Erkut Uysal 25 Şubat 2011 Paylaş 25 Şubat 2011 bayağı emek harcanmış güle güle kullanın güzelde durmuş Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Şubat 2011 Paylaş 25 Şubat 2011 Nasıl olur ki ile başlamıştı herşey ve bitti.. Çok güzel oldu.. Eline sağlık... Geceuçuşunda da yazdım.. En güzel yanı şu ki: Türkiye'de bir tane daha yok... Güle güle kullan... Yorum bağlantısı
Guest Emre 25 Şubat 2011 Paylaş 25 Şubat 2011 (düzenlendi) İşin içinde epeyce emek var güle güle kullanın.... 25 Şubat 2011 tarihinde Serkan Toker tarafından düzenlendi Al?nt? yapmaya pek gerek yok bence... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 25 Şubat 2011 Paylaş 25 Şubat 2011 Çok ciddi el emeği var ve bence olmuş... Ancak avatar olmamış, sildim... Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 25 Şubat 2011 Yazar Paylaş 25 Şubat 2011 Çok ciddi el emeği var ve bence olmuş... Ancak avatar olmamış, sildim... Hallettim onu, forumu ara sıra takip etsemde kurallar konusunda bilgim yoktu Yorumlar için tşkler, daha ayrıntılı resimlerde mevcuttu ama tek mesaj içindebu kadar mesaj aldıgı iiçin aralardan bazılarını sildim... Hafta sonu ayrıntılı ve gece gündüz reimlerini çekicem... Yorum bağlantısı
Emre Demir2 25 Şubat 2011 Paylaş 25 Şubat 2011 Çok güzel olmuş gerçekten. Elinize sağlık, güle güle kullanın... Yorum bağlantısı
Musa Çalışkan 25 Şubat 2011 Paylaş 25 Şubat 2011 eline sağlık çok uğraşmıssın güzel olmuş. Yorum bağlantısı
Necati Dur 25 Şubat 2011 Paylaş 25 Şubat 2011 Emek ve özgünlük mükemmel. ama ben beğenmedim Yorum bağlantısı
Aydoğan Munanoğlu 25 Şubat 2011 Paylaş 25 Şubat 2011 6. Fotoğrafı gördüğümde 'Bu ne be iğrenç' demiştim ama siyah zeminli fotoğrafları görünce de vay be dedim. Emeğinize sağlık, yakışmış gerçekten araca. Bu arada rizenin neresinden? Eşim de çamlıhemşinli. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 25 Şubat 2011 Yazar Paylaş 25 Şubat 2011 (düzenlendi) 6. Fotoğrafı gördüğümde 'Bu ne be iğrenç' demiştim ama siyah zeminli fotoğrafları görünce de vay be dedim. Emeğinize sağlık, yakışmış gerçekten araca. Bu arada rizenin neresinden? Eşim de çamlıhemşinli. Çayeli merkezde... Geri vites lambası biraz gözüme batıyor onuda hafif siyah yapıcam ondan sonrada led yapma düşüncem var hazır satılmıyor kendim yapmam gerekiyor(aynı oranda ışık yayan)... 25 Şubat 2011 tarihinde U?ur Kamil tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 25 Şubat 2011 Paylaş 25 Şubat 2011 Çok güzel olmuş baya emek saglamıssınız. Elinize kolunuza saglık Yorum bağlantısı
Misafir 25 Şubat 2011 Paylaş 25 Şubat 2011 (düzenlendi) Uğur tekrardan ellerine sağlık günlerce adım adım uğraştan sonra çok harika bir stop oldu.İyi günlerde kullan. Emmi şimdi mercekli xenon için aynı nasıl olurki gibisinden cümleyi kullandı. 25 Şubat 2011 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 25 Şubat 2011 Yazar Paylaş 25 Şubat 2011 Uğur tekrardan ellerine sağlık günlerce adım adım uğraştan sonra çok harika bir stop oldu.