İçeriğe Yönlendir

Tikirti Takirti Gicirti Yardim :(

Aytaç Göksu

Recommended Posts

Eser Kayaalp

Ben bu sağ arka kelebek camın oradan gelen sesi kesemedim tam olarak neresıne karton sıkıstırdınız mumkunse resım ile gösterebilirmisiniz?

Yorum bağlantısı
Burak Gülcan

valla 2004 fıestam var sunu ogrendım arabandan memnunsan sesı falan takmıcaksın :)

Yorum bağlantısı
Özgen Acar
(düzenlendi)

yollardan dolayı kapı ayarları çok çabuk bozuluyor,benim fiestada da baya bi ses vardı kapı kilitlerinden gelen,samsun serviste kapı ayarlarını yaptılar seslerin çoğu kesildi fakat denizliye geldim herşey 1 haftada yine eskiye döndü :blush: burdan denizli belediye başkanına selamlarımı iletiyorum :)

tarihinde Misafir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m

Özgenim Belediye Başkanı da sana selam yolluyor ve iletiyor ki "Bi baksın ara sokaklara ne kadar güzel oldu" diye. Ve ilave ediyor, "yüzde 80 i bitmiş bir üst yapının kalan 20 sine bakıp konuşmak Denizlimizin itibarını azaltır" diyor :blush:

Yorum bağlantısı
Özgen Acar
  Hakan Tarım yazdı:
Özgenim Belediye Başkanı da sana selam yolluyor ve iletiyor ki "Bi baksın ara sokaklara ne kadar güzel oldu" diye. Ve ilave ediyor, "yüzde 80 i bitmiş bir üst yapının kalan 20 sine bakıp konuşmak Denizlimizin itibarını azaltır" diyor :D

:blush: istediği kadar yollasın abi valla 4 senedir burdayım yolların bu kadar problemli olduğu bi şehir görmedim..ayrıca o ara sokaklar gerçekten güzel oldu biri benim kapımın önü fakat onu yapana kadar oraya edilen gereksiz masrafların haddi hesabı yok asfalt döküp 2 gün kazıldığını defalarca gördüm,hatta geçen senekine çok gülüyorum kaldırım bordürlerini koydular harçladılar,baktılar ki sokak baya daraldı kaldırdılar :) arkadaş hiç mi planın projen yok vatandaşın parasını harcıyosun oraya yapmadan önce düşünsene ne olacağını.. ben hiç memnun değilim bu yönetimden

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m

Bunlar belediyeyi ilgilendirmez ki, yapan şirketlerin kendi masrafları güzelim :blush:) Belediye bir bedel öder biter. Özel şirket ne masraf yaparsa yapar :) Yanlış bilgilenmeyelim :D

Yorum bağlantısı
Özgen Acar
  Hakan Tarım yazdı:
Bunlar belediyeyi ilgilendirmez ki, yapan şirketlerin kendi masrafları güzelim :)) Belediye bir bedel öder biter. Özel şirket ne masraf yaparsa yapar :D Yanlış bilgilenmeyelim :D

sonuçta belediye bi bedel ödüyo dimi:) ayrıca vatandaşa verdiği rahatsızlık da cabası,şantiye havasında herdaim :blush:

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m

Mübarek belediye şu iş 10 liraya yapılacak diye anlaştıysa belediye 10 lirayı bilir. Şirket yanlış yapıp tekrar düzeltip 11 liraya mal ederse belediyeyi enterese etmez :) Ki şuan 5 tane ayrı şirket çalışıyor denizli alt ve üst yapısında. O kadar gıcırtı olacak artık :)

Yorum bağlantısı
Özgen Acar
  Ahmet Kıyak yazdı:
Diyarbakır'a gelin, döndüğünüzde Denizli Belediyesinden özür dilersiniz eminim.

Burada asfalt dökerek yol yapmıyorlar, yamaları birleştiriyorlar yol oluyor.

5 dk. orta şiddette yağan yağmurun ardından, mayın tarlası gibi asfaltta delikler oluşuyor.

Kazılan yerlerin yamaları baştan savma, yama yapmasalar daha iyi.

Yolun ortasında direkler, daracık yolda kocaman refüjler vs. de cabası.

Havalar biraz düzelsin de, fotoğraflarını çekip bununla ilgili konu açacağım.

ne diyelim Allah sabır versin, gerçekten insanın siniri bozuluyo hergün sokakta iş makinesi sesi duymaktan

Hakan Tarım yazdı:
Mübarek belediye şu iş 10 liraya yapılacak diye anlaştıysa belediye 10 lirayı bilir. Şirket yanlış yapıp tekrar düzeltip 11 liraya mal ederse belediyeyi enterese etmez :) Ki şuan 5 tane ayrı şirket çalışıyor denizli alt ve üst yapısında. O kadar gıcırtı olacak artık :p

o iş artık gıcırtılıktan geçti 4 sene süren gıcırtı mı olur :) neyse biz seneye yokuz zaten inşallah bunlar son işlerdir sizde bi rahata kavuşursunuz :)

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m

Valla şuan yapılan işlem şöyle: İlk önce tüm önceden yapılmış asvaltlar kazınıyor, üzerine 10 cm. ye yakın mıcırlı harç atılıyor. O iyicem kuruduktan sonra ince kum dökülüyor. En üstüne de taş döşeme yapılıyor. Hem yeraltı su kaynaklarının döngüselliği kazanılıyor hem de tekrar açma olursa masraf azaltılmış ve kapatıldığında yamasal olaylar gibi rezalet durumlar ortadan kaldırılmış oluyor.

Ve bu işlem tüm Denizli yollarına uygulanıyor :)

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Aytaç Göksu
(düzenlendi)

tam ordaki tıkırtı beni de deli ediyor sert ve büyk bir sünger parçası sıkıştırdım ama yine olmadı acaba yanlış yere mi sıkıştırdık ki...tam köşelere doğru bastırdım iyice otordu ama olmadı sanırım yerini ıskalıyoruz

tarihinde Ayta tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Cihat Uzun

o gıcırtı sıcaklık göstergesi olmayan arabamda bana havanın kaç derece oldugunu gösteriyor..eksilere düşünce değişik 0 a yakın da farklı sıcak havalarda farklı tıkırdıyor bende de..

Yorum bağlantısı
  • 2 yıl sonra...
Gökhan Efiloğlu
  Aytaç Göksu yazdı:

Hımm hemen deneyecegim inşallah olurda bizde sıkı Fordçu oluruz çünkü arabamın tek sevmedigim yönü bu tıkırtılar :)

peki diger ön cam direklerini sökmek gerekir mi ne yapsak oralar için uygun olur yada emniyet kemerinin oraları için

kemer tokası vuruyor olabilir ikea dan küçük kare şeklinde keçeler var ben onlardan yapıştırdım toka vurmuyor atık ses yapmıyor

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...