Telat Karayel 1 Şubat 2011 Paylaş 1 Şubat 2011 Aracımın aküsü yeni,bakım yeni yapıldı,mazotu hep opetten alıyorum.Anahtarı çevirince kızdırma ışığı yanıyor.Sabah ilk çalıştırmada hır hır ediyor 6-7 saniye ve çalışıyor.Sizce baktırmam gereken ilk şey nedir?Teşekkürler... Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın 1 Şubat 2011 Paylaş 1 Şubat 2011 soğukta normal ama normal dışıysa şayet mazot filtresi mazotu gerikaçırıyor olabilir geri dönüş oringleri enjektör pulları da mazotu geri kaçırıyor olabilir bence rahat olun ankara da hava çok soğuk dizel araba zor çalışır ben hiç fiesta da kızdırma lambası yandığını bile görmedim forumda konuşulanlar kadarıyla mazot geri kaçırma olup olmadığını rampaya aracı park ederek kontrol edebilirsiniz bence normal rahat olun Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın 1 Şubat 2011 Paylaş 1 Şubat 2011 aslında daha ilk başta kızdırma bujilerini kontrol etmek lazımdı Yorum bağlantısı
Telat Karayel 1 Şubat 2011 Yazar Paylaş 1 Şubat 2011 (düzenlendi) Normal zamanda çalışma sorunu olmuyor.Soğuklar başlayınca bu sorun ortaya çıktı.Bu nedenle geri dönüş olayını düşünmüyorum.Kızdırmalara bakılmadı.Elektrikçi mi bakar bunlara? Birde benim kızdırmalar hemen hemen her zaman yanıyor.Yani 1-2 sn yanıp sönüyor hemen. 1 Şubat 2011 tarihinde Telat Karayel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 1 Şubat 2011 Paylaş 1 Şubat 2011 Kızdırma bujilerinin hepsi birden gitmez. Biri veya iki tanesi gitmiş olabilir. Buda marşı geç almasına sebep olur. Motor biraz çalıştıktan sonra stop etsenizde ondan sonrasında kolay çalışır. Motor soğukken mazot gerekli yanma sıcaklığını bulamıyor ve marş almıyor. Silindir içide soğuk olduğu için sıkıştırma yapsada sıcaklık yeterli gelmiyor. Kızdırma bujileri sökülecek. Hepsi tek tek elektrik verilerek denenecek. Hangisinin uçu kızarmıyorsa o yanıktır. Yerine yenisi takılır. Araba 2004 model sanırım. Bence sökülmüşken hepsi değişsin. Belli olmaz, sağlam olanlardan biride yakın zamanda gidebilir. Yakıtı geri kaçırsa yaz kış ayırmaz, devamlı aynı sorunu yapar Elektirikci yerine motorcu hatta dizel motorlara bakan biryer olursa iyi olur. Bosch car servis olabilir. Elektriksel bir problem yok. Kızdırma bujisine elektirik gelir fakat bujide kopukluk olduğu için direnc oluşmaz ve ısınmaz. Evdeki ampülün içindeki telin kopup ampülün yanmaması gibi. Yorum bağlantısı
Telat Karayel 1 Şubat 2011 Yazar Paylaş 1 Şubat 2011 Çok teşekkürler.Kızdırma bujilerine baktırayım o zaman ilk iş. Yorum bağlantısı
Cihat Uzun 2 Şubat 2011 Paylaş 2 Şubat 2011 soğukta normal ama normal dışıysa şayet mazot filtresi mazotu gerikaçırıyor olabilir geri dönüş oringleri enjektör pulları da mazotu geri kaçırıyor olabilir bence rahat olun ankara da hava çok soğuk dizel araba zor çalışır ben hiç fiesta da kızdırma lambası yandığını bile görmedimforumda konuşulanlar kadarıyla mazot geri kaçırma olup olmadığını rampaya aracı park ederek kontrol edebilirsiniz bence normal rahat olun hocam tam nerde konuşıldu senn dediğin bulamadım ama benim araçta aynı şekilde çok soğuk sabahlarda 5- 6 ıncı marşta alıyor.önceki günde tam yokuş yukarı park ettim 5 dakka sonra geldim çalışmadı..o vak vak pompası deniyor zannedersem onu biraz sıktırınca yakıt gelliyor.afyondayım servise sordum bugün hem yazılım olabilir dedi hem oringleri meşhurdur bunların dedi onlar olabilir dedi.bide ne kadar fiyat demedim mutlaka yaptıracam bunu çok canımı sıkmaya başladı..fiyat ne kadar derlerse uygun olur acil ayrdım ederseniz sevinirim.. bide ön iki kapımda da acayip tıkırtı oluşuyor.clio fitili almıştım yaptım bugun uzun yolda yine tıkırdıyoor..bu konu hakkında yardım edebileceğiniz bi fikir varsa sevinirim.. Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 2 Şubat 2011 Paylaş 2 Şubat 2011 Aracımın aküsü yeni,bakım yeni yapıldı,mazotu hep opetten alıyorum.Anahtarı çevirince kızdırma ışığı yanıyor.Sabah ilk çalıştırmada hır hır ediyor 6-7 saniye ve çalışıyor.Sizce baktırmam gereken ilk şey nedir?Teşekkürler... Bujilere baktırmakta fayda var ama soğuk havalarda normal. benim arabadada aynı durum var. Normal havalarda hemen çalışıyor. Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 2 Şubat 2011 Paylaş 2 Şubat 2011 Soğuk dediğiniz nekadar soğuk ? 0 derecenin altlarındamı? Yorum bağlantısı
