Ali Cihangiroğlu 23 Ağustos 2012 Paylaş 23 Ağustos 2012 (düzenlendi) En iyi menzil fuel save de oldu, bunu az farkla Bp ultimate izledi (yalnız performansta ezip geçiyor bu bp) sonrasında V-power menzilde 3. oldu, güç olarak sıralarsak, Bp Ultimate, V-power, Fuel save. Optimum f/p Bp ultimate. 23 Ağustos 2012 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Ağustos 2012 Paylaş 23 Ağustos 2012 Euro-3 bir motorda normal dizel kullanırsanız çekişteki hafif düşüşün dışında kısa vadede bir sorun çıkmaz. Yalnız yukarıda açıkladığım nedenlerden dolayı motorunuzda uzun vadede sorunlar çıkması da olası. Kırsal motorin piyasadan çekilmeden önce hep kırsal kullandım. Kırsal motorin ile 350.k yapan araç, euro yakıt ile çok rahat 450.k yı görebiliyor. Aradaki yakıt farkı ile kırsal motorin ile çalışan aracın nerede ise yarı parası cepte kalıyordu. Varsın yakıt kaynaklı motoru iflas etsin Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Ağustos 2012 Paylaş 23 Ağustos 2012 Kırsal motorin piyasadan çekilmeden önce hep kırsal kullandım. Kırsal motorin ile 350.k yapan araç, euro yakıt ile çok rahat 450.k yı görebiliyor. Aradaki yakıt farkı ile kırsal motorin ile çalışan aracın nerede ise yarı parası cepte kalıyordu. Varsın yakıt kaynaklı motoru iflas etsin Hesaplayınca zaten ekonomiyle fark yaratan dizele birde bu motorinden gelen menzil farkını katınca sen haklı çıkıyorsun, ekonomi tavan yapıyor, 4-5 senede 2 motor alıyorum bu durumda Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Ağustos 2012 Paylaş 23 Ağustos 2012 Ali, sen 5 yılda iki motor alıyorsun birde benim km tüketimimi düşün ( 6 araç ile ) Deli para ... Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Ağustos 2012 Paylaş 23 Ağustos 2012 Ali, sen 5 yılda iki motor alıyorsun birde benim km tüketimimi düşün ( 6 araç ile ) Deli para ... Of off sen olayı bitirmişsin azizim Yorum bağlantısı
Fırat Şenol 23 Ağustos 2012 Paylaş 23 Ağustos 2012 En iyi menzil fuel save de oldu, bunu az farkla Bp ultimate izledi (yalnız performansta ezip geçiyor bu bp) sonrasında V-power menzilde 3. oldu, güç olarak sıralarsak, Bp Ultimate, V-power, Fuel save. Optimum f/p Bp ultimate. Birde V-Power Gtl'yi denemeni öneririm Ali... Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Ağustos 2012 Paylaş 23 Ağustos 2012 Birde V-Power Gtl'yi denemeni öneririm Ali... O çoktan denendi, sonuç: Bp ultimate ile farkı hiç yok, hatta ultimate ile daha sessiz çalışıyor, GTL zaten saf değil, masal yani, saf olsa zaten dizel motor aşırı setandan patlardı Kısaca GTL=parana yazık, sen de fark oluyorsa motorun çok sağlıklı değil demektir. Yorum bağlantısı
Fırat Şenol 23 Ağustos 2012 Paylaş 23 Ağustos 2012 Arabayı aldığımdan beri 2 kere hariç herdaim Gtl kullanıyorum, çokda memnunum. Şirket arabasında 4 sene kadar Ultimate kullandım. Gtl ile fark sadece menzil oldu benim kişisel tespitim... Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Ağustos 2012 Paylaş 23 Ağustos 2012 Hımm bende menzil olarak Ultimate az daha iyi, bu durunda gtl ye boşa para vermiyorum bende Yorum bağlantısı
Doğukan İlkar 8 Eylül 2012 Paylaş 8 Eylül 2012 Arkadaşlar 2009 Fiesta euro dizel mi kullanmalıyım , yoksa normal dizel mi ? beni mağzur görün bu işte biraz acemiyim Yorum bağlantısı
