M.Fatih Yüce 5 Eylül 2014 Paylaş 5 Eylül 2014 (düzenlendi) Mk3 dizellerin deposu 58 litre... 5 Eylül 2014 tarihinde M.Fatih Yüce tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 5 Eylül 2014 Paylaş 5 Eylül 2014 (düzenlendi) Shel nitro kullanıyorum vazgeçmeye çalıştım (sanki biraz fazla yakıyor gibi) ama henüz denediğim diğer yakıtlarda aynı sessizliği ve performansı bulamadım. Birde shelden millerinizi yakıta çevirelim kampanyası gelince.. thy den kazanıp kullanamadığım 15.000 mili 150 tl lik yakıta çevirdim. Beleş bi 750-800 km geldi iyi oldu 5 Eylül 2014 tarihinde Uğraş Özyurt tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 9 Eylül 2014 Paylaş 9 Eylül 2014 TP varsa mutlaka deneyin, farkı görün. Bugün TP'de indirim gelmiş. 4.16 tlden doldurdum depoyu. Bu fiyata sessiz motor, uzun menzil. İyiki varsın TP.. 4 Yorum bağlantısı
Fatih Sinanoğlu 10 Eylül 2014 Paylaş 10 Eylül 2014 Yalniz TP 'de iki tip yakit satiyor katkili ve katkisiz diye , siz hangisini kullaniyorsunuz ? Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 10 Eylül 2014 Paylaş 10 Eylül 2014 Ben yaklaşık 1 yıldır katkısız kullanıyorum. Oldukça memnunum Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 10 Eylül 2014 Paylaş 10 Eylül 2014 Beylikdüzü Büyük Çekmece tarafında TP yok la. Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 10 Eylül 2014 Paylaş 10 Eylül 2014 Manisa da hiç yok,İzmir de Aliağa da var sadece.. Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 10 Eylül 2014 Paylaş 10 Eylül 2014 Bu sabah itibarıyla bende TP li oldum...Şu ana kadar ki izlenimlerim ...gayet iyi... 3 Yorum bağlantısı
Murat Okan 10 Eylül 2014 Paylaş 10 Eylül 2014 Avrupa yakasında bahçelievler civarı TP yok sanırım? En yakın K.çekmece .. Doğrumu ark lar? Yorum bağlantısı
Misafir 10 Eylül 2014 Paylaş 10 Eylül 2014 Avrupa yakasında bahçelievler civarı TP yok sanırım? En yakın K.çekmece .. Doğrumu ark lar? Evet..yok malesef. Yorum bağlantısı
Alper Başdemir 10 Eylül 2014 Paylaş 10 Eylül 2014 Bugün bende TP den doldurayım bakayım bi fark olacakmı araçda. Özellikle duman meselesine sinir olmaya başladım. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Eylül 2014 Paylaş 10 Eylül 2014 Şu tp anadolu yollarında olduğu kadar istanbul icinde daha da yayginlassa keske Istanbul-Antep-Diyarbakir-Antep-Istanbul yaptım toplamda 3600km boyunca her yerde TP buldum rahatlikla Yorum bağlantısı
Mert Ender 11 Eylül 2014 Paylaş 11 Eylül 2014 (düzenlendi) Dün akşam yakıt alırken sadece rakamı söyledim, yakıt türünü söylemedim. Genelde X liralık dizel der ve içeri ödemeye giderim. Dolum yapılan pompaya da dikkat etmedim. Arabanın gidişinde bir sorun yok, fişde de motorin olduğu yazıyor. Tabii baştan kontrol etmeyi ihmal etmemek lazım. Kimsenin başına gelmemesi temennimle soruyorum (benim de başıma gelmedi çok şükür). Dizel arabaya yanlışlıkla benzin konulsa kendini hemen belli eder, değil mi? Ne gibi belirtiler verir? 