Ali Elöver 17 Şubat 2011 Paylaş 17 Şubat 2011 Madem iyi sürücü değilsin neden Fiesta almıyorsun ne yoldan çıkar ne de savrulursun , rampa da zaten gaza bassan yeter sürücülük gerektirmez , bu araba bi başka Mesala şirketler sürücülerine güvenmedikleri için Fiesta alıyorlar madem sürücümüze güvenmiyoruz arabamıza güvenelim bari diyorlar Birde bunların yanına muhteşem kokpiti de eklenince daha ne olsun hiç düşünme al derim Ya Can sorma, zaten arabayı yolda tutamıyorum, araba kullanmayı bilmiyorum, direksiyonum zayıf diye esp'li araba aldım. Yoksa azıcık kullanmayı bilsem, usta şöfer olsam, alırım bir Fiesta gazlarım, virajlara dalar çıkarım, dama gibi makas atarım caddelerde. Ne virajda ne rampada rakibi yok Fiesta Tdci'ın. Valla kokpit ve motor zaten beni hasta ediyor ama Can param yok o seviyede üst araba için, şimdilik bu GP ile idare ediyoruz. Yoksa her Türk gencinin hayalinde bir Fiesta yatar. İstersen senin araba ile benim arabayı satıp , paraları birleştirip bir Fiesta alalım, en azından efsanevi marka Ford'a biniyoruz deriz Bir ay sen binersin bir ay ben. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Şubat 2011 Paylaş 17 Şubat 2011 Bindik oralarda Ferrariye kısmışlar, arabadan inip itmek gerekiyordu Yorum bağlantısı
Ali Elöver 17 Şubat 2011 Paylaş 17 Şubat 2011 Bindik oralarda Ferrariye kısmışlar, arabadan inip itmek gerekiyordu Ya şimdi biz oraya iki adet İtalyan Aygırı Fiat ile gittik Adamlar dedi aa bunlar bizden, direkt RACE modunda kullandık, pist ağladı Tabiki arabaları sadece kış modunda ve devirsiz kullandırıyorlar. Kızlar bile denemeye gelmişti. Bu arada bu piste 4. gidişim, 2 kere Klasik Oto rallisi için gitmiştim, bir kere Saab Test günü birde bu. Çok ufak bir pist ve gazlamadan çok yanlamaya müsait bir yer. Aslında eğitim ve karting pisti. Bu aletlerin hakkı anca İstanbul Park. Bu pistte hemen patlarlar. Performans falan yok ama Lambo, Ferrari kullanmadım demezsin işte Zaten dönüşte bu gazla Orhanlı'da trafik kuralı ihlal denemeleri yaptık. Yorum bağlantısı
Ali Elöver 17 Şubat 2011 Paylaş 17 Şubat 2011 Ben hep diyorum zaten hata ettik zararın neresinden dönersek kardır diye Alalım huzura kavuşalım He valla, alak şundan bi tane de alem makina görsün be... Bizde gururla gezeriz hava atarız arabamız var diye. Yorum bağlantısı
Ali Elöver 17 Şubat 2011 Paylaş 17 Şubat 2011 İçerde f430 - Galllardo, dışarda Linea-GP Hepsi İtalyan, hepsi yarışçı Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar 17 Şubat 2011 Paylaş 17 Şubat 2011 He valla, alak şundan bi tane de alem makina görsün be... Bizde gururla gezeriz hava atarız arabamız var diye. Piyasada böyle Fiesta yokki. Bunun çeki demiri kapağı var. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 17 Şubat 2011 Paylaş 17 Şubat 2011 benden önce sen havalanıp uçmada, malum konamıyorsun, bu arada plasma xenon ampüllerim geldi, şuan inceliyorum, reaktörün nasıl bağlandığından ve yerini tespit ettikten sonra avlanmaya çıkacağım Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 17 Şubat 2011 Paylaş 17 Şubat 2011 İçerde f430 - Galllardo, dışarda Linea-GP Hepsi İtalyan, hepsi yarışçı Amma güldüm akşam akşam, tek ortak yönleri italyan olmaları, biri uçak diğeri el arabası yahu Yorum bağlantısı
Ali Elöver 17 Şubat 2011 Paylaş 17 Şubat 2011 benden önce sen havalanıp uçmada, malum konamıyorsun Bişeycik olmaz, sen merak etme. Arı gibi sokarım, kelebek gibi uçarım, benim adım ALİ. bu arada plasma xenon ampüllerim geldi, şuan inceliyorum, reaktörün nasıl bağlandığından ve yerini tespit ettikten sonra avlanmaya çıkacağım Ne reaktörü be ? Sen minyatür nükleer santral mi aldın yoksa çakma xenon mu ? Dikkat et bağlarken, dandik Fiestanın 40 mumluk elektrik tesisatı erimesin 23.000 V'luk anlık akımda. Allah muhafaza mangal gibi tutuşur demlene demlene tüter takan. Dikkatli avlan yollarda Valla çakma bixenonlu bir GP gelir tokatı basar görürsün Hayırlı olsun Apaçi Ali, güle güle kullan gözünü al milletin. Trafik canavarısın sen, hep diyoruz merceksiz fara xenon takmayın diye, projektör etkisi yapıyor diyoruz yine de bildiğinizi okuyorsunuz kardeşim, Ayıp ayıp. Amma güldüm akşam akşam, tek ortak yönleri italyan olmaları Gül diye yaptık zaten. uçak diğeri el arabası yahu İlk defa seninle hem fikirim Bu arada şunu asla unutma, bunlar el arabası ise senin tel maşa... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Şubat 2011 Paylaş 17 Şubat 2011 Gp den inip Ferrariye binince, ufacık piste giyior sanmışın yani Yorum bağlantısı
Recommended Posts