İ.Göksel Yaman 2 Temmuz 2013 Paylaş 2 Temmuz 2013 yapma yahu ondanmı dersin abi gtl şekli yapalım madem abi hep ekonomi ekonomi nereye kadar Sen haftaya kendini ayarla, senin motora nefes aldirayim biraz rahatlatalim sis fari anahtarinda hazir.. Yorum bağlantısı
Emre Köksal 2 Temmuz 2013 Paylaş 2 Temmuz 2013 hafta sonu kırklar eline giderken 80 km menzil kaldı diyen dibinde 1.5 senelik hep gtl alınan depoya normal shell dizel koydum.. psikolojik mi bilmiyorum ama eskiden gaza asılınca daha cabuk atılıyordu araba...şu an ise daha hantal gibi... deponun sonu gelsin de psikolojik psikolojik gtl ye devam:) uzun süre gtl kullanıp normal dizele dönünce aradaki fark daha rahat anlaşılıyor. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Temmuz 2013 Paylaş 2 Temmuz 2013 Sen haftaya kendini ayarla, senin motora nefes aldirayim biraz rahatlatalim sis fari anahtarinda hazir.. yapmaa bunu yapma işte süper oldu bu iş Sen haftaya kendini ayarla, senin motora nefes aldirayim biraz rahatlatalim sis fari anahtarinda hazir.. haftaya beraberiz o zaman abi Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 2 Temmuz 2013 Paylaş 2 Temmuz 2013 yapmaa bunu yapma işte süper oldu bu iş haftaya beraberiz o zaman abi Çeyrek depo GTL yakıt alıp gel ama, kamyoncu yakıtı olmasin depoda, hatta arınsın depoda, buharı bile kalmasın 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 2 Temmuz 2013 Paylaş 2 Temmuz 2013 1.4 PD TDI Polo var iken GTL alırdım, daha sessiz ve alt devirlerde biraz daha canlı olurdu ama normal yani kırsalı aldım mı da bir depo ile 950Km'yi görürdüm. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Temmuz 2013 Paylaş 3 Temmuz 2013 Çeyrek depo GTL yakıt alıp gel ama, kamyoncu yakıtı olmasin depoda, hatta arınsın depoda, buharı bile kalmasın hahahaha 10 numara abi 10 numara Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 3 Temmuz 2013 Paylaş 3 Temmuz 2013 Kaç litre depo? 45LT, 48LT alıyordum tedek depo dedikleriyle. Yorum bağlantısı
Ersin Bahar 3 Temmuz 2013 Paylaş 3 Temmuz 2013 Uzun süredir Shell GTL kullanıyordum. Mersin Merkez'de tüm BP istasyonlarında dizellerde %8 indirim olunca son depoyu BP Ultimate ile doldurdum (Litresi 3,96 TL'den). Bundan sonra BP Ultimate dışında yakıt almam kesinlikle. Shell'in bütün yakıtlarını karıştırmadan en az 4'er depo denedim Mondeo'da. Shell GTL, V-power ve Fuel Save'e göre hem daha fazla gidiyor hemde daha fazla puan kazandırıyor, yani aradaki fiyat farkını neredeyse sıfırlıyor. Ama BP Ultimate ile araç daha atak ve daha sessiz bir hal aldı ve Shell kullanırken yol bilgisayarında 7,5 LT'nin altına inmeyen ortalama tüketim, 7,2 LT'ye düştü aynı güzergahta. Umarım bu indirim daha uzun süre devam eder Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 3 Temmuz 2013 Paylaş 3 Temmuz 2013 Peki şuna ne diyorsunuz? Depoyu dolduruyorum gtl ile, marşa basıyorum, araba çok yumuşak çalışıyor, depo yarıma doğru inince geri traktöre bağlıyor. Psikolojik midir yoksa teknik bir açıklaması var mı? GTL daha ince bir yakıt, dahaçabuk marş aldığı daha yumuşak çalıştığını ben hissedebiliyorum. Yarım depo olayını bilmem psikolojik olabilir Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 3 Temmuz 2013 Paylaş 3 Temmuz 2013 Dizelin enjektörleri en sessizi en sarsıntısızını istiyorsan Multijet alacaktın http://www.fptmultijet2.com/eng/ Mesela, Tata olabilir mi Murat ? 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 Temmuz 2013 Paylaş 4 Temmuz 2013 Sen kullan, birşey olmaz, normal diyeceksin, kırsal yok zaten, kısaca en ucuzundan kullan Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 10 Temmuz 2013 Paylaş 10 Temmuz 2013 dizel araç kullananlar hangı marka tercıh edıyor? katkı maddesı ne kadar gereklı? Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 10 Temmuz 2013 Paylaş 10 Temmuz 2013 Konunuzu ilgili başlık ile birleştirdim. Yeni konu açmadan önce lütfen forumda arama y ayça hanım yazdım aramaya ama cıkmadı tesekkur ederım... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Temmuz 2013 Paylaş 14 Temmuz 2013 GTL ye kesinlikle boşa para vermeyin, optimum performans için BP ultimate diyorum. Gtl'yi nerede konuştuğumuzu bulamadım Buradan yazayım 150 liralık yakıtta, V-power'a göre, 30 km daha az yol gittim.. Hava çok sıcaktı, çoğunlukla klima açıktı.. Belki de bundandır. Gerçi koca motorun klimadan bu kadar etkileneceğini sanmıyorum.. Sonuç, bugün 150 liralık Bp Ultimate aldım. .bakalım tüketim nasıl olacak.. Performansta bir fark göremedim.. Yorum bağlantısı
Oğuz Yılmaz 14 Temmuz 2013 Paylaş 14 Temmuz 2013 (düzenlendi) Nerde Kredi Kartı kampanyası varsa oradan alıyorum ben Hepsini kullandım, (Ucuz olanlar hariç)GTL'de sanki İbiza varken performansa etkisi olmuştu, yanılmış da olabilirim. Ibiza Euro-3 motora sahip olduğu için düz motorin de denedim, saha gürültülü çalışıyordu. Ancak kalburüsti markaların çok farkı olduğunu düşünmüyorum. Artık Motorumuz Euro-5 olunca pahalı motorin tercih ediyoruz Bu aralar Maximum 75 75 BP kampanyası var oraya takılıyoruz 14 Temmuz 2013 tarihinde Oğuz Yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Temmuz 2013 Paylaş 14 Temmuz 2013 Niye 150 lira abi kampanya mı var takip edemedim? Öylesine Test aşamasında olunca.. 100 az geliyor.. 200 liralık da çok geliyor... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Temmuz 2013 Paylaş 14 Temmuz 2013 Benim 10 lira daha alınca depo komple doluyor da ondan garip geldi Benimki her şartta 250 liralık alır. Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 14 Temmuz 2013 Paylaş 14 Temmuz 2013 Gönderim tarihi 12.06.2009 - 21:29 Yarın sabah satışa sunacaklarmış litre fiyatıda 2.710 Tl yürodizelden 10 kuruş fazla. vay arkadaş hale bak ... 4,4 den aldım sanırım dün gece ... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Temmuz 2013 Paylaş 14 Temmuz 2013 vay arkadaş hale bak ... 4,4 den aldım sanırım dün gece ... Evet ultimate'i 4.410'dan aldım galiba.. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 15 Temmuz 2013 Paylaş 15 Temmuz 2013 Yaklaşık 1 yıldır, sürekli Shell GTL kullanıyorum.. Menzil aramıyorum, Performans benim için daha önemli, Son dönemlerde PO Vmax alıyorum, bariz menzil farkı var, Performans olarak GTL'den fark hissedemedim.. Biraz daha testini yapıp, Marka ve İstasyonu, değiştirmeyi düşünmeye ciddi ciddi başladım.. Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 15 Temmuz 2013 Paylaş 15 Temmuz 2013 Yaklaşık 1 yıldır, sürekli Shell GTL kullanıyorum.. Menzil aramıyorum, Performans benim için daha önemli, Son dönemlerde PO Vmax alıyorum, bariz menzil farkı var, Performans olarak GTL'den fark hissedemedim.. Biraz daha testini yapıp, Marka ve İstasyonu, değiştirmeyi düşünmeye ciddi ciddi başladım.. MAslaktaki Mehmetçik opet'ten hiç aldınmı? Ben hep ordan alıyorum 3 senedir çokta az kullandığım için bir fark hissedemiyorum... 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 15 Temmuz 2013 Paylaş 15 Temmuz 2013 MAslaktaki Mehmetçik opet'ten hiç aldınmı? Ben hep ordan alıyorum 3 senedir çokta az kullandığım için bir fark hissedemiyorum... Abi Shell GTL'ye kadar olan periyotta, yaklaşık 2 Yıl Opet Fullforce kullandım. 2012 Aralık Ayında, İnanılmaz derecede yakıtı bozdular. Yolda 2 kez ciddi ciddi durup, kaputu açıp, Turbo Hortumunu kontrol ettim, bu araba neden isteksiz diye.. 1 Gün sonra, Uğraş Özyurt beni telefon ile arayıp, benim arabada birşey var gürültülü çalışıp, eskisi gibi çekmiyor, ne olabilir diye sordu. Dedim aynı durum bendede var. Onunda Fullforce kullandığını bildiğim için Yakıttan kaynaklı bir sorun var dedim. Direkt Shell GTL ile depoyu doldurdum. Makine eski kimliğine kavuştu.. Ertesi gün aynı şikayeti Lokman Abi'de bana söyleyince iyice soğudum, bir daha hiç OPET almadım, Oyüzden şimdiki yakıt kalitesi nasıldır bilmiyorum ama şuan favorim PO V-max ve Shel V-Power+GTL Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 15 Temmuz 2013 Paylaş 15 Temmuz 2013 Ben megane Total Excellium alıyordum oda baya güzel bir yakıt ama shell en iyisi diyorlar galiba? Ayrıca Van da normal eurp dizeli bile 4.55 ten mi ne alıyoruz. Bir de BP deneyelim bakalım... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Temmuz 2013 Paylaş 15 Temmuz 2013 MAslaktaki Mehmetçik opet'ten hiç aldınmı? Ben hep ordan alıyorum 3 senedir çokta az kullandığım için bir fark hissedemiyorum... geçen ay 1 depo aldım Land Rover a, o depo bitene kadar 4x4 e bile geçemedi , tork bitii, tüketim %20 kadar arttı, bir hatadır yaptık, erteesi depo shell e kavuştuk, düzeldi. Yorum bağlantısı
Emre Köksal 15 Temmuz 2013 Paylaş 15 Temmuz 2013 önceki hafta depoyu komple boşalttım ve edirneye shell fuel save ile gittim geldim.... araç otobanda hızla gaza basıp hamle yaptığımda atak (2500 devir sonrası) davranmıyordu... 1yılı aşkın gtl kullanıyordum, gtl ile normal dizelin farkını uzun süre gtl yi kullanıp ara verince daha net anlıyor insan... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts