Korhan Şenörer 5 Nisan 2013 Paylaş 5 Nisan 2013 Yaa ne karışık bir konu bu... 22 sayfayı okudum, net bir fikrim yok Aynen öyle.Bende baştan sona okumuştum.Genel kanı olarak çıkardığım sonuçlar. 1-Yakıtların çok fazla bir farkı yok 2-Yinede marka tercih etmek lazım 3-Yakıt alınan istasyon en önemli etkenlerden biri.Sirkülasyonu fazla olan temiz biryer tercih etmek lazım 4-Genel kanı Shell gibi algılamıştım ben ama son yazılanlara göre de BP diyorlar Aynen katılıyorum. Bende tüm sayfaları okudum kafam karıştı, yakıt güvence sistemi nedeniyle şimdilik opetten alıyorum, daha önce shellden alıyordum. Önemli olan bayinin güvenilir olması. Yorum bağlantısı
Erkam Elma 5 Nisan 2013 Paylaş 5 Nisan 2013 hepsini okumamak lazımmış ben de karıştım şu anda shell ve bp arasında kadım bp hiç kullanadım ama kesin olan bişey varsa depoyu tam bitirip diğer markadan almak sanırım Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 7 Nisan 2013 Paylaş 7 Nisan 2013 Samsun da shell durağı diye bir yer var şehrin göbeğinde. oradan üç kez yakıt aldım araba resmen sağırlaştı. GTL iyi ama istasyon çok önemli. shell e hiç uğramıyorum.opet petrol ofisi, bir de %100 güvendiğim bir gulf istasyonu var Yorum bağlantısı
Akan Belen 7 Nisan 2013 Paylaş 7 Nisan 2013 Hah ben de uydum burdakilere hep shell den alıyordum.Cuma Karabük'e giderken bp aldım bir deneyelim diye.Cumartesi turbo gümledi.Bp den olmasın Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 7 Nisan 2013 Paylaş 7 Nisan 2013 Hah ben de uydum burdakilere hep shell den alıyordum.Cuma Karabük'e giderken bp aldım bir deneyelim diye.Cumartesi turbo gümledi.Bp den olmasın bp den gazyağı aldıysan olabilir Yorum bağlantısı
Ahmet Kapdan 7 Nisan 2013 Paylaş 7 Nisan 2013 Hah ben de uydum burdakilere hep shell den alıyordum.Cuma Karabük'e giderken bp aldım bir deneyelim diye.Cumartesi turbo gümledi.Bp den olmasın Akan Bey sizin olayda katil uşak çıkacak muhtemelen Yorum bağlantısı
Akan Belen 7 Nisan 2013 Paylaş 7 Nisan 2013 Akan Bey sizin olayda katil uşak çıkacak muhtemelen Olabilir.Şüpheli çok benim durumumda Yorum bağlantısı
Akan Belen 7 Nisan 2013 Paylaş 7 Nisan 2013 Akan abi 2008 den beri dizel arabam var hep bp aldım gerçi hiç bir dizelle 15 bin km den fazla yapmadım ama Benim ki şans işte.Yoksa yakıtla alakalı olduğunu hiç düşünmüyorum açıkçası.hani bende denemek için bp alayım dedim 400 km yol yapacağım için.Aynı zamanda aynı yolu shell ile de yapmıştım.Ama benim test yalan oldu tabiki Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Nisan 2013 Paylaş 7 Nisan 2013 Hah ben de uydum burdakilere hep shell den alıyordum.Cuma Karabük'e giderken bp aldım bir deneyelim diye.Cumartesi turbo gümledi.Bp den olmasın Geçmiş olsun, harbi yakıtı gören turbo " ben buna leke süremem, bunca zaman idare ettim artık olmaz, sıfırlanmam lazım...." demiştir bence 2 Yorum bağlantısı
Cihan Yaşar 22 Nisan 2013 Paylaş 22 Nisan 2013 2003 Dizel fiesta için en iyi yakıt istasyonu hangisidir? Yorum bağlantısı
Cihan Yaşar 22 Nisan 2013 Paylaş 22 Nisan 2013 mahalli olanı O halde po en yakınım da o mevcut. Teşekkur ederim. Yorum bağlantısı
Ümit Mavigöz 22 Nisan 2013 Paylaş 22 Nisan 2013 2003 Dizel fiesta için en iyi yakıt istasyonu hangisidir? shell v-power disel, arada sırada da +gtl al Yorum bağlantısı
Hakkı Bedbaht 23 Nisan 2013 Paylaş 23 Nisan 2013 opetten po ya gectım daha fazla yol katettığimi fark ettım. Yorum bağlantısı
hakan çeçen 25 Nisan 2013 Paylaş 25 Nisan 2013 Total PO'dan memnum değilim. PO bedava olduğu için kullandım (çek vardı bitti artık) ancak çokta memnun kalmadım. Total'dan çok memnunum. Birde geçen gün BP koydum. Ağustos'da filtreler değişecek ve bundan sonra bedava'da verseler Total'dan başka koymayacağım. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Nisan 2013 Paylaş 25 Nisan 2013 Büyük konuşma Total çok iyidir sonra Bp gelir, gtl vs. sonra.... Yorum bağlantısı
Akan Belen 25 Nisan 2013 Paylaş 25 Nisan 2013 Herzaman olduğu gibi yine bir ortak nokta bulunamamış Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Nisan 2013 Paylaş 26 Nisan 2013 Shell GTL Dikkat et de yanında seyreden, geçemeyeceğin daha uzun menzilli ve aynı güçte fakat daha ekonomik Bp Ultimate li Fiestam a çarpma.... 1 Yorum bağlantısı
Murat Şahiner 26 Nisan 2013 Paylaş 26 Nisan 2013 Dikkat et de yanında seyreden, geçemeyeceğin daha uzun menzilli ve aynı güçte fakat daha ekonomik Bp Ultimate li Fiestam a çarpma.... Yetişebilirsen görme şansım olabilir Lakin ben hakkaten GTL'den çok memnunum. Aynı petrol 12 numaralı pompa kopek gibim de kaçıyo Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Nisan 2013 Paylaş 26 Nisan 2013 Yetişmeme gerek yok, zaten yanından hiç ayrılmamki Bp ultimate 5 nolu pompa, görüşürüüüüz Bu arada son durum testi için 2 depodur gtl kullanıyorum, sonuçmu? Ultimate le farkı yok 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 26 Nisan 2013 Paylaş 26 Nisan 2013 Yetişmeme gerek yok, zaten yanından hiç ayrılmamki Bp ultimate 5 nolu pompa, görüşürüüüüz Bu arada son durum testi için 2 depodur gtl kullanıyorum, sonuçmu? Ultimate le farkı yok Şu an benim depodaki de BP.Işık yanınca 100 tl lik almıştım.Bitmek üzere yakında ışık yanar yine şu an km 185 Ortalama tüketim 13 litre.Bundan sonra birde gtl alacağım bakalım.Benim gibi yakan görmedim daha forumda.Hakan bile yaklaşamaz Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Nisan 2013 Paylaş 26 Nisan 2013 Amanın, çok fena yakmış senin motor, enjektör direk hortum gibi çalışıyor galiba Yorum bağlantısı
Recommended Posts