İçeriğe Yönlendir

Yakıt Seçimi - Dizel

Misafir

Recommended Posts

Korhan Şenörer

Yaa ne karışık bir konu bu...

22 sayfayı okudum, net bir fikrim yok :D

Aynen öyle.Bende baştan sona okumuştum.Genel kanı olarak çıkardığım sonuçlar.

1-Yakıtların çok fazla bir farkı yok

2-Yinede marka tercih etmek lazım

3-Yakıt alınan istasyon en önemli etkenlerden biri.Sirkülasyonu fazla olan temiz biryer tercih etmek lazım

4-Genel kanı Shell gibi algılamıştım ben ama son yazılanlara göre de BP diyorlar :D

Aynen katılıyorum. Bende tüm sayfaları okudum kafam karıştı, yakıt güvence sistemi nedeniyle şimdilik opetten alıyorum, daha önce shellden alıyordum. Önemli olan bayinin güvenilir olması.

Yorum bağlantısı
Erkam Elma

hepsini okumamak lazımmış ben de karıştım şu anda shell ve bp arasında kadım bp hiç kullanadım ama kesin olan bişey varsa depoyu tam bitirip diğer markadan almak sanırım :good1:

Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk

Samsun da shell durağı diye bir yer var şehrin göbeğinde. oradan üç kez yakıt aldım araba resmen sağırlaştı. GTL iyi ama istasyon çok önemli. shell e hiç uğramıyorum.opet petrol ofisi, bir de %100 güvendiğim bir gulf istasyonu var

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Hah ben de uydum burdakilere hep shell den alıyordum.Cuma Karabük'e giderken bp aldım bir deneyelim diye.Cumartesi turbo gümledi.Bp den olmasın :p

Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk

Hah ben de uydum burdakilere hep shell den alıyordum.Cuma Karabük'e giderken bp aldım bir deneyelim diye.Cumartesi turbo gümledi.Bp den olmasın :p

bp den gazyağı aldıysan olabilir :)

Yorum bağlantısı
Ahmet Kapdan

Akan Bey sizin olayda katil uşak çıkacak muhtemelen :)

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Akan Bey sizin olayda katil uşak çıkacak muhtemelen :)

:biggrin: Olabilir.Şüpheli çok benim durumumda

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Akan abi 2008 den beri dizel arabam var hep bp aldım gerçi hiç bir dizelle 15 bin km den fazla yapmadım ama :)

Benim ki şans işte.Yoksa yakıtla alakalı olduğunu hiç düşünmüyorum açıkçası.hani bende denemek için bp alayım dedim 400 km yol yapacağım için.Aynı zamanda aynı yolu shell ile de yapmıştım.Ama benim test yalan oldu tabiki :D

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Geçmiş olsun, harbi yakıtı gören turbo " ben buna leke süremem, bunca zaman idare ettim artık olmaz, sıfırlanmam lazım...." demiştir bence :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Cihan Yaşar

2003 Dizel fiesta için en iyi yakıt istasyonu hangisidir?

Yorum bağlantısı
Cihan Yaşar

mahalli olanı

O halde po en yakınım da o mevcut. Teşekkur ederim.

Yorum bağlantısı
Ümit Mavigöz

2003 Dizel fiesta için en iyi yakıt istasyonu hangisidir?

shell v-power disel, arada sırada da +gtl al

Yorum bağlantısı
Hakkı Bedbaht

opetten po ya gectım daha fazla yol katettığimi fark ettım.

Yorum bağlantısı
hakan çeçen

Total ;) PO'dan memnum değilim. PO bedava olduğu için kullandım (çek vardı bitti artık) ancak çokta memnun kalmadım. Total'dan çok memnunum. Birde geçen gün BP koydum. Ağustos'da filtreler değişecek ve bundan sonra bedava'da verseler Total'dan başka koymayacağım.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Büyük konuşma :D Total çok iyidir sonra Bp gelir, gtl vs. sonra....

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Shell GTL :f1:

Dikkat et de yanında seyreden, geçemeyeceğin daha uzun menzilli ve aynı güçte fakat daha ekonomik Bp Ultimate li Fiestam a çarpma.... :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Şahiner

Dikkat et de yanında seyreden, geçemeyeceğin daha uzun menzilli ve aynı güçte fakat daha ekonomik Bp Ultimate li Fiestam a çarpma.... :D

Yetişebilirsen görme şansım olabilir :D Lakin ben hakkaten GTL'den çok memnunum. Aynı petrol 12 numaralı pompa :D kopek gibim de kaçıyo

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Yetişmeme gerek yok, zaten yanından hiç ayrılmamki :D Bp ultimate 5 nolu pompa, görüşürüüüüz :biggrin:

Bu arada son durum testi için 2 depodur gtl kullanıyorum, sonuçmu? Ultimate le farkı yok :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Yetişmeme gerek yok, zaten yanından hiç ayrılmamki :D Bp ultimate 5 nolu pompa, görüşürüüüüz :biggrin:

Bu arada son durum testi için 2 depodur gtl kullanıyorum, sonuçmu? Ultimate le farkı yok :)

Şu an benim depodaki de BP.Işık yanınca 100 tl lik almıştım.Bitmek üzere yakında ışık yanar yine şu an km 185 :angry: Ortalama tüketim 13 litre.Bundan sonra birde gtl alacağım bakalım.Benim gibi yakan görmedim daha forumda.Hakan bile yaklaşamaz :biggrin:

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Amanın, çok fena yakmış senin motor, enjektör direk hortum gibi çalışıyor galiba :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...