İçeriğe Yönlendir

Kaza Haberleri

Furkan Esgin
Çözüme git Misafir tarafından,

Recommended Posts

Malik Altındiş

Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.Balıkesirspor için de az ter dökmedi..Sık sık karşılaştığım bir insanın bu şekilde aramızdan ayrılması üzücü :D

Yorum bağlantısı
Hasan Molla
(düzenlendi)

ölene allahtan rahmet diliyorum .

öyle bir tabela olduğunun farkında bile değilim.farkında olsam da tek şeritlik köprü tabelası işareti olduğunu anlarmıydım acaba?

kusura bakmayın ama farkında olmak zorundasınız araba kullanıyorsanız. anlamak zorundasınız köprü tabelası oldugunu. hepimiz ehliyet sahibiyiz hepimize verildi trafik kursu. hangi tabelanın neye yaradığını bilmek trafiğe çıkan herkesin görevidir.

ülkemizde bütün yollar aynı şekilde geniş üç şeritli değil. yola göre hızı belirlemek en iyisi ve en güvenlisi. diğer taraftan siz ne kadar dikkat etseniz de karsıdaki dikkat etmediği zaman kaza her zaman gelebilir. onun için herkes herkesi uyarmalı. sorumsuz sürücüleri ihbar edecek cesareti kendimizde bulmalıyız. karşıdan geleni görmediği yolda sollamaya çıkmak nedir biri bana açıklayabilir mi? benim bunun için tek tanımım akıl hastasıdır. tedavi görmelidir.

tarihinde Hasan Molla tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Serdal Soysal

Allah kimseye kaza göstermesin biz sürücülere büyük özveri düşüyor bir kaç saniye kazanacagız diye bütün hayatımızı kaybediyoruz bunu hiç bir zaman aklımızdan çıkarmayalı.

Teşekkürler

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bunların hiç birisi kaza değil.

Bunların hepsi de aptalca hareketler yapıyorlar..

Yorum bağlantısı
Emin Önal
bir fıkra geldi aklıma;

Kamyon yokuş aşağı freni patlar.Sağda bir adam yürüyor,solda pazar kurulu.Düşünüyor adama çarpsam 1 kişi ölür,pazara girsem 100 kişi ölür.

Ertesi gün haberlerde çıkar 101 ölü.

Adama sorarlar,o da olanı anlatır ve der ki;

adama çarpacaktım pazara kaçtı :D

:popcorm1::bomb::D:rofl:

Yorum bağlantısı
Mahmut Türkmen
bir fıkra geldi aklıma;

Kamyon yokuş aşağı freni patlar.Sağda bir adam yürüyor,solda pazar kurulu.Düşünüyor adama çarpsam 1 kişi ölür,pazara girsem 100 kişi ölür.

Ertesi gün haberlerde çıkar 101 ölü.

Adama sorarlar,o da olanı anlatır ve der ki;

adama çarpacaktım pazara kaçtı :D

Bende konu başlığını görünce hemen bu fıkra aklıma geldi :popcorm1:

Yorum bağlantısı
Abidin Akpınar

1 kedi onca insanın canını katlediyormuş az kalsın :D

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
İ.Göksel Yaman

yav erkanım hepte böyle şeyler paylaşıyosun periyodik olarak her ay . ders çıkarmamız gerekiyor tabikide ama insanın moralinide bozuyor

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
Öyle diyorsunda Göksel,dikkat etdiysen hep olan motorculara oluyor.... :):)

heee mesela başka şimdi anlaşıldı aman kardeşim dikkatli ol birde motor üstünden benimle tel'de görüşüyorsun arada :)

Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

Allah cümlemizi korusun. Kazanın birinde yaya çarptı resmen arabaya. Vallahi bir çoğunda hem sürücüler hem yayalar tam sopalık.. :flowers:

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m

Böyle görüntülere sıklıkla bakmak gerekir ki hep tetikte olalım desek bile karşıdaki beyinsiz kafalar yüzünden kazalar oluyor :flowers:

Yorum bağlantısı
Tansel Yavuz
(düzenlendi)
Dikkatsizlik+Hız...

Hepsi kötü ama beni etkileyen dakka 2.19 ,kötü olmuş...

dakka 1.26 daki dingil soldan sağa kırıyor,olan motorcuya oluyor...

O tam dingilmiş.

1.15 deki suçlu motosiklet sürücüsü,araç orta şeritten karşıya düz gitmek istiyor direksiyonu hiç kırmıyor,tam aksine motosiklet sürücüsü sağ şeritten gelip sol tarafa dönmeye çalışıken çarpışıyorlar.Motosiklet suçlu.

tarihinde Tansel Yavuz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk

Videoları izledim. Kavşaklarda olan kazalar ve normal yolda olan kazalar var.

Kavşaklardaki kazaların nedeni kavşaklara kontrolsüz ve gereğinden fazla hızlı girilmesi.

Normal yoldaki kazaların çoğı ise dikkatsizlik.

Yani genel olarak dikkatli olup kavşaklara yavaş ve kontrollü girmek gerek.

Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk

Kontrolsüz kavşaklara kesinlikle yavaş ve kontrollü girilmesi gerekiyor.

Işıklı kavşaklarda yapılan büyük yanlışlardan biri ise yeşil yanan ışığı kaçırmayıp gaza yüklenmek yada sarı yanan ışığı kaçırmamak için gaza yüklenmek.

Işıklı kavşakta olsa, yeşilde yansa siz siz olun yavaşlayıp kontrollü geçin. Gerekirse kırmızıya yakalanın. Kaybedeceğiniz en fazla 1-2 dakika.Söz konusu güvenlik ise yakıt ve zaman zaten önemli değildir. Karşı tarafın ne hata yapacağını bilemeyiz.

Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman
:flowers: Mutlaka kaza oluyordur. :(

Ama aynı tipte bir kavşağın bizim ülkemizde olduğunu hayalimde canlandırıyorum da; kabus gibi olurdu. :police:

kesinlikle.. :p iki dakikalık video içerisinde mutlaka bir kaza veya kavga olurdu..

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Anıl Özer

1.26 da dikkat ederseniz sadece otomobil sürücüsü hatalı değil.Bence hata ikisindede çünki motor sürücüsü viraj şeritlerinden gidiyor.Halbuki viraj şeritlerine gelmeden kendi şeridini belli etmesi gerekiyordu.Şunu da unutmayalım Türkkiye de bilinçli motor sürücüsü sayısıda çok az.Benim bildiğim kadarıyla bir motor önündeki otomobilin ya sağ arka tekerleği hizasında gitmeli yada sol arka tekerlek hizasında.Böyle kullanım olduğu sürece otomobil motor anlaşmazlıkları biraz daha azalacaktır.Dikiz aynamızda çoğu zaman motoru göremiyoruz neden? Çünki hep kör noktalardan geçiş yapıyorlar.Halbuki belirttiğim gibi aracın sol arka tekerlek hizasında ve fren mesafesinde durduğu sürece görülebilir konumda olucaktır.

Yorum bağlantısı
Aziz Türkmen

Kırmızı ışık ihlalleri, aşırı hız... Bunlar tamam klasik nedenler artık bizim ülkemiz için; ama kimi kazalarda insanlar (hem sürücü hem yaya) afyon almış gibi, akıl alır kazalar değil...

Bence ehliyeti biraz daha seçici davranıp vermeliyiz, ve her yıl ya da her 5 yılda bir direksiyon sınavına tabii tutulmalı ehliyeti olanlar da...

Yorum bağlantısı
Anıl Özer
(düzenlendi)
Kırmızı ışık ihlalleri, aşırı hız... Bunlar tamam klasik nedenler artık bizim ülkemiz için; ama kimi kazalarda insanlar (hem sürücü hem yaya) afyon almış gibi, akıl alır kazalar değil...

Bence ehliyeti biraz daha seçici davranıp vermeliyiz, ve her yıl ya da her 5 yılda bir direksiyon sınavına tabii tutulmalı ehliyeti olanlar da...

+1 Ailemde annemde ve yengemde de ehliyet var.Hele ki yengem araba kullanmanın A sını bilmiyor diyebilirim.Trafik olmayan bir yerde vitesin 3 e çıkmadığı dümdüz yollarda direksiyon sınavı yapıp.Her sene bir önceki sınavların karışımından oluşan sınavlarla ehliyet verdiğimiz bu ülkede aslında insanlarıda çok fazla suçlamamak gerekiyor :seytan:

Zaten videodaki bazı kazalar resmen şaka gibi.Sanki bilerek gidip çarpışıyorlarmış gibi

tarihinde An?l tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...