Mehmet Pınar 22 Ağustos 2013 Paylaş 22 Ağustos 2013 Shell GTL performans açısından güzel bir yakıt. Yorum bağlantısı
İbrahim Can 22 Ağustos 2013 Paylaş 22 Ağustos 2013 3'dür Lukoil' den alıyorum gayet güzel Opet e göre motor sesi azaldı uzun yolda 780 km yaptım +180 daha gider diyordu. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ağustos 2013 Paylaş 22 Ağustos 2013 Bu arada Şehir içi genelde Ortalama 5.6 ile geziyorum. Sizce nasıl? Ben bu ortalama işinden pek anlamıyorum çünki.. Geçen hafta şehir dışına çıktım ve gerçekten basmadım 4.5'i gördüm ilk kez. Yorum bağlantısı
İbrahim Can 22 Ağustos 2013 Paylaş 22 Ağustos 2013 Bp ultimate 240 tl ile 1137 km yaptım işte. Connectte bir dene derim. kaç ben o menzili 195 TL lik mazotla yaptım,bir ara kampanya vardı ultimate i kullandım 3 kere 75 tl lik aldım ama parça parça birşey anlamadım.Denemekte fayda var ama benimki ordan da alsam seninki gibi yol yapmaz sanki Eren seninkine göre çok yakıyor birde depo senden ufak diye bliyorum.Kaç ortalamayla gittin ? Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 22 Ağustos 2013 Paylaş 22 Ağustos 2013 Bp ultimate 240 tl ile 1137 km yaptım işte. Connectte bir dene derim.1 depo ile 1137km. Yol mu yaptın Eren ? Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ağustos 2013 Paylaş 22 Ağustos 2013 (düzenlendi) Opet kullandığımda çekiş farkı hissetmiyorum ama motor sesi biraz daha artıyor doğru diyorsun abi. Bp'yi benim araba o kadar benimsedi ki ne ses var ne çekiş düşüklüğü ama şu shell fuelsave kadar kötü bir yakıt yokmuş anladım. Resmen bayılıyor araba. İnşallah bir sorun yaşamam. Dün hariç son 2 yakıt alımım da benzin istasyonunda sorun yaşadığım için artık depo kapağını kapatana kadar arabanın başında bekliyorum. Sonra kart çektirmeye gidiyorum. Yoksa katil olacağım.. Bu arada TOTAL NASILDIR? Çok merak ediyorum. Çok kişi tavsiye ediyor da ? Bp ultimate 240 tl ile 1137 km yaptım işte. Connectte bir dene derim. Hay Maşaallah.. Nasıl yaptın Eren. Yarı yoldan sonra ittiniz mi arabayı? 22 Ağustos 2013 tarihinde Tolgahan Saglam tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ağustos 2013 Paylaş 22 Ağustos 2013 Dün shell'den benzin almak zorunda kaldım. 60 liralık koy ben ödeyeyim dedim. Marketten çıkınca baktım fuelsave koymuş neden bundan vs koydun diye çıkıştım ama abi hep bunu koyuyoruz dedi. Sizce bir şey olur mu.? Gaz tepkisi bildiğiniz azaldı. Motor sesinde pek fark göremedim. Bp ultimate kullanıyordum çekiş vs mükemmeldi ama şimdi bu konulan yakıttan korkuyorum. Eren yaklaşık 7 aydır fuelsave kullanıyorum. Aracım 200.000 KM.de 2012'nin nisan ayında bu aracı aldıktan sonra fuelsave alana kadar denemediğim yakıt kalmadı. Ulus/İstanbul caddesinden ucuz dizel bile aldım. Denediğim hiç bir yakıtta senin sözünü ettiğin şekilde çekişte ve motor sesinde bariz farklılık hissetmedim. En çok hissettiğim şey ise fiyat farkı ve gittiğim mesafeydi. Litre olarak kıyasladığımda en uzun yolu fuelsave ile yaptım. Şimdi, senin tespitlerin için aklıma sadece istasyon sıkıntısı geliyor. Yorum bağlantısı