11 Eylül 2014 tarihinde Mert Ender tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erkam Elma 11 Eylül 2014 Paylaş 11 Eylül 2014 Dün akşam yakıt alırken sadece rakamı söyledim, yakıt türünü söylemedim. Genelde X liralık dizel der ve içeri ödemeye giderim. Dolum yapılan pompaya da dikkat etmedim. Arabanın gidişinde bir sorun yok, fişde de motorin olduğu yazıyor. Tabii baştan kontrol etmeyi ihmal etmemek lazım. Kimsenin başına gelmemesi temennimle soruyorum (benim de başıma gelmedi çok şükür). Dizel arabaya yanlışlıkla benzin konulsa kendini hemen belli eder, değil mi? Ne gibi belirtiler verir? Çok kötü bir psikoloji...Dizel tabancası yerinde ama benzin tabancası depoda!!!Tam 7 litre aktı benim lineanın depoya hic calıştırmadan motorda depodan gelip baglanan kısmı çıkartılıp kontak aç kapa yapılmak suretiyle bitene kadar kovaya boşaltıldı giden zamanın yorulan ve üzülen gönlün işin cabası..Allah kimseye yaşatmasın. Yorum bağlantısı
Alper Başdemir 11 Eylül 2014 Paylaş 11 Eylül 2014 Çok kötü bir psikoloji...Dizel tabancası yerinde ama benzin tabancası depoda!!!Tam 7 litre aktı benim lineanın depoya hic calıştırmadan motorda depodan gelip baglanan kısmı çıkartılıp kontak aç kapa yapılmak suretiyle bitene kadar kovaya boşaltıldı giden zamanın yorulan ve üzülen gönlün işin cabası..Allah kimseye yaşatmasın. Amin. Yorum bağlantısı
Furkan Aras Alağaç 12 Eylül 2014 Paylaş 12 Eylül 2014 Opet kullanılmasını tavsiye ederim. Aracınızın garantisi varsa özellikle... Yorum bağlantısı
Yusuf Taş 14 Eylül 2014 Paylaş 14 Eylül 2014 Opet kullanılmasını tavsiye ederim. Aracınızın garantisi varsa özellikle...Bu tamamen pazarlama taktiği. aynı şirket grubuna bağlı olduklarından ford opet i kullanmaya mecbur bırakıyor gibi görünsede aslında diğer kaliteli akaryakit firmalarida aynı garantiyi veriyor.Yeterki yakiti oradan aldiğinizi gösteren yakıt fişini ibraz edin. 1 Yorum bağlantısı
Necati Ateş 16 Eylül 2014 Paylaş 16 Eylül 2014 Gaziantepte Shell den aldım arkadaşlarım indirimli ver dediler bende böyle istedim.Fiyat 3.98 TL.İndirimi nasıl yapıyorlar anlamış değilim. Yorum bağlantısı
Alper Başdemir 16 Eylül 2014 Paylaş 16 Eylül 2014 Birkaç gün önce Petrol ofisinden depoyu fulledim, yaklaşık 200 km kadar yaptım ve bariz bir şekilde aracın çekişinde düşüş var. Önceden shell'den alıyordum ve gayet güzeldi şimdi P.O düşürdü çekişi. Bitince birde türk petrollerinden doldurup bakacağım. Deneye deneye en iyisini bulucaz inşallah Yorum bağlantısı
Misafir 16 Eylül 2014 Paylaş 16 Eylül 2014 Cevizlibağ shell'den uzun zamandır yakıt alırım,birde oradan alın yolunuz düşerse. Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 16 Eylül 2014 Paylaş 16 Eylül 2014 Ben hep po dan alıyorum indirim yapıyolar önceki araçta pek performans farkı hissetmemiştim ama bunda farkedermi acaba shell Yorum bağlantısı
Alper Başdemir 16 Eylül 2014 Paylaş 16 Eylül 2014 Bence şehir ve istasyon da farkettiriyor. Benden önce araba Uğur abideyken o hep P.O dan alırmış memnundu, ama ben bir kez aldım çekişde kayıp olduğunu hissettim. Shellden alıncada siyah duman sorunu oluyo Türk petrolden de bir depo ile test etmem lazım Yorum bağlantısı
Recommended Posts