Ertuğrul Büber 17 Eylül 2014 Paylaş 17 Eylül 2014 Siyah duman olmasın dersen TP,BP,TOTAL Yorum bağlantısı
Akan Belen 17 Eylül 2014 Paylaş 17 Eylül 2014 Uzun süredir TP alıyorum.Şans sanırım ki buralarda çok var yada sürekli yolumun üzerinde olması etken 2 Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul 17 Eylül 2014 Paylaş 17 Eylül 2014 Dün akşam yakıt alırken sadece rakamı söyledim, yakıt türünü söylemedim. Genelde X liralık dizel der ve içeri ödemeye giderim. Dolum yapılan pompaya da dikkat etmedim. Arabanın gidişinde bir sorun yok, fişde de motorin olduğu yazıyor. Tabii baştan kontrol etmeyi ihmal etmemek lazım. Kimsenin başına gelmemesi temennimle soruyorum (benim de başıma gelmedi çok şükür). Dizel arabaya yanlışlıkla benzin konulsa kendini hemen belli eder, değil mi? Ne gibi belirtiler verir? Kesinlikle farkederdiniz şimdiye kadar merak etmeyin 1 Yorum bağlantısı
Furkan Aras Alağaç 23 Eylül 2014 Paylaş 23 Eylül 2014 Bu tamamen pazarlama taktiği. aynı şirket grubuna bağlı olduklarından ford opet i kullanmaya mecbur bırakıyor gibi görünsede aslında diğer kaliteli akaryakit firmalarida aynı garantiyi veriyor.Yeterki yakiti oradan aldiğinizi gösteren yakıt fişini ibraz edin. Aynı şirket grubu, kendi akaryakıtının kullanılmasını istemesi doğal. Birde şu yanından bakın. Yakıt ile alakalı bir arıza olduğu zaman aynı kuruluş olduğu için ve anlaşma bulunduğu için bütün işlemler garantiden karşılanıyor. Ama yakıt kaynaklı arıza sadece Onun haricinde sadece Shell' in yakıtını öneririm. Diğerleri hakkında dolaşan çok söz var. Shell tankerleri ve depoları güncel olarak temizletiyor. (haftada bir kez) Yorum bağlantısı
Yusuf Taş 24 Eylül 2014 Paylaş 24 Eylül 2014 (düzenlendi) Aynı şirket grubu, kendi akaryakıtının kullanılmasını istemesi doğal. Birde şu yanından bakın. Yakıt ile alakalı bir arıza olduğu zaman aynı kuruluş olduğu için ve anlaşma bulunduğu için bütün işlemler garantiden karşılanıyor. Ama yakıt kaynaklı arıza sadece Onun haricinde sadece Shell' in yakıtını öneririm. Diğerleri hakkında dolaşan çok söz var. Shell tankerleri ve depoları güncel olarak temizletiyor. (haftada bir kez) Okuduğum ve takip ettiğim birçok konu oldu forumlarda bu konu ile ilgili.Hatta birisini alıntılıyayım .Daha önce bir forumda okuduğum bir konuydu bu ;bir opetten arkadaşın biri mazot alıyor yol üstü bir yer araba bozuluyor tabiki enjektörler sizlere ömür.Servis iyi bir fatura çıkarıyor buda opetten aldığını belirtiyor..Sonra opet karttan km takibini yapıyorlar onda sorun çıkmayınca bu sefer faturaları istiyorlar tabiki arkadaş köpürüyor ne faturası sonuçta bu kartla km bilgisi yazılı faturayı saklamak zorunda değilim diye.öyleydi böyleydi derken baya bir uğraşıyorlar..Araba 1 hafta kadar serviste yatıyor opetten bilir kişi gelip numune alıyor ardından tahlile gönderiyorlar...opetle görüşüyor o arada opet başka yerdende mazot alınmış olabilir diyor depoda mazot su buharı yapmış olabilir diyor onu diyor bunu diyor..En sonunda 15-20 gün sonrasında mazot sulu çıkınca ve opetin kendi mazotu olduğu anlaşılınca arkadaşta evdeki faturalarını buluyor özellikle o pembe kağıtları öyle belgeliyor.. " işte bu kadar kolay olmuyor işler bazen.20 gün araba serviste yatıyor, opet verdiği garantiyle birlikte çamura yatıyor ve işin stresi siniri cabası.Kesinlikle opeti kötülemiyorum hatta yakıtımı ara sıra opetten alırım ve alacağımda ama bu YGS tamamen hikaye bana göre. 24 Eylül 2014 tarihinde Yusuf TAŞ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Furkan Aras Alağaç 25 Eylül 2014 Paylaş 25 Eylül 2014 Okuduğum ve takip ettiğim birçok konu oldu forumlarda bu konu ile ilgili.Hatta birisini alıntılıyayım .Daha önce bir forumda okuduğum bir konuydu bu ;bir opetten arkadaşın biri mazot alıyor yol üstü bir yer araba bozuluyor tabiki enjektörler sizlere ömür.Servis iyi bir fatura çıkarıyor buda opetten aldığını belirtiyor..Sonra opet karttan km takibini yapıyorlar onda sorun çıkmayınca bu sefer faturaları istiyorlar tabiki arkadaş köpürüyor ne faturası sonuçta bu kartla km bilgisi yazılı faturayı saklamak zorunda değilim diye.