Taner Aksoy 23 Ocak 2011 Paylaş 23 Ocak 2011 Bayinin aracı satarken müsait bir zamanda gelin park sensörü takalım hediyemiz sözü üzerine dün sensörü taktırmak için bayiye gittim. Ellerinde sensör kalmamış, aracı pazartesi bırakın takalım dediler. Tamam diyerek bayiden ayrıldıgım sırada vitrinde duran kolcak gözüme takıldı. Hemen tekniker arkadaşa benim araca olup olmayacagını sordum Focus içinde ellerinde oldugunu 130 TL ye monte ettiklerini söylediler. Malzemeyi inceledim. Markasını dikkat etmedim ama Amstrat galiba model aynı aparatlar falan. Yalnız bana monte edildiginde üzerine yüklenirsem baglantı yerlerini kırar gibi geldi. Çünkü dört vida ile orta konsola tutturuluyor. Üzerine yük binmesi durumunda baglantı yerlerini kırar yada esnetir diye düşündügümden bir araştırma yapmak için hemen sanayinin yolunu tuttum. Sora sora bi döşemeci buldum istegimi anlattım. Bana koltuga monteli bir kolcak yapabilecegini söyledi. Kabul ettim ve 80 TL ye montaj yapıldı ve kolcak siyah kumaş ile kaplandı. Yapım aşamasını izledim. Fabrikasyon hazır bir kolcak var. Aracın koltugunu söküyolar. Koltuk üzerindeki döşemeyi cıkarıp kolcagın aparatını koltuga kaynatıyolar. Sonra koltuk döşemesini tekrar gecirip koltuguda yerine takıyolar. Döşemeye göre kapladıkları kolcagıda koltuga monte ettikleri aparata gecirip işlemi tamamlıyolar. Ayrıca kolcak aşagı yukarı şeklinde yükseklik ayarlı. Hava yastıgına bi zararı yada müdahalesi söz konusu degil. (Resimleri ayrıca koyacagım bu bölüme) Yorum bağlantısı
Samet Pehlivan 28 Ocak 2011 Paylaş 28 Ocak 2011 evet resimleri görürsek müthiş olur. hatta beğenenler toplanıp hep beraber yaptırırız hatıra olur Yorum bağlantısı
Taner Aksoy 7 Şubat 2011 Yazar Paylaş 7 Şubat 2011 Arkadaşlar resim yüklemeyi beceremedim yavffffff... Yorum bağlantısı
Taner Aksoy 9 Şubat 2011 Yazar Paylaş 9 Şubat 2011 Kulanışlı ve hoş oldu dogrusu ekonomikte. Yorum bağlantısı
Bekir Kuntay Nalbantoğlu 9 Şubat 2011 Paylaş 9 Şubat 2011 hayırlı olsun.bende geçenlerde bir aksesuarcıda buldum.tam orta konsolun arkasındaki göze göre yapılmış.oraya oturuyor.takarken çift taraflı bant kullandık yapışabilecek yerlere.fiyatta 75 tl. Yorum bağlantısı
Mehmet Atlihan 13 Haziran 2011 Paylaş 13 Haziran 2011 kol dayamak icin güzel ama bence koldayamanin biraz büyük ve icine biseyler koyabilecek sekilde olmasini tercih ederim sizdeki galaxy koldayamalirina benziyo Yorum bağlantısı
Mehmet Atlihan 14 Haziran 2011 Paylaş 14 Haziran 2011 bende burda buldum acaba alsammi yoksa türkiye Yorum bağlantısı
Serkan Dalgıç 15 Haziran 2011 Paylaş 15 Haziran 2011 Gerçekten çok güzel duruyor.Vedat Bey'inde söylediği gibi İkitelli sanayide bende birkaç döşemeci buldum,onlarda 80 tl. gibi bir rakama yapıyorlar,ama bir türlü cesaret edemedim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts