İçeriğe Yönlendir

Ön Cam Kırıldı.

Misafir

Recommended Posts

Tahir İlter

Abi geçmiş olsun.Nazarlık olmuş kırık ciddi mi? Değilse bekle kasko yenilenmesine yakın değiştir bir daha ihtiyacın olursa bu süre içinde mağdur olmazsın.

Yorum bağlantısı

Büyük geçmiş olsun Hakan hocam...

Teşekkürler ahmet bey.

Abi geçmiş olsun.Nazarlık olmuş kırık ciddi mi? Değilse bekle kasko yenilenmesine yakın değiştir bir daha ihtiyacın olursa bu süre içinde mağdur olmazsın.

Saol tahir,ciddi değil ama 2 gün içerisinde 10 cm e yakın uzadı.riske girmek istemiyorum.

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

hakan geçmiş olsun.sen fark vermeden ısıtmalı cam takmak istiyorsun,bence hiç umutlanma :)

serviste orjinal taktır,camda ford yazsın hiç olmazsa

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Hakan geçmiş olsun,

Resistanslı cam fiyat farkı her türlü değer bilhassa kışın dizel arabada motor ısınana kadar geçen süreyi düşünürsen bence iyi bir tercih olur.

Yorum bağlantısı
Nihat Palolu

Geçmiş olsun,

Çatlak olan yeri elmas ile çizdirebilirsin büyümemesi için.

Isıtma tesisatı hazır olabilir, bence camı söktürmeden önce iyice bir baktırın derim.

Yorum bağlantısı

hakan geçmiş olsun.sen fark vermeden ısıtmalı cam takmak istiyorsun,bence hiç umutlanma :)

serviste orjinal taktır,camda ford yazsın hiç olmazsa

Saol önder abi,umutlarım tükendi malesef :) servis öncelikli tercihim olucak.

Hakan geçmiş olsun,

Resistanslı cam fiyat farkı her türlü değer bilhassa kışın dizel arabada motor ısınana kadar geçen süreyi düşünürsen bence iyi bir tercih olur.

Teşekkürler.

Yorum bağlantısı

Ahmet demen yeterli Hakan ...

Nasıl isterseniz diyeceğim ama elimde değil :)

Geçmiş olsun,

Çatlak olan yeri elmas ile çizdirebilirsin büyümemesi için.

Isıtma tesisatı hazır olabilir, bence camı söktürmeden önce iyice bir baktırın derim.

Teşekkürler nihat abi.

Açıkcası elmas için hiç vaktim yok :) kökten değişmesi lazım,ama sizin söylediğiniz mantıklı da,servis bu tesisata bakarmı bilmiyorum.kestirmeden yok diyip atarlar kesin. :)

Hakan geçmiş olsun

Saol mahmut.

Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

Geçmiş olsun Hakan; bence çokta önemli bir özellik değil arka rezistans buzları eritene kadar epeybi vakit geçiyor iyi bir buz kazıyıcı ile binmeden önce kazıyıp sonrada sağlam silecek lastikleri ile cama vuran karın veya yağmur suyunun donmadan temizlenmesi sağlanınca gerek kalmıyor, ama şu da var ki olsaydı güzel olurdu.

Yorum bağlantısı

Geçmiş olsun Hakan; bence çokta önemli bir özellik değil arka rezistans buzları eritene kadar epeybi vakit geçiyor iyi bir buz kazıyıcı ile binmeden önce kazıyıp sonrada sağlam silecek lastikleri ile cama vuran karın veya yağmur suyunun donmadan temizlenmesi sağlanınca gerek kalmıyor, ama şu da var ki olsaydı güzel olurdu.

Teşekkürler serdal,evet haklısın...olsa iyi olurdu tabiki :)

Yorum bağlantısı
Nihat Palolu

Teşekkürler nihat abi.

Açıkcası elmas için hiç vaktim yok :) kökten değişmesi lazım,ama sizin söylediğiniz mantıklı da,servis bu tesisata bakarmı bilmiyorum.kestirmeden yok diyip atarlar kesin. :)

Rahat araştırabilmen için zamana ihtiyacın var o yüzden camdaki çatlak büyümesin diye çizdir dedim.

Düğme tesisatı varmış ve sen düğme takmışsın zaten.

Bence geriye kalan iki parça var biri röle diğeri kablo. Sigorta tablosu iyice incelenip bakılırsa iyi olur. Ön cam ısıtması olan bir araba ile senin arabanın sigorta tablosu karşılaştırılırsa iyi olur. Ön cam ısıtması olan bir arkadaş kendi arabasının sigorta tablosunun resmini çekip buraya yüklesin sende kendi arabanın sigorta tablosunun resmini yükle inceleyip tartışalım.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Arkadaşımdaki pekbidoluda var..