öyleydi böyleydi derken baya bir uğraşıyorlar..Araba 1 hafta kadar serviste yatıyor opetten bilir kişi gelip numune alıyor ardından tahlile gönderiyorlar...opetle görüşüyor o arada opet başka yerdende mazot alınmış olabilir diyor depoda mazot su buharı yapmış olabilir diyor onu diyor bunu diyor..En sonunda 15-20 gün sonrasında mazot sulu çıkınca ve opetin kendi mazotu olduğu anlaşılınca arkadaşta evdeki faturalarını buluyor özellikle o pembe kağıtları öyle belgeliyor.. " işte bu kadar kolay olmuyor işler bazen.20 gün araba serviste yatıyor, opet verdiği garantiyle birlikte çamura yatıyor ve işin stresi siniri cabası.Kesinlikle opeti kötülemiyorum hatta yakıtımı ara sıra opetten alırım ve alacağımda ama bu YGS tamamen hikaye bana göre. Sistemi biraz ağır işliyor o konuda haklısınız. Ama az buz masraf çıkmıyor. Komple yakıt sisteminin değiştiğini düşünsek dünya masraf çıkıyor. O kadar fişleri faturaları istemeleri normal. Siz bu kadar büyük ve kurumsal bir şirket olsanız istemez miydiniz? İyi niyet suistimal edildiği için onca tahliller vs yapılıyor. Hatanın kendilerinde olmadığını ısrarcı olmaları normal. Kendisini elbet ki haklı çıkartma uğraşına girecektir. Ama müşteri gerçekten de konusunda haklıysa zaten eninde sonunda aracına işlemler ücretsiz olarak yapılır. 6,000 - 15,000 TL arası ücreti cepten ödeyip yaptırmak var. Birde parça beklenecek servisin elinde yoksa... Ortalama iki hafta o sürer zaten. Birde bir ay yatırıp bütün ücretleri garantiden yaptırmak var. 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 25 Eylül 2014 Paylaş 25 Eylül 2014 Gaziantepte Shell den aldım arkadaşlarım indirimli ver dediler bende böyle istedim.Fiyat 3.98 TL.İndirimi nasıl yapıyorlar anlamış değilim.Gaziantepte hangi shellden aldınız o fiyata, eğer otogarın yanındaki ise uzak durun ordan. Hiç iyi şeyler duymadım haklarında 1 Yorum bağlantısı
Ufuk Erdem 27 Eylül 2014 Paylaş 27 Eylül 2014 Şimdiye kadar değişik firmaların aynı istasyonlarından mazot alıp her defasında depo testi yaptım.Aralarında hiçbir fark görmedim.Şimdi de forumda çok övülmesi ve + %3 indirimi nedeniyle ben de kart aldım.Bundan sonra TP deneyeceğim bakalım denildiği kadar iyi mi ve ekonomi yaptırıyor mu? Yorum bağlantısı
Yusuf Taş 28 Eylül 2014 Paylaş 28 Eylül 2014 Malkara dan dönerken aldim Tp den.Şimdiye kadar aldiğim en ucuz fiyatti.Tp ile yola devam. Yorum bağlantısı
Fatih Taktak 29 Eylül 2014 Paylaş 29 Eylül 2014 Ustamın tavsiyesi üzerine ve daha önce de GTL'ini kullandığım için shell e devam. Megane 2 varken sırf kart kampanyası var diye opet ten aldım ve 2500 km civarı kullandım. 100 lük araba 85 lik gibi oldu. O da son oldu zaten. Maceraya gerek yok. Ford aldım alalı sürekli shell kullanıyorum. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Eylül 2014 Paylaş 29 Eylül 2014 (düzenlendi) Ustamın tavsiyesi üzerine ve daha önce de GTL'ini kullandığım için shell e devam. Megane 2 varken sırf kart kampanyası var diye opet ten aldım ve 2500 km civarı kullandım. 100 lük araba 85 lik gibi oldu. O da son oldu zaten. Maceraya gerek yok. Ford aldım alalı sürekli shell kullanıyorum. gtl ye boşa fark ödeme, bp den al, aynı gücü daha uzun menzille yaşa Ustanın tavsiyeside neymiş bakiim, neye göre tevsiye etmiş, analizmi yapmış 29 Eylül 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 29 Eylül 2014 Paylaş 29 Eylül 2014 Gtl kalkalı 1 yılı geçti. Nitro olmasın o ? Yorum bağlantısı
