Erman Devrim 2 Temmuz 2012 Paylaş 2 Temmuz 2012 benimde boğaz kelebeği temizliği sonrası rolanti arttı gibi iyice motor sesi içeriye geliyor tekleme falan yok sadece rolanti yüksek gibi devri saati olmayınca bilemiyorumda acaba ne yapsam Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Temmuz 2012 Paylaş 2 Temmuz 2012 Bilgisayarla oku... Bunu yapabileceğin aparatlar iyice ucuzladı... Yorum bağlantısı
Serhat Çitak 2 Temmuz 2012 Paylaş 2 Temmuz 2012 Abi benimde gaz kelebeği temizliğinden sonra rolanti arttı gibi manuel düşürülüyormu illaha bilgisayaramı bağlamak lazım fikirlerinizi bekliyorum Manuel düşürebilirsin rolanti valfinin üstünde beyaz yuvarlak lastik vardır onu çıkar vidayla sağa çevir düşür sola çevir rolantiyi arttır 1 Yorum bağlantısı
Serhat Çitak 2 Temmuz 2012 Paylaş 2 Temmuz 2012 Tam allaha şükür araç kitap kurdu gibi oldu derken ; yine yaptı şovunu Gerçi bu seferkide sevimli bir sorun gibi.İkidir yapıyor bunu kullanırken yapıp kestiğide oluyor sorun mudur bilmem fikirlerinizi okumalıyım Vites değiştirirken ara gazı gibi gaz veriyor kendiliğinden dersin ralli yarışlarındayım Kısa süreli sadece vites geçişlerinde oluyor gaz kendiliğinden bir süre sonra 3 sn gibi eski haline dönüyor Başlıktada yazdığım gibi hayranım bu ka ya hem mecazi anlamda hemde gerçek anlamda Seriliği ,keyfi,yakıtı,güven verişi,yol tutuşu,kalitesi için bu araca binmeye değer... 1 Yorum bağlantısı
Barış Kalkan 3 Temmuz 2012 Paylaş 3 Temmuz 2012 Serthat abi mıncıklaya mıncıklaya rolanti valfini bozmussun anlaşılan bende çok seviyorum arabamı Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Temmuz 2012 Paylaş 3 Temmuz 2012 Vites değişimindeki artış genelde hız sensöründendir. Öncelikle hız sensörü, sonra rölanti valfi kontrolü derim. 1 Yorum bağlantısı
Erman Devrim 3 Temmuz 2012 Paylaş 3 Temmuz 2012 Manuel düşürebilirsin rolanti valfinin üstünde beyaz yuvarlak lastik vardır onu çıkar vidayla sağa çevir düşür sola çevir rolantiyi arttır Hemen deniyeceğim Yorum bağlantısı
Cihan KILIÇ 3 Temmuz 2012 Paylaş 3 Temmuz 2012 (düzenlendi) Erman, Eğer rölanti valfinin çalışmadığından 100% eminsen bunu dene derim, çünkü valfe manuel müdahalenin geri dönüşü maalesef yok artık çöp oluyor. Diğer bir deyişle: sen onu artık jigle gibi kullanmak zorunda kalıyorsun. İlk çalıştırmaya göre ayarlarsan motor ısındıktan sonra devir yüksek kalacak. Sıcak motora göre ayarlarsan ilk çalıştırmada motor soğukken tekleme yapacak, stop edecek. Yine de karar senin tabi ki.. 3 Temmuz 2012 tarihinde Cihan KILIÇ tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş 3 Temmuz 2012 Paylaş 3 Temmuz 2012 Vites değişimindeki artış genelde hız sensöründendir. Öncelikle hız sensörü, sonra rölanti valfi kontrolü derim. Aynen katılıyorum, bende de yapıyordu,usta hız sensörünün soketini çıkardı (sani bey şimdi fazla yakar diyecek) şimdi sıkıntı yok, ancak son zamanlarda diğere başlıklarda da bahsettiğim gibi zaaman, zaman vites düşürmelerde stop etme işi başladı (rölanti valfi değişecek) hafif yüke bindirmelerde de silkeleme var ( buji ve kablolar değişecek ) 3 Yorum bağlantısı
Halil Hıdırlar 3 Temmuz 2012 Paylaş 3 Temmuz 2012 Hız sensörü+rölenti valfinden birisidir. Yorum bağlantısı
Fatih Başaran 3 Temmuz 2012 Paylaş 3 Temmuz 2012 Kesinlikle hız sensörü. Hız sensörü kablosu takılı iken aynı rally aracı gibi devir düşmüyor. Uzun süredir fişi çekik kullanıyorum. Yorum bağlantısı
Serhat Çitak 4 Temmuz 2012 Paylaş 4 Temmuz 2012 Sorunlarımızla ilgili açılan konularda başlık sorunu açıklayıcı türden olursa, hem sizin sorununuza çözüm bulmanız kolaylaşır, hem de daha sonra bu sorunu yaşayanların çözüm bulması kolaylaşır. Evet doğru diyorsunuz düşünemedim.Ordan müdahele etme şansımız varsa düzeltelim.Veyahut kapatabilirizde.Saygılarımla... Serthat abi mıncıklaya mıncıklaya rolanti valfini bozmussun anlaşılan bende çok seviyorum arabamı Vallahi benimde aklıma o geldi muhtemelen rolanti valfidir hız sensörü biliyorsun yenide temizlenmişti. Arkadaşlar bilgisayara bağlandığında bu sorunu gösterir mi ? Rolanti valfi yada hız sensörü diye ? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Temmuz 2012 Paylaş 4 Temmuz 2012 Hız sensörünü gösterebilir ama rölanti valfini göstermez. Yorum bağlantısı
Serhat Çitak 4 Temmuz 2012 Paylaş 4 Temmuz 2012 Evet cihana katılıyorum sorduğun için cevabını verdim.Mantıken vida yerini lastikle kapatmalarının bir sebebi var muhakkak.Ben çok oynadım ama bir sıkıntı yaşamadım bu bi başka birinin sıkıntı yaşamayacağı anlamına gelmez karar senin seçimini yap 2 Yorum bağlantısı
Serhat Çitak 4 Temmuz 2012 Paylaş 4 Temmuz 2012 Hız sensörü arızası göstermezse geriye rolanti valfi kalıyor Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 4 Temmuz 2012 Paylaş 4 Temmuz 2012 Bizim mondeo da da vardı benzer sorun. Vss değişti biraz düzeldi sonra yeniden yaptı. Rölanti valfi temizlendi düzeldi sonra yeniden yaptı. En son olarak enjektör kablolarının yalıtımlarının sıcaktan ötürü soyulduğunu tesbit etti Osman usta onları düzeltti araç 7-8 aydır canavar gibi çalışıyor. Birde bu yetmezmiş gibi üzerine LPG de montajlandı Yorum bağlantısı
Serhat Çitak 4 Temmuz 2012 Paylaş 4 Temmuz 2012 Valla böyle bir şeyin çıkmış olması (enjektör kablo soyulması) ve de tespit edilip düzeltilmesi güzel olmuş.Demek ki olabiliyor Yorum bağlantısı
Erman Devrim 4 Temmuz 2012 Paylaş 4 Temmuz 2012 Erman, Eğer rölanti valfinin çalışmadığından 100% eminsen bunu dene derim, çünkü valfe manuel müdahalenin geri dönüşü maalesef yok artık çöp oluyor. Diğer bir deyişle: sen onu artık jigle gibi kullanmak zorunda kalıyorsun. İlk çalıştırmaya göre ayarlarsan motor ısındıktan sonra devir yüksek kalacak. Sıcak motora göre ayarlarsan ilk çalıştırmada motor soğukken tekleme yapacak, stop edecek. Yine de karar senin tabi ki.. mesajı yeni okudum artık çok geç ama rolantiyi düşürdüm biraz çalışıyor gibi sorunsuz şu anda Yorum bağlantısı
Tolgahan Köroğlu 5 Temmuz 2012 Paylaş 5 Temmuz 2012 Devrin yuksek kalmasi sorununu motor tam isindiginda yasiyorum, tum sensorleri 2 hafta evvel temizledim sanirim omurleri sonuna yaklasmis. Bir temizlik daha yapayim bakalim sonuc ne olacak. Yorum bağlantısı
Guest Fatih Acar 5 Temmuz 2012 Paylaş 5 Temmuz 2012 http://www.yedekparcaford.com/?urun-1903-KA-ROLANTi-SENSORU-1996-1998-ORJiNAL.html bu valfi alsam iş görmez mi? http://www.yedekparcaford.com/?urun-4368-KA-ROLANTi-SENSORU-1998-1999-ORJiNAL.html bu valf digerinin iki katı.. benim valfin üzerinde hiçbirşey yazmıyor. 114 tl'lik olanı alsam mı acaba? Yorum bağlantısı
Cihan KILIÇ 6 Temmuz 2012 Paylaş 6 Temmuz 2012 (düzenlendi) http://www.yedekparc...98-ORJiNAL.html bu valfi alsam iş görmez mi? http://www.yedekparc...99-ORJiNAL.html bu valf digerinin iki katı.. benim valfin üzerinde hiçbirşey yazmıyor. 114 tl'lik olanı alsam mı acaba? Fatih senin Ka 98 model, 108,74 TL'lık olan senin için uygundur. 200 liralık olan 99 ve sonrası için, her ikisi de orjinal... 6 Temmuz 2012 tarihinde Cihan KILIÇ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Fatih Acar 6 Temmuz 2012 Paylaş 6 Temmuz 2012 ağzından bal mı damlıyor ne:) şimdi her ikisinde de 98 kapsamı var. o biraz kafamı karıştırdı. Yorum bağlantısı
Barış Kalkan 6 Temmuz 2012 Paylaş 6 Temmuz 2012 Cihanın dediği gibi 108 tl lik işini görürü ben aldığımda internette 104 tl fiyat vardı sanayide 90 tlye nakite aldım sıfır ve orjinal 98 uyumlu ha bu arada valfi aldıktan sonra üzerindeki kodları kontrol et yada sökebilirsen valf ile beraber git almaya Yorum bağlantısı
Guest Fatih Acar 6 Temmuz 2012 Paylaş 6 Temmuz 2012 barış abi, merkez otodan aldım 114tl'ye. arabanın şasi numarasını istediler bi yarım saat sonra aradılar, 108lik senin arabadaki diye. bugün verdim siparişi. ankarada 400 tl isteyen oldu bu parçaya. en ucuz 200 tl fiyat cektıler. cıkmasını aldım, cok sık değil ama ara sıra stop edıyor. neyse cıkmacıdan aldığım elime patladı. cok sık yapan varsa bu hatayı, bedelsız göndereyım benım mevcut rolantı valfi bıraz daha ıyı durumda:) Yorum bağlantısı
Recommended Posts