Ali Arık 3 Şubat 2011 Paylaş 3 Şubat 2011 bakalım beğenecekmisiniz !!! yorumlarınızı bekliyorum saygılar... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Şubat 2011 Paylaş 3 Şubat 2011 Krom ayna hariç beğendim.. Güle güle kullanın... Yorum bağlantısı
Ali Arık 3 Şubat 2011 Yazar Paylaş 3 Şubat 2011 (düzenlendi) mehmet abi arabaya o kadar nikelaj yaptırıpta aynaları yaptırmadan geçmek olmuyor yaptırmayınca sırıtıp kalıyor aracımda yapmak istediğim bişey daha var abart egzoz!! ama arka tampon korumasının bağlantı yeri egzoz ile çok yakın mesafede ve mecbur olarak egzozu bişeyler yapıp sağa sola oynamak gerekli. orjinali pek bozmak istemiyorum ama egzozsuzda sanki arabaya binmiyormuş gibi geliyor(kendi açımdan) sanırım daha önce abart egzozlu arabaya bınenler benı anlamışlardır:) bi tedavi yöntemi bulan varsa ve paylaşırsa sevinirim 3 Şubat 2011 tarihinde Ali Ar?k tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 3 Şubat 2011 Paylaş 3 Şubat 2011 Krom kaplama haricinde her şeyiyle güzel. kazasız,cezasız,arızasız günlerde binmeniz dileğiyle. Yorum bağlantısı
Ali Arık 3 Şubat 2011 Yazar Paylaş 3 Şubat 2011 Krom kaplama haricinde her şeyiyle güzel. kazasız,cezasız,arızasız günlerde binmeniz dileğiyle. abi krom kaplama derken bütün kromlardan mı bahsediyorsun yoksa mehmet abi gibi aynalardan mı??? Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 3 Şubat 2011 Paylaş 3 Şubat 2011 Resimler çok ufak tam anlamı ile anlıyamadım malesef ama yinede güzel görünüyor İyi günlerde kullanın Yorum bağlantısı
Misafir 3 Şubat 2011 Paylaş 3 Şubat 2011 abi krom kaplama derken bütün kromlardan mı bahsediyorsun yoksa mehmet abi gibi aynalardan mı??? Bütün krom kaplamaları iyi görmüyorum begenemiyorum.Sadece sizin aracınıza yönelik değil bu düşüncem. Yorum bağlantısı
Ali Arık 3 Şubat 2011 Yazar Paylaş 3 Şubat 2011 bunlar nasıl??? Bütün krom kaplamaları iyi görmüyorum begenemiyorum.Sadece sizin aracınıza yönelik değil bu düşüncem. saygı duyarım herkesin zevki farklı... Yorum bağlantısı
Misafir 3 Şubat 2011 Paylaş 3 Şubat 2011 (düzenlendi) Böyle bir aracı jeep tarzı modifiye etmek çok iyi olurdu sanırım.Seviyorum bu connectleri.Güzel oturaklı. çizgileri var. 3 Şubat 2011 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 3 Şubat 2011 Paylaş 3 Şubat 2011 Maşallah Bende şu far çevresine yapılanları beğenmiyorum Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 3 Şubat 2011 Paylaş 3 Şubat 2011 abart eksoz zor gibi gorunuyor arka tanpon saseyle aynı yukseklikle bende cok baktım uc takabilmek icin baya asagıya cekmek gerekiyo demişti eksoz cu Yorum bağlantısı
Eray Sireli 3 Şubat 2011 Paylaş 3 Şubat 2011 Bütün krom kaplamaları iyi görmüyorum begenemiyorum.Sadece sizin aracınıza yönelik değil bu düşüncem. alın benden de o kadar.. Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın 3 Şubat 2011 Paylaş 3 Şubat 2011 Maşallah :lol2: Bende şu far çevresine yapılanları beğenmiyorum Yorum bağlantısı
Metin Mustafa Oral 3 Şubat 2011 Paylaş 3 Şubat 2011 Çok güzel :lol2: güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 4 Şubat 2011 Paylaş 4 Şubat 2011 kazasız iyi günlerde kullanmanız dileğiyle farlara yapılan krom hakkındaki yorumlara bende katılıyorum... ama hoşunuza gitmiş beğenmişsiniz güle güle zevkle binin aracınıza Yorum bağlantısı
Misafir 4 Şubat 2011 Paylaş 4 Şubat 2011 Güzel günlerde kullanın. Allah kaza bela vermesin. Yorum bağlantısı
Ali Arık 4 Şubat 2011 Yazar Paylaş 4 Şubat 2011 (düzenlendi) far kenarına yapılan çıtadaki asıl amaç aracın üstünde xenon far var ve çıplak olduğu zaman karşıdaki sürücüyü rahatsız ediyor hem o etkiyi engellemek için hemde biraz daha görünüş olsun die yaptırdım onu ama tabiki herkesin zevki başka yorumlarınız için teşekkür ederim .... abart eksoz zor gibi gorunuyor arka tanpon saseyle aynı yukseklikle bende cok baktım uc takabilmek icin baya asagıya cekmek gerekiyo demişti eksoz cu abart egzoz aslında yapılıyor benim bundan önceki aracım 2005 90 lık connecti ona ben yaptırmıştır yaklaşık olarak 12 cm uzunluğunda ve 5 cm eninde yanlız sadece rüzgar sesi veriyordu. ama öyle sıradan yapılan egzozlardan değil bana maliyeti 250 civarı oldu özelliiği basarsan ses yapardı normal sürüşte kesinlikle ses çıkarmazdı. hayırlı olsun güzel araç. teşekkür ederim kardeşim saoalsın Güzel günlerde kullanın. Allah kaza bela vermesin. saolsın kardeşim cümlemize 4 Şubat 2011 tarihinde Ali Ar?k tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 4 Şubat 2011 Paylaş 4 Şubat 2011 far kenarına yapılan çıtadaki asıl amaç aracın üstünde xenon far var ve çıplak olduğu zaman karşıdaki sürücüyü rahatsız ediyor hem o etkiyi engellemek için hemde biraz daha görünüş olsun die yaptırdım onu ama tabiki herkesin zevki başka yorumlarınız için teşekkür ederim .... ali bey farlarınız için bu linki incelemenizi tavsiye ederim http://www.otoclubturkiye.com/forum/Connect-ic...amp;mode=linear buda bence güzel bişi tabi siz beğenirmisiniz bilmem... Yorum bağlantısı
Ali Arık 4 Şubat 2011 Yazar Paylaş 4 Şubat 2011 ali bey farlarınız için bu linki incelemenizi tavsiye ederim http://www.otoclubturkiye.com/forum/Connect-ic...amp;mode=linearbuda bence güzel bişi tabi siz beğenirmisiniz bilmem... bu tarz farları sevmiyorum nedeni çok basit geliyor bana ilk çıkan ledlere benziyor (benim fikrim) ama yinede tavsiyeniz için teşekkür ederim . Yorum bağlantısı
Recommended Posts