İhsan Candan 8 Eylül 2012 Paylaş 8 Eylül 2012 (düzenlendi) Shell 'den +gtl mazot alıyorum ben. Arabanın çekiş gücü daha güçlü ve ivmelenmesi daha seri oluyor. Ama fiyatı normal mazottan birazcık daha pahalı 8 Eylül 2012 tarihinde İhsan Candan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 8 Eylül 2012 Paylaş 8 Eylül 2012 Araç dizel mi yok benzinliyse boşuna euro dizel demeyelim 1 Yorum bağlantısı
İhsan Candan 8 Eylül 2012 Paylaş 8 Eylül 2012 Beşiktaştaki istasyonun bugünun fiyat listesine de baktım shell'in sitesinden.. Çok büyük bir fark yok aralarında Yorum bağlantısı
Doğukan İlkar 9 Eylül 2012 Paylaş 9 Eylül 2012 Peki yakıtta bir düşüş oluyormu ? az yakıt yakması falan ? Yorum bağlantısı
İhsan Candan 9 Eylül 2012 Paylaş 9 Eylül 2012 Az yakan dizel fuel save. Gtl de öyle bi azalma yok izlenimlerime göre Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın 9 Eylül 2012 Paylaş 9 Eylül 2012 Kalitesine güvendiğiniz daimi olarak alabileceğiniz yer belirleyin. Gerisi önemli değil. Hurda hile yapmadıktan sonra her türlü eurodizel iyidir. Benim araba opeti seviyor. Bp de fena değil. Ama ben daimi aynı yerden alıyorum. Yakıtta bir hile yapsa hisseder ve bidaha almam. Sahiplerini tanıyorum yeter. Yorum bağlantısı
Yasin Çelik 11 Eylül 2012 Paylaş 11 Eylül 2012 iki sene opet ten aldım ,Artık shell den devam ediyorum daha sessiz çalıştığı kanaatindeyim Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Eylül 2012 Paylaş 11 Eylül 2012 Menzil lazımsa, güç kaybı çok önmli değilse, Shel Fuel Save, yok güç isterim menzil az daha kısa olsun, sessiz olsun dersen Bp ultimate. Yorum bağlantısı
Doğukan İlkar 11 Eylül 2012 Paylaş 11 Eylül 2012 Menzil lazımsa, güç kaybı çok önmli değilse, Shel Fuel Save, yok güç isterim menzil az daha kısa olsun, sessiz olsun dersen Bp ultimate. Shell'i deneyim o zaman Yorum bağlantısı
Doğukan İlkar 12 Eylül 2012 Paylaş 12 Eylül 2012 100 KM/8.1 Lt sizce normalmi ? aracım çok yakıyor bakımları henüz yeni debriyaj yakıtı BU KADAR etkilermi ? Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 12 Eylül 2012 Paylaş 12 Eylül 2012 Bir yerde hata var; 8 lt çok yüksek.. Yorum bağlantısı
Doğukan İlkar 12 Eylül 2012 Paylaş 12 Eylül 2012 Bir yerde hata var; 8 lt çok yüksek.. bende anlamadım ki. hava filtresi yağ filtresi motor yağı trigeri mazot filtresi ve bir çok parça değiştiorjinali ile . Sadece debriyaja baktırmadık bu yakıtı çok etkiler mi ? Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 12 Eylül 2012 Paylaş 12 Eylül 2012 Debriyaj etkiler tabiki ; birde triger servistemi değişti; sente atlamış olmasın ? Yorum bağlantısı
Doğukan İlkar 12 Eylül 2012 Paylaş 12 Eylül 2012 (düzenlendi) Debriyaj etkiler tabiki ; birde triger servistemi değişti; sente atlamış olmasın ? Özel'de değiştirdik. Sağlam bir yer , kıytırık bir yer değil hepsi işini dört dörtlük yapar sentenin ne olduğunu bilmediğim için bir şey diyemicem 12 Eylül 2012 tarihinde Doğukan İlkar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 12 Eylül 2012 Paylaş 12 Eylül 2012 Özel'de değiştirdik. Sağlam bir yer , kıytırık bir yer değil hepsi işini dört dörtlük yapar sentenin ne olduğunu bilmediğim için bir şey diyemicem Kısaca kayışın hatalı takılması.. Çekiş düşüklüğü ve fazla yakıt başlıca belirtileri.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts