Ersen Tapan 10 Ocak 2013 Paylaş 10 Ocak 2013 Çok firma denedim ; psikolijikmidir bilmem naylon da bp hepsinden iyi geliyor bana. Sessizlik , çekiş fazlalığı ve az yakmadan dolayı.. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 10 Ocak 2013 Paylaş 10 Ocak 2013 Tolgahan Shell diyeceğim ama sanırım Bp de olan problemle yine kabul edilmez.Po ile Opet arasında çok fark olduğunu düşünmüyorum. Çok firma denedim ; psikolijikmidir bilmem naylon da bp hepsinden iyi geliyor bana. Sessizlik , çekiş fazlalığı ve az yakmadan dolayı.. Bir süredir bp den benzin alıyorum.Opetten daha fazla yol yapıyor. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 10 Ocak 2013 Paylaş 10 Ocak 2013 Tolgahan Shell diyeceğim ama sanırım Bp de olan problemle yine kabul edilmez.Po ile Opet arasında çok fark olduğunu düşünmüyorum. Bir süredir bp den benzin alıyorum.Opetten daha fazla yol yapıyor. Bp benzin ve dizelde hep başarılı oldu benim araçlarda.. 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 10 Ocak 2013 Paylaş 10 Ocak 2013 Shell'demi yurtdışından geliyor.? Öyle biliyorum ama emin değilim. Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 10 Ocak 2013 Paylaş 10 Ocak 2013 Kişisel tespitlerim; bp'den ne zaman mazot alsam arabanın çekişi düşer, motor avanslı çalışmaya başlardı. Bir dönem bu durumun farkına varmadan önce hep BP'den Ultimate dizel alıyordum. Daha sonra Shell'e geçince arabanın karakterinin değiştiğini farkettim. Sonrasında bir daha BP'den almadım. Yaklaşık 1 yıldan fazladır hem şirket aracımızda hem de şahsi araçlarımızda Opet kullanıyorum. Çok memnunum... Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 10 Ocak 2013 Paylaş 10 Ocak 2013 Po Avusturya şirketi Opet büyüklerin içindeki tek Türk şirketi. Eskiden bir deyim vardı : Her Türk kullanmalı yerli malı Akaryakıtta istasyon önemlidir. Yok aslında birbirinden farkı hepsi % 99 aynı yakıt. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Ocak 2013 Paylaş 10 Ocak 2013 Çok firma denedim ; psikolijikmidir bilmem naylon da bp hepsinden iyi geliyor bana. Sessizlik , çekiş fazlalığı ve az yakmadan dolayı.. Abi bizde BP taşıtmatiğimiz vardı ve gayet memnunduk. Ama bugün tahsilata gelirken taşıt tanımamızın değişeceğini ve sebebini de söyleyince ister istemez biraz soğuduk. Tolgahan Shell diyeceğim ama sanırım Bp de olan problemle yine kabul edilmez.Po ile Opet arasında çok fark olduğunu düşünmüyorum. Bir süredir bp den benzin alıyorum.Opetten daha fazla yol yapıyor. Teşekkürler abi Shell'demi yurtdışından geliyor.? Abi onu bilmiyorum aldığım haber BP ile alakalı. Bp benzin ve dizelde hep başarılı oldu benim araçlarda.. Bizde aynısını düşünüyorduk ammaa Yorum bağlantısı
Misafir 10 Ocak 2013 Paylaş 10 Ocak 2013 Abi onu bilmiyorum aldığım haber BP ile alakalı. Tahire sormuştum oda cevabı vermiş Öyle biliyorum ama emin değilim. Yurtdışı olursa bir zararı varmı peki ? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Ocak 2013 Paylaş 10 Ocak 2013 Arkadaşlar Merhaba, 2 Yıllık BP ile olan anlaşmamız Aracı firma tarafından sonlandığı için yerine PO ile anlaşmaya gidilmiş. Sebebinin ise BP'nin Mazotu yurt dışından getirdiği söylendi. Bize PO'nun yeni taşıt tanımaları geldi ama biz sözleşmemizi tamamen iptal ettirip OPET'e mi geçsek diye düşünüyoruz. 