Tansu Kalafatoğlu 15 Nisan Paylaş 15 Nisan Çağlar Bayur yazdı: bu ulusal markör testi, zaten markör var ise Tüpraş çıkışlıdır ki onda zaten sorun olması beklenmez. numune dağılımına bakmalı şehir içi istasyon larda pek sorun olmaz Genişlet Mazotlu araba varsa deneyelim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Nisan Paylaş 15 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: Mazotlu araba varsa deneyelim Genişlet diesel var ikame 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 16 Nisan Paylaş 16 Nisan araçlarımızda opet otobil var bi octavia enjektör bozdu diğeri de şıkırdamaya başladı ancak ford mercedes ısuzu linea da hiç sıkıntı yok bence araç ta önemli bu durum da 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Nisan Paylaş 16 Nisan Fatih Keskin yazdı: araçlarımızda opet otobil var bi octavia enjektör bozdu diğeri de şıkırdamaya başladı ancak ford mercedes ısuzu linea da hiç sıkıntı yok bence araç ta önemli bu durum da Genişlet yani vw mındar mı Yorum bağlantısı
Recep Demirci 16 Nisan Paylaş 16 Nisan Mındar değilde vw opetin mazotunu sevmiyor diye yorumlamak lazım 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 16 Nisan Paylaş 16 Nisan Zamanında abimin sıfır aldığı Fiesta'yı almıştım 6 ay sonra, sıfırdı araba. Opet kartı veriyorlardı o zaman şimdi var mı bilmyiorum, işte koruma şeyi var opet dışında yakıt alma buna işlettir dedi, tamam dedim, depodaki mazotu bitirip ilk shell'den GTL ile fulledim, sesi soluğu gidişi değişti arabanın. Oldum olası sevmem Opet'in mazotunu. 13 sene olmuş, ben de yaşlanıyorum galiba. O arabayı benden sonra diğer abim kullandı bir süre, sonra bir arkadaşın arkadaşına sattık. Yıllar sonra selam göndermişti sağolsunlar çok temiz araba verdiler bana diye. 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 16 Nisan Paylaş 16 Nisan Selim Bilgin yazdı: Zamanında abimin sıfır aldığı Fiesta'yı almıştım 6 ay sonra, sıfırdı araba. Opet kartı veriyorlardı o zaman şimdi var mı bilmyiorum, işte koruma şeyi var opet dışında yakıt alma buna işlettir dedi, tamam dedim, depodaki mazotu bitirip ilk shell'den GTL ile fulledim, sesi soluğu gidişi değişti arabanın. Oldum olası sevmem Opet'in mazotunu. 13 sene olmuş, ben de yaşlanıyorum galiba. O arabayı benden sonra diğer abim kullandı bir süre, sonra bir arkadaşın arkadaşına sattık. Yıllar sonra selam göndermişti sağolsunlar çok temiz araba verdiler bana diye. Genişlet Bu tavsiyeye uyulur, şartlar yarı yarıya sağlanmış. Aklı alnı geniş olandan... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts