İçeriğe Yönlendir

Ön Cam Kırıldı.

Misafir

Recommended Posts

Hikmet Demirtaş

Bununla geçmiş olsun, hareket halinde iken Allah korusun, panik deolabilirdi.

Yorum bağlantısı
Misafir

Geçmiş olsun Hakan Abi yinemi kırıldı ah şu ön camdan çektiğin nedir :)Allah beterinden saklasın ...

Yorum bağlantısı
Misafir

Herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

Kaskomuz Ankara sigorta sayesinde bu işi zararsız atlattık çok şükür.

Yetkili servis ile kaskonun anlaşması olmalısından ötürü,tarafımca sadece gidip dosya açtırdım.Cam gelince haber verecekler,tekrar gideceğim takılması için.

Bu arada yetkili servis,yağmur sensörlü ön cam fiyatı 1296 tl+ kdv + 80 lira işçilik + 63 lira yapıştırma ilacı....Toplam : 1439 Lira

Yorum bağlantısı
Misafir

Geçmiş olsun eskiden kasko şirketlerinin anlaşmalı olduğu cam servislerinde takılan camların orjinal olmadığını biliyordum hala geçerlimi yoksa orjinal cammı taktılar ?

Yorum bağlantısı
Misafir

Geçmiş olsun eskiden kasko şirketlerinin anlaşmalı olduğu cam servislerinde takılan camların orjinal olmadığını biliyordum hala geçerlimi yoksa orjinal cammı taktılar ?

Teşekkürler.

Orjinal cam sadece yetkili serviste takılır,kasko şirketleri farklı cam markaları ile anlaşma yaptığı takdirde,o markanın camını takarlar..

Yorum bağlantısı
Misafir

Herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

Kaskomuz Ankara sigorta sayesinde bu işi zararsız atlattık çok şükür.

Yetkili servis ile kaskonun anlaşma olmalısından ötürü,tarafımca sadece gidip dosya açtırdım.Cam gelince haber verecekler,tekrar gideceğim takılması için.

Bu arada yetkili servis,yağmur sensörlü ön cam fiyatı 1296 tl+ kdv + 80 lira işçilik + 63 lira yapıştırma ilacı....Toplam : 1439 Lira

Hayırlı uğurlu olsun abi. Belirttiğin rakam hasar olarak plakada gözükecek mi ? AXA Sigorta yansıtıyordu..
Yorum bağlantısı
Misafir

Hayırlı uğurlu olsun abi. Belirttiğin rakam hasar olarak plakada gözükecek mi ? AXA Sigorta yansıtıyordu..

Teşekkürler Murat,evet hasar ''Cam değişimi'' olarak yazacak.

Herkese selam.az önce aracın yanına indiğimde ön camın çatladığını gördüm,sokakta arsız çoçuklar var ondan önceden uyarmıştım yaramazlık yapmayın diye birbirlerine birşeyler atıyolardı.kesin bunlar ama gören olmadığı için ihale bana kaldı :angry: aracım kaskolu olduğu için sanırım kasko bozulmadan istediğimiz yerde bu camı değiştirtebiliyormuşuz,ben yetkili servisten yana bu şansımı kullanıcam.acaba prosüdür nedir ne yapmalıyım.

İlginç tesadüf....

2011 Yılında da aynı zamanda Cam kırılmış...

2015 Yılında da aynı zamana denk geldi  :shok:  :shok:

Haftasonu küçük bir kaza sonucu aracımın ön camı kırılıdı malesef  :angry: şükür kaskomuz var,şimdi aklımda şöyle bir soru var bilmiyorum bu olurmu sizlerle paylaşmak istedim.Geçen zamanlarda araca ön cam rezitans tuşu taktık,ama cam normal olduğu için çalışmadı,şimdi bende hazır cam değişicekken ısıtmalı ön cam taktırsam bu özellikte aktif olurmu ? ona göre yol almak istiyorum.her cevap benim için çok önemli.

2.ci cam değişiminde tarih tutmamış  :)

Sabah işe gelirken,bomboş yolda kimseler yokken,nereden geldiği belli olmayan bir cisim ile maalesef ön camımız kırıldı..

Çok şükür kaskomuz var,yetkili serviste bu işi halledeceğim.

Fiyat bilgilendirmesini buradan paylaşacağım.

3.cü cam değişimi  :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Teşekkürler.

Orjinal cam sadece yetkili serviste takılır,kasko şirketleri farklı cam markaları ile anlaşma yaptığı takdirde,o markanın camını takarlar..

Yetkili servisler ile cam anlaşması olan kasko sirketi varmı acaba ?

Yorum bağlantısı
Misafir

Yetkili servisler ile cam anlaşması olan kasko sirketi varmı acaba ?

Olabilir,araştırmak lazım.

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Konu niye hortlamış acaba diye bir bakayım dedim.. 

Abi geçmiş olsun... 

Yorum bağlantısı
Misafir

Konu niye hortlamış acaba diye bir bakayım dedim.. 

Abi geçmiş olsun... 

Olmasa iyidi Sami  :(

Çok saol kardeşim.

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

geçmiş olsun Hakan

konunun "sabit konu" olmasını talep ediyorum :p

Yorum bağlantısı
Misafir

geçmiş olsun Hakan, vesile ile parlatacam diye sile sile incelttiğin camın yenilenmiş oldu.  :)

Saol abi,hiç böyle düşünmemiştim aslında  :biggrin:

Geçmiş olsun Hakan Abi

Teşekkürler Serkan.

Gecmis olsun abi.. 3 yilda bi dagitiyorsun cami anlasilan :)

Saol Murat,sorma abone olduk iyice. :biggrin:

Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer

Geçmiş olsun Hakan anlaşılan yine nazara gelmiş seninki... :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Geçmiş olsun Hakan anlaşılan yine nazara gelmiş seninki... :)

Saolasın Sertaç,2 yılda bir kırılıyor işte  :)

Geçmiş olsun topraam Allah beterinden korusun.

Saol topramm.Amin..

Abi geçmiş olsun.

Teşekkürler Sani.

Hakan abi geçmiş olsun. 2014 yılında 2013 model Jetta'nın camı 800 küsür lira civarında idi yanılmıyorsam. Hayırdır senin cam atermik olmasın :)

Saol Erdem,yok yok iyice araştırdım.Atermik cam 2000 tl civarı. :yes:

Yorum bağlantısı
Tamer Yıldırım

Geçmiş olsun abi, yazılanlara göre benim ön camın içini sildiğim kadar senin cam değiştirmişliğin varmış.  :D Allah tekrarını nasip etmesin. Çok silmekte iyi değil demekki  :nazar:

Yorum bağlantısı
Misafir

Okadar cila bana atsan, bende çatlarım

Geçmiş olsun

Sorma canım ya  :biggrin: Yeni cam takılsın bir cila atarım artık  :D

Saol anam  :biggrin:

Geçmiş olsun abi, yazılanlara göre benim ön camın içini sildiğim kadar senin cam değiştirmişliğin varmış.  :D Allah tekrarını nasip etmesin. Çok silmekte iyi değil demekki  :nazar:

Saol Taner,çok titizim ne yapayım  :biggrin: Hastalık bu yapacak birşey yok  :biggrin:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...