Tansel Yavuz 13 Kasım 2011 Paylaş 13 Kasım 2011 Benimki de evde biryerde duruyor ama nerde olduğunu unuttum,lazım olursa arayıp bulurum heralde Yorum bağlantısı
Serkan Toker 13 Kasım 2011 Paylaş 13 Kasım 2011 Evde tutarım yedeği, genelde arabayı aldığımda ve satarken görüyorum...Bu arabayı alınca Otokoç' un önünde ikisini de denedim ve evde bir yere attım...Lazım olursa arar bulurum... Eğer kapılar kilitli içerde kalmasından korkuyorsanız sadece kapıları açacak immosuz anahrtar yapılıp gizlenebilir...Ayrıca Mustafa far arkası demişsin ama kaputu nasıl açarız, ben orayı anlayamadım valla... Yorum bağlantısı
Ümit Atmaca 13 Kasım 2011 Paylaş 13 Kasım 2011 Ben evde saklanmasından yanayım. En azından nerede olduğunu bilirim ve ihtiyaç halinde anında gidip alırım. Yorum bağlantısı
Guest Hasan Ekici 13 Kasım 2011 Paylaş 13 Kasım 2011 Serkan Toker yazdı: Evde tutarım yedeği, genelde arabayı aldığımda ve satarken görüyorum...Bu arabayı alınca Otokoç' un önünde ikisini de denedim ve evde bir yere attım...Lazım olursa arar bulurum... Eğer kapılar kilitli içerde kalmasından korkuyorsanız sadece kapıları açacak immosuz anahrtar yapılıp gizlenebilir...Ayrıca Mustafa far arkası demişsin ama kaputu nasıl açarız, ben orayı anlayamadım valla... sis farı... Yorum bağlantısı
Aydın Ernez 19 Kasım 2011 Paylaş 19 Kasım 2011 focus um için fkasko yaptırmıştım. kumandasız olan anahtarımı kaybettim. kasko bu anahtarı karşılıyormu, bu tip durumlarda hasarsızlık indirimine etki etmiyor mu? Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 19 Kasım 2011 Paylaş 19 Kasım 2011 Benim yedek anahtar Babam da Babamın ki de bende duruyor. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 19 Kasım 2011 Paylaş 19 Kasım 2011 Aydın Ernez yazdı: focus um için fkasko yaptırmıştım. kumandasız olan anahtarımı kaybettim. kasko bu anahtarı karşılıyormu, bu tip durumlarda hasarsızlık indirimine etki etmiyor mu? anahtar kaybı klozu var 500 lira mıydı 1000 lira mıydı neydi o kadar karşılıyor. tüm kilitler değişiyor Yorum bağlantısı
Akan Belen 19 Kasım 2011 Paylaş 19 Kasım 2011 Normal şartlarda evde duruyor.Uzun yolculuklarda ise eşimin çantasında. Yorum bağlantısı
Aydın Ernez 19 Kasım 2011 Paylaş 19 Kasım 2011 Mustafa Tüfekçi yazdı: anahtar kaybı klozu var 500 lira mıydı 1000 lira mıydı neydi o kadar karşılıyor. tüm kilitler değişiyor kasko delinmiş oluyormu? Yorum bağlantısı
Can Yastıoğlu 20 Kasım 2011 Paylaş 20 Kasım 2011 Birgün unutursam diye yazıyorum, Benim ki; traş çantamın içinde Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Kasım 2011 Paylaş 20 Kasım 2011 Aydın Ernez yazdı: focus um için fkasko yaptırmıştım. kumandasız olan anahtarımı kaybettim. kasko bu anahtarı karşılıyormu, bu tip durumlarda hasarsızlık indirimine etki etmiyor mu? 1000 liraya kadar karşılar, ancak hasarsızlık bozulur... Hasarsızlık indiriminiz % 50'den az ize kendi bütçenizden yaptırmanız faydanıza olur.. 1 Yorum bağlantısı
Salih Saldık 21 Kasım 2011 Paylaş 21 Kasım 2011 Daha 1ay önce bir arkadaşım telefon açtı arabayı temizliyordum kapı kendiliğinden kitlendi ne yapacağız dedi, doğal olarak bende yedek anahtar varmı dedim var, eh açıver onunla dedim. Arkadaş yedek anahtarı eve koymuş evin anahtarıda arabada kitli kalmış ne eve ne arabaya girebiliyor ayıkla princin taşını 3 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 21 Kasım 2011 Paylaş 21 Kasım 2011 Evin kapısını çilingire açtırmak en mantıklısı Yorum bağlantısı
Kemalettin Karatum 21 Kasım 2011 Paylaş 21 Kasım 2011 Tansel Yavuz yazdı: Benimki de evde biryerde duruyor ama nerde olduğunu unuttum,lazım olursa arayıp bulurum heralde +1 Yorum bağlantısı
Metin Mustafa Oral 21 Kasım 2011 Yazar Paylaş 21 Kasım 2011 Salih Saldık yazdı: Daha 1ay önce bir arkadaşım telefon açtı arabayı temizliyordum kapı kendiliğinden kitlendi ne yapacağız dedi, doğal olarak bende yedek anahtar varmı dedim var, eh açıver onunla dedim. Arkadaş yedek anahtarı eve koymuş evin anahtarıda arabada kitli kalmış ne eve ne arabaya girebiliyor ayıkla princin taşını :D Yorum bağlantısı
Recommended Posts