Arda Bülent Güzel 5 Mart 2012 Paylaş 5 Mart 2012 efficientgrip lastik var benim mondeoda kesinlikle tavsiye ederim çok memnunum ses yok denecek kadar az kesinlikle başka lastik takmam bundan sonra mehmet hocam pişman olmazsın Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 7 Mart 2012 Paylaş 7 Mart 2012 Bugün itibarıyla karar vermiş gibiyim. Petlasın iki tür versiyonu var. İmperiu ve velox sport birine 180-190 fiyat verdiler diğerine 190-200 tl fiyat verdiler. Lassaya dünya para saydım ne oldu 2.5 ay sonra lastik çatladı. Garanti red cevabı verdi. Bayi cuma gününe kadar çözecem dedi (umudum yok ama) Goodyear yokohoma veya conti 450-550 arasında geziniyor. Çok olsa iki yıl sonra gider 4 tane daha alırım onlara vereceğim parayla. Zaten iki yılda ben 50bin km yol deviriyorum. Bu görüşüme ne diyorsunuz. şu anda 2bin tlye yakın para yapıyor Siz olsanız benim yerimde ne yapardınız Eklemeyi unuttum. Aracımla yüksek hızlara kolay kolay çıkmam. Otobanda bazen 150-160 yapıyorum. Standart hızım 130 (otoban için) Velox sport mu yoksa imperium mu tavsiye edersiniz. http://www.petlas.com/petlas/ Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Recommended Posts