Cihat Uzun 2 Şubat 2011 Paylaş 2 Şubat 2011 Soğuk dediğiniz nekadar soğuk ? 0 derecenin altlarındamı? ben çalıştırırken 1-2 derece falan oluyor sabahlarıda gece illaki eksiye düşüyodur..o pompanın yumuşak olması mazotun geri gitmesi anlamına mı geliyor..geliyosa yazılım mı bunu düzeltecek yoksa hem yazılım hem oring dediği parçalar mı düzeltecek.. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 2 Şubat 2011 Paylaş 2 Şubat 2011 Bujiler arabanın üzerinde kontrol edilebiliyor, sonuçta direnç gösteriyor..Soğuklarda akü yeni olduğu geç çalışmasını sebebi Fiestanını yakıt sistemi korumasız...Yakıt filtresinde mazot akıcılığını kaybediyor, belki biraz daha muhafazalı olsa bu sorun olmayacak...Bir kaç kez kontak aç kapa yaparsanız bir miktar faydası olur... ben çalıştırırken 1-2 derece falan oluyor sabahlarıda gece illaki eksiye düşüyodur..o pompanın yumuşak olması mazotun geri gitmesi anlamına mı geliyor..geliyosa yazılım mı bunu düzeltecek yoksa hem yazılım hem oring dediği parçalar mı düzeltecek.. Yazılım marş kesmeyi düzeltiyor, geri kaçırma için o-ring değişimi ve şeffaf mazot hortumlarının gözden geçirilip gerekli ise değişimi lazım.. Yorum bağlantısı
Telat Karayel 2 Şubat 2011 Yazar Paylaş 2 Şubat 2011 Benim yazılım yüklendi ve marş kesme sorunu bitti.Sıcak havalarda hiç sorun olmaması orin ya da geri dönüş sorununuda ortadan kaldırıyor.Kızdırma bujilerine baktırcam ama içinde kırılıyor gibi şeyler okudum.Bu işlem zor mu?Ankarada nerde baktırabilirim? Yorum bağlantısı
Cihat Uzun 2 Şubat 2011 Paylaş 2 Şubat 2011 Bujiler arabanın üzerinde kontrol edilebiliyor, sonuçta direnç gösteriyor..Soğuklarda akü yeni olduğu geç çalışmasını sebebi Fiestanını yakıt sistemi korumasız...Yakıt filtresinde mazot akıcılığını kaybediyor, belki biraz daha muhafazalı olsa bu sorun olmayacak...Bir kaç kez kontak aç kapa yaparsanız bir miktar faydası olur...Yazılım marş kesmeyi düzeltiyor, geri kaçırma için o-ring değişimi ve şeffaf mazot hortumlarının gözden geçirilip gerekli ise değişimi lazım.. peki fiyat olarak ne denirsen makul sayılır..hem yazılım hem o ring değişimi için..serviste yaptırayım mı yoksa dışarda bi usta yapabilir mi? Yorum bağlantısı
Korhan Oray 2 Şubat 2011 Paylaş 2 Şubat 2011 (düzenlendi) Bende de benzeri bir durum oldu. Üstelik sadece soğuk havalarda değil, sonbaharda da çalışmakta nazlanma problemi yaşıyordum. Servite yeni yazılım yüklendi ve sorun ortadan kalktı. 2 Şubat 2011 tarihinde Korhan Oray tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cihat Uzun 2 Şubat 2011 Paylaş 2 Şubat 2011 Bende de benzeri bir durum oldu. Üstelik sadece soğuk havalarda değil, sonbaharda da çalışmakta nazlanma problemi yaşıyordum. Servite yeni yazılım yüklendi ve sorun ortadan kalktı. korhan bey peki sizde yakıtı geri kaçırma oluyor muydu? şunun için soruyorum önce ben yakıtı geri kaçırma ile ilgili işlemleri yaptırayım sonra marş kesme devam edecekmi diye bekleyeyimmi? yoksa direk yazılımı da attırayım mı? ilk sayfalarda 40 tl gibi fiyatlar söylemişler siz kaça yaptırdınız? Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 3 Şubat 2011 Paylaş 3 Şubat 2011 Soğuk dediğiniz nekadar soğuk ? 0 derecenin altlarındamı? Ön camda 2mm kalınlığında buz olacak kadar soğuk Yorum bağlantısı