İbrahim Can 22 Ağustos 2013 Paylaş 22 Ağustos 2013 Connect normalde biraz fazla yakıyor diye biliyorum ben zaten. ben 4.0lt 3.9 lt lere kadar düşürdüm arabayı tabi gazladığım zamanlar hariç 46 lt falan mazot ile işte 780 km gittim+180 de gider diyordu. 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 22 Ağustos 2013 Paylaş 22 Ağustos 2013 Aynen öyle abi. Hızım 105 kilometre sabitti yol bilgisayarı 4.2 lt diyordu.La sen değilmiydin arabam çok harcıyor diye dert yanan 4.5 yıldır focus TDCİ kullanıyorum ben maximum 903km. Yol yapabildim... Ortalamayı Km' yi sıfırlamayı unutmadın, değil mi ben 4.0lt 3.9 lt lere kadar düşürdüm arabayı tabi gazladığım zamanlar hariç 46 lt falan mazot ile işte 780 km gittim+180 de gider diyordu.Çok iyi değer connect için İbrahim Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ağustos 2013 Paylaş 22 Ağustos 2013 1 depo ile 1137km. Yol mu yaptın Eren ? Total Nasıldır Total? Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 22 Ağustos 2013 Paylaş 22 Ağustos 2013 Total Nasıldır Total?Excelium hiç denemedim Tolgahan. ama genel kanı memnun.Bende soruyorum sana Ankarada Lukoil var mı ? Yorum bağlantısı
İbrahim Can 22 Ağustos 2013 Paylaş 22 Ağustos 2013 Çok iyi değer connect için İbrahim Aynen öyle abi senin tavsiyen üzerine aldım ordan şimdilik memnunum geçen gün gene fulledim bakalım ş.içi nekadar menzil yapacak 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 22 Ağustos 2013 Paylaş 22 Ağustos 2013 Excelium hiç denemedim Tolgahan. ama genel kanı memnun. Bende soruyorum sana Ankarada Lukoil var mı ? Tokat-Niksar'a bile açmışlar abi Ankara'da da vardır muhtemelen.. Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün 22 Ağustos 2013 Paylaş 22 Ağustos 2013 (düzenlendi) İstasyondaki arkadaş bana GTL yerine Neptün diye bir ürün geleceğini söyledi. Anlattığına göre, GTL'den daha ucuz ama daha performanslı olacakmış. Madem yeni ürün gelecek, o ürün gelmeden neden GTL'i kaldırdılar anlamadım... Ekleme : Yeni yakıt gelene kadar GTL'in performansını unutalım da, "madem ucuza performans yakıtı oluyordu, neden GTL'i o fiyattan sattınız bize" demeyelim diye olabilir 22 Ağustos 2013 tarihinde Mustafa Yenigün tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ağustos 2013 Paylaş 22 Ağustos 2013 Excelium hiç denemedim Tolgahan. ama genel kanı memnun. Bende soruyorum sana Ankarada Lukoil var mı ? Ya bi deneyelim şu Total'i. Lukoil olmaz mı kardeşim, kaç tane istiyorsun Eryaman Aile yaşam karşısı 1, İstanbul yolu Jandarma kavşağı 2.... Ama ben güvenemiyorum bu Lukoil'e. Sen ne diyorsun? Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ağustos 2013 Paylaş 22 Ağustos 2013 (düzenlendi) Excelium hiç denemedim Tolgahan. ama genel kanı memnun. Bende soruyorum sana Ankarada Lukoil var mı ? Diyelim ki var, napacan? Aha buralarda var: http://www.lukoil.com.tr/Faaliyetler/Gaz_Satis/2/06/Default.aspx 22 Ağustos 2013 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ağustos 2013 Paylaş 22 Ağustos 2013 Abi dert yanıyordum evet 7 litrelerde hatta 8 litrelerde geziyordum şehir içi. Tunap sonrası ve dizel kullanmayı öğrendikten sonra gördüğüm en yüksek değer şehir içi 5.3lt oldu. Bu sefer tamamen kendimi denedim uzun yolda abi yol bilgisayarında ki bütün değerleri sıfırladım o gaz pedalının altında sanki kağıt var gibi bastım ve çokda küfür yedim ama sonuç bu yani. Len yoksa ben.. Yok canım ya.. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 22 Ağustos 2013 Paylaş 22 Ağustos 2013 Abi dert yanıyordum evet 7 litrelerde hatta 8 litrelerde geziyordum şehir içi. Tunap sonrası ve dizel kullanmayı öğrendikten sonra gördüğüm en yüksek değer şehir içi 5.3lt oldu. Bu sefer tamamen kendimi denedim uzun yolda abi yol bilgisayarında ki bütün değerleri sıfırladım o gaz pedalının altında sanki kağıt var gibi bastım ve çokda küfür yedim ama sonuç bu yani. Vallahi tebrikler kardeşim..Sana gönderdiğim Tunap'ta özel formül varmış. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 22 Ağustos 2013 Paylaş 22 Ağustos 2013 (düzenlendi) Diyelim ki var, napacan? ;)Aha buralarda var: http://www.lukoil.com.tr/Faaliyetler/Gaz_Satis/2/06/Default.aspx Yaklaşık 3 depodur deniyorum. Fiyat avantajının yanısıra, menzili ilede iyi bir yakıt.Ya bi deneyelim şu Total'i.Lukoil olmaz mı kardeşim, kaç tane istiyorsun Eryaman Aile yaşam karşısı 1, İstanbul yolu Jandarma kavşağı 2.... Ama ben güvenemiyorum bu Lukoil'e. Sen ne diyorsun?Güvenilemiyecek birşey yok Tolgahan, Mükremin abiyede yazdım detayları 22 Ağustos 2013 tarihinde İ.Göksel Yaman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ağustos 2013 Paylaş 22 Ağustos 2013 Yaklaşık 3 depodur deniyorum. Fiyat avantajının yanısıra, menzili ilede iyi bir yakıt. Kardeşim, Ortalaman genelde Şehir içi kaç ile geziyorsun? Merak ediyorum. Ben 5.6 ile genelde geziyorum. Sence nasıl? Ben bu ortalama işinden pek anlamıyorum. Ve bu ekranda görünen ortalama tam doğru mu? Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 22 Ağustos 2013 Paylaş 22 Ağustos 2013 Kardeşim, Ortalaman genelde Şehir içi kaç ile geziyorsun? Merak ediyorum. Ben 5.6 ile genelde geziyorum. Sence nasıl? Ben bu ortalama işinden pek anlamıyorum. Ve bu ekranda görünen ortalama tam doğru mu? Ankara için 5.6lt. Normal bir değer Kardeşim. İstanbul'da 6.3lt. Tüketim oluyor. Focus yol bilgisayarında ne gösteriyorsa o, depo dolum ile'de teyit ettim Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 22 Ağustos 2013 Paylaş 22 Ağustos 2013 Shell GTL performans açısından güzel bir yakıt. GTL= Ultimate (aslında menzil olarak gtl daha gerideya neyse) Gaz tepkisi inanılmaz değişti abi zaten basıyorsun 1 2 saniye sonra hızlanmaya başlıyor. Katkı alıp katsam vs bir sorun olur mu çekişi çok düştü korktum bir şey olur diye. Bp ultimate'in kıymetini anlamak istiyorsanız fuelsave koyun deponuza. Wurth at bir tane de kısmen güçlen Yorum bağlantısı
Ali Özgen 23 Ağustos 2013 Paylaş 23 Ağustos 2013 Aracı aldığımdan beri GTL kullanıyorum. Bir kaç gündür aracın çekişinde bir miktar düşme hissediyordum. Sonra bu konuyu okudum ve bir kaç gün önce aldığım mazotun GTL yerine fuelsave olduğu aklıma geldi. Hissedilir bir fark olması beni şaşırttı. Demek ki en az bir kaç HP fark etmiş olmalı. Üstelik "fuelsave aldım bakalım nasıl olacak" diye bilerek karşılaştırmadığım için objektif bir değerlendirme oldu. Diğer yandan henüz sadece 150 km yapmış olmakla birlikte yol bilgisayarına göre yakıt tüketimim %5 daha fazla. Yorum bağlantısı
Caglayan Celiker 23 Ağustos 2013 Paylaş 23 Ağustos 2013 GTL kraldır. Oldukça fazla sayıda karşılaştığım bir durum da şu; diğer marka kullanıcıları bile arada bir araç nefes alsın diye gtl + kullanırlar. Hiç bir gtl kullanıcısının benzer gerekçelerle diğer markaları test ettiğini görmedim. fiyat farkıda 1000 km de 10 TL ya var ya yok. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Ağustos 2013 Paylaş 23 Ağustos 2013 Bu gün sarı ışık yandı. Sadece sizin yazdıklarınız nedeniyle bir kez daha denemek istiyorum. GTL'mi? Ultimate"mi hangisini alayım? Yorum bağlantısı
Recommended Posts