Misafir 13 Mart 2011 Paylaş 13 Mart 2011 Herkese selam.az önce aracın yanına indiğimde ön camın patladığını gördüm,sokakta arsız çocuklar var ondan önceden uyarmıştım yaramazlık yapmayın diye birbirlerine bir şeyler atıyorlardı.kesin bunlar ama gören olmadığı için ihale bana kaldı aracım kaskolu olduğu için sanırım kasko bozulmadan istediğimiz yerde bu camı değiştirtebiliyormuşuz,ben yetkili servisten yana bu şansımı kullanacağım.acaba prosedür nedir ne yapmalıyım? Yorum bağlantısı
Cem Işık 13 Mart 2011 Paylaş 13 Mart 2011 Geçmiş olsun, Kasko şirketinize telefonla anlaşmalı cam servislerinin hangileri olduğunu sorun,onların yönlendirdiği bir cam servisinde değişimi yaparsınız. Orjinal cam istiyorum diye belirtmenizi tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Cihan Beliceli 13 Mart 2011 Paylaş 13 Mart 2011 (düzenlendi) Geçmiş olsun, bencede servisten şaşmayın, aracınızda yağmur sensörü var. Anlaşmalı camcılar camı takarken sensörü dikkat etmezler. Dikkat edin. 13 Mart 2011 tarihinde Cihan Beliceli tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Özgen Acar 13 Mart 2011 Paylaş 13 Mart 2011 sensör varsa servisten başka yere gitmeyin bence Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Mart 2011 Paylaş 13 Mart 2011 Yetkili serviste cam değişirse, hasarsızlık bozulur (çoğu şirkette aynı), bazen de bir miktarını siz ödersiniz. Anlaşmalı cam servisinde değişirse, bozulmaz, camcıya veya servise gidiliyor, orada hazır evrak vardır imzalanıyor, beyan isteyebilirler , hepsi budur.. Geçmiş olsun. Ön Cam patlamaz sanırım çatladı değil mi? Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 13 Mart 2011 Paylaş 13 Mart 2011 (düzenlendi) öncelikle geçmiş olsun. Ben eski araçta iki kere Şahsuvaroğlu'nda değiştirmiştim.Kasko şirketi başka camcıya göndermek istedi camcıyı aradım sizin cam yok (sensörlü) bir iki gün beklemeniz lazım dediler bende kabul etmemiştim.Serviste kdv'yi ve bir miktar para ödeyip camı taktırmıştım ayrıca servise camın parasını tam ödemiştim sonra sigorta bana geri ödeme yapmıştı. Servisten başka yeri düşünmeyin derim. 13 Mart 2011 tarihinde Mehmet Kazanc?o?lu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 13 Mart 2011 Paylaş 13 Mart 2011 geçmiş olsun. ya bu çocuklar burada da aynı uyardın mı sanki inadına saldırıyorlar. Yorum bağlantısı
Hüseyin Şancı 13 Mart 2011 Paylaş 13 Mart 2011 Geçmiş olsun bizde çocuk olduk ama arabalara zarar vermedik yeni nesil canavar ya... benim sitedede var 2 tane ne zaman dışarı çıksalar inip aracı siteden çıkartıp sokağa parkediyom daha güvenli. 3 kere aracımın motoruna kedi kaçırdılar kediyi gittim 2 km öteye saldım artık kedi ile oynarkarken beni gördüler mi kaçıyolar. Konuya gelince bazı servislerin sigorta şirketleri ile anlaşmaları oluyor ücretsiz değiştiriyorlar. Tekrar geçmiş olsun Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 13 Mart 2011 Paylaş 13 Mart 2011 Geçmiş olsun Hakan bence sigorta şirketini arayıp durumdan haberdar et ve orjinal olması için biraz baskı uygula çünkü araç sigorta yapılırken üstünde orjinal cam vardı neden yerli cam taktırasın ve fark ödeyesin ki. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Mart 2011 Paylaş 13 Mart 2011 Herkese teşekkür ederim.taş tam olarak ön sol sileceğin altındaki altı siyah zemin olan yere isabet etmiş ordanda çatlıyarak yukarı doğru 6-7 çatlakla çıkmış durumda.en zoruma giden olay aracım 3 yıldır kapalı garajda idi komşumuz aracını satınca kendine ait özel garajını bana verdi ve bende buna istinaden dün alarm taktırdım bugunde garajı temizlemek için aracı sadece 3-4 saat dışarı çıkarmıştım yani ilkgünden sıkıntı başladı.bugun kaskocuma durumu anlattım,yetkili servise götürcemi söyledim tamam istediğin yerde taktırabilirsin dedi biraz rahatladım.yarın ilk işim merter ford bozkurt var orda hüseyin abimiz var kendisiyle görüşücem ona göre yol alıcam.gelişmeleri iletirim. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mart 2011 Paylaş 14 Mart 2011 Şimdi kasko şirktetiyle tekrar görüştüm,kendi belirlediğimiz yerler dışında taktırırsan kaskon bozulur dedi.web sayfasından bende bir camcıyı buldum yakın olan.ruhsat ve poliçeyi faxladım hemen aradı fiyat hakkında bilgi verdi,orjinal cam için +500 tl fark istedi bunun sebebide servisin verdiği fiyatla alakalı.kendileri OLİMPIA marka cam takıyolarmış onun fiyatı 170 tl + 50 tl işçilik 230 tl,ford orjinal cam ise 640 tl + 120 tl işçilik 760 tl yapıyor.tekrar kaskoyla görüştüm yetkiliye gitmek daha mantıklı çünki hasarsızlık oranın %60 dan %40a düşücek dedi.yani ya %20 yi feda edicem yada 500 tl fark vericem orjinal cam için yada olimpia marka cam taktırıp hiç bir ücret vermicem hasarsızlıkta bozulmucak,ama cam yan sanayi olcak.benim aklımdan %20 hasarsızlıgı feda etmek geçiyor...ne dersiniz arkadaşlar,abiler... Yorum bağlantısı
Özgen Acar 14 Mart 2011 Paylaş 14 Mart 2011 (düzenlendi) Şimdi kasko şirktetiyle tekrar görüştüm,kendi belirlediğimiz yerler dışında taktırırsan kaskon bozulur dedi.web sayfasından bende bir camcıyı buldum yakın olan.ruhsat ve poliçeyi faxladım hemen aradı fiyat hakkında bilgi verdi,orjinal cam için +500 tl fark istedi bunun sebebide servisin verdiği fiyatla alakalı.kendileri OLİMPIA marka cam takıyolarmış onun fiyatı 170 tl + 50 tl işçilik 230 tl,ford orjinal cam ise 640 tl + 120 tl işçilik 760 tl yapıyor.tekrar kaskoyla görüştüm yetkiliye gitmek daha mantıklı çünki hasarsızlık oranın %60 dan %40a düşücek dedi.yani ya %20 yi feda edicem yada 500 tl fark vericem orjinal cam için yada olimpia marka cam taktırıp hiç bir ücret vermicem hasarsızlıkta bozulmucak,ama cam yan sanayi olcak.benim aklımdan %20 hasarsızlıgı feda etmek geçiyor...ne dersiniz arkadaşlar,abiler... yan sanayi takınca sensörle ilgili bi problem oluyor mu? 14 Mart 2011 tarihinde Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 14 Mart 2011 Paylaş 14 Mart 2011 Geçmiş olsun...Bu konuda Mehmet abi'nin yorumu çok önemli.Bence onu bekleyin Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mart 2011 Paylaş 14 Mart 2011 yan sanayi takınca sensörle ilgili bi problem oluyor mu? Arkadaş hiç sorun olmaz dedi farkı sadece olimpia yazıyor o kadar dedi. Geçmiş olsun...Bu konuda Mehmet abi'nin yorumu çok önemli.Bence onu bekleyin Saolun ayhan bey.evet tecrübe sahiblerini bekliyorum Yorum bağlantısı
Özgen Acar 14 Mart 2011 Paylaş 14 Mart 2011 o farkı vermeye veya kaskoyu bozdurmaya hiç gerek yok bence sonuçta ford yazanı da ford üretmiyor ki olimpia gibi yada bi başkaya ürettirip logosunu koyduruyor...sensörde bi problem yoksa gerisi önemli değil bence Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mart 2011 Paylaş 14 Mart 2011 o farkı vermeye veya kaskoyu bozdurmaya hiç gerek yok bence sonuçta ford yazanı da ford üretmiyor ki olimpia gibi yada bi başkaya ürettirip logosunu koyduruyor...sensörde bi problem yoksa gerisi önemli değil bence Öyle ama aradaki fiyat farkı ve yetkili serviste takılması olunca,biraz servise sıcak bakıyorum gibi.yan cam olsa hiç sorun değil ama ön cam çok önemli. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mart 2011 Paylaş 14 Mart 2011 Bu olimpia markası mercedes-benz de kullanılıyormuş bilgisi olan varmı ? Yorum bağlantısı
Özgen Acar 14 Mart 2011 Paylaş 14 Mart 2011 birçok markada kullanılıyor http://www.olimpia.com.tr/referanslar.php Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mart 2011 Paylaş 14 Mart 2011 Arkadaşlar az önce geldim FORD BOZKURT TERAZİDERE den sağolsun Hüseyin abi yönlendirdi,ilgilenen arkadaş bilgi almak için ankara sigortayı aradı,ne kadar hasar düşer yada ne kadar fark olur gibilerinden,ankara sigortada ilk olarak bu aracın ilk cam değişimi ise bunu istediği yerde yaptırabiliceğini söylemiş arkadaşa,yani bu şu demek yetkili serviste orjinal cam takılcak araca,kasko hasarımda düşmücek ve farkta vermicem Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Mart 2011 Paylaş 14 Mart 2011 Vay Ankara sigorta LuclyGlass ta görüş sıkıntısı yaşanmıştır, bunun haricinde ben de hiç duymadım. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mart 2011 Paylaş 14 Mart 2011 Exper onayı verildi,aracı kısmetse yarın akşama alıcam.... Yorum bağlantısı
Recommended Posts