Engin Özarı 11 Temmuz 2011 Paylaş 11 Temmuz 2011 bende başkasının hatası yüzünden birkaç kaz atlattım. Hepsinde şansım yanımdaydı ve kurtuldum. Gideceğimiz yere birkaç dakika önce gitmek için kendimizi ve trafiği tehlikeye atmaktan vazgeçmemiz lazım. Eğitim şart Özellikle, şirket araçları kullananlar kesin şart. Kendi arabasında değilde, başka bir şirket v.s aracını kullanaları %70 'i trafik canavarıdır. Kendi arabanı kullanırken, az yaksın, yıpranmasın, lastik aşınmasın diye dikkat eder ve kurallara uyarsın. Ama araba senin değilse, nasıl olsa cepten çıkmıyor. Bu bir gerçek. Eğitim kesinlikle şart. Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı 14 Temmuz 2011 Paylaş 14 Temmuz 2011 http://webtv.hurriyet.com.tr/2/19281/0/1/p...i-veremedi.aspx çok kötü bi kaza ölenlere rahmet kalanlarada Allahtan sabır dilerim.Ve focusa ne olmuşta bu hale gelmiş? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Temmuz 2011 Paylaş 14 Temmuz 2011 Allah hepimizi esirgesin... Başları sağolsun... Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 14 Temmuz 2011 Paylaş 14 Temmuz 2011 Kamyondan,tırdan uzak durun da ne yaparsanız yapın..Dorseye çarpmış sanırım.Allah rahmet eylesin. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 14 Temmuz 2011 Paylaş 14 Temmuz 2011 Çok feci. Rabbim cümlemizi korusun. Yorum bağlantısı
Eren Erdem 14 Temmuz 2011 Paylaş 14 Temmuz 2011 gerçekten kötü kaza allah rahmet eylesin. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 14 Temmuz 2011 Paylaş 14 Temmuz 2011 Allah Rahmet eylesin çok zor Rabbim böyle sınamasın kimseyi. Yorum bağlantısı
Barış Berber 14 Temmuz 2011 Paylaş 14 Temmuz 2011 geride kalanlara çok zor...allah rahmet eylesin Yorum bağlantısı
Murat Şen 15 Temmuz 2011 Paylaş 15 Temmuz 2011 çok kötü olmuş be Allah yakınlarına sabır versin Yorum bağlantısı
Necat Ertan 15 Temmuz 2011 Paylaş 15 Temmuz 2011 Allah rahmet eylesin, kalanlara başsağlığı ve acil şifalar. Geçtiğimiz yıl, çok iyi tanıdığım ve sevdiğim meslektaş bir abimi ve annesini İzmir - Aydın otoyolunda elim bir kazada kaybettik. Bu tarz kazaların olabildiğince az yaşanması dileğiyle... Yorum bağlantısı
Deniz Tayanç 15 Temmuz 2011 Paylaş 15 Temmuz 2011 Allah rahmet eylesin dikkat etmek lazım bugün toros dağlarından ankara istikametine gelirken araçların o dağlardaki virajlara aldırış yapmadan hızları varki en az 130-140 resmen kazaya davetiye hatta yüksek hızda virajlara giren araçarın çoğunda esp yi bırakın abs bile yoktur Yorum bağlantısı
Mehmet Sevgin 15 Temmuz 2011 Paylaş 15 Temmuz 2011 Allah Rahmet eylesin.İçler acısı bir durum.ister focus ister vs. Çelik-demir yığını tonlarca ağırlıktaki araçların karıştığı kazalar kötü oluyor.Allah kimseye böyle kazalar ölümler vermesin. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 9 Ağustos 2011 Paylaş 9 Ağustos 2011 Özellikle, şirket araçları kullananlar kesin şart. Kendi arabasında değilde, başka bir şirket v.s aracını kullanaları %70 'i trafik canavarıdır. Kendi arabanı kullanırken, az yaksın, yıpranmasın, lastik aşınmasın diye dikkat eder ve kurallara uyarsın. Ama araba senin değilse, nasıl olsa cepten çıkmıyor. Bu bir gerçek. Eğitim kesinlikle şart. Katıılıyorum araçlarda belli ediyor kendilerini, yanlız eğtim fiziki darp yolu ile olmalıdır, zira ne olduklarının kendileri de farkındalar. Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 9 Ağustos 2011 Paylaş 9 Ağustos 2011 Traji komik ama, amcamda kedi gibi dört ayak üstüne düşmüş... Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 9 Ağustos 2011 Paylaş 9 Ağustos 2011 Bu tarz araba kullananlar Allah korusun ama eninde sonunda kaza yapar... Karşıdan gelen için de herdaim tehlikedir böyle tipler... Yorum bağlantısı
Hasan Aksüt 9 Ağustos 2011 Paylaş 9 Ağustos 2011 Kazalar gerçekten inanılmaz. Allah akıl, fikir versin. Kimseye göstermesin. Yorum bağlantısı
Ali Eren 27 Eylül 2011 Paylaş 27 Eylül 2011 Umarım ibret olur emniyet kemeri takmayanlara ve yalancı toka ile kandıranlara. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 27 Eylül 2011 Paylaş 27 Eylül 2011 Ben böylelerine acımıyorum Birde vurup kaçıyorlar.. Bence böyle hayvanları hepsi tek başlarına kaza yapıp kimseye zarar vermeden ölsünler, gebersinler, biraz acımasızca oluyor farkındayım ama benim anam ağlayacağına onların anası ağlasın, kötü evlat yetişdirdikleri için. Yorum bağlantısı
Ali Eren 27 Eylül 2011 Paylaş 27 Eylül 2011 Allah böyle sürücülerin hepsine akıl fikir versin. Yorum bağlantısı
Özgür Ahkem Gökce 27 Eylül 2011 Paylaş 27 Eylül 2011 Böyle yüksek şeref(!) sahibi kişilikleri, böyle videoları gördükçe, duydukça onları yakalayıp adam akıllı dövmek, orman kanunlarını işletmek geçiyor içimden. forum kuralları müsade etse o...ç... diyesim geliyor ama forum kuralları müsade etmediği için demiyorum. Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 16 Ekim 2011 Paylaş 16 Ekim 2011 En çok tedirgin olduğum olay http://www.medyafaresi.com/video/3608/rus-...oruntuledi.html Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 16 Ekim 2011 Paylaş 16 Ekim 2011 En çok tedirgin olduğum olayhttp://www.medyafaresi.com/video/3608/rus-...oruntuledi.html Bu yaz düz ama çok hafif yukarı doğru eğimi olan bir yolda ilerliyorum. Yol ileride aniden aşağı doğru inmeye başlıyor ve düz yol. O aşağıya doğru eğimin başladığı noktadan sonrası gözükmüyor. Karşı şerittende yoğun bir şekilde trafik geliyor. Tam o yokuş inişin başladığı noktaya geldiğimde karşıdan 5 arabayı sollamaya çıkarak üstüme doğru gelen almancıyı gördüm. 4-5 araba birden sollamaya çıktığı için kendi şeridi dolu. Birbirimizi gördüğümüz anda frenlere bastık ve arabalar kafa kafaya durdu. Karşıdan gelen trafiğinde yavaşlamasıyla kendi şeridine geçip devam etti.. Hiç bir görüntü olmadan 4-5 araba sollamaya çıkılırmı. Üstekil solladığıklarından biri otobüs... Yorum bağlantısı
Recommended Posts