Misafir 31 Ocak 2011 Paylaş 31 Ocak 2011 Herkese selamlar.dün geçe geri vitese taktım gidiyorum birde baktım ses yok tam vuruyordum arabayıki farkettim sensörden ses gelmiyordu.boşa aldım bir daha denedim yok gelmiyor ses.sonra eve çıktım ve indim 2-3 dk sürdü.çalıştırdım aracı yine denedim ve ses geldi bu sefer.bir yerlerde kopukluk olabilirmi acaba,bu geçen 1 ay önce falanda olmuştu.yani ikincisindede kurtardım 3 e allah kerim artık.sizce ne oluyor arkadaşlar teşekkürler. Yorum bağlantısı
Turkay Enez 31 Ocak 2011 Paylaş 31 Ocak 2011 Elektrik bağlantısıyla ilgili bir problem olabilir. Herkese selamlar.dün geçe geri vitese taktım gidiyorum birde baktım ses yok tam vuruyordum arabayıki farkettim sensörden ses gelmiyordu.boşa aldım bir daha denedim yok gelmiyor ses.sonra eve çıktım ve indim 2-3 dk sürdü.çalıştırdım aracı yine denedim ve ses geldi bu sefer.bir yerlerde kopukluk olabilirmi acaba,bu geçen 1 ay önce falanda olmuştu.yani ikincisindede kurtardım 3 e allah kerim artık.sizce ne oluyor arkadaşlar teşekkürler. Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ocak 2011 Paylaş 31 Ocak 2011 Elektrik bağlantısıyla ilgili bir problem olabilir. anladım turkay bey.bana elektrikçi yolu gözüküyor sanırım. Yorum bağlantısı
Turkay Enez 31 Ocak 2011 Paylaş 31 Ocak 2011 Kendin de kontrol edebilirsin(mi)? anladım turkay bey.bana elektrikçi yolu gözüküyor sanırım. Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ocak 2011 Paylaş 31 Ocak 2011 Kendin de kontrol edebilirsin(mi)? arkada tampon içlerinden olabilirmi acaba ? Yorum bağlantısı
Fatih Kasa 31 Ocak 2011 Paylaş 31 Ocak 2011 Park sensörü genelde geri vites lambasından elektriğini alır. Ya geri vites müsürünüz (geri vites lambası yanıyorsa sağlamdır.) yada park sensörünüzün elektrik bağlantısı küflenmiş yada gevşemiştir. Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 31 Ocak 2011 Paylaş 31 Ocak 2011 kablo tesisatını biliyorsanız takip edin bi yerde mutlaka bi temazsızlık vardır... Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ocak 2011 Paylaş 31 Ocak 2011 Park sensörü genelde geri vites lambasından elektriğini alır. Ya geri vites müsürünüz (geri vites lambası yanıyorsa sağlamdır.) yada park sensörünüzün elektrik bağlantısı küflenmiş yada gevşemiştir. aracı bir ara serviste kaldırmışlardı havaya o zaman gördüm kablolar ortada geziyordu.demekki oralarda var birşeyler o zaman,çok saolun fatih bey paylaşım için. kablo tesisatını biliyorsanız takip edin bi yerde mutlaka bi temazsızlık vardır... Biliyorum bakıcağım teşekkürler. Yorum bağlantısı
Akif Özkan 2 Mayıs 2011 Paylaş 2 Mayıs 2011 2007 model focus ghia da park sensörü mü yok ben mi göremiyorum? Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2011 Paylaş 2 Mayıs 2011 2007 model focus ghia da park sensörü mü yok ben mi göremiyorum? Kimisinde var kimisinde yok. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 12 Mayıs 2013 Paylaş 12 Mayıs 2013 Konuyu hortlatalım. Bizim fokkızın da park sensörü kafasına göre çalışıyor daha doğrusu canı isterse çalışıyor. Biraz önce söktüm dağıttım bütün kabloları kurcaladım hiç bir sıkıntı gözükmedi. Sonra geri vites lambasına baktım lamba yanmıyor ama araç geri vitesde ve hareket ediyor. Sıkıntı elektrik donanımda mı yoksa müşürde mi.? Geri vites lambası yanarsa sensörde çalışıyor. Eren Mondeoyu geçen kurcalarken farkettim park sensörü gerilimi geri vitesten alıyormuş. Yani senin geri vites lamban yanmıyorsa (elektrik gelmediğinden dolayı) park sensürüne elektrik gelmiyordur. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 12 Mayıs 2013 Paylaş 12 Mayıs 2013 Bende öyle düşünüyorum abide bizim burada haftanın her günü çalışan bir tamirci var ona sordum hayır müşürden dedi. Bakmadan dedi bunu hatta. Bende geri vitese geçişlerde, geri yürümede sıkıntı yok usta dedim. Olsun müşürden dedi. Bir daha dükkanın önünden geçmeyelim o zaman. Bu elektriksel sıkıntıyı ben çözebilirmiyim. Müşür aracın geri gitmesine engel değil. Sen veri vitese taktığında geri vites labamasını yakar. Bencede müşür gibime geliyor. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 12 Mayıs 2013 Paylaş 12 Mayıs 2013 Ustayı boşuna suçladık desene abi. O zaman önce elektriğe baktırayım olmazsa müşürü değiştireyim abi. Teşekkür ederim. Bence de elektriği kontrol ettir elektrik yoksa müşürü kontrol ettir. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Mayıs 2013 Paylaş 12 Mayıs 2013 Geri vites lambalarının ampulleri sağlam ve yanmıyorsa, müşürü bozuktur ve park sensörü devreye girmez.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mayıs 2013 Paylaş 27 Mayıs 2013 Ustayı boşuna suçladık desene abi. O zaman önce elektriğe baktırayım olmazsa müşürü değiştireyim abi. Teşekkür ederim. Yukarıda da belirttiğim gibi abi geri vites lambası yanarsa sensör çalışıyor, yanmazsa çalışmıyor. Sorun geri vitesde yani onun kanatine vardım. Eren son durum nedir?sorun nerdeymiş... Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mayıs 2013 Paylaş 27 Mayıs 2013 Sorun müşürden kaynaklıymış abi. İyi fazla uğraştırmamış Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 3 Haziran 2014 Paylaş 3 Haziran 2014 Bende de 2 gündür sensör ses vermiyor. Mesafe gösteriyor, sorun yok ama ses çıkmıyor. Neden olabilir? Bunlarda ses nerden çıkıyor onu da anlamadım. Yorum bağlantısı
Enes Ayan 25 Temmuz 2015 Paylaş 25 Temmuz 2015 Aynı sorun bende de mevcut bir kaç gündür ekrana mesafe bilgisi geliyor ama ses yok problemi nasıl çözdünüz acaba ? Yorum bağlantısı
Nuri Güngör 25 Temmuz 2015 Paylaş 25 Temmuz 2015 Bende de var aynı sıkıntı görüntü var ses yok bir iki kere ses geldi baska duymadim Yorum bağlantısı
Recommended Posts