Misafir 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 Geçmiş olsun moderatörüm. Silerken bastırıyor olabilirmisiniz? Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 1 Eylül 2015 Paylaş 1 Eylül 2015 Ağam çok saol,arasın arasın Geçen sefer mondeo camı taktık olmadı işte,şimdi ford cargo camı düşünüyorum acaba olur mu ? Cargo' lar biraz büyük olur dediler ama transitlerin ki oluyormuş haber vereyim dediydim di Yorum bağlantısı
Misafir 1 Eylül 2015 Paylaş 1 Eylül 2015 Bugün Aydoğanlar yetkili servise götürdüm aracımı,son cam orada takılmıştı biliyorsunuz. Servis müdürü,Atölye müdürü ve Hasar danışmanı eşliğinde aracımı incelediler,ilgileri ve alakaları muazzamdı nede olsa bir geçmişimiz var Sonuç olarak montaj hatasında ortak fikir yürüttüler ve ön camı bedelsiz olarak değiştireceklerini beyan ettiler. Cam siparişi verilip tahminen 2-3 güne kadar aracı servise bırakacağım. Dün ile bugün arasında da fena yürüme oldu camda,şansa çatlak enine doğru döndü ve bayağı mesafe var. Bu Fotoğraf dünden. Bu Fotoğraflarda bugünden. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 1 Eylül 2015 Paylaş 1 Eylül 2015 hakan senin adına sevindim. servisin hatasını kabul etmesi de güzel bir davranış tebrik ediyorum onları Yorum bağlantısı
Misafir 1 Eylül 2015 Paylaş 1 Eylül 2015 Geçmiş olsun moderatörüm. Silerken bastırıyor olabilirmisiniz? Saolun Erol Bey. Sanmıyorum silmeden olacağını. Geçmiş olsun abi Saol Buğracığım. Bence nazar var arabada :nazar: O her zaman var,yakamı bir bıraksa Cargo' lar biraz büyük olur dediler ama transitlerin ki oluyormuş haber vereyim dediydim di Ağam,bu sefer Cargo istedim hakan senin adına sevindim. servisin hatasını kabul etmesi de güzel bir davranış tebrik ediyorum onları Teşekkürler Abi. Aynen abi,bende takdir ettim bu durumu. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Eylül 2015 Paylaş 1 Eylül 2015 Hadi gözün aydın abi.. Yoksa kasıma kadar çatlak camla devam. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Eylül 2015 Paylaş 1 Eylül 2015 Hadi gözün aydın abi.. Yoksa kasıma kadar çatlak camla devam. Saol Keremciğim,sorma ya kara kara düşünüyordum. İlk günden ne kadar yürüdü gördün,Kasıma kadar cam mam kalmazdı Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 1 Eylül 2015 Paylaş 1 Eylül 2015 Hatalarını kabul etmeseler bile biz kabul ettirirdik kardeş, sorun olmazdı yani. Keremle beraber servise giderdik ( hani bilmem anlatabildim mi ) 1 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Eylül 2015 Paylaş 1 Eylül 2015 kaputa düşürmesinler bu sefer Açık sözleşme imzaladık,her türlü durumda yeni Focus garanti Artık ben değil,onlar düşünsün Hatalarını kabul etmeseler bile biz kabul ettirirdik kardeş, sorun olmazdı yani. Keremle beraber servise giderdik ( hani bilmem anlatabildim mi ) Ağam,gölgen yeter saolasın varolasın. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Eylül 2015 Paylaş 1 Eylül 2015 Tavan da değişmezler o zaman bu sefer bari? Yorum bağlantısı
Misafir 1 Eylül 2015 Paylaş 1 Eylül 2015 Tavan da değişmezler o zaman bu sefer bari? Kendileri bilir Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 1 Eylül 2015 Paylaş 1 Eylül 2015 kaputa düşürmesinler bu sefer Tavan da değişmezler o zaman bu sefer bari? hadi az kaldı 4 kapı 4 çamurluk daha yeni focusu hediye edecekler 2 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ekim 2015 Paylaş 5 Ekim 2015 Ön camımız tekrar yenilendi,ilgili konusu buradadır. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/275479-te%C5%9Fekk%C3%BCrler-ford-yetkili-servisi-aydo%C4%9Fanlar/ Yorum bağlantısı
Recommended Posts