Murat Yurdakul 24 Ocak 2011 Paylaş 24 Ocak 2011 Tekrar merhaba arkadaşlar.Ben Murat yeni bir ford kullanıcısı ve yeni fordclub üyesiyim.Öncelikle hepinize teşekkürle başlamak isterim,forumlar gerçekten çok bilgilendirici,öğretici ve çok düzeyli,bu yüzden tüm forum yönetici ve üyelerine teşekkür ederim Aracımı alalı iki hafta oldu ve çok memnunum,henüz beni bezdirecek bir problem yaşamadım ve umarım yaşamam da.Aracımı teslim alacağım gün bayii beni aradı ve sabah orda olmam gerektiğini belirtti ve bende sabahın erken saatlerinde kapılarına dikildim.(heyecandan biraz erken gitmişim kabul )Neyse araç işlemleri sürerken çay kahve faslı falan derken beklenen an gelmişti beni aşağıya davet ettiler.Aşağıya indiğimde hafif bir korku sardı içimi çünkü aracın başında bir sürü insan vardı ve eyvah dedim kesin bir aksilik var.Neyse ki aksilik yoktu bu defa şans benden yanaymış,aracın yanına gittiğimde satış görevlisi arkadaş abi ne şanslısın diye seslendi ama tabii anlam veremedim ilk başta.Taa ki aracın içine binene kadar.Hani şu forumlarda tartıştığımız avrupa versiyonun da olup da bizde olmayan tüm özellikler mevcuttu arabamda.Çünkü ben aracı almaya gittiğimde birtek bu araç vardı ellerinde,araç normalde başkasına satılmış fakat kredisi onaylanmadığından satış iptal olmuş ve araç bana kısmet oldu.Satış görevlisi arkadaş abi elimde birtek bu araç var bunu almak istemezsen şubat veya mart'ı beklemen gerekiyor dedi bende tamam dedim.(Bu arada aracım Fiesta 1.4 tdci titanium x+güvenlik paketli)Dediğim gibi daha önce almak isteyen arkadaş istemiş bu özellikleri iyide etmiş vallahi.Aracım kum grisi artıları ise Sony müzik sistemi+usb girişi+sesli kumanda sistemi bulunmakta.Satıcı arkadaşın bile bunlardan haberi yoktu benimle beraber gördü ve çok şaşırdı,abi bu araç avrupa versiyonu dedi kısmetine böyle çıktı diye de takılmadan edemedi Yani kısacası aldığıma çok memnunum.İleri ki dönemlerde tüm olulu ve olumsuz özellikler sizlerle paylaşırım.Umarım resim yüklemeyi becerebilirim.Şimdilik bu kadar çook uzattım zaten. Herkese bol keyifli sağlıklı sürüşler,kazasız belasız Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar 24 Ocak 2011 Paylaş 24 Ocak 2011 Hoşgeldiniz , toplantılara gelirseniz bizde görelim şu avrupa modelini. Hayırlı olsun. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 24 Ocak 2011 Paylaş 24 Ocak 2011 Çok güzel bir şans, kıskandık boncuğu hakediyor. Güle güle kullanın daha detaylı incelemeli fotoğraflar bekliyorum .) Yorum bağlantısı
Misafir 24 Ocak 2011 Paylaş 24 Ocak 2011 hoş geldiniz.keyifli forum günleri diliyorum.bu güzel detayları aracınızın resimleri ile arabam bölümünde paylaşırsanız.daha kalıcı olacağını düşünüyorum. Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 24 Ocak 2011 Paylaş 24 Ocak 2011 hoş geldiniz. keyifli forumlar. aracınızda hayırlı uğurlu olsun. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 24 Ocak 2011 Paylaş 24 Ocak 2011 Kurallarımız gereği tanışma konularımız 10. mesajda kapanır.. Aracınızın tanıtımını arabam bölümünde yapabilirsiniz.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Ocak 2011 Paylaş 24 Ocak 2011 Ersen'cim... Burası arabam bölümü gibi olmuş.. Konu açık kalsın ve daha sonra arabam bölümüne taşıyalım... Murat Bey, Aracınız çok hoşmuş.. Güle güle kullanın.. Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 24 Ocak 2011 Paylaş 24 Ocak 2011 aracınız çok güzelmiş hayırlı uğurlu olsun kısmetse bizde para verip yaptırıcaz bunları napalım artık... iyi günlerde kullanmanız dileğiyle Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu 24 Ocak 2011 Paylaş 24 Ocak 2011 İyi günlerde kullanın. Gerçekten şanslymışsınız. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 24 Ocak 2011 Paylaş 24 Ocak 2011 Hoş geldiniz,İnsan şanslı olunca Fiesta'sı bile farklı oluyor.İyi günlerde kullanın şans hep yanınızda olsun. Yorum bağlantısı
Sezai Özcan 24 Ocak 2011 Paylaş 24 Ocak 2011 hayırlı olsun gercekten sanslıymıysın allah kaza bela gostermesin cok guzel Yorum bağlantısı
H.Yusuf Kantarcılar 24 Ocak 2011 Paylaş 24 Ocak 2011 hayırlı olsun aracınız. yok yok kıskanmayacağım, yok yok. kazasız belasız sürüşler.. maaşallah. Yorum bağlantısı
İbrahim Akkaya-2 24 Ocak 2011 Paylaş 24 Ocak 2011 (düzenlendi) Allah kazasız belasız güzel günlerde kullanmayı ve darısını da bizim başımıza olmasını nasip etsin inşallah 24 Ocak 2011 tarihinde ?brahim Akkaya-2 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 24 Ocak 2011 Paylaş 24 Ocak 2011 Hoşgeldiniz, aracınız hayırlı olsun. Yorum bağlantısı
Murat Yurdakul 24 Ocak 2011 Yazar Paylaş 24 Ocak 2011 Öncelikle yapmis oldugum yanlis icin kusuruma bakmayin,acemilik işte:-) Herkese iyi dilekleri ve sicak karsilamadan ve anlayisindan dolayı tesekkur ederim.Umarim hepimizin sansi acik olur.En kisa surede toplantilarda gorusmek ve tanismak uzere :-) Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman 26 Ocak 2011 Paylaş 26 Ocak 2011 hayırlı olsun kazasız sürüşler... Yorum bağlantısı
H.Yusuf Kantarcılar 26 Ocak 2011 Paylaş 26 Ocak 2011 hocam tekrar hayırlı olsun, kimse fiyatını sormamış ben sorayım o zaman, sorması ayıp kaça geldi bu yavru size. Yorum bağlantısı
Recommended Posts