İçeriğe Yönlendir

Ön Cam Kırıldı.

Misafir

Recommended Posts

Mehmet Ozyurek
Kolonya uçtuktan sonra tekrar buz tutar :D:p

Ciddiyim len :D

Abi nasıl ışığı dağıtıyor. Yoksa karşıdan gelen arabaların ışığı benim gözümü o yüzdenmi rahatsız ediyor.

Resmen çizik cam hissi var Hocam..

Pekbidoluyu sık kullanıyorum onda yaşıyordum bu hissi.. Geçen gece Çağlar'ın Jatko'da da aynısını gördüm..

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Ciddiyim len :D

Resmen çizik cam hissi var Hocam..

Pekbidoluyu sık kullanıyorum onda yaşıyordum bu hissi.. Geçen gece Çağlar'ın Jatko'da da aynısını gördüm..

Abi istanbulu falan bilmem de (ki bence de gerenk yok ) ama karın kışın olduğu memlekette ön cam ısıtması, koltuk ısıtması olmassa olmazlardan. cc olmasın o olsun. o kadar yani. 6 ay sürekli camdan buz kazımak, -25 -30 da kemik gibi olmuş koltuğa oturmak adamı yıldırıyor be abi.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Abi istanbulu falan bilmem de (ki bence de gerenk yok ) ama karın kışın olduğu memlekette ön cam ısıtması, koltuk ısıtması olmassa olmazlardan. cc olmasın o olsun. o kadar yani. 6 ay sürekli camdan buz kazımak, -25 -30 da kemik gibi olmuş koltuğa oturmak adamı yıldırıyor be abi.

Sen haklısın.. Nevşehir'de de ihtiyaç ama İstanbulda olsam yapmazdım..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

servis öncelikli tercihim olucak.

Hakan ellerinde ki cam orijinal mi onu sor yoksa çoğu servis anlaşmalı olarak çalıştıkları camcıyı çağırıp değişim yaptırıyor.

Yorum bağlantısı
Nihat Palolu

Kolonya uçtuktan sonra tekrar buz tutar :D

O zamana kadar arabanın içi ısınır zaten.

Yorum bağlantısı
Nihat Palolu

Sivas ın soğuğunu iyi bilirim. 90 lı yıllarda kalmışlığım var. Ne soğuk ne soğuk offff

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Hakan ellerinde ki cam orijinal mi onu sor yoksa çoğu servis anlaşmalı olarak çalıştıkları camcıyı çağırıp değişim yaptırıyor.

Abi özellikle sorucağım bunu :good1:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Vesile ile, fark verip ısıtmalı cam taktırayım derken, cam rakamını, ısıtmasızın liste fiyatına bakarak hesaplamayın, Doraglass gibi anlaşmalı yerlerde cepten ödeme yaparsanızki rakamı sorun, böyle hesaplayın, 250-400TL arası bir rakam çıkar aşağı yukarı, dolayısı ile fark açılır gider.....

Yorum bağlantısı
Mehmet Atak

Benim aracımda da öncam 2 ay önce sileceklerin altında kalacak şekilde taş gelmesi sonucu kırıldı.

Başlangıçta 10 cm falandı ama sonra 2. silecek lastiğinin altından uzadı gitti.Dışardan pek belli değil ama içerden daha çok belli oluyor,Kışa doğru değiştiririm sanırım.

Yorum bağlantısı

Hadi hayırlısı..

Sabah aracı bıraktım ford kent'e kdv dahil 800 tl'ye anlaştık,ödemesini ben yapıcağım,kasko 3 hafta içinde hesabıma parayı yatıracak.ayrıca hasarsızlık oranımda bir değişiklik olmayacak ve kaskomda bozulmayacak.ama tramer'de gözükecek.

Yorum bağlantısı
Mehmet Atak

Bu tarz işlemler sıcak havalarda daha sağlıklı oluyor,bence kışı beklemeyin.

Dediğinize katılıyorum ama şuan iş çok yoğun,izin sıkınısı var,eylüle doğru yaptırırım sanırım.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Sabah aracı bıraktım ford kent'e kdv dahil 800 tl'ye anlaştık,ödemesini ben yapıcağım,kasko 3 hafta içinde hesabıma parayı yatıracak.ayrıca hasarsızlık oranımda bir değişiklik olmayacak ve kaskomda bozulmayacak.ama tramer'de gözükecek.

Bu kötü, zira satarken kime laf anlatacaksın.

Aslında yapılan, hasar işleniyor ancak sigorta bunu sana yansıtmıyor sadece. E ne anladım ücretsiz cam değişiminden?

Yorum bağlantısı
İbrahim Çetiner

Kasko orjinal Ford camı mı taktırıyor,anlaşmaya mı bağlı?

Yorum bağlantısı

Kasko orjinal Ford camı mı taktırıyor,anlaşmaya mı bağlı?

Kullanıcıya bağlı dersek daha doğru olur,kasko burda zorlama yapmaz ama tavsiyesini kendi camcılarından yana kullanır,sizde ben serviste taktıracağım derseniz buna karşı çıkmaz.anlaşmada böyle bir madde yok.

Yorum bağlantısı
  • 2 yıl sonra...
Misafir

Konu ön camın yeniden kırılması sebebi ile hort oluyor  :)

Sabah işe gelirken,bomboş yolda kimseler yokken,nereden geldiği belli olmayan bir cisim ile maalesef ön camımız kırıldı..

Çok şükür kaskomuz var,yetkili serviste bu işi halledeceğim.

Fiyat bilgilendirmesini buradan paylaşacağım.

Bildiğin göz işte  :(

cb9080b399c29b5299a0d7f25d21f886.jpg

Yorum bağlantısı
Misafir

Geçmiş olsun, nazar olabülü

Var bir şeyler Köksalım,hayırlısı işte.

Geçmiş olsun abi.. Allah beterinden korusun.  :flowers:

Saol kardeşim,amin..

Yorum bağlantısı
Osman Ozturk

Hakan geçmiş olsun,cana gelmesin kardeşim

Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil

Geçmiş olsun, siz bence kaskoyla konuşup ev adresini değiştirin onu karşılasınar :D yoksa o yaramazlar yüzünden daha çok kaskonuz bozulur :exc1: ,Allah yardımcınız olsun.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...