İçeriğe Yönlendir

3d Led Stoplu Tek Connect !...

Uğur Kamil

Recommended Posts

Murat Dere

Resimleri göremiyorum ve aptal imageshack için de bir sürü uğraşmak istemiyorum. Ama eminim güzel olmuştur.

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil
Aydın Sert

Uğur Bey resimleri yine göremedim ama eminim güzel olmuştur, emeğinize sağlık.

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m
Ama Explorer arka stobunu 4 adet led gurubu keser, çekiş ile özdeş olmalı :)
Sonuçlar harika oluyor be emmi :good1::wub:

Explorer için Jantlara denk gelecek şekilde her bölüm için 20watt power led olmalı aşağısı kesmez. :):good1::f1:

Uğur arkadaşın yaptığına bakarmısınız lütfen :) Ben gaz yememek için zor tutuyorum kendimi, lütfen üstelemeyiniz :p

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil
(düzenlendi)
Uğur arkadaşın yaptığına bakarmısınız lütfen :lol2: Ben gaz yememek için zor tutuyorum kendimi, lütfen üstelemeyiniz :lol:

Çok zor değil, bolca zaman ve sabir istiyor ama...

Biraz el becerin varsa gerisi kolay, sadece maliyeti biraz yüksek oluyor, boya ve fiberglass olayını istanbul gibi büyük şehirde yaptırmış olsaydım kesin 2 katı ücret alırlardı.

Farlar komple macunlandı zımparalandı ve boyandı sadece 30 tl aldı :unsure2:

Resimleri göremeyen arkadaşlar için 2. sayfanın sonunda farkli siteden eklenmiş resimler mevcut...

tarihinde Hakan Tar?m tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Uğur Kamil
Çok emek sarfedilmiş ve değmiş sonunda da,elinize sağlık.. Yalnız şu kromu bi sevemedim gitti,özellikle depo kapağındaki stoplara yakışmıyor :unsure2:

Aksesuarlar benım istedigim dışında alırken bayideki yanlış işlem sonucu takıldı, yazın bi kaçtanesini sökücem(tavan barı, depo kapagı ve kapı çıtası(yeni glx'lerdeki ince nikelajı olanla değişecek))

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Uğur aracında çok ciddi bir kusur gördüm !!!

Yanına gelince tiz vakitte çözmeliyiz...

FCTR Stickeri yapıştırılmış :) lazım :good1:

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil
(düzenlendi)
Uğur aracında çok ciddi bir kusur gördüm !!!

Yanına gelince tiz vakitte çözmeliyiz...

FCTR Stickeri yapıştırılmış :i-ih: lazım :flowers:

Kusur derken servet abi??

Bu arada Stickerler hep cam içinden yapıştırılandan benım aracın camlarıda filmli oldugu iiçin yapıştırmanın bi anlamı yok, ön camdada görüntüyü bozar...

tarihinde U?ur Kamil tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Emin Önal

gerçekten çok güzel olmuş.paylaşım çin teşekkür,emek için tebrik ederim. :)

siyah araçta daha da güzel durur (benimki gibi :nazar: ) keşke yapabilsem :angry:

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Siyahta güzel durur ama siyah dışındaki resinklerde araç renginde güzel durmaz bence...

Emin Önal

Maliyeti bütçene uyuyorsa yapabilirim istersen, orjinal stop lambaları dahil 480 tl tutuyor, bedava hasarlı stop bulursan fiyat 120 tl düşüyor + benım işçiligim :)

Yorum bağlantısı
Emre Özen

Elinize sağlık gerçekten çok güzel olmuş işçiliği de kaliteli hani :seytan: Siparişlere açık mısınız acaba ? ticarete dökmek ister misiniz bu işi :bravo:

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil
Elinize sağlık gerçekten çok güzel olmuş işçiliği de kaliteli hani :rofl: Siparişlere açık mısınız acaba ? ticarete dökmek ister misiniz bu işi :)

Elimden geldigince yardımcı olmaya çalışırım...

Uğurcum ben zaten başka forumlarda sana söyleyeceğim herşeyi söyledim.

Tamamen bitmiş halindeki yorumunu alamadım ama Can :D

Yorum bağlantısı
Aydın Sert
(düzenlendi)

Uğur Bey gerçekten mükemmel olmuş, ellerinize ve de emeğinize sağlık. ben de bu konu içinde bir soru sorayım o halde, yeni bir konu açmayayım. sanırım Mercedes s350 lerde olması lazım, hani stop üzerinde her bölümün bitiştiği kesimler siyah oluyor, makam araçlarında gördüm genellikle, bizim stopların üzerinde de o kısımları siyah cam filmi ile ya da mat folyo ile kaplamamız mümkün müdür? geri dönüşümü olur mu? örnek resim olarark: http://img703.imageshack.us/i/imagescau0z60u.jpg/

tarihinde Ayd?n Sert tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Emin Önal
Siyahta güzel durur ama siyah dışındaki resinklerde araç renginde güzel durmaz bence...

Emin Önal

Maliyeti bütçene uyuyorsa yapabilirim istersen, orjinal stop lambaları dahil 480 tl tutuyor, bedava hasarlı stop bulursan fiyat 120 tl düşüyor + benım işçiligim :(

bu sıralar sanmıyorum :unsure:

önce 30bin bakımım sonra trafik sigortası arkasından kasko yenilemem var :D

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil
(düzenlendi)
Uğur Bey gerçekten mükemmel olmuş, ellerinize ve de emeğinize sağlık. ben de bu konu içinde bir soru sorayım o halde, yeni bir konu açmayayım. sanırım Mercedes s350 lerde olması lazım, hani stop üzerinde her bölümün bitiştiği kesimler siyah oluyor, makam araçlarında gördüm genellikle, bizim stopların üzerinde de o kısımları siyah cam filmi ile ya da mat folyo ile kaplamamız mümkün müdür? geri dönüşümü olur mu? örnek resim olarark: http://img703.imageshack.us/i/imagescau0z60u.jpg/

Tşk ederim...

Bahsettiginiz işlem stoplara çekilen siyah film ile olur veya parlak yada mat folyoda olur....

İstediginizdede sökebilirsiniz...

Kusuru tabiki sticker :D

Beyazı içten belli olur.. :rallici:

Denemek lazım, pek görünecegini sanmıyorum filimler en koyusundan çünkü :)

tarihinde U?ur Kamil tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Aydın Sert

o halde bi kısım cam filmim mevcut idi onunla deneyip sonucu buradan paylaşırım.

Yorum bağlantısı
Aydın Sert

Uğur Bey'in yaptığı güzel işten sonra aklıma şöyle bir fikir geldi: tabiki en güzel tarafı basit olması ama yapıldıktan sonra ne kadar güzel olur onu forumdaki arkadaşlardan duymak isterim. stop camının tamamını kaplayacak şekilde bir cam filmi kessek 1numara olanından ve kestikten sonra aynen Uğur Bey'in yaptığı şekilde her ampul grubu için yuvarlak daireler biçiminde filmi kessek ve o şekilde stop camına uygulasak sizce nasıl olur? aslında hemen yapabilirim ama tek çekincem filmi sökmek istediğimde stop camında iz falan kalması, haftaya da muayeneye gideceğim bir sorun teşkil eder mi acaba ?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...