3 yıl öncesinde PO ile yaptığımız ölçümde euro dizelinden çok memnun değildik. Genelde BP veya OPET tercih ediyorduk. Şimdi BP ile de böyle bir bilgi alınca vazgeçtik. Soru şu ki, PO'dan euro dizel alıp kullanan arkadaşlarımın görüşlerini almak istiyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyiz ? PO'yu tercih etsek iyi bir verim alabilirmiyiz? Şimdiden teşekkürler, Konuyu taşıdım Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 10 Ocak 2013 Paylaş 10 Ocak 2013 Tolgahan PO öncesinde çok kolay ruhsat vermesinden dolayı istasyon sayısı olarak çok fazla olmasının sıkıntılarını çekti.. Çünkü denetim yapılamıyordu.. Köylerde dahil şehirler arası yollarda PO istasyonları bir hayli fazlaydı ve Yakıtlara yabancı madde karıştırılması çokça yaşanıyordu.. Bu yüzden PO çok Prestij kaybetti ve bu kaybettiği prestiji tekrar yakalamak için bir sistem geliştirerek Tüm İstasyonloranın deposuna algılayıcı ve sensörler koydu. Falanca yerdeki istasyonun depo kapağı açılır açılmaz Merkezden görebiliyorlar.. Böyle olmasına rağmen ben tercihimi her zaman OPET'ten yana kullanıyorum.. Fullforce'dan sonra Yeni diesel yakıtı Ultraforce çok başarılı performans ve Menzil'i bir arada sunan bir yakıt... Yorum bağlantısı
Misafir 10 Ocak 2013 Paylaş 10 Ocak 2013 Tolgahan PO öncesinde çok kolay ruhsat vermesinden dolayı istasyon sayısı olarak çok fazla olmasının sıkıntılarını çekti.. Çünkü denetim yapılamıyordu.. Köylerde dahil şehirler arası yollarda PO istasyonları bir hayli fazlaydı ve Yakıtlara yabancı madde karıştırılması çokça yaşanıyordu.. Bu yüzden PO çok Prestij kaybetti ve bu kaybettiği prestiji tekrar yakalamak için bir sistem geliştirerek Tüm İstasyonloranın deposuna algılayıcı ve sensörler koydu. Falanca yerdeki istasyonun depo kapağı açılır açılmaz Merkezden görebiliyorlar.. Böyle olmasına rağmen ben tercihimi her zaman OPET'ten yana kullanıyorum.. Fullforce'dan sonra Yeni diesel yakıtı Ultraforce çok başarılı performans ve Menzil'i bir arada sunan bir yakıt... Gerçekten PO öncesinde tamda dediğin gibi hem kırsalda çoktu ve ürünleri ciddi anlamda kötü geliyordu. Ama sonrasında düzeldiğini duydum. İşte buna rağmen hangisi olması arasında sizlere danışayım dedim. Önerilerin için çok sağol YMN 29 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 11 Ocak 2013 Paylaş 11 Ocak 2013 Gerçekten PO öncesinde tamda dediğin gibi hem kırsalda çoktu ve ürünleri ciddi anlamda kötü geliyordu. Ama sonrasında düzeldiğini duydum. İşte buna rağmen hangisi olması arasında sizlere danışayım dedim. Önerilerin için çok sağol YMN 29 Rica Ederim Ni dimik Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 11 Ocak 2013 Paylaş 11 Ocak 2013 tabi istasyon önemlidir mutlaka ama shell gtl yi çok tavsiye eden oldu bana ama malum ford dan sıfır araç alınca yakıt sisteminin garanti kapsamında olması için opetten yakıt alma şartı koyuyor ne derece yasal bilmiyorum. . o yüzden shellden almadım hiç ama bir gün deneyeceğim. . . Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 11 Ocak 2013 Paylaş 11 Ocak 2013 tabi istasyon önemlidir mutlaka ama shell gtl yi çok tavsiye eden oldu bana ama malum ford dan sıfır araç alınca yakıt sisteminin garanti kapsamında olması için opetten yakıt alma şartı koyuyor ne derece yasal bilmiyorum. . o yüzden shellden almadım hiç ama bir gün deneyeceğim. . . Bu sadece bir yaptırım.. Arabayı sattık, Yakıtıda bizden alsın felsefesi.. Bugün Tüm istasyonlar Yakıt Güvencesi verebiliyor.. Yorum bağlantısı
Tansel Yavuz 11 Ocak 2013 Paylaş 11 Ocak 2013 (düzenlendi) Şimdiye kadar genelde shell den alıyordum hatta son 1 aydır hep shell den aldım fakat motor gürültülü çalışıyor ve çekiş zayıf gibi geldi,en son dün total den aldım resmen motorun sesi kesildi bir daha shell almayı düşünmüyorum.Po ise Ankara da en güvenilir yer samsun yolunda aydınlıkevleri geçince javdes var;oranın yakıtı iyidir arasıra ordan alırım. 