Mehmet Ozyurek 16 Temmuz 2012 Paylaş 16 Temmuz 2012 Kolonya uçtuktan sonra tekrar buz tutar Ciddiyim len Abi nasıl ışığı dağıtıyor. Yoksa karşıdan gelen arabaların ışığı benim gözümü o yüzdenmi rahatsız ediyor. Resmen çizik cam hissi var Hocam.. Pekbidoluyu sık kullanıyorum onda yaşıyordum bu hissi.. Geçen gece Çağlar'ın Jatko'da da aynısını gördüm.. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 16 Temmuz 2012 Paylaş 16 Temmuz 2012 Ciddiyim len Resmen çizik cam hissi var Hocam.. Pekbidoluyu sık kullanıyorum onda yaşıyordum bu hissi.. Geçen gece Çağlar'ın Jatko'da da aynısını gördüm.. Abi istanbulu falan bilmem de (ki bence de gerenk yok ) ama karın kışın olduğu memlekette ön cam ısıtması, koltuk ısıtması olmassa olmazlardan. cc olmasın o olsun. o kadar yani. 6 ay sürekli camdan buz kazımak, -25 -30 da kemik gibi olmuş koltuğa oturmak adamı yıldırıyor be abi. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Temmuz 2012 Paylaş 16 Temmuz 2012 Abi istanbulu falan bilmem de (ki bence de gerenk yok ) ama karın kışın olduğu memlekette ön cam ısıtması, koltuk ısıtması olmassa olmazlardan. cc olmasın o olsun. o kadar yani. 6 ay sürekli camdan buz kazımak, -25 -30 da kemik gibi olmuş koltuğa oturmak adamı yıldırıyor be abi. Sen haklısın.. Nevşehir'de de ihtiyaç ama İstanbulda olsam yapmazdım.. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 16 Temmuz 2012 Paylaş 16 Temmuz 2012 servis öncelikli tercihim olucak. Hakan ellerinde ki cam orijinal mi onu sor yoksa çoğu servis anlaşmalı olarak çalıştıkları camcıyı çağırıp değişim yaptırıyor. Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 16 Temmuz 2012 Paylaş 16 Temmuz 2012 Kolonya uçtuktan sonra tekrar buz tutar O zamana kadar arabanın içi ısınır zaten. Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 16 Temmuz 2012 Paylaş 16 Temmuz 2012 Sivas ın soğuğunu iyi bilirim. 90 lı yıllarda kalmışlığım var. Ne soğuk ne soğuk offff 1 Yorum bağlantısı
Misafir 16 Temmuz 2012 Paylaş 16 Temmuz 2012 Hakan ellerinde ki cam orijinal mi onu sor yoksa çoğu servis anlaşmalı olarak çalıştıkları camcıyı çağırıp değişim yaptırıyor. Abi özellikle sorucağım bunu Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Temmuz 2012 Paylaş 16 Temmuz 2012 Vesile ile, fark verip ısıtmalı cam taktırayım derken, cam rakamını, ısıtmasızın liste fiyatına bakarak hesaplamayın, Doraglass gibi anlaşmalı yerlerde cepten ödeme yaparsanızki rakamı sorun, böyle hesaplayın, 250-400TL arası bir rakam çıkar aşağı yukarı, dolayısı ile fark açılır gider..... Yorum bağlantısı
Mehmet Atak 16 Temmuz 2012 Paylaş 16 Temmuz 2012 Benim aracımda da öncam 2 ay önce sileceklerin altında kalacak şekilde taş gelmesi sonucu kırıldı. Başlangıçta 10 cm falandı ama sonra 2. silecek lastiğinin altından uzadı gitti.Dışardan pek belli değil ama içerden daha çok belli oluyor,Kışa doğru değiştiririm sanırım. Yorum bağlantısı
Misafir 17 Temmuz 2012 Paylaş 17 Temmuz 2012 Bu tarz işlemler sıcak havalarda daha sağlıklı oluyor,bence kışı beklemeyin. Yorum bağlantısı
Misafir 17 Temmuz 2012 Paylaş 17 Temmuz 2012 Hadi hayırlısı.. Sabah aracı bıraktım ford kent'e kdv dahil 800 tl'ye anlaştık,ödemesini ben yapıcağım,kasko 3 hafta içinde hesabıma parayı yatıracak.ayrıca hasarsızlık oranımda bir değişiklik olmayacak ve kaskomda bozulmayacak.ama tramer'de gözükecek. Yorum bağlantısı
Mehmet Atak 17 Temmuz 2012 Paylaş 17 Temmuz 2012 Bu tarz işlemler sıcak havalarda daha sağlıklı oluyor,bence kışı beklemeyin. Dediğinize katılıyorum ama şuan iş çok yoğun,izin sıkınısı var,eylüle doğru yaptırırım sanırım. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Temmuz 2012 Paylaş 17 Temmuz 2012 Sabah aracı bıraktım ford kent'e kdv dahil 800 tl'ye anlaştık,ödemesini ben yapıcağım,kasko 3 hafta içinde hesabıma parayı yatıracak.ayrıca hasarsızlık oranımda bir değişiklik olmayacak ve kaskomda bozulmayacak.ama tramer'de gözükecek. Bu kötü, zira satarken kime laf anlatacaksın. Aslında yapılan, hasar işleniyor ancak sigorta bunu sana yansıtmıyor sadece. E ne anladım ücretsiz cam değişiminden? Yorum bağlantısı
İbrahim Çetiner 23 Temmuz 2012 Paylaş 23 Temmuz 2012 Kasko orjinal Ford camı mı taktırıyor,anlaşmaya mı bağlı? Yorum bağlantısı
Misafir 23 Temmuz 2012 Paylaş 23 Temmuz 2012 Kasko orjinal Ford camı mı taktırıyor,anlaşmaya mı bağlı? Kullanıcıya bağlı dersek daha doğru olur,kasko burda zorlama yapmaz ama tavsiyesini kendi camcılarından yana kullanır,sizde ben serviste taktıracağım derseniz buna karşı çıkmaz.anlaşmada böyle bir madde yok. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Mart 2015 Paylaş 11 Mart 2015 Konu ön camın yeniden kırılması sebebi ile hort oluyor Sabah işe gelirken,bomboş yolda kimseler yokken,nereden geldiği belli olmayan bir cisim ile maalesef ön camımız kırıldı.. Çok şükür kaskomuz var,yetkili serviste bu işi halledeceğim. Fiyat bilgilendirmesini buradan paylaşacağım. Bildiğin göz işte Yorum bağlantısı
Misafir 11 Mart 2015 Paylaş 11 Mart 2015 Geçmiş olsun abi.. Allah beterinden korusun. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Mart 2015 Paylaş 11 Mart 2015 Geçmiş olsun, nazar olabülü Var bir şeyler Köksalım,hayırlısı işte. Geçmiş olsun abi.. Allah beterinden korusun. Saol kardeşim,amin.. Yorum bağlantısı
Osman Ozturk 11 Mart 2015 Paylaş 11 Mart 2015 Hakan geçmiş olsun,cana gelmesin kardeşim Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil 11 Mart 2015 Paylaş 11 Mart 2015 Geçmiş olsun, siz bence kaskoyla konuşup ev adresini değiştirin onu karşılasınar yoksa o yaramazlar yüzünden daha çok kaskonuz bozulur ,Allah yardımcınız olsun. Yorum bağlantısı
Recommended Posts