İçeriğe Yönlendir

Yakıt Seçimi - Dizel

Misafir

Recommended Posts

Oktay Demirağ

İlla basmana gerek yok işte... :)

Kara kara oluyor eller...tabii duman atıyorsa. :)

Ben de bilmiyordum bunu :good1: , ama her egzosun iç kısmı kara kara değil mi zaten ? Yani ellersek illa ki elimiz kararır.

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Ben de bilmiyordum bunu :good1: , ama her egzosun iç kısmı kara kara değil mi zaten ? Yani ellersek illa ki elimiz kararır.

Yok :) egzos'un tampona yakın bölgeleri siyahlanır .

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Egzoz içi demedim ki ben  :unsure2: Egzoza yakın olan tampon kenarlarından bahsettim.

Yok :) egzos'un tampona yakın bölgeleri siyahlanır .

+1

tarihinde Hakan Erken tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Arka camdan, kurum temizlediğimi bilirim :) katman olup, beni yıka yazılabiliyordu :)

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Murat Sabuncu

total kart %10 ındırım mı yapıyor?

Ben tebtotal kart kullanıyorum Türkiye'nin heryerinde totalde % 5 indirim veriyor.

Ayrıca sürekli yakıt aldığım total ise total kartıma % 2indirim tanımladı tebtotal kart ile toplamda % 7 indirim oluyor. Sürekli gelen zamları düşününce bence gayet iyi bir oran:)

Shell, bp, opet yada farklı yerlerden bende yakıt alıp sürekli denedim, totalin yakıtında sorun yaşamamam ve indirimi nedeni ilede uzun süredir totalden yakıt alıyorum.

Yorum bağlantısı
Misafir

Konuştuğum dolmuşçuların büyük bir kısmı Petrol ofisi vmax kullanıyor.

Bunlar bol duman atan eski dolmuşlar değil. Hepsi yeni araçlar.

Çok memnunuz diyorlar. Bu durum bana biraz ilginç geliyor.

Bizler arasında genellikle tercih edilmiyor.

Yorum bağlantısı
Recep Güney

aracıma opet dışında yakıt alınmadı hiç şu an 61400 km de ve tüm opet yakıt fişleri duruyor ilk günden beri(bir ayakkabı kutusu dolusu) belki birgün paraya dönüşürler ümidi ile saklıyorum ve opetten almaya devam ediyorum şimdiye kadar hiç motor arızası yaşamadım  inşallah da yaşamam.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Caglayan Celiker

Ankara Şaşmazdaki Türkiye Petrollerinden katkısız aldım. İlk izlenimlerim çok iyi. Resmi sonuçları da paylaşacağım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Birol Taş

Tp den 4.29 a katkısız alıyorum oldukça memnunum tavsiye ederim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Ankara Şaşmazdaki Türkiye Petrollerinden katkısız aldım. İlk izlenimlerim çok iyi. Resmi sonuçları da paylaşacağım.

Şaşmaz'daki istasyon pek tavsiye edilmiyor yorumlarda. Şaşmaz kavşağında Eryaman istikâmetindeki istasyonu tercih etmenizi öneririm :) 

Yorum bağlantısı
Cihan Yaşar

aykut 4,39 tlden almıs.

Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer
(düzenlendi)

Türk Petrol katkısız için son şehirlerarası verilerimi yazayım sıcağı sıcağına.

4.39 Litre fiyatından (inidirim kartımız var) 228 liralık mazot alarak 2 kişi yola çıktık. İstanbul'da 75 km yoğun trafikte kaldıktan sonra İstanbul-Ankara arasını genelde 120-140 arasında geldik, bazen beşer, onar dk 170-180'lere çıktığımız oldu.

Geldiğimizde şaşırtıcı bir şekilde daha çeyreğin ilk çentiği inmemişti (meğer yedek sandığımız depodakini önce tüketiyormuş ve göstergeye yansımıyormuş). 

Nihayetinde aynı koşullarda dönüşte Kocaeli'nde 20 liralık da Shell Nitro aldık ve özetle:

248 liralık mazotla, 1110 km yol yaptık. Tam bizim ışık yandığında fullemiştim, tam mahalleme geldim ışık yandığında 1110 km gösteriyordu.

Sanırım 22 kuruşa tekabül ediyor.

Aykut, 4,39 indirimli fiyatı mı? Geçen gün TP'de 4.68 olarak gördüm, pompacıya sorduğumda indirim kartı ile 4,53 e düşüyor dedi. Acaba katkılı motorinmiydi o?

Birol bey aynı soruyu sizede sorayım, Geçen gün TP'de 4.68 di fiyat ve sorduğumda 4.53'e düşüyor dedi pompacı. Bu katkılı motorin sanırım.

tarihinde Korhan Şenörer tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer
(düzenlendi)

http://www.tppd.com.tr/Sayfalar/Fiyatlar.aspx

Buradaki fiyatlara göre benim sorduğum TP Motorin olarak geçiyor, katkısız dediğimiz ise 4.60 olarak görünüyor. İndirim kartı %3 indirim yaptığına göre litre fiyatı 4,46'ya geliyor. 4,39 ve 4,29 nasıl oluyor peki?. 

tarihinde Korhan Şenörer tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

benim indirim kartım yok, 4.37 den alıyorum, bende anlamadım. ;)

Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

benim indirim kartım yok, 4.37 den alıyorum, bende anlamadım. ;)

İndirim kartım yok 4.41 tl den alıyorum bende.

Pompaci kendi kartını okutuyodur :)

pompacı kendi kartını okutsa bile fiyatlar yukarıdaki linkte var, %3 indirim ile 4,46 oluyor aradaki farkı anlamadım.

Yorum bağlantısı
Birol Taş

Tuzla orhanlı tp de 4.29 tl indirim kartınada ihtiyaç yok görevlinin dediğine göre 20 nin üzerinde istasyonları varmış özel fiyat diyor.1aydır aynı fiyat

Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Tuzla orhanlı tp de 4.29 tl indirim kartınada ihtiyaç yok görevlinin dediğine göre 20 nin üzerinde istasyonları varmış özel fiyat diyor.1aydır aynı fiyat

yani bayiden bayiye değişiyor öylemi, çünkü benim sorduğum bayide katkılı 4.68 idi, indirim kartı okutunca 4.53 oluyor abi dedi. 

Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

Demekki yetkililer çok kar ediyorlar indirim yapın demeleri boşuna değilmiş :D Bende opet kart ile %5 indirimli alıyorum. Kar etmeseler niye %5 indirim versinlerki? Orhanlıdaki tp 20 istasyonuda olsa o fiyattan hala kar ediyorki verebiliyor. Utanmadan çıkıp akaryakıtta kar çok düşük deyip ağlıyorlar bide...Acınacak adam kalmadı memlekette...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Bence fiyat farkı, sitesinden baktığımızda Oto Yakıt ve TP olarak farklı iki istasyon türü olmasından kaynaklanıyor olabilir.. 

Oto yakıt derken neyi kastettin anlamadım Erdem, sitede  de oto yakıt göremedim ama ? 

Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Yaşlanıyormuyum neyim, ben ekranda görünen 4 istasyonu da TP olarak görmüşüm. Gerçekten otoyakıt yazanları fark etmemişim.  :)  Ne fark var acaba aralarında. 

Yorum bağlantısı
Misafir

Bizim şirketin servisini çeken firmada tüm araçlarında petrol ofisi kullanıyor...

Servisler, nakliye ve otobüs firmaları vb. çok araçlı firmalar genellikle Petrol Ofisi tercih ediyor.

Bence PO şirketlere tatminkar indirim sağlıyor.

Yakıt kalitesinden dolayı tercih ettiklerini zannetmiyorum.

Yorum bağlantısı
Misafir

Valla isterse uçak podan alsın ben mecbur kalmadikca alacagimi sanmam. Bir defa aldım arabanin karakteri değişti. Ucuz sessiz menzili bol tp ile yola devam :) indirim kartimi da aldim zaten artık

Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli
(düzenlendi)

Bizim şirketin servisini çeken firmada tüm araçlarında petrol ofisi kullanıyor...

Amcamın oğlu servis işi yapıyor , çalıştıkları tur şirketleri belirli petrol istasyonlariyla anlaşıyor ve mazot fişi ile yakıt alıyorlar, ay sonu tur şirketi ne kadar mazot fişi almış ise aylıktan kesiyor, bi nevi mecburiyettir oda.. peşin parayla almak yerine mazot fişi tercih ediyorlar..

O insanda sirket PO ile anlaşmalı olduğu için oradan alıyordur , istersen sor abi kendisine :)

tarihinde Kadir Türkeli tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Eren

PO kötü değil ama dizel de en iyisi de değil bence. Servisler ve şirket araçları kaliteden ziyade fiyata bakıyorlar.PO ciddi indirim yapıyor anlaşmalı olanlara.

Bir çoğunun belki de tpden haberi yoktur.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...