11 Ocak 2013 tarihinde Tansel Yavuz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 13 Ocak 2013 Paylaş 13 Ocak 2013 (düzenlendi) 3.5 Yıldır daimi OPET kullanıcıyım... Diğer yakıtları denemek maksadı ile kullandığımda oldu.. Her Zaman Menzil ve Performans olarak OPET en iyi gelen yakıttı bana.. Ama Yılbaşından beri anlam veremediğim biçimde OPET UltraForce Diesel Yakıtında gürültülü çalışma ve Performans kaybı hissettim aracımda.. Havaların soğuması ile alakalı olduğunu düşünürken, Bugün devamlı OPET kullandığımı bilen, ve kendiside benim tavsiyem ile OPET kullanan Forum Üyelerinden Uğraş Özyurt aradı beni ve benim şikayetimin aynısını bana söyledi.. Yakıtımda azaldığından TOTAL alıp bir deneme yapmak istedim ve sonuç'u 30Km. sonra farketmeye başladım..Araç bariz şekilde daha yumuşak çalışıp, Eski havasını yakaladı..Performansı eski formunu yakaladı.. Bununla alakalı olarak OPET Müşteri Hizmetlerini aradım ve bir Şikayet Formu oluşturdum.. Forum Üyelerine tavsiyem (OPET Kullananlar İçin) şuanlık başka bir Marka denesin.. Şubat Ayındada aynı sorun devam ederse OPET defterini kapatacağım... 13 Ocak 2013 tarihinde İ.Göksel Yaman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 13 Ocak 2013 Paylaş 13 Ocak 2013 İlteber farklı istasyonları denedin mi ? Denedim.. Maslak Opet, Eyüp Opet.. Uğraş Abidede aynı sıkıntı var oda Florya Opet.. Yorum bağlantısı
Murat Kanat 13 Ocak 2013 Paylaş 13 Ocak 2013 Merhabalar; Ben yakıtı TP' den alıyorum. En öenmli nedeni fiyatı, Kırıkkale' de BP zaten yok, Sheel biraz daha uzakta, OPET' de fiyat nerdeyse 30 kuruş daha fazla..... Yakınlık+fiyat oranında en iyisi TP, benim açımdan. Bir yerli malı, yurdun malı herkes bunu kullanmalı diyorum. Başka yerden de alıp denemedim hiç, performans kıyaslaması yapamayacağım bu yüzden. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Ocak 2013 Paylaş 14 Ocak 2013 Şimdiye kadar genelde shell den alıyordum hatta son 1 aydır hep shell den aldım fakat motor gürültülü çalışıyor ve çekiş zayıf gibi geldi,en son dün total den aldım resmen motorun sesi kesildi bir daha shell almayı düşünmüyorum.Po ise Ankara da en güvenilir yer samsun yolunda aydınlıkevleri geçince javdes var;oranın yakıtı iyidir arasıra ordan alırım. Bir kaç kez eskişehir yolunda Halkbank binasının altındaki PO'yu kullandım.Gayet memnundum. Orası da iyidir. Bilgin olsun. Yorum bağlantısı
Aykut Sonmez 19 Ocak 2013 Paylaş 19 Ocak 2013 Herkese merhaba, Araçlarımıza mazot alıyoruz ama,hangi markanın mazotu daha güvenilirdir?Ben genelde Shell den almayı tercih ediyorum.Merak ettiğim Shell diye her istasyona güvenebilirmiyiz? Yorum bağlantısı
Harun Aydın 19 Ocak 2013 Paylaş 19 Ocak 2013 Ben tüpü po dan alıyorum bana göre daha fazla gidiyor gazı hem performans iyi benzinide shellden alıyorum.. Yorum bağlantısı
Semih Başalp 19 Ocak 2013 Paylaş 19 Ocak 2013 otobil im olduğu için mecburen opet show başka mazot hiç tatmadık. Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 19 Ocak 2013 Paylaş 19 Ocak 2013 Defalarca yazdım, yine yazayım. Markaya değil, istasyona güvenmeyi tercih edin. Ben OPET'i bırakalı yaklaşık 1 yıl olacak. OPET'ten 1 depo ile 850 km'yi geçmeyen aracım. Shell'den aldığım yakıtla 200 km farketti. Hadi bunun 100 km'si sürüş dinamiğinden farketti desek diğer 100 km bildiğin avantaj. Adanada Shell Enka'dan alışveriş ederim sürekli. BP genelde otoyol girişinde denk gelirsem TST'den alıyorum. Siz siz olun, sirkülasyonu fazla istasyonları tercih edin. 2 Yorum bağlantısı
Ertan Alptekin 19 Ocak 2013 Paylaş 19 Ocak 2013 Bugün birkaç yakıt tesi yaptım. Eurodizelin donma noktasına baktım. Standartta değildi. Kükürtüne baktım. Sınırdaydı... Su fazlaydı... Bütün firmaların yakıtlarını test etmiş biri olarak aldığın yere göre şansına diyorum Yorum bağlantısı
Recommended Posts