Şehit Mustafa Yaman 14 Mart 2011 Paylaş 14 Mart 2011 Exper onayı verildi,aracı kısmetse yarın akşama alıcam.... hayırlı olsun.. kasko bozulmadan yapılması sizin adınıza sevindirici.. Yorum bağlantısı
Onur Demir 14 Mart 2011 Paylaş 14 Mart 2011 Gri hondamın camını kaskodan orjinaliyle hasarsızlığım bozulmadan değiştirtmiştim. Carglass'a götürdüm, hafif bir ısrar vs. sparişi geçtiler yetkili honda servisinden geldi cam ve taktırdım. Fitiline vs. dikkat edin çok saçma sapan takabiliyorlar. Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 14 Mart 2011 Paylaş 14 Mart 2011 Geçmiş olsun Hakan, benimde kırılmıştı eski kasko şirketim ford yetkilisi olmayan bir şirkete gönderdi değiştiler, gayette güzel oldu.. Lakin şimdide cam kırık, kamyondan gelen taş tüzünden ama yeni acentem ta Nevşehirde telefon açıpta söyleyemiyoru, telefon parası çok yazar diye, böyle idare ediyoruz bakalım.. camı tekrar kırın ve ikinci camı orjinal taktırın.. Öhüü öhüüü.. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 14 Mart 2011 Paylaş 14 Mart 2011 Geçmiş olsun Hakan, benimde kırılmıştı eski kasko şirketim ford yetkilisi olmayan bir şirkete gönderdi değiştiler, gayette güzel oldu..Lakin şimdide cam kırık, kamyondan gelen taş tüzünden ama yeni acentem ta Nevşehirde telefon açıpta söyleyemiyoru, telefon parası çok yazar diye, böyle idare ediyoruz bakalım.. abi avatar resimde bir kişi var hemen yanında sanki ona söylesen gidince halederdi gibi geliyor bana. Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 14 Mart 2011 Paylaş 14 Mart 2011 hayırlı olsun da vekalet niye anlamadım? Yorum bağlantısı
Adem Cengiz 14 Mart 2011 Paylaş 14 Mart 2011 (düzenlendi) Ben de Yetkili servis dışında Doragalass ürünü Glassex taktırdım, İlk başlarda ben de Mehmet Bey gibi düşünüyordum, ama aksine hiç memnun kalmadım... 1-Ayna+Sensör çerçevesi plastiğin tırnaklarını ezmişler! 2-Aracımı ilk aldığımda Aynayı tam oturtamamışlar, aracımı öyle teslim ettiler, baktım oynuyor, ısrar ettim, bir iki sıkıp verdi...Eve döndüm, baktım hala oynuyor, tekrar Cam Servisinin yolunu tuttum (Allah'tan servis evime yakın). Aynı servisin başka bir ustası sorunu halletti, doğru alet, doğru insan şart. 3-İşlem Cumartesi yapılmıştı, yoğun bir gündü, montaj sonrası cam'dan gıcırtı sesleri gelmeye başladı, şimdi azaldı ama hala var. 4-Allahtan su almadı, o da olsaydı tam olacaktı. 5-Yağmur sensörü zaten eskiden de ara sıra kafasına göre takılıyordu, şimdi de aynı, ben bu sensör olayını sevmedim, zaman zaman yağmur sensörüyle uğraşıyorum, uzun yolda işe yarıyor ama şehir içi Camı bilerek kırmaya vicdanım elvermiyor , zira camın görüşü vs çok iyi, sorun işçilik. Biraz daha eskisin bakalım, nasılsa bir kamyondan taş gelir 14 Mart 2011 tarihinde Adem Cengiz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sedat Şeker 14 Mart 2011 Paylaş 14 Mart 2011 Geçmiş olsun. Banada kamyonun biri taş fırlatmış kırılmıştı .Bende iki ay önce serviste değiştim fark falan istemediler, Fakat ben kaskoyuda aynı servisten yapmıştım nasıl cam taktılar bilmiyorum Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mart 2011 Paylaş 14 Mart 2011 Gri hondamın camını kaskodan orjinaliyle hasarsızlığım bozulmadan değiştirtmiştim. Carglass'a götürdüm, hafif bir ısrar vs. sparişi geçtiler yetkili honda servisinden geldi cam ve taktırdım. Fitiline vs. dikkat edin çok saçma sapan takabiliyorlar. Bozkurtta hüseyin abimiz ve semih bey.ondan ötürü biraz rahatım ama teslim alıncada kontrol edicem.sağol onur. Geçmiş olsun Hakan, benimde kırılmıştı eski kasko şirketim ford yetkilisi olmayan bir şirkete gönderdi değiştiler, gayette güzel oldu..Lakin şimdide cam kırık, kamyondan gelen taş tüzünden ama yeni acentem ta Nevşehirde telefon açıpta söyleyemiyoru, telefon parası çok yazar diye, böyle idare ediyoruz bakalım.. Öhüü öhüüü.. abi bende kamu hattı var gelim yanına arıyalım benden olsun sıkma canını hayırlı olsun da vekalet niye anlamadım? vekaleti kasko şirketinden alıcakları para için istediler.ama kaskom ve %60 hasarsızlığım bozulmucak.teşekkürler oğuz. Ben de Yetkili servis dışında Doragalass ürünü Glassex taktırdım, İlk başlarda ben de Mehmet Bey gibi düşünüyordum, ama aksine hiç memnun kalmadım...1-Ayna+Sensör çerçevesi plastiğin tırnaklarını ezmişler! 