İçeriğe Yönlendir

Yakıt Seçimi - Dizel

Misafir

Recommended Posts

M.Fatih Yüce
(düzenlendi)

Mk3 dizellerin deposu 58 litre...

tarihinde M.Fatih Yüce tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt
(düzenlendi)

Shel nitro kullanıyorum vazgeçmeye çalıştım (sanki biraz fazla yakıyor gibi) ama henüz denediğim diğer yakıtlarda aynı sessizliği ve performansı bulamadım. Birde shelden millerinizi yakıta çevirelim kampanyası gelince.. :) thy den kazanıp kullanamadığım 15.000 mili 150 tl lik yakıta çevirdim. Beleş bi 750-800 km geldi iyi oldu :good1:

tarihinde Uğraş Özyurt tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

TP varsa mutlaka deneyin, farkı görün. Bugün TP'de indirim gelmiş. 4.16 tlden doldurdum depoyu. Bu fiyata sessiz motor, uzun menzil. İyiki varsın TP..

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Fatih Sinanoğlu

Yalniz TP 'de iki tip yakit satiyor katkili ve katkisiz diye , siz hangisini kullaniyorsunuz ?

Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar

Bu sabah itibarıyla bende TP li oldum...Şu ana kadar ki izlenimlerim ...gayet iyi...

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Murat Okan

Avrupa yakasında bahçelievler civarı TP yok sanırım? En yakın K.çekmece .. Doğrumu ark lar?

Yorum bağlantısı

Avrupa yakasında bahçelievler civarı TP yok sanırım? En yakın K.çekmece .. Doğrumu ark lar?

Evet..yok malesef.

Yorum bağlantısı
Alper Başdemir

Bugün bende TP den doldurayım bakayım bi fark olacakmı araçda. Özellikle duman meselesine sinir olmaya başladım.

Yorum bağlantısı

Şu tp anadolu yollarında olduğu kadar istanbul icinde daha da yayginlassa keske :)

Istanbul-Antep-Diyarbakir-Antep-Istanbul yaptım toplamda 3600km boyunca her yerde TP buldum rahatlikla

Yorum bağlantısı
Mert Ender
(düzenlendi)

Dün akşam yakıt alırken sadece rakamı söyledim, yakıt türünü söylemedim. Genelde X liralık dizel der ve içeri ödemeye giderim. Dolum yapılan pompaya da dikkat etmedim. Arabanın gidişinde bir sorun yok, fişde de motorin olduğu yazıyor. Tabii baştan kontrol etmeyi ihmal etmemek lazım.

Kimsenin başına gelmemesi temennimle soruyorum (benim de başıma gelmedi çok şükür). Dizel arabaya yanlışlıkla benzin konulsa kendini hemen belli eder, değil mi? Ne gibi belirtiler verir?  

tarihinde Mert Ender tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Erkam Elma

Dün akşam yakıt alırken sadece rakamı söyledim, yakıt türünü söylemedim. Genelde X liralık dizel der ve içeri ödemeye giderim. Dolum yapılan pompaya da dikkat etmedim. Arabanın gidişinde bir sorun yok, fişde de motorin olduğu yazıyor. Tabii baştan kontrol etmeyi ihmal etmemek lazım.

Kimsenin başına gelmemesi temennimle soruyorum (benim de başıma gelmedi çok şükür). Dizel arabaya yanlışlıkla benzin konulsa kendini hemen belli eder, değil mi? Ne gibi belirtiler verir?

Çok kötü bir psikoloji...Dizel tabancası yerinde ama benzin tabancası depoda!!!Tam 7 litre aktı benim lineanın depoya hic calıştırmadan motorda depodan gelip baglanan kısmı çıkartılıp kontak aç kapa yapılmak suretiyle bitene kadar kovaya boşaltıldı giden zamanın yorulan ve üzülen gönlün işin cabası..Allah kimseye yaşatmasın.
Yorum bağlantısı
Alper Başdemir

Çok kötü bir psikoloji...Dizel tabancası yerinde ama benzin tabancası depoda!!!Tam 7 litre aktı benim lineanın depoya hic calıştırmadan motorda depodan gelip baglanan kısmı çıkartılıp kontak aç kapa yapılmak suretiyle bitene kadar kovaya boşaltıldı giden zamanın yorulan ve üzülen gönlün işin cabası..Allah kimseye yaşatmasın.

Amin.

Yorum bağlantısı
Furkan Aras Alağaç

Opet kullanılmasını tavsiye ederim. Aracınızın garantisi varsa özellikle...

Yorum bağlantısı
Yusuf Taş

Opet kullanılmasını tavsiye ederim. Aracınızın garantisi varsa özellikle...

Bu tamamen pazarlama taktiği. aynı şirket grubuna bağlı olduklarından ford opet i kullanmaya mecbur bırakıyor gibi görünsede aslında diğer kaliteli akaryakit firmalarida aynı garantiyi veriyor.Yeterki yakiti oradan aldiğinizi gösteren yakıt fişini ibraz edin.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Necati Ateş

Gaziantepte Shell den aldım arkadaşlarım indirimli ver dediler bende böyle istedim.Fiyat 3.98 TL.İndirimi nasıl yapıyorlar anlamış değilim.

Yorum bağlantısı
Alper Başdemir

Birkaç gün önce Petrol ofisinden depoyu fulledim, yaklaşık 200 km kadar yaptım ve bariz bir şekilde aracın çekişinde düşüş var. Önceden shell'den alıyordum ve gayet güzeldi şimdi P.O düşürdü çekişi. Bitince birde türk petrollerinden doldurup bakacağım. Deneye deneye en iyisini bulucaz inşallah :)

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Ben hep po dan alıyorum indirim yapıyolar önceki araçta pek performans farkı hissetmemiştim ama bunda farkedermi acaba shell

Yorum bağlantısı
Alper Başdemir

Bence şehir ve istasyon da farkettiriyor. Benden önce araba Uğur abideyken o hep P.O dan alırmış memnundu, ama ben bir kez aldım çekişde kayıp olduğunu hissettim. Shellden alıncada siyah duman sorunu oluyo :) Türk petrolden de bir depo ile test etmem lazım :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...