Misafir 13 Mart 2015 Paylaş 13 Mart 2015 göz var abi göz geçmiş olsun Olacaksa cam kırılsın,ne yapalım Saol Eray'ım. Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 4.Camda gitti Dün park halinde olan aracımı gelince bu halde buldum. Sanırım bir montaj hatası var bu işte,çünkü camdaki çatlak içeriden.en son ne şartlarda takıldığını hemen hemen duymayan kalmamıştır. Cam takılalı 6 ay olmuş sonuçta,kasko ve servis ile gerekli görüşmeleri yapıp buradan bilgi vereceğim. Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 4.Camda gitti Dün park halinde olan aracımı gelince bu halde buldum. Sanırım bir montaj hatası var bu işte,çünkü camdaki çatlak içeriden.en son ne şartlarda takıldığını hemen hemen duymayan kalmamıştır. Cam takılalı 6 ay olmuş sonuçta,kasko ve servis ile gerekli görüşmeleri yapıp buradan bilgi vereceğim. Cam konusunda gerçekten şansızsın abim. [emoji20] Geçmiş olsun tekrar... Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 Cam konusunda gerçekten şansızsın abim. [emoji20] Geçmiş olsun tekrar... Saol Muratcığım,inan benim de aklım ermiyor artık bu işe Geçmiş olsun Hacım. Gardaşım saol. Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 Geçmiş olsun abi.. Dün gördüm. Ne bir taş izi nede başka bir iz yok. Dediğin gibi içeriden başlamış çatlama ve giderek yürüyor.. Dikkat et. Sonuç uzayacaksa yürümeyi durdurt en azından.. Komple gidecek gibi çünkü. Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 Geçmiş olsun abi.. Dün gördüm. Ne bir taş izi nede başka bir iz yok. Dediğin gibi içeriden başlamış çatlama ve giderek yürüyor.. Dikkat et. Sonuç uzayacaksa yürümeyi durdurt en azından.. Komple gidecek gibi çünkü. Çok saol Kerem,dün gördün işte aynı anda şoke olduk. Haklısın en azından bir müdahale şart. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 hakan geçmiş olsun bence montaj hatası var camın takıldığı yerde kasma yapacak bir parça ve ya fitil kalmış olabilir ısınınca genleşerek çatlamaya sebep olmuş olabilir. dün araç bıraktığında güneş altında çok bekledi mi? Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 hakan geçmiş olsun bence montaj hatası var camın takıldığı yerde kasma yapacak bir parça ve ya fitil kalmış olabilir ısınınca genleşerek çatlamaya sebep olmuş olabilir. dün araç bıraktığında güneş altında çok bekledi mi? Abi çok saol. Araç normalde hep dışarıda zaten abi,resme dikkatli bakıldığında da içteki fitilin yerinden çıkıp sarktığı görülüyor abi. Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 Bu arabaya Eskişehir de tren çarptığından beri böyle sanırım. İyi toplayamadılar. Bir türlü dikiş tutturamadı.. Opss. Yanlış forum.. Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 Allah Allah, genemi kırıldı, bu arabada kasma falanmı var ki. niye kırılıyor la bu cam durduk yerde. camı sökünce iyice bi bakın bakalım Hakan, mutlaka gözünüzden kaçan bir sebebi var ki zırt pırt kırılıyor, yoksa bir darbe olmadıkça niye kırılsınki cam. Abi bu sefer normal şekilde kırılmadı,genelde hep taş kırdı.Montajda kesin bir şeyler var yarın servis ile temasa geçeceğim. Bu arabaya Eskişehir de tren çarptığından beri böyle sanırım. İyi toplayamadılar. Bir türlü dikiş tutturamadı.. : Opss. Yanlış forum.. Her yere yazma dedim sana,yht ile kapışırken oldu bir hatamız. Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 Abi bu sefer normal şekilde kırılmadı,genelde hep taş kırdı.Montajda kesin bir şeyler var yarın servis ile temasa geçeceğim. Her yere yazma dedim sana,yht ile kapışırken oldu bir hatamız. Dünkü yokuşu rahat çıkabildin mi bari? Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 Dünkü yokuşu rahat çıkabildin mi bari? Tork canavarı olduğunu çabuk unutturmuş,Emici marka aracın Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 Abi 1 olur 2 olur nazar deriz de senin cam habire kırılıyor geçmiş olsun bu son olsun inşallah Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 Abi 1 olur 2 olur nazar deriz de senin cam habire kırılıyor geçmiş olsun bu son olsun inşallah Sorma Doğuşcuğum 5.cam olacak hayırlısı ile,umarım bu son olur artık. Çok saol. Yorum bağlantısı
Tamer Yıldırım 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 Geçmiş olsun abi tekrar senin arabaya yeni cam yerine, yeni bir nazarlık lazım bence.. Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 Geçmiş olsun abi tekrar senin arabaya yeni cam yerine, yeni bir nazarlık lazım bence.. Teşekkür ederim Taner,nazarlığıda var oysa ki Biraz dahamı büyük alsam ne yapsam anlamadım. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 Geçmiş olsun kardeşim ya, Nazar var kesin nazar. Sigortacıyı arattırayım istersen olur mu ? Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 Geçmiş olsun kardeşim ya, Nazar var kesin nazar. Sigortacıyı arattırayım istersen olur mu ? Ağam çok saol,arasın arasın Geçen sefer mondeo camı taktık olmadı işte,şimdi ford cargo camı düşünüyorum acaba olur mu ? Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 Çok geçmiş olsun abi Teşekkürler Köksalım. Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 Abi, gecmiş olsun. İnsallah sebebini bulabilirler. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 Geçmiş olsun Abi, temizleme bu kadar arabayı...[emoji2] Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 Abi, gecmiş olsun. İnsallah sebebini bulabilirler. Teşekkürler Serkan,yarın bakacağım duruma. Geçmiş olsun Abi, temizleme bu kadar arabayı...[emoji2] Saol Selçuk,haklısın aslında ama gelde anlat Yorum bağlantısı
Recommended Posts