2-Aracımı ilk aldığımda Aynayı tam oturtamamışlar, aracımı öyle teslim ettiler, baktım oynuyor, ısrar ettim, bir iki sıkıp verdi...Eve döndüm, baktım hala oynuyor, tekrar Cam Servisinin yolunu tuttum (Allah'tan servis evime yakın). Aynı servisin başka bir ustası sorunu halletti, doğru alet, doğru insan şart. 3-İşlem Cumartesi yapılmıştı, yoğun bir gündü, montaj sonrası cam'dan gıcırtı sesleri gelmeye başladı, şimdi azaldı ama hala var. 4-Allahtan su almadı, o da olsaydı tam olacaktı. 5-Yağmur sensörü zaten eskiden de ara sıra kafasına göre takılıyordu, şimdi de aynı, ben bu sensör olayını sevmedim, zaman zaman yağmur sensörüyle uğraşıyorum, uzun yolda işe yarıyor ama şehir içi Camı bilerek kırmaya vicdanım elvermiyor , zira camın görüşü vs çok iyi, sorun işçilik. Biraz daha eskisin bakalım, nasılsa bir kamyondan taş gelir Adem bey benim ön camdada küçük bir taş izi vardı.bende açıkcası bunu değiştirmeyi istiyordum ama sensör falan olunca soğuk bakıyordum olaya,cam tamamen kırılınca artık mecbur kaldık.şükürki orjinal olucak. hadi gözün aydın Hakan. Teşekkürler lokman abim. Geçmiş olsun. Banada kamyonun biri taş fırlatmış kırılmıştı .Bende iki ay önce serviste değiştim fark falan istemediler, Fakat ben kaskoyuda aynı servisten yapmıştım nasıl cam taktılar bilmiyorum Teşekkürler sedat bey.ben kırılan camın üzerindeki yazıları kontrol ettim,ve aynısın takılıcağını söyledi hüseyin abi.takılınca bakıcam tekrar yazılarına. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Mart 2011 Paylaş 15 Mart 2011 Öhüü öhüüü.. Ağam, senin poliçen özel... İstediğin yetkili servise git, orjinal camını taktır.. Eksper istenmeyecek, hasarsızlığın bozulmayacak, fark vermeyeceksin.. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Mart 2011 Paylaş 15 Mart 2011 Az önce aracı teslim aldım,çok güzel olmuş.bir üst versiyon cam takmışlar yani titanyum modeli olan camdan.. Yorum bağlantısı
Adem Cengiz 15 Mart 2011 Paylaş 15 Mart 2011 Az önce aracı teslim aldım,çok güzel olmuş.bir üst versiyon cam takmışlar yani titanyum modeli olan camdan.. Titanium camı farklı mı? Yorum bağlantısı
Misafir 15 Mart 2011 Paylaş 15 Mart 2011 Titanium camı farklı mı? Evet farklı,farkıda dikiz aynasının üst kısmındaki siyah noktacıklar ghialarda daha az kullanılmış,titanyumlarda ise siyah noktacıklar yağmur sensör çevresine kadar iniyor nerdeyse,biner binmez direk onu farkettim daha sportif duruyor. Yorum bağlantısı
Adem Cengiz 15 Mart 2011 Paylaş 15 Mart 2011 Evet farklı,farkıda dikiz aynasının üst kısmındaki siyah noktacıklar ghialarda daha az kullanılmış,titanyumlarda ise siyah noktacıklar yağmur sensör çevresine kadar iniyor nerdeyse,biner binmez direk onu farkettim daha sportif duruyor. Benim sonradan takdırdığım camda da güneşe karşı koruyan o bahsettiğiniz noktalar az daha seyrek gibi... Yorum bağlantısı