Geçen gün de Çağlar'ın Jatko ile gece yolculuk yaptım..

Isıtmalı ön cam ışığı dağıtıyor, ben beğenmiyorum..

İstanbul'da yaşamaya devam edeceksen heves etme bence.. Parana yazık..

Yorum bağlantısı

Rahat araştırabilmen için zamana ihtiyacın var o yüzden camdaki çatlak büyümesin diye çizdir dedim.

Düğme tesisatı varmış ve sen düğme takmışsın zaten.

Bence geriye kalan iki parça var biri röle diğeri kablo. Sigorta tablosu iyice incelenip bakılırsa iyi olur. Ön cam ısıtması olan bir araba ile senin arabanın sigorta tablosu karşılaştırılırsa iyi olur. Ön cam ısıtması olan bir arkadaş kendi arabasının sigorta tablosunun resmini çekip buraya yüklesin sende kendi arabanın sigorta tablosunun resmini yükle inceleyip tartışalım.

Nihat abi bu güzel fikir çok teşekkür ederim,lakin fiyat açısından bayağı bayağı tuzlu oluyor benim için.o yüzden bu durumdan da istemiyerekte olsa vazgeçmek zorundayım.

Mehmet abi vazgeçtim,şasi den hangi cam çıkıyorsa onu takıcaklar yetkili serviste,yarın bırakıyorum aracı.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Mehmet abi vazgeçtim,şasi den hangi cam çıkıyorsa onu takıcaklar yetkili serviste,yarın bırakıyorum aracı.

Acenten yetkili servise onay verdi mi ?

Yorum bağlantısı
Nihat Palolu

Nihat abi bu güzel fikir çok teşekkür ederim,lakin fiyat açısından bayağı bayağı tuzlu oluyor benim için.o yüzden bu durumdan da istemiyerekte olsa vazgeçmek zorundayım.

O zaman arabanda kış mevisinde kolonya bulundur. Arabaya binmeden cama dökersin buzları çözer.

Yorum bağlantısı

Acenten yetkili servise onay verdi mi ?

Abi geçen yılda böyle bir hadise yaşamıştım,yetkili servise ile anlaşmaları yoktu ama onay vermişlerdi.bu yılda yine tekrarı olcak.kasko ödemeyi bana yapınca servise vericeğim parayı.

O zaman arabanda kış mevisinde kolonya bulundur. Arabaya binmeden cama dökersin buzları çözer.

Abi bu detayı paylaştığın için teşekkür ederim

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Abi geçen yılda böyle bir hadise yaşamıştım,yetkili servise ile anlaşmaları yoktu ama onay vermişlerdi.bu yılda yine tekrarı olcak.kasko ödemeyi bana yapınca servise vericeğim parayı.

Abi bu detayı paylaştığın için teşekkür ederim

Hasarsızlığı bozmamasına dikkat edin demek istemiş Mehmet abi ;) Kaskonuzun cam teminatı serviste değişimi kabul ediyormu; onu sorun..

Yorum bağlantısı

Hasarsızlığı bozmamasına dikkat edin demek istemiş Mehmet abi ;) Kaskonuzun cam teminatı serviste değişimi kabul ediyormu; onu sorun..

Anladım ;) geçen yıl bir sıkıntım olmadı yani kaskom bozulmadı.bu sefer de aynı şekilde olucak,yarın bırakıcağım servise gelişmeleri paylaşacağım. ;)

Yorum bağlantısı
Sedat Oral

hasarsızlık bozulmuyor ama sonraki yıl yine aynı kademede kalıyorsunuz öyle bir durum olabilir ergo da öyle

Yorum bağlantısı

hasarsızlık bozulmuyor ama sonraki yıl yine aynı kademede kalıyorsunuz öyle bir durum olabilir ergo da öyle

Geçen yıl %60 dı cam değişti ama oran değişmedi,kasko yenilemesinde %60 ın bir üstü olmadığı için yine %60 olarak devam ediyor kaskom.

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Kolonya uçtuktan sonra tekrar buz tutar :D

:p

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Abi nasıl ışığı dağıtıyor. Yoksa karşıdan gelen arabaların ışığı benim gözümü o yüzdenmi rahatsız ediyor.

Serdal arka cam gibi değil ön cam ısıtıcı. Öncam ısıtıcı çok kısa sürede eritiyor buzları.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...