İçeriğe Yönlendir

Ön Cam Kırıldı.

Misafir

Recommended Posts

Osman Tekindemir

geçmiş olsun hakan... denemekte fayda var. eğer çalışmazsada normal kullanırsın. gene bir kaybın olmaz. bu arada arabayı değiştirdinmi profilinde hb gözüküyor. ben senin arabayı sedan biliyordum..

Yorum bağlantısı

Osman sağol,evet denemek istiyorum ama önce burada bilgi sahibi olmak istiyorum,arabam hep HB 'di değiştirmedim.

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Hakan'cım büyük geçmiş olsun, cam konusunda da servis'e danışılsa daha net bir çözüm olur diye düşünüyorum, kolay gelsin.

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Hakan geçmiş olsun.Ben geçen sene F kaskodan değiştirttim.Normal cam 600TL.Isıtmalı olanı 1200TL civarı idi değer mi? düşünmek lazım.

Yorum bağlantısı

Hakan'cım büyük geçmiş olsun, cam konusunda da servis'e danışılsa daha net bir çözüm olur diye düşünüyorum, kolay gelsin.

Abi sağol,evet şimdi servis ile görüştüm.şase'de ne çıkarsa o başka cam takamayız dediler.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Haftasonu küçük bir kaza sonucu aracımın ön camı kırılıdı malesef :angry: şükür kaskomuz var,şimdi aklımda şöyle bir soru var bilmiyorum bu olurmu sizlerle paylaşmak istedim.Geçen zamanlarda araca ön cam rezitans tuşu taktık,ama cam normal olduğu için çalışmadı,şimdi bende hazır cam değişicekken ısıtmalı ön cam taktırsam bu özellikte aktif olurmu ? ona göre yol almak istiyorum.her cevap benim için çok önemli.

Öncelikle geçmiş olsun.

Buna kasko izin verecek mi. Geçen camcıdaydım işi çok ciddi tuttuyorlar diyor.

Yorum bağlantısı

Sağol Adnan abi,evet fiyatlar yaklaşık böyle ama özellikle bu camı istiyorum demen gibi bir şansın yok sanırım,şase'ye bakıp fiyatı veriyorlar.

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Abi saol,evet şimdi servis ile görüştüm.şase'de ne çıkarsa o başka cam takamayız dediler.

Hayırlısı abi, can'a gelmesin gerisi önmeli değil bir şekilde yerine gelir nasılsa.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Saol adnan abi,evet fiyatlar yaklaşık böyle ama özellikle bu cam ı istiyorum demen gibi bir şansın yok sanırım şase'ye bakıp fiyatı veriyorlar.

Anlaşmalı yerden taktır?

Yorum bağlantısı

Öncelikle geçmiş olsun.

Buna kasko izin verecekmi. Geçen camcıdaydım işi çok ciddi tuttuyorlar diyor.

Teşekkürler hocam,

Doğrudur ama böyle bir imkan var ise kullanmayı isterim.

Aradaki fark ödenirse yapılabiliyor diye biliyorum.

Sani servis ısrarla şase de ne ise o diyor,anlaşmalı yerlere pek güvenmiyorum.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Sani servis ısrarla şase de ne ise o diyor,anlaşmalı yerlere pek güvenmiyorum.

Uğurluglass ya da doraglass çok iyidir bu konuda. En azından araştırma yap derim ;)

Yorum bağlantısı

Telefonda değilde yüz yüze konuşmak lazım ;)

Evet,bu şekilde ikna edebilirim ama kasko ne der buna bilmiyorum.

Uğurluglass ya da doraglass çok iyidir bu konuda. En azından araştırma yap derim ;)

Şimdi kaskocu dan telefon bekliyorum bakalım o ne diyecek? yetkili servistemi yada anlaşmalı servisemi yönlendirecek bakıcam.

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Kaskonun yada servisin bir şey demeye hakkı yok,parası ile değil mi :D arada ki farkı verirsin problem kalmaz. :yes:

Yorum bağlantısı

Abi her yıl bir cam hakkımız var sonuçta,bunuda bu şekilde yaparsam süper olur.Fark vermekte pek işime gelmiyor açıkcası :)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Abi her yıl bir cam hakkımız var sonuçta,bunuda bu şekilde yaparsam süper olur.Fark vermekte pek işime gelmiyor açıkcası :)

Fark vermeden imkansıza yakın. Sonuçta arabanı da pert ettiğinde piyasası neyse onu veriyor, üstüne para vermiyor ;)

Yorum bağlantısı

Fark vermeden imkansıza yakın. Sonuçta arabanı da pert ettiğinde piyasası neyse onu veriyor, üstüne para vermiyor ;)

Anladım sani.

Şimdi servis ile görüştüm tekrar,ön ısıtmalı camın çok pahalıya mal olcağını + sadece camı takmakla işin bitmiyeceğini kablo vs tesisat olması gerektiğini belirttiler.bu arada normal cam 708 + kdv - ısıtmalı cam ise 1395+ kdv fiyatı var.

Yorum bağlantısı
Serkan Danış

tesisat + fark masraflı olmaz benim için değer diyorsanız yaptırın derim, kışın gerçekten faydası var resistanslı camın :good1:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...