylesin.Sebepsiz ölüm olmazmış.Burada da sebep köpek...

Evet hocam burada yapacak bir şey yok, Allah rahmet eylesin, Azrail oralarda dolanınca bir sebep üretiyor işte....

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Kız ağaçların arasından birden çıktı, durması veya kıza vurmaması çok zor.

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Adamın yapacağı hiçbirşey yok mesafesi çok kısa ona rağmen kaçmaya çalışmış hatta sanırım kaldırıma çıkıyor gibi geldi.Allah rahmet eylesin.

Ali hocanın eklediği videoda söylenecek tek şey var.Öldürmeyen Allah öldürmüyor

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Köpekten kaçan 11 yaşındaki Rabia'nın sonu. Yakınlarının ve araç sürücüsünün yaşadığı acı.

http://video.milliye...ID=9TSHgkpu2MEf

Ailesini görünce başına vuranı falan, çok kötü oldum ya.

Sürücüde kahroluyor orada...

Merak ettiğim, dava sonucu ne olacak... Sürücünün suçu yok gibi geldi bana...

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bu videoların hepsi aslında bir eğitim videosu... Hepsi defalarca izlenmeli..

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Necat Ertan

İzmirdeki kazada çarpan aracın hızı olması gerekenden biraz yüksek gibi. Allah esirgesin insan kafayı yer :(

Yorum bağlantısı
Engin Özarı

Adamın yapacağı hiçbirşey yok mesafesi çok kısa ona rağmen kaçmaya çalışmış hatta sanırım kaldırıma çıkıyor gibi geldi.Allah rahmet eylesin.

Ali hocanın eklediği videoda söylenecek tek şey var.Öldürmeyen Allah öldürmüyor

Adamın yapacağı çok şey var aslında, 4 yönlü bir kavşağa bu kadar süratle girilmez. orada mutlaka sürati belirtir levha vardır kavşak öncesi. Türkiyedeki kazaların büyük bir çoğunluğu kavşaklarda oluyor. Çünkü sürücüler kavşaklara süratli giriyor. Hindistanda pakistanda bir sürü karmaşık trafik görüntüleri var. Hiç kaza olmuyor Neden ? Kavşaklara ve o karmaşık tarafikde çok yavaşlayarak giriyorlar.

Yorum bağlantısı
Engin Özarı

Fiesta BMW'nin burnunu resmen kesti. BMW'nin ön kaput kağut gibi buruşurken fiestanın ön kaput ve genel formda bozulma yok..

ssswn.jpg

ssxs.jpg

Tek neden, Kavşağa süratli dikkatsiz ve tedbirsiz girmek

Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk

Kırmızı yandığında zaten duruyoruz ama siz siz olun yeşil yanıyor olsada kavşaklara yaklaışırken yavaşlayın. Sağa sola bir göz atıp öyle geçin. 1 vites düşürmek canınızı ve malınızı kurtarabilir.

Kavşaklardan hızlı geçmeye ciddi ciddi korkuyorum ve yavaşlıyorum. Yeşil yandığında bile önce sağdaki arabalara göz atarım.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk

Çoçuk kamyonetten dolayı gelen arabayı görmüyor, otomobilde kamyonetten dolayı koşmaya başlayan çoçuğu görmüyor. Yapacak birşey kalmamış..

Videoları izledikce aklıma şu geliyor. Şehir içi hız sınırı 50 ise şehir içi her yolda 50 ile gitmek gerekiyor. Bu yol tertemiz, burayada 50 verilirmi demek yanlış. İnsanların en yoğun olduğu yer şehir içi. Her yerde insanlar var ve nereden çıkacakları belli değil. Otoban ayarında yol olsada şehir içi 50...

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Kaliteli kış lastiği ile bu tip yerlerden çok rahat inilir çıkılır ( pilotajda önemli tabi)

Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk

Kaya kaya yolu iyice buzlandırdılar :)

İyi bir kış lastiği ile frene basmadan 1. viteste gazsız inilir.

Yorum bağlantısı
Engin Karadayan

Offf be .Bu görüntüleri izleyince trafiğe çıkasım gelmiyor :(

Yorum bağlantısı
Engin Özarı

Bu karda, böyle bir yola, hangi ekipmanına ve aracına güvenen sürücüler, trafik canavarının en canlı adayıdır. Buradan inmeye çalışan yayalarda buna dahil.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...