Korhan Oray 3 Şubat 2011 Paylaş 3 Şubat 2011 Bende de benzeri bir durum oldu. Üstelik sadece soğuk havalarda değil, sonbaharda da çalışmakta nazlanma problemi yaşıyordum. Servite yeni yazılım yüklendi ve sorun ortadan kalktı. Merhaba Cihat Bey, 1.5 sene önce o-ring değişimi yapmıştım ve cevabımı verirken o olasılığı ortadan kaldırmış oluyorum. Arada sırada çalışmama problemi 4 ay önce ortaya çıktı. Durumun süreklilik göstermesi nedeniyle servise gittiğimde 2 dakikalık bir müdahele ile (yazılım yükleme) sorun çözümlendi. Servis, aracımın çalışmakta zorlandığını anlatmamdan sonra hiç bir yere elini sürmeden direkt yazılımı yükledi ve konu çözümlendi. Yorum bağlantısı
Cihat Uzun 5 Şubat 2011 Paylaş 5 Şubat 2011 bugun bende servise götürdüm sadece yazılımın yeterli olacağını söylediler ve 5.5 tl ye yazılım attılar. not:kapı tıkırtısı içinde yazmıştım bie altta sağda solda olan el freni şeyisini kelepçelediler..bide iki kapı arasındaki plastik aparatlar altına rüzgar girince yaprak gibi çırpınıyormuş onuda yapıştırdılar.kapıdan geldiğini zannettiğim sesler kesildi..belki söylenmiştir ama birinin işine yarar niyetiyle yazdım.. Yorum bağlantısı
Serkan Talan 5 Ağustos 2014 Paylaş 5 Ağustos 2014 soğukta normal ama normal dışıysa şayet mazot filtresi mazotu gerikaçırıyor olabilir geri dönüş oringleri enjektör pulları da mazotu geri kaçırıyor olabilir bence rahat olun ankara da hava çok soğuk dizel araba zor çalışır ben hiç fiesta da kızdırma lambası yandığını bile görmedim forumda konuşulanlar kadarıyla mazot geri kaçırma olup olmadığını rampaya aracı park ederek kontrol edebilirsiniz bence normal rahat olun Benim 2004 fiesta dizelim var. Bakımlarını yeni yaptırdım. Yakıt yağ ve hava filtreleri değişti. Sanayide çalışan araç bir gün sonra güçlükle çalıştı. Usta mazot kaçırma var mı diye komple söktü bir kaçak bulamadı. Mazot filtresinden şüphelendi. Çıkma bir filtre taktı. Bir gün sonra denedim yine çalışmadı. Ne yapmam gerekiyor arkadaşlar. İlk defa başıma geliyor. Hava filtresi de yapar mı? Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın 5 Ağustos 2014 Paylaş 5 Ağustos 2014 Benim 2004 fiesta dizelim var. Bakımlarını yeni yaptırdım. Yakıt yağ ve hava filtreleri değişti. Sanayide çalışan araç bir gün sonra güçlükle çalıştı. Usta mazot kaçırma var mı diye komple söktü bir kaçak bulamadı. Mazot filtresinden şüphelendi. Çıkma bir filtre taktı. Bir gün sonra denedim yine çalışmadı. Ne yapmam gerekiyor arkadaşlar. İlk defa başıma geliyor. Hava filtresi de yapar mı? Arabayı karşınıza aldığınızda motorun sol tarafında (hava filtre kutusu yanı) vak vak denilen bir parça var. Elle pompalama yapabileceğiniz. O parçaya çalışmayınca sertleşene kadar sıkıp bırakın. Eğer yakıt geri kaçıyorsa yaparken hava kabarcıklarını hisseder anlarsınız. Eğer marşa bastığınızda araba çalışmadan marş kestiği için çalışmıyorsa o model fiestalarda yazılımsal sıkıntı var. (Soğukta marş kesme). Yazılım güncellemesiyle problem çözülüyor. Nitekim eski arabamda yaşamıştım. Yorum bağlantısı
Serkan Talan 7 Ağustos 2014 Paylaş 7 Ağustos 2014 Arabayı karşınıza aldığınızda motorun sol tarafında (hava filtre kutusu yanı) vak vak denilen bir parça var. Elle pompalama yapabileceğiniz. O parçaya çalışmayınca sertleşene kadar sıkıp bırakın. Eğer yakıt geri kaçıyorsa yaparken hava kabarcıklarını hisseder anlarsınız. Eğer marşa bastığınızda araba çalışmadan marş kestiği için çalışmıyorsa o model fiestalarda yazılımsal sıkıntı var. (Soğukta marş kesme). Yazılım güncellemesiyle problem çözülüyor. Nitekim eski arabamda yaşamıştım Evet o vak vakı pompalayarak aracı çalıştırıp ustaya götürebildim. Komple söküldü üst taraf mazot kaçağı kontrol edildi. Ancak kaçağa rastlanmadı. Yakıt filtresinden şüphelendi usta. Filtreyi değiştirdi. Ancak bir gün sonra sabah yine çalışmadı. Bu sefer yine gördüdüm.Aracı ustaya bıraktım. Vak vak sökülüp kontrol edilecek. Bakalım inşallah Cuma günü çözeceğiz...Teşekkürler ilginiz için Yorum bağlantısı
Recommended Posts