İçeriğe Yönlendir

Yakıt Seçimi - Dizel

Misafir

Recommended Posts

Serkan Çevik

BP Ultimate Eurodiesel kullanıyorum çok memnunum.

Yorum bağlantısı
Alper Başdemir

Bir iki haftadır aracımda siyah duman sorunu vardı, 3 gün önce tp den yakıt aldım ve 50 km sonra duman yok oldu. Bugünde evimden kalkıp 10 km gidip tp den yakıt aldım. Bundan sonra başka istasyona girmem:) Kesinlikle tavsiye ediyorum. Bu arada tp kart ile litresi 4,16 olan yakıtı indirimli 4,11 den aldım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Bende aylardır Şişli TP ' den alıyorum mazotu bazen babam baska yerden aldığında gerçekten farkediliyo. Tp gerçekten sessiz çalıştırıyor.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

TP "can" dır.

Tp için her aakaryakıt alışımda fazladan 10 km. gitmeye razı oluyorum.

Yorum bağlantısı
Ali Eren
(düzenlendi)

Tp için her aakaryakıt alışımda fazladan 10 km. gitmeye razı oluyorum.

Ben şanslıyım, eve en yakın petrol istasyonu TP (2 km). Uzak bile olsa yine TP'den alırdım.

tarihinde Ali Eren tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Aynı Kullanım şartları ile şehirler arası TP ile Tüm zamanların rekorunu kırıp, 1092km.de ışık yaktım. Aynı Fiyattan Keşan TP'de fulledim. 173kr. Bu motor ve yakıt ile yapılabileceğini teyit ettim.

Benim hep savunduğum birşey vardır. En iyi performans, menzili daha iyi olan yakıttır ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar

Son iki depom TP idi...özellikle son depoyu bitirene kadar öldüm... Shell der noktayı koyarim...

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Son iki depom TP idi...özellikle son depoyu bitirene kadar öldüm... Shell der noktayı koyarim...

Hayırdır inşallah abi ? Ne gibi sıkıntı veya sıkıntılar yaşadın ?
Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar
(düzenlendi)

Göksel... Yigilma.sanki tekleme...bide stop edince tirstim...1 kere yapti ama o korku bana yetti.15 lira kar edecem diye öldüm korkudan...

tarihinde Hasan Basri Bayraktar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Abi, inanki kar yapıyorum gözü ile bakmıyorum ben. Hatta diğer Akaryakıt firmalarından, TP pahalı dahi olsa alırım. Titreşimsiz ve daha sessiz bir motor çalışması sunuyor.

Sende tam tersine bu sorunları yaşamassın...

Aklıma herzaman dediğimiz ve savunduğumuz, istasyon güvenirliği geliyor. Forumdan İbrahim Can'da İstanbulda başka bir TP istasyonundan aldığı yakıt sonrası menzil olarak çok kısa yaptığını söylemişti.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar

İşin doğrusu tabiki kar değil ...ama ilk depoda olmayan şey oldu...çok ta titizimdir...bayi de siteden Komşum... Ama bir daha asla...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Fatih Dursun

O kadar yazılandan sonra TP'den ben de aldım, arabanın eski hırçınlığı gibi, yumuşak bir araba oldu sanki, ikinci viteste gazı kökleyince kafa atmıyordu. Zaten istasyon tam Türk işi. Çalışanlar kendi havalarında hiç saygı yok, yanımda adamın biri motosikletine benzin aldı, parasını ödedi, gitmeden önce bir markete girmek istedi, burada bırakamazsın, yasak kardeşim, bir bağırtı, bir kavga, adam şok oldu, bıraktı gitti.

Yorum bağlantısı

Yazılanları okudukça benim de TP alasım geliyor. Yalnız istasyonu çok az. Benim alabileceğim çiftliğin içerisindeki TP var. Güvenilir midir bilmiyorum.

Dikmen vadi petrol Shell çok güvenilir bir istasyon. Oradan vaz geçmek çok zor.

Yorum bağlantısı
Ufuk Erdem

Tp nin diğerlerine göre daha fazla km yaptırdığı söylemine katılmıyorum.Ben de ilk aldığımda öyle sanmıştım ama bunun pompa basıncından olduğunu birkaç depo dolduruştan sonra anlayabildim.Diğer yakıtlardan hiçbir farkı yok..Sadece ucuz olması bir avantaj yaratıyor.

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Valla uzun süredir TP alıyorum işin şans tarafı yolumun üstünde var.Bu sabah işten çıkınca yenice tarafına geldim ve yolda fulledim TP den .Ama burası acayip pahalı geldi bana sonradan farkettik indirim siz 4.75 indirimli 4.65 den aldım.Daha geçen hafta Eregliden indirimli olarak 4.10 dan mi ne almıştım.Yol üstünde geçtiğim bp den bile daha pahalı idi yakıt

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

İstasyona göre fiyatlar değişiyor. Bazı istasyonlarda diğer yakıt firmaları ile aynı fiyattan satılıyor. Daha pahalı olduğunu açıkçası hiç görmedim

Yorum bağlantısı
Koray Demir
(düzenlendi)

Valla uzun süredir TP alıyorum işin şans tarafı yolumun üstünde var.Bu sabah işten çıkınca yenice tarafına geldim ve yolda fulledim TP den .Ama burası acayip pahalı geldi bana sonradan farkettik indirim siz 4.75 indirimli 4.65 den aldım.Daha geçen hafta Eregliden indirimli olarak 4.10 dan mi ne almıştım.Yol üstünde geçtiğim bp den bile daha pahalı idi yakıt

Yakıtta macera aramaya gerek yok. Opet Shell BP ve Total den şaşmayın.

İstasyona göre fiyatlar değişiyor. Bazı istasyonlarda diğer yakıt firmaları ile aynı fiyattan satılıyor. Daha pahalı olduğunu açıkçası hiç görmedim

Ankara da Tp çoğu firmadan pahalı. tarihinde Koray Demir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Bu aldığım istasyon hepsinden pahalı yol üzeri shell,total,opet,po,bp den geçiyorum totalin fiyatını hatırlamıyorum ama diğerlerinden pahalı maalesef burası bir daha almam buradan zaten
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Yakıtta macera aramaya gerek yok. Opet Shell BP ve Total den şaşmayın.

Ankara da Tp çoğu firmadan pahalı.

3 ayda bir Ankaraya gerim. İstanbul Yolundaki TP her zaman diğer firmalardan daha ucuzdu.. En son 2 ay öncede bu şekildeydi ?
Yorum bağlantısı
Koray Demir

3 ayda bir Ankaraya gerim. İstanbul Yolundaki TP her zaman diğer firmalardan daha ucuzdu.. En son 2 ay öncede bu şekildeydi ?

Kadoil jetpet Lukoil alpet hatta bazı istasyonlarda bp daha ucuz.

Esenyurt TP den fulledik bakalım, 3.99 liraydı. :)

Solvent olmasın bir kısmı?
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Kadoil jetpet Lukoil alpet hatta bazı istasyonlarda bp daha ucuz.

Solvent olmasın bir kısmı?

analiz etmedim.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...