DİREN YILDIZ 5 Ekim 2014 Paylaş 5 Ekim 2014 tanıdığım bosh yetkili serviste çalışan bir pompacı abi var total excelium euro dizeli tavsiyet etti kendiside dizelden çok iyi anlıyan usta enjektörcülerden .Başka birisinden total tavsiyesi almamıştım bp shell duydum ama totali tavsiye eden görmedim hiç. Sizce kaliteli bir akaryakıt firmasımıdır ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Ekim 2014 Paylaş 5 Ekim 2014 kalitesiz firma yoktur, ar damarı olmayan istasyon sahibi olasılığı daha yüksektir, düşünün ki günde extra havadan 50bin TL ek gelir mümkün 2 Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 5 Ekim 2014 Paylaş 5 Ekim 2014 (düzenlendi) İstanbul sefaköyde tp açılacak eski full yerine bilginize beğenirsem oranın abonesiyim 5 Ekim 2014 tarihinde Eray Alicikoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Ekim 2014 Paylaş 5 Ekim 2014 full sahipleri kapadı yerine yeni istasyon markası olan tp geldi yeni düzen böyle Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 5 Ekim 2014 Paylaş 5 Ekim 2014 full sahipleri kapadı yerine yeni istasyon markası olan tp geldi yeni düzen böyle Çağlar abi naslıdır bi bilgin var mı sahipleriyle ilgili çakallarsa hiç bulaşmamak lazım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Ekim 2014 Paylaş 5 Ekim 2014 ürüne bakmalı yönetime değil. hiçbir akaryakıt fiması bilerek kötü ürün satmnaz zaten rafineri de 1 adet var 1 Yorum bağlantısı
Halil Soyer 7 Ekim 2014 Paylaş 7 Ekim 2014 (düzenlendi) 15-20 sayfa yorum okudum herkes bir şey demiş BP-TP-SHELL-OPET vs... Aracımı aldığımdan beri opet kullanıyordum herhangi bir sıkıntı yaşamamıştım geçenlerde shell nitroya geçtim açıkcası çok fazla fark görmedim. motor sesini azaltıyor mu evet. Şuna değinmek istiyorum yakıtın iyi yanması için neye ihtiyac vardır? Tabiki Enjektörlerin temiz olmasına değil mi? okuduğum 15-20 sayfaya değinerek yazmam gerekirse kurum ve tortu bağlamış enjektörlerin yanması daha az olur ve yakıt az tüketilir. Ama enjektörler temiz olursa yakıt iyi yanar ve haliyle motor gereken güç için gereken yakıtı alır. Shell Nitro 'da bizler bu güzel yanmayı hissediyorsak problem nedir? 7 Ekim 2014 tarihinde Halil soyer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 16 Ekim 2014 Paylaş 16 Ekim 2014 Türkiye Petrolleri (TP) istanbul, Gaziosmanpaşa/küçükkoy şubesi açılmıştır.. Bununla birlikte Avrupa yakasında 3. İstasyonu, toplamda 11. İstasyonu açılmış oldu.. 3 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 16 Ekim 2014 Paylaş 16 Ekim 2014 Türkiye Petrolleri İstanbul Arnavutköy Şubesi de açıldı. 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 16 Ekim 2014 Paylaş 16 Ekim 2014 3 degil abicim 5-6 adet oldu neredeyse kucukcekmece'ye de acildi.Ooo, ondan haberim yok. Küçükçekmece dediğin, Sefaköy mü Erdem ?Sefaköyede açılıyordu en son umarım farklı yerlerdir Yorum bağlantısı
Fatih Taktak 24 Ekim 2014 Paylaş 24 Ekim 2014 Kurumumuzda çalışan ve hergün İzmir aliağa ya doluma giden tanker şoförümüzün dediğine göre BP Türkiye deki dolum istasyonlarını kapatmış ve PO dan dolum yaparak PO ile aynı yakıtı istasyonlarında satıyorlarmış. Yani BP = PO olmuş. Gtl kalkalı 1 yılı geçti. Nitro olmasın o ? Evet abi haklısın öncesi GTL idi. şimdi Nİtro oldu. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts