Ahmet Taşkın 27 Eylül 2011 Paylaş 27 Eylül 2011 En iyi yakıt bildiğin güvendiğin yer, ancak opet daha iyi gibi geliyor bana daha sessiz çalışıyor gibi hissediyorum. Fiestada yaptığım en güzel şey Egr yi iptal etmek oldu. Sanırsam benimki çok tıkanıktı. Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 27 Eylül 2011 Paylaş 27 Eylül 2011 (düzenlendi) Ben opet kullanıcısı değilim...Kafama takılan şu, opet euro dizel diye sattığı ürünü Samsunda 3,75 liraya satıyor.Bp de ise o fiyatın karşılığı olan mazot ta 3,75 lira ama ben arabama euro dizel dediğimde 3,90 liralık ultimate denilen yakıt konuyor...Şimdi, ya opetin euro dizeli yok yada Bp nin aynı fiyatlı olan ürünü kırsal mazot...Bu işte bir gariplik var.en son depomla ki bu gün lamba yandı .tam şehir içi 642 km gittim. 3 ay önce opet denediğimde 510 km gitmiştim... ve eksozdan çıkan duman çok dikkatimi çekmişti. Bide bir şey soracağım Opet diye bir dünya markası varmı ? 27 Eylül 2011 tarihinde Hasan Basri Bayraktar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Eylül 2011 Paylaş 27 Eylül 2011 Olay sağlam istasyon bulmakta bence, sonrasında biraz markaya bakmak gerek, ben çevremdeki tüm istasyonları denedim, uzun yoldada birçok yer denedim, 2.5-3 sene kadar opet kullandım, sonrasında shell ve Bp kullandım, şuan Bp deyim, aldığım yer iyi, opet ancak mecbur olursam kullanırım, direk çekiş düşüyor menzil zaten kısa, kokuda cabası, ama Türkiye' deki euro denen mazotun bariz kalitesiz olduğuda bir gerçek, 10ppm falan hikaye, isim vererek olmuyor bu işler, mesela fuel save, istediği kadar desinler bu bariz kırsal motorinin katkıyla süslenmişi, kırsal bizde kalmadı, zaten euro dizel bile adam gibi değilken buna hayatta inanmam, Edirne tarafında yunandan yakıt aldığımızda bunun sebebini bariz anladım, bizde niye böyle demiyorum, zaten neyimiz düzgünki... Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 27 Eylül 2011 Paylaş 27 Eylül 2011 Şu ana kadar her zaman shell'den aldım. Son aldığım yeri ters düştüğü için değiştirdim. İyiki de değiştirmişim. Aynı marka shell fakat aracın gidişi çekişi vs. son sürati bilde değişti. Evet istasyonun markasından ziyade firma sahibi önemli bence de Yorum bağlantısı
Ali Eren 27 Eylül 2011 Paylaş 27 Eylül 2011 Arabanın garantisi bitene kadar Opet'e devam... Zaten adamakıllı petrol istasyonu yok ki bu şehirde. Belki seneye tayinim çıkar da gidersem bu şehirden o zaman yeniden düşüneceğim yakıt mevzusunu. Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 28 Eylül 2011 Paylaş 28 Eylül 2011 Ben shell kullanıyorum. Yeni almaya başladığım istasyon eski istasyona göre çok daha iyi. Eurodizel kullanıyorum. Performans ve tüketim değerleri çok iyi. Zamanla bozmazlar inşallah. Aldığım yer: Bursa izmir yolu üzerindeki carrefour karşısındaki shell. Yorum bağlantısı
Misafir 28 Eylül 2011 Paylaş 28 Eylül 2011 Selamlar bende opet kullanmaya özen gösteriyorum Farklı firmaların ucuz mazot satmasını PO bayisi enişteme sordum her firmanın aynı yerden yakıt aldığını, firmaların tüpraş ile olan anlaşmaları gereği yıllık söz verdikleri miktarda alım yapmaları gerektiğini, eğer bu miktarın altına düşerlerse sözleşmelerinin tüpraş tarafından feshedildiğini söyledi. Bu yüzden firmalar sözleşmeyi devam ettirebilmek adına fiyatlarda indirime gidiyorlarmış. Lukoile güvenebilirsin. Ben kullanıyorum dedi. Bende Tekirdağ Keşan arasında Ulusoy dinlenme tesislerinde Turkuaz Petrolü gördüm 3,40 fiyatla mazot satıyor. Acaba nasıldır merak etmiyor değilim. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 28 Eylül 2011 Paylaş 28 Eylül 2011 Arabanın garantisi bitene kadar Opet'e devam... Zaten adamakıllı petrol istasyonu yok ki bu şehirde. Belki seneye tayinim çıkar da gidersem bu şehirden o zaman yeniden düşüneceğim yakıt mevzusunu. Arabanın garantisi bitene kadar opete devam' mı? garantiyle opet' in alakası yok' ki, bilmiyordun sanırım, ygs denen olay tamamen hikaye, bu garantiyi tüm firmalar zaten veriyor, ayrıca yakıt kaynaklı hasar otosan' ı bağlmaz, garanti dışıdır, ister ope' tten al ister shell' den bp' den, mazot' tan dolayı zarar oluştuysa bu sadece akaryakıt firmasını bağlar, sen arabam garantiden çıkmasın diye opet alayım diyorsan yanlış yapıyorsun haberin ola Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 28 Eylül 2011 Paylaş 28 Eylül 2011 Son zamanlarda Bursa'da FULL yayılmaya başladı. Yeni olduğu için ben hala güvenemiyorum. Nette bazı yazıları okuyuncada tedirgin oldum. Memnun olmayan, sorun yaşayan çok kişi var. Düşük menzil ve çekiş problemi genel şikayet. 3 kuruş fazla olsun, temiz olsun. Menzilden kar yaparız. Yorum bağlantısı
İlker Özbek 22 Ekim 2011 Paylaş 22 Ekim 2011 arkadaşlar deneyimleri sonucunda shell'den genel olarak memnun olduğumu ancak en önemlisinin akaryakıtı aldığınız istasyon olduğunu unutmayın...ayrıca da sizlere nacizane bir tavsiyem gece 12 ve sonrasında sabahleyinde erken saaterde yani mesai için yola çıkma saatlerinizden yarım yada bir saat kadar önce alarak (mevcutsa) yol bilgisayarınızdan değilse km.sayacınızdan takip ederseniz dinlenmiş ve köpürmemiş akaryakıt aldığınız için daha çok yol yapabilirsiniz.akaryakıt pompalarını geçenleri sayma sistemine göre kurulu olduğunda gün içinde devamlı yakıt çekilmesi depodaki yakıtın daha çok köpürmesine ve köpük satın almanıza neden oluyor.ayrıca birde sayaçların işlem hızı bu köpürmeyi artırabiliyor bir kaç kademeli olarak çalışan sistemler duruma göre yoğunluk saatlerinde pompaları en hızlı seviyeye alarak sizin işinizi daha hızlı tamamlanmasını sağlıyor ki işte bu aleyhinizedir.deponuzu doldurmak istersenizde otomatik olarak pompanın kesildiği yerde bırakın, fiyatı yuvarlamak için yapılan işlem tamamen yanlıştır ki araçlarımızda artık bu fazla gelen yakıtı tahliye eden bir sistem var yani paranızı yola dökmeyin böyle durumlarda küsüratlı rakamlara tamam diyerek ödeyin. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Ekim 2011 Paylaş 22 Ekim 2011 İstasyonlardaki benzin pompalarının içinden hava geçemez, bunun için ciddi önlem /kontrol vardır. Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 22 Ekim 2011 Paylaş 22 Ekim 2011 en son depoyu shellden fulladım araç çekmiyor abi ya Bp deki mazot daha kaliteliydi daha seri gidiyordu araba... Yorum bağlantısı
Kemal Güllü 24 Ekim 2011 Paylaş 24 Ekim 2011 BP ve Opet ten sonra son iki dolumu Shell V-power ile yaptım. Sessizlik en iyi shell v-power'da, sonra bp geliyor ve en son olarak hiç memnun olamadığım opet. normalde hep bp kullanıyordum ve ara ara opet almışlığım vardı ve denemelerin hepsinde de memnuniyetsizlik olmuştu. Opet hem çekişte kötü hem de araçta aşırı titreme yapıyordu. shell öncesi opet in ultraforce unu denemek istedim, belki iyileşmiştir diye ama aynı motor titremeleri devam ediyordu. hatta ışıklarda yanımdaki arkadaş, araba titriyor mu diye de sormuştu. benim araçla opet bir türlü uyuşamadı. shell v-power'da ise titremeyi kesinlikle hissetmiyorum ve araç oldukça sessizleşti. tüketim olarak 0.01lt kadarlık bir düşüş var ama havaların soğuduğunu da hesaba katarsak shell ile tüketim değerleri düştü gibi. Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 24 Ekim 2011 Paylaş 24 Ekim 2011 Toyota'yı aldığımızdan beri opet kullanıyorum bu gün ilk defa shell'den aldım. Hem çekiş hemde sessizlik bakımından shell kesinlikle. Daha önceki aracımda hep shell kullanırdım psikolojik olabilir diye düşünüyordum değilmiş bu gün tekrar anladım. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 25 Ekim 2011 Paylaş 25 Ekim 2011 Gecen gun EPDK nin bir aciklamasini okudum sirketlere yazilmis. Akaryakitlar arasinda bir fark olmadigini ve fiyatlarin esitlenmesi gerektigini soylemisler. yani fullsave, fullsave extra falan filan aldatmacasindan vazgecin diyor. Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 26 Ekim 2011 Paylaş 26 Ekim 2011 Devamlı Opet mazot u kullanan biri olarak yaklaşık 40-45 kuruş daha pahalı olan Shell GTL yi hep merak etmişimdir.Gelgelelim Shell e karşı antipatim olduğumdan vede pahalılığından dolayıda alıp kullanmadım.Biraz önce güncel pompa fiyatlarına bakıncada shell fiyatını oldukça indirmiş.opet ile arasında 6 krş fark kalmış 3,91 olan fiyatı görünce yeniden acaba dedim... Yorumdan ziyade gerçekten kullananların düşüncelerini alabilirem sevinirim. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 26 Ekim 2011 Paylaş 26 Ekim 2011 Tam depoyu GTL üzerinden dolduruyordum ki Çağlar abi engel oldu fiayatına düzenleme gelecek diye. GTL motor sesini azaltan, egzoz sesini arttıran vede dumanı arttırıan bir mazottur benim aracımda. Performans olarakta işe yaradığına %90 inanıyorum. Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 26 Ekim 2011 Paylaş 26 Ekim 2011 Düzenleme gelmiş çünkü nerdeyse firmaların hepsinde fiyat aynı olmuş.En pahalı Bp ultimate kalmış.Aradaki o garip farklar bir anda yok olmuş... Herkesin fiyatı Opetin sattığı tek tip motorin fiyatına düşmüş.Demekki en doğru politika Opette imiş Şaka bir yana Tdci de uzun süre Gtl kullananlar yorumlarınız lütfen... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Ekim 2011 Paylaş 26 Ekim 2011 Gtl uzun yolda normal yakıt ile aynı seviyelerde tüketiliyor. Enjektör avans sesi azalıyor. Şehir içinde tüketimi fazlalaştırıyor. Aracın ataklığı her koşulda daha iyi. ( 1.5 dci Kangoo test verilerim ). Benim gibi fazla km yapanlar için sadece zarar. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Ekim 2011 Paylaş 26 Ekim 2011 10 gün kadar önce, nedir kardeşim bu fiyat farkı diye uyarı gelmişti akaryakıt firmalarına, demek ki etkili olmuş, rkam inmiş, şimdi soru şu: içinde katkı varsa, fiyat farkı olmadan da satılabliyor ise, ne iş ? derim ben müşteri olarak. Shell de Pompada, Kocaman 97 Oktan yazısı altındaki küçücük 95 Oktan yazısını sordum: vergi için diye dangalakça bir cevap aldım, böylesine büyük bir sektörde müşteriye de yazık motora da..... Yorum bağlantısı
Murat Aydın 26 Ekim 2011 Paylaş 26 Ekim 2011 uzun zamandır kullanıyorum.fiyat farkı hariç hiç bir şikayetim yok. benim aracım connect hem şehir içi hem şehirler arası gayet normal diğer yakıtlara göre ciddi performansı var.opet bizim aracı götürmüyor nedendir bilmem şimdiye kadar 2 depo kullandım depoda 600 km bulamadı.bu bazan 830km kadar çıkıyor.ankarada olduğum zamanlar sadece konya yolunda aleyna petrolden alıyorum.bp nin euro dizelinin gidişide hiç fena sayılmaz km olarak ancak performansı bu denli değil. Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 26 Ekim 2011 Paylaş 26 Ekim 2011 Bir aralar kısa süreli denedim, tam net sonuçlarını pek hatırlamıyorum ama şuan v-power ile çok düşük tüketimler yakaladım. Pek oynamak istemiyorum. Fiyat düşmüşken birkaç depo denerim, işime gelmesse v-power'a devam.. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 26 Ekim 2011 Paylaş 26 Ekim 2011 Ben ucuz iken uzun süre kullandım. Tüketimde fark göremedim. ancak kükürt oranı "sıfır" olduğu için kurum ve enjektör eskimesi yapmadığını düşünüyorum. Bazı araçlarda sorun da yaptığını duydum. Çünkü bu normal mazot değil hidrokranking ile lpg den yapılan mazot. (diye duydum). Yorum bağlantısı
Recommended Posts