İçeriğe Yönlendir

Yakıt Seçimi - Dizel

Misafir

Recommended Posts

M.Fatih Yüce

Ya formdaşlar,PO alma,shell kötü,Opet bilmem ne anlamadım gitti.Ne yakalım yani tezek mi koysak ne  :D  :D  :D

Tezek kullanacaksanız Bir miktar kaliteli kaynak suyu olmak şartı ile hijyen bir kapta 1 ölçü tezek ile 2 ölçü suyu bir gece önceden ıslayıp 24 saat dinlendirdikten sonra kullanırsanız çok iyi netice veriyor. :D

Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar

Müsadenle yuhhh demek istiyorum bu menzile.Naylona mi geçsek ki bilemedim :)

Akan ne deyim...yakmıyor... :unsure2:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

Tezek kullanacaksanız Bir miktar kaliteli kaynak suyu olmak şartı ile hijyen bir kapta 1 ölçü tezek ile 2 ölçü suyu bir gece önceden ıslayıp 24 saat dinlendirdikten sonra kullanırsanız çok iyi netice veriyor. :D

Fatih Abi,ben ilk görev yerim olan Van'da bu dediğiniz formulle 4 sene kullandım bu yakıtı.Onun içinde başarımını bildiğim için yazdım.. :biggrin:

Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar

kaç kiloymuş o naylon Akan. F2.5 focusun 2/3 si anca gelir.

1381 kg...

Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar

hadi canım, fabrika yanlışlıkla kalın naylon kullanmıştır. :lol: şaka bi yana baya ağırmış. benim focus 1437.kg çıktı geçen gün muayenede.

Focus 1385 görünüyor sitelerde...

Arabamın tamponları hariç naylon aksamı yok...ama 12 yıl ford kullandıktan sonra bu akadar az yakan ve bu kadar uzun ömürlü bakım aralığı olan bir araba aldığım için çokkk memnunum...o arada geçen yıllara yanıyorum...

Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar

Doğrudur...sattığım mondeo 1500 kg dı...şimdi düşünüyorum...2,0 dizel otomatik bir mondeo ki hb focustan en az 40 cm uzundur...1500 kg ise hb focus nasıl 1435 kg gelir...

Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

Ağırlık safradır.Safrada enerji tüketimini boşu boşuna arttırır. 15-20 sene önceki araçlar bile günümüzdeki aynı marka ve boyuttakilerden ortalama 300-400 kg daha hafifti...

Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak

Depolarınız kaç lt. alıyor kardeşler :)

Not: Ultimate e devam, nitro falan yalan :D

Nitro temiz ve kaliteli bence mondiye nitrodan baska mazot girmez :D

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Ali Gürsoy

Shell full save alıyorum hep , bitince nitro alıyım denemelik . Bakalım ses azalacakmı , seneler boyu benzinli kullandıktan sonra dizel sesine alışamadım :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Bu ara çok karıştırdım tpnin üstüne shell, bp ve po aldım yarı depo bitirip fullerim hep hepsi aynı gibime geliyor hiç bir fark hissetmedim :) Tpnin ucuz olması, bir yan etkisini görmediğimden ve en önemlisi yerli olduğundan onunla devam edicem.

TP'yi nereden alırsın?

Yorum bağlantısı

Abi çiftlikde var kokoreçcilerin yukarısında alırken indirim iste %5 indirimi var.

Sen ne dersin Bahtiyar? Daha cumartesi oradan aldım üstelik 15 gün önce de almıştım. Ne indirimi bu?

Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak

Benim araç 2006 model ve fiesta olunca kabin içine yansıyan ses çok fark ediyor ve modeoda nasıl bir etki yaratır bilemedim :)

Abi mondeo da iceriye okadar fazla bir ses gelmiyor ama disarida sanki traktör calisircasina sesler aldigimiz doğrudur sonuçta halk tabiri ile transit motoru :D

Yorum bağlantısı

Abi tp kartım var okutuyorum mazot 4.31 iken 4.18den aldım 10 15 gün önce ordaki elamanlara söylersen kart basıyorlar.

Vay namıssız herifler, bir ayda iki kez yakıt aldım 100'er TL.lik. İkincisinde zam nedeniyle 1,1 L.eksik aldım. Ben onlara sorarım. Zaten inşaat nedeniyle gelip gidenleri yok... :yes:

Yorum bağlantısı

Vay namıssız herifler, bir ayda iki kez yakıt aldım 100'er TL.lik. İkincisinde zam nedeniyle 1,1 L.eksik aldım. Ben onlara sorarım. Zaten inşaat nedeniyle gelip gidenleri yok... :yes:

Nasıl peki abi memnun kaldın mı? 

Ben artık mümkün oldukça TP'den alıyorum genel anlamda memnunum. Şimdi bir de 20krş.'a yakın indirim yapmışlar, daha bi hoşuma gitti :) 

Yorum bağlantısı

Cevizlibağ shell'den alırım yakıtımı,hatta yanında honda bayii var.akaryakıt şirketide bunlara ait..uzun zamandır buradan almaya gayret ediyorum ve çokta memnunum...Geçen hafta depoyu fulledim ve eskişehire git gel vs..tam 1000 km yaptım,soluğu yine aynı istasyonda aldım... :) mutlaka bu istasyonu deneyin...

Yorum bağlantısı

Nasıl peki abi memnun kaldın mı? 

Ben artık mümkün oldukça TP'den alıyorum genel anlamda memnunum. Şimdi bir de 20krş.'a yakın indirim yapmışlar, daha bi hoşuma gitti :)

Evet Tolgahan, menzilden çok memnunum. Aracın sesi de tam olması gerektiği gibi. Bu nedenle ikinci defa da oraya gittim. Lakin 16 Nisanda aldığımda 4,31 Liraydı, 27 Nisanda ise 4,37 Tl. Şimdi ise sen 20 kr. indirim yapmışlar diyorsun. Gel de sinir olma. :angry:

Yorum bağlantısı

Evet Tolgahan, menzilden çok memnunum. Aracın sesi de tam olması gerektiği gibi. Bu nedenle ikinci defa da oraya gittim. Lakin 16 Nisanda aldığımda 4,31 Liraydı, 27 Nisanda ise 4,37 Tl. Şimdi ise sen 20 kr. indirim yapmışlar diyorsun. Gel de sinir olma. :angry:

Abi ben sürekli İstanbul yolu Şaşmaz kavşağındaki istasyonlarından alıyorum, en son aldığım yalan olmasın 4.19 olabilir. Ve fiyatın sabit olduğunu söylediler kendi istasyonlarında. Yolun düşerse kesinlikle orayı tavsiye ediyorum. 

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

tp = Türk petrol' ün kısaltılmışı. tp yazan bir istasyon gördünmü girip pompacıya Fordcluptr'den İlteber Göksal Yaman'ın yakınıyım dedinmi en güzel tarafından hemen deponu dolduruyorlar :D

Bi tek ben dolduramadım o şekilde, sen doldurdun heralde abi :)

Kamuoyunun ne düşündüğü önemli var mı şikayet çi aramızda herkes memnun :) her zaman en kalitesini öneririz.

Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

Bi tek ben dolduramadım o şekilde, sen doldurdun heralde abi :)

Kamuoyunun ne düşündüğü önemli var mı şikayet çi aramızda herkes memnun :) her zaman en kalitesini öneririz.

Sende o görünüşlü araç varken kim bedava yakıt verirki? Bizimki çarpık çurpuk emekliyiz dedikmi hemen yarım depo atıveriyorlar :D birde fırça yiyorum senin yüzünden. Utanmadan St ile geziyor sana yardım etmiyormu diye :exc1:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
(düzenlendi)

Sende o görünüşlü araç varken kim bedava yakıt verirki? Bizimki çarpık çurpuk emekliyiz dedikmi hemen yarım depo atıveriyorlar :D birde fırça yiyorum senin yüzünden. Utanmadan St ile geziyor sana yardım etmiyormu diye :exc1:

Valla Abi, 5 yıldır Focus TDCİ kullanıyorum şehir içi, şehirdışı menzilim belli ben TP ile en çok menzili görüyorum. İstanbul 910km. Hayal geliyordu bana tp ile gördüm. Şehir dışı 1192km. Gördüm. Bu veriler 18 jant veya kışlık lastikler ile olanlar. Standart lastikle daha iyiside olur kanaatindeyim. Üstelik pompa fiyatı daha düşük. Üstelik hepsinden çok daha sessiz. Daha ne olsun bedava zaten :) tarihinde İ.G&#246ksel Yaman tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Hasan Ekci

Fiyatları 1 aydır epdk belirliyor, eğer öyle olmasaydı şuan mazot 4.80 idi. Sadece 2 ay deil her zaman epdk belirlese keşke tavan fiyatı, bununla ilgili e-devlet kullanan herkes başvuruda bulunsa bence dikkate alınır.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...