Onur Demir 15 Mart 2011 Paylaş 15 Mart 2011 Evet farklı,farkıda dikiz aynasının üst kısmındaki siyah noktacıklar ghialarda daha az kullanılmış,titanyumlarda ise siyah noktacıklar yağmur sensör çevresine kadar iniyor nerdeyse,biner binmez direk onu farkettim daha sportif duruyor. Benim sonradan takdırdığım camda da güneşe karşı koruyan o bahsettiğiniz noktalar az daha seyrek gibi... Ahanda camlar karışmış Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 17 Mart 2011 Paylaş 17 Mart 2011 abi avatar resimde bir kişi var hemen yanında sanki ona söylesen gidince halederdi gibi geliyor bana. Ağam, senin poliçen özel...İstediğin yetkili servise git, orjinal camını taktır.. Eksper istenmeyecek, hasarsızlığın bozulmayacak, fark vermeyeceksin.. Sağol Emmim..(Havalar düzelsin'de) Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Mart 2011 Paylaş 17 Mart 2011 (Havalar düzelsin'de) Evet bu püf noktası önemli.. Yapıştırma camlarda, uygulamanın sıcak havada yapılmış olması uygulama kalitesini ciddi oranda artırır.. Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 17 Mart 2011 Paylaş 17 Mart 2011 Evet farklı,farkıda dikiz aynasının üst kısmındaki siyah noktacıklar ghialarda daha az kullanılmış,titanyumlarda ise siyah noktacıklar yağmur sensör çevresine kadar iniyor nerdeyse,biner binmez direk onu farkettim daha sportif duruyor. Benim araca 1,5 yıl öncede aynı camı taktılar.. Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mart 2011 Paylaş 17 Mart 2011 Benim araca 1,5 yıl öncede aynı camı taktılar.. Ağam biz anca geliyoruz peşinden idare et. Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 17 Mart 2011 Paylaş 17 Mart 2011 Ağam biz anca geliyoruz peşinden idare et. Estagfirullah.. (Güzel cevaptı ama ) Yorum bağlantısı
Hüseyin Dönmez 17 Mart 2011 Paylaş 17 Mart 2011 Estagfirullah.. (Güzel cevaptı ama ) benim aracında ön camında kaynak lekeleri var.bende camı değiştirmeyi düşünüyorum bu gün acentamla görüştüm bi ara gidip değiştirecem ama bazı konular aklıma takılmıyo da değil hani.işçilik çok önemli bu işte.doğru usta doğru zaman bakalımhayırlısı.bide benim cam atermik bi sıkıntı yaparlarmı.fark gibi mesela.. Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mart 2011 Paylaş 17 Mart 2011 Estagfirullah.. (Güzel cevaptı ama ) Ağam sana herşey serbest. bu arada arabayı yenile artık şu farlarıda alıyım senden.. benim aracında ön camında kaynak lekeleri var.bende camı değiştirmeyi düşünüyorum bu gün acentamla görüştüm bi ara gidip değiştirecem ama bazı konular aklıma takılmıyo da değil hani.işçilik çok önemli bu işte.doğru usta doğru zaman bakalımhayırlısı.bide benim cam atermik bi sıkıntı yaparlarmı.fark gibi mesela.. Servis en garanti yol bence.her türlü yapılan işin arkasındalar,siz gönlünüzü ferah tutun. Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 18 Mart 2011 Paylaş 18 Mart 2011 benim aracında ön camında kaynak lekeleri var.bende camı değiştirmeyi düşünüyorum bu gün acentamla görüştüm bi ara gidip değiştirecem ama bazı konular aklıma takılmıyo da değil hani.işçilik çok önemli bu işte.doğru usta doğru zaman bakalımhayırlısı.bide benim cam atermik bi sıkıntı yaparlarmı.fark gibi mesela.. Farktan kastınız fiyat farkı ise bilgim yok ama şunu biliyorum ellerinde atermik cam olmama ihtimali yüksek, değiştirmeyi düşündüğünüz servisi arayıp sorun bence.. Ağam sana herşey serbest. bu arada arabayı yenile artık şu farlarıda alıyım senden.. :lol2: Yenileme işi zor şu aralar.. Yorum bağlantısı
Misafir 18 Mart 2011 Paylaş 18 Mart 2011 Farktan kastınız fiyat farkı ise bilgim yok ama şunu biliyorum ellerinde atermik cam olmama ihtimali yüksek, değiştirmeyi düşündüğünüz servisi arayıp sorun bence..Yenileme işi zor şu aralar.. Ama aklında olayım cavit abi ( Far olayında ) :lol2: Yorum bağlantısı
Misafir 16 Temmuz 2012 Paylaş 16 Temmuz 2012 Haftasonu küçük bir kaza sonucu aracımın ön camı kırılıdı malesef şükür kaskomuz var,şimdi aklımda şöyle bir soru var bilmiyorum bu olurmu sizlerle paylaşmak istedim.Geçen zamanlarda araca ön cam rezitans tuşu taktık,ama cam normal olduğu için çalışmadı,şimdi bende hazır cam değişicekken ısıtmalı ön cam taktırsam bu özellikte aktif olurmu ? ona göre yol almak istiyorum.her cevap benim için çok önemli. Yorum bağlantısı
Recommended Posts