İyi günlerde kullan. Emmi şimdi mercekli xenon için aynı nasıl olurki gibisinden cümleyi kullandı. Geceucusu sitesini görmeseydim hala hayal olarak kalacaktı stoplar, sitedeki çalışmaları görünce gaza geldim(elimin bu işlere yatın oldugunu biliyorum) başta oktay toker olmak üzerne geceucusundaki arkadaşlara tşk ederim baya yardımcı oldular bilgilerini paylaşarak... Mercek olayına gelince eger uygun fiyatta far bulursam yapıcam(hemde onunda eşi benzeri olmayan bişey olacak) Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Şubat 2011 Paylaş 25 Şubat 2011 Emmi şimdi mercekli xenon için aynı nasıl olurki gibisinden cümleyi kullandı. Maddi sıkıntısı yoksa üç ay veriyorum.. Bir ay bu stopların sarhoşluğu ile geçer.. bir ay acaba der, üçüncü ayda yapar Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Şubat 2011 Paylaş 25 Şubat 2011 Harika ötesi, ellerinize sağlık, nefis olmuş. 1.3 lü yuvarlak Stop gurubu hangi markanın? Otokar mı ? 2. Galiba zaten içlerinde led var, sarı ampulü neden kullandınız? Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 25 Şubat 2011 Paylaş 25 Şubat 2011 Arkadaş Rize' li, tabiki yapar . Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Şubat 2011 Paylaş 25 Şubat 2011 Arkadaş Rize' li, tabiki yapar . Explorer için de yapılsa, güzel dururdu. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 25 Şubat 2011 Yazar Paylaş 25 Şubat 2011 Maddi sıkıntısı yoksa üç ay veriyorum.. Bir ay bu stopların sarhoşluğu ile geçer.. bir ay acaba der, üçüncü ayda yapar Gerekli parçalar için masraflarımdan kısıp bütçe ayırırım o sorun değilde farlar için o kadar para vermek istemiyor canım, orjinal farları duracagı için uygun fiyatta çıkma far arıyorum ne zaman denk gelirse o zaman bu işe el atarım... Harika ötesi, ellerinize sağlık, nefis olmuş.1.3 lü yuvarlak Stop gurubu hangi markanın? Otokar mı ? 2. Galiba zaten içlerinde led var, sarı ampulü neden kullandınız? Lambaların 3'üde otokar'ın m-2010 modeline ait... Geri vites ampül onun dışındakiler led(orjinal) sarı ampül sinyan lambası lede uygun olmadıgı için hızı yanıp sönmesini engellemek için kullandım(pratik çözüm olarak) paralel direnc veya röle değişikligide yapılabilirdi ampül takmak yerine... Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 25 Şubat 2011 Paylaş 25 Şubat 2011 Explorer için de yapılsa, güzel dururdu. Abi rica ederim gaz vermeyiniz ) Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 25 Şubat 2011 Yazar Paylaş 25 Şubat 2011 Bütçesini ayarlaya bilirse arkadaşın connect'inede benzer stoplardan yapıcam onunkiler led'siz olacak(led olanlar biraz pahalı)... Ayrıca dünyada tek olmak varken başkasına birebir aynısını yapmaya gerek yok Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Şubat 2011 Paylaş 25 Şubat 2011 Abi rica ederim gaz vermeyiniz ) Ama Explorer arka stobunu 4 adet led gurubu keser, çekiş ile özdeş olmalı Yorum bağlantısı
Misafir 25 Şubat 2011 Paylaş 25 Şubat 2011 (düzenlendi) Maddi sıkıntısı yoksa üç ay veriyorum.. Bir ay bu stopların sarhoşluğu ile geçer.. bir ay acaba der, üçüncü ayda yapar Sonuçlar harika oluyor be emmi Explorer için Jantlara denk gelecek şekilde her bölüm için 20watt power led olmalı aşağısı kesmez. 25 Şubat 2011 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts