Mustafa Bacak26 15 Nisan 2014 Paylaş 15 Nisan 2014 Aracim daha yeni yilbasinda aldim fiesta 1,5 tdci titanium x Otokoc opeti tavsiye etti ve kart verdi hatta ama Ilk uc dort sefer opetten aldim ama eksik birseyler vardi Daha sonra po dan aldim cok birsey farketmedi Sonra alpet ten aldim hem Ses. Gidis ve sarfiyat acisindan fark etti inanamadim simdi en son total exellium aldim yakit tuketimi artti biraz Deneyerek bulacagiz Yorum bağlantısı
Misafir 15 Nisan 2014 Paylaş 15 Nisan 2014 Şirket araçlarımız sanırım 2006 yılından beri otobil ile opet'ten yakıt kullanırlar. Yakıttan kaynaklı hiçbir arıza yaşamadık. Yeni aldığım Punto'nun sahibi de yakıt güvenlik garantisi nedeni ile opet'in kartı ile opetten almış hep, kartı da bana verdi bu yüzden. Ben de opetten şaşmıyorum. Aracın çekişi, süratlenmesi, duman atması gibi konularda şaibesini görmedim henüz. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 15 Nisan 2014 Paylaş 15 Nisan 2014 Renoya geçtiğimden beri opet kullanıyorum...çok memnunum...İlk depoda shell almıştım ama opetteki km yi yapamadı yaklaşık 100 km den fazla farketti... 1 Yorum bağlantısı
Erkam Elma 15 Nisan 2014 Paylaş 15 Nisan 2014 Aracı aldığımdan bu yana shell kullanıyorum ama total ve BP arasında gidip geliyorum opeti hiç düşünmedim kafam karıştı an itibariyle Yorum bağlantısı
Misafir 15 Nisan 2014 Paylaş 15 Nisan 2014 Tp olan her ilde tp tercih edilmeli, yoksa Bp ultimate tek geçerim Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 15 Nisan 2014 Paylaş 15 Nisan 2014 10 depo oldu TP ile sorunsuz ve çok daha uzun menzile devam.. 2 Yorum bağlantısı
Ali Eren 15 Nisan 2014 Paylaş 15 Nisan 2014 10 depo oldu TP ile sorunsuz ve çok daha uzun menzile devam..Benim de 5 depo oldu İlteber. Tp den kart aldım geçen ay. 4.10 dan alıyorum litresini. Yorum bağlantısı
Fazlı Temizel 15 Nisan 2014 Paylaş 15 Nisan 2014 Aranıza yeni katıldım sayılır daha kendimi tanıtma fırsatı bulamadım fakat size başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum. 2 Ay oluyor 2007 Dizel Focus Hb sahibiyim aracı aldığım kişi sürekli shell kullanıcsıydı ben de önceki şirket araçlarmda alışık olduğum üzere kendi aracıma da PO'dan mazot alıyordum. Geçen cumartesi günü 3 vites üstü araca yüklendiğimde her gaz dan ayağımı çektiğinde siyah duman atmaya başladı araç sürekli yapmıyordu bunu içime kurt düştü ( Aracı alırken motoru pompası vs bilgisayar servis kontroller filan temizdi km orjinal yaşına göre makul seviyelerdeydi ) bu akşam iş çıkışı üraniyede özel servise uğradım usta baktı etti yağdır motordur pompadır filan ilk sorduğu soru yakıtı nerden aldığım? PO diyince -Abicim po'nun dizeli fordlarda kurum yapıyor uzun yol yaptırıyor fakat katalizör pompa vs anasını ağlatıyor diyip opete yönlendirdi oktan arttıcı bor katkı alıp depoya ekledik üzerine opet euro ile fulledik bir depo bitirip üzerine yarım depo daha deneyeceğim sonrasında normale döneceğini belirtti dizel fordlarda opetten şaşmamak lazım mazotu incedir fakat motor pompa ömrüne aracın çekişine katkısı çoktur bakalım deneyeimlerimi tekrar burada paylaşırım. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 15 Nisan 2014 Paylaş 15 Nisan 2014 (düzenlendi) Benim de 5 depo oldu İlteber. Tp den kart aldım geçen ay. 4.10 dan alıyorum litresini. İstanbul'da 4.15'ten alıyoruz hocam bizde indirim ile birlikte. İndirimsiz bir fark kalmadı diğer istasyonlar ile aynı fiyat oldu yeni yasa ile.. Aynı fiyatta olsa ben TP almaya devam edeceğim. Fiyatından çok kalitesi ilgilendiriyor açıkçası 15 Nisan 2014 tarihinde İ.Göksel Yaman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Nisan 2014 Paylaş 15 Nisan 2014 Aranıza yeni katıldım sayılır daha kendimi tanıtma fırsatı bulamadım fakat size başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum. 2 Ay oluyor 2007 Dizel Focus Hb sahibiyim aracı aldığım kişi sürekli shell kullanıcsıydı ben de önceki şirket araçlarmda alışık olduğum üzere kendi aracıma da PO'dan mazot alıyordum. Geçen cumartesi günü 3 vites üstü araca yüklendiğimde her gaz dan ayağımı çektiğinde siyah duman atmaya başladı araç sürekli yapmıyordu bunu içime kurt düştü ( Aracı alırken motoru pompası vs bilgisayar servis kontroller filan temizdi km orjinal yaşına göre makul seviyelerdeydi ) bu akşam iş çıkışı üraniyede özel servise uğradım usta baktı etti yağdır motordur pompadır filan ilk sorduğu soru yakıtı nerden aldığım? PO diyince -Abicim po'nun dizeli fordlarda kurum yapıyor uzun yol yaptırıyor fakat katalizör pompa vs anasını ağlatıyor diyip opete yönlendirdi oktan arttıcı bor katkı alıp depoya ekledik üzerine opet euro ile fulledik bir depo bitirip üzerine yarım depo daha deneyeceğim sonrasında normale döneceğini belirtti dizel fordlarda opetten şaşmamak lazım mazotu incedir fakat motor pompa ömrüne aracın çekişine katkısı çoktur bakalım deneyeimlerimi tekrar burada paylaşırım. istasyonların sahiplerinin damarı söz konusudur, opet ise konu: aynı servisi çeken 2 aynı model minibüsten, shellden alan %20 gibi fazla yol yapıyo mesela.... marka bazından çok istasyon bazında sorunlar yaşanır. umarım oktan artıcı kavramı yanlıştır, zira o katkılar benzinli motor içindir 1 Yorum bağlantısı
Fazlı Temizel 15 Nisan 2014 Paylaş 15 Nisan 2014 istasyonların sahiplerinin damarı söz konusudur, opet ise konu: aynı servisi çeken 2 aynı model minibüsten, shellden alan %20 gibi fazla yol yapıyo mesela.... marka bazından çok istasyon bazında sorunlar yaşanır. umarım oktan artıcı kavramı yanlıştır, zira o katkılar benzinli motor içindir Çağlar bey, Ntn Nano Full Yakıt katkısı aslında eklediğim önceki mesajımda yazmış olduğu oktan arttırıcı kavram oalrak yanlıştır düzeltmek isterim. Yakıt konusunda haklısınız İstasyon sahiplerinin ardamarları ile ilgil bir durum adamlar daha fazla kazanmak için bunları yapabiliyolarsa vicdanlarına bırakıyorum. Bakalım gözlemlerimi konuda belirttirim umarım ustamın dediği gibi yakıt prolemidir yoksa turbo aktalizör filan masraf açacak gibi :/ Yorum bağlantısı
Misafir 16 Nisan 2014 Paylaş 16 Nisan 2014 Aranıza yeni katıldım sayılır daha kendimi tanıtma fırsatı bulamadım fakat size başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum. 2 Ay oluyor 2007 Dizel Focus Hb sahibiyim aracı aldığım kişi sürekli shell kullanıcsıydı ben de önceki şirket araçlarmda alışık olduğum üzere kendi aracıma da PO'dan mazot alıyordum. Geçen cumartesi günü 3 vites üstü araca yüklendiğimde her gaz dan ayağımı çektiğinde siyah duman atmaya başladı araç sürekli yapmıyordu bunu içime kurt düştü ( Aracı alırken motoru pompası vs bilgisayar servis kontroller filan temizdi km orjinal yaşına göre makul seviyelerdeydi ) bu akşam iş çıkışı üraniyede özel servise uğradım usta baktı etti yağdır motordur pompadır filan ilk sorduğu soru yakıtı nerden aldığım? PO diyince -Abicim po'nun dizeli fordlarda kurum yapıyor uzun yol yaptırıyor fakat katalizör pompa vs anasını ağlatıyor diyip opete yönlendirdi oktan arttıcı bor katkı alıp depoya ekledik üzerine opet euro ile fulledik bir depo bitirip üzerine yarım depo daha deneyeceğim sonrasında normale döneceğini belirtti dizel fordlarda opetten şaşmamak lazım mazotu incedir fakat motor pompa ömrüne aracın çekişine katkısı çoktur bakalım deneyeimlerimi tekrar burada paylaşırım. Opet; Ford ve Fiat icin guvrnce veriyor yakitlari surekli opetten alinirsa yasanacak arizalarda. Servislerin veya pompacilarin en cok karsilastiklari kotu akaryakit hadisesinde, yakitin konuldugu istasyon degil, yakitin markasi sorgulandigindan; kotu yakit kullanan degil, istasyonlarinda kontrolu zayif olan markalar en cok karalaniyor. Biz Turkiye'nin her yerinde Opet'i ayni gonul rahatlihi ile kullaniyoruz. Hem verdigi garanti onemli hem de daha ince dedigim gibi yakittan kaynakli bir ariza yasamadigimiz icin. Tp yerli sirket oldugu icin her zaman gonlumuzde zaten. Po'nun benzinini ise Seat ile cok kullandim. Menzil konusunda benzinli araci sahlandiriyordu. Saygilarimla. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 16 Nisan 2014 Paylaş 16 Nisan 2014 Yillarca BP kullandim...daha sonra shele geçtim...mondeo da çok bi şey farketmedi.ne zamanki nitro cikti mondeo cokk yakmaya basladi...tam o ara da zaten araci satinca işler değişti... Yillardir opet alinan araca shell aldim (nitro). Daha sonra ilk sahibini dinleyip opet aldim... Ciddi fark etti.normalde opeti pek sevmem ...mondeoda eziyet veriyordu...hantaldi...ama renoda memnunum...uzun yol 1280 km yi gördü... Şehir içi 900 un altina pek inmedi... Yorum bağlantısı
Erkam Elma 16 Nisan 2014 Paylaş 16 Nisan 2014 Yakınlarda tp olsa denemek isterim ben de ama şuan en yakın BP tanışması gözüküyor bu hafta Yorum bağlantısı
Akan Belen 17 Nisan 2014 Paylaş 17 Nisan 2014 Yillarca BP kullandim...daha sonra shele geçtim...mondeo da çok bi şey farketmedi.ne zamanki nitro cikti mondeo cokk yakmaya basladi...tam o ara da zaten araci satinca işler değişti... Yillardir opet alinan araca shell aldim (nitro). Daha sonra ilk sahibini dinleyip opet aldim... Ciddi fark etti.normalde opeti pek sevmem ...mondeoda eziyet veriyordu...hantaldi...ama renoda memnunum...uzun yol 1280 km yi gördü... Şehir içi 900 un altina pek inmedi...Müsadenle yuhhh demek istiyorum bu menzile.Naylona mi geçsek ki bilemedim 1 Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 17 Nisan 2014 Paylaş 17 Nisan 2014 Tp dediginiz ne oluyor hala çözemedim Yorum bağlantısı
Misafir 17 Nisan 2014 Paylaş 17 Nisan 2014 Tp dediginiz ne oluyor hala çözemedim Foruma özel bir akaryakıt katkısı Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 17 Nisan 2014 Paylaş 17 Nisan 2014 Foruma özel bir akaryakıt katkısı Bende mi kullansam acaba 1 Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 17 Nisan 2014 Paylaş 17 Nisan 2014 (düzenlendi) Müsadenle yuhhh demek istiyorum bu menzile.Naylona mi geçsek ki bilemedim Naylon denilen o markanın satışları ford'un 2 katı demekki sanıldığı kadar dandik bir şey değil. Ve yldızı olan bir markada o motoru kullandığına göre bir bildiği vardır sanırım... Bende mi kullansam acaba tp = Türk petrol' ün kısaltılmışı. tp yazan bir istasyon gördünmü girip pompacıya Fordcluptr'den İlteber Göksal Yaman'ın yakınıyım dedinmi en güzel tarafından hemen deponu dolduruyorlar 17 Nisan 2014 tarihinde M.Fatih Yüce tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 17 Nisan 2014 Paylaş 17 Nisan 2014 Naylon denilen o markanın satışları ford'un 2 katı demekki sanıldığı kadar dandik bir şey değil. Ve yldızı olan bir markada o motoru kullandığına göre bir bildiği vardır sanırım... tp = Türk petrol' ün kısaltılmışı. tp yazan bir istasyon gördünmü girip pompacıya Fordcluptr'den İlteber Göksal Yaman'ın yakınıyım dedinmi en güzel tarafından hemen deponu dolduruyorlar Adana da hic yokki Türk petrol ben görmedim yanii Yorum bağlantısı
Misafir 17 Nisan 2014 Paylaş 17 Nisan 2014 Adana da hic yokki Türk petrol ben görmedim yanii http://www.tppd.com.tr/Sayfalar/Istasyonlar.aspx?Sehir=1 Adanadaki Tp istasyonları Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 17 Nisan 2014 Paylaş 17 Nisan 2014 http://www.tppd.com.tr/Sayfalar/Istasyonlar.aspx?Sehir=1 Adanadaki Tp istasyonları 50km oteden mazot mu alinirr shell nitro ya devammm Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 17 Nisan 2014 Paylaş 17 Nisan 2014 (düzenlendi) Müsadenle yuhhh demek istiyorum bu menzile.Naylona mi geçsek ki bilemedim Depolarınız kaç lt. alıyor kardeşler Not: Ultimate e devam, nitro falan yalan 17 Nisan 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oktay Demirağ 17 Nisan 2014 Paylaş 17 Nisan 2014 Koca Izmir de yok... en yakin Aliağa da.. Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 17 Nisan 2014 Paylaş 17 Nisan 2014 Ya formdaşlar,PO alma,shell kötü,Opet bilmem ne anlamadım gitti.Ne yakalım yani tezek mi koysak ne 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts