Serkan Dalgıç 29 Ocak 2011 Paylaş 29 Ocak 2011 ben opet'ten şaşam.dumanım yok, menzilim de gayet iyi,hizmette gayet güzel,arabamda herseferinde ilaçlı yıkamada temizleniyor.Daha ne isteyeyim... Pardon bir isteğim var.Oda devletimizden, düşürün artık şu vergileri bizde dünyadaki diğer insanlar gibi rahat rahat araçlarımızı kunlanalım.Kendimizi dünyanın en pahalı benzin ve mazotunu kunlanırken bu şekilde özel hissetmeyelim. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Ocak 2011 Paylaş 29 Ocak 2011 ben opet'ten şaşam.dumanım yok, menzilim de gayet iyi,hizmette gayet güzel,arabamda herseferinde ilaçlı yıkamada temizleniyor.Daha ne isteyeyim...Pardon bir isteğim var.Oda devletimizden, düşürün artık şu vergileri bizde dünyadaki diğer insanlar gibi rahat rahat araçlarımızı kunlanalım.Kendimizi dünyanın en pahalı benzin ve mazotunu kunlanırken bu şekilde özel hissetmeyelim. İlaçlı yıkamada kullandıkları ilaçtan %100 eminmisiniz, gözünüzle görmeden inanmayın, sonra yıkamaya ara verince araba birden matlaşırsa şaşırmayın diye söylüyorum, eminseniz sorun yok. Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 29 Ocak 2011 Paylaş 29 Ocak 2011 Bence yine Shell kullanılır. Yakında yakıtlar netleşir. Ona göre kullanırız. Depom bitmek üzereydi bi gun bi shelle uğradım fuelsave varmı dedi o ne dedi adam ya Daha gelmemişti o istasyona adamın bilgisi bilene yoktu bu nasıl iş ya bazı istasyonlar v-power kalktı diyor bazılarıda fuelsave ne diyor Depom çeyrek depo kaldı almadan çıktım sinirlendim benim devamlı aldıgım yerde fuelsave var Yorum bağlantısı
Serkan Dalgıç 30 Ocak 2011 Paylaş 30 Ocak 2011 İlaçlı yıkamada kullandıkları ilaçtan %100 eminmisiniz, gözünüzle görmeden inanmayın, sonra yıkamaya ara verince araba birden matlaşırsa şaşırmayın diye söylüyorum, eminseniz sorun yok. haklı olabilirsiniz.şimdiye kadar bir problem olmadı işallahta olmaz.uyarınız için teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 30 Ocak 2011 Paylaş 30 Ocak 2011 şimdi v-power kalktı ful save mi geldi. en son depoyu full yapmıştım power ile. bence istasyon önemli diye düşünüyorum .ben opetten alıyordum. ikamet değiştirdiğimde etrafımdaki esnafa sordum burada en temiz olarak shell bayini gösterdiler. zaten belli oluyor. giren çıkan çok olursa demek ki var bir şey diye düşünüyorum. Kesinlikle önemli olan istasyon petrol ofiside çok onemli ama dedigim gibi istasyonun katkı maddeleri önemli V-power ben kaç yere gittiysem kalktı dedi 1 yerde var ama mersinde fıttırdım hiç bi istasyonun hiç birinden haberi yok fuelsavenin ne farkı var diyorum adamlar diyor yeni euro dizel bazıları dıyor yeni düz dizel bazı yere gidiyorum bilmiyor ne oldugunu fuelsavenin mersinde hangi shellden alacagımı şaşırdım vallahi ve hangi yakıtı alacagımı şaşırdım en iyisi V-Power GTL alim depoda 20tl felan fazla tutuyor oda galiba Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 30 Ocak 2011 Paylaş 30 Ocak 2011 Arkaya bakma ki, çıkan bulut gibi dumanı görme dimi Şaka bir yana, istasyon sağlamsa arada çok az fark oluyor, yinede ben hala Bp diyorum. http://www.bp.com/sectiongenericarticle.do...ntentId=7062940 Yorum bağlantısı
Ali Çukur 31 Ocak 2011 Paylaş 31 Ocak 2011 Kesinlikle önemli olan istasyon petrol ofiside çok onemli ama dedigim gibi istasyonun katkı maddeleri önemliV-power ben kaç yere gittiysem kalktı dedi 1 yerde var ama mersinde fıttırdım hiç bi istasyonun hiç birinden haberi yok fuelsavenin ne farkı var diyorum adamlar diyor yeni euro dizel bazıları dıyor yeni düz dizel bazı yere gidiyorum bilmiyor ne oldugunu fuelsavenin mersinde hangi shellden alacagımı şaşırdım vallahi ve hangi yakıtı alacagımı şaşırdım en iyisi V-Power GTL alim depoda 20tl felan fazla tutuyor oda galiba Evet 20TL fark var ama performans ve menzil açısından 20TL fark kapanır... Yorum bağlantısı
Ali Çukur 31 Ocak 2011 Paylaş 31 Ocak 2011 anlamadığım durum bizler ön yargı ile yaklaşıyoruz bazı konulara . çünkü bu ürünü bulan sokaktan bir adam değil. bir bilim adamı ne kadar uğraştığını bilmiyoruz ne kadar para harcadıklarını. tabii ki ticari bazı şeyler olacak. teknolojiye yatırım yapıyorsanız elbette karşılığını almak zorundasınız. yoksa biter gidersiniz. bu full save konusun gelince hrehalde eskiisnden ileri bir teknoloji değil mi. ve bir üst teknoloji için de bir adım. tüm dünyada ıkarıyorsunuz. bizler çok basti düşünüyoruz gibi geliyor bana. iyi bir şey olmasa çıkmaz dı herhal. Osman Bey bizdeki sıkıntı teknolojik gelişmelere karşı çıkma değil... Sadece bu ürünü pazarlayanların bilgisiziği. Hala pompacılar bile fulsave in ne olduğunu bilmiyorsa bilinçsiz tüketiciler nasıl bilip kullanacak hadi bizler netten vs araştırıp biliyoruz... Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 31 Ocak 2011 Paylaş 31 Ocak 2011 Şimdi Fuel Save bir depoda 1 litre tasarruv yapıyor. Seneyede Fuel Save as ile kenara 1 litre daha koyup 2 litre tasarruf yapar Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 1 Şubat 2011 Paylaş 1 Şubat 2011 bugun shell danışma hattını aradım yakıtlar hakkında detaylı bilgi aldım özetlemek gerekirse v-power kalkmamış yeniden kısa sürede olmıyan ıstasyonlarda satışı olacakmış tankerler depolar temizlenmesi için v-powerri boşaltmışlar fuelsave ye geçilmiş kırsal dizel satışı bittigi için. kısa sürede v-power satışı devam edecek v-power ile fuelsave arasında ne fark var dedim ikisininde kükürt olanı aynı dedi kalite aynı dedi v-powerde özel bi katkı maddesi varmış motoru yeniliyormuş tortuları felan tek fark oymuş en kısa sürede bende yakıtım bittikten sonra GTL Yada v-power satan ofislerden alıcam Yorum bağlantısı
Hüseyin Dönmez 1 Şubat 2011 Paylaş 1 Şubat 2011 Bu gün yakıt aldığım Shell istasyonu ile durumu biraz daha detaylı konuştum.Özet cevabı direk yazıyorum Bizde zaten şuan Fuel Save yakıt yok, daha gelmedi. Size verdiğimiz Fuel Save aslında euro dizel. Fuel save olarak verilme nedeni alıştırma süreci. Euro dizel olduğu için herkes euro dizelle aynıymış bu diyecek... Olay bundan ibaret. Yakıt aldığımda etkilerinde piskolojik olduğundan emin oldum. Zaten hava filitresinin değişme zamanıda geldi, hatta 6000 km oldu. ayhan bey nerden aldınız ykıtı.bence yaptıklerı etik değil zaten bunlarda ticaret alakı falan kalmadı galiba bildiğimiz elmaya ayva etiketi koyup sattık demişler.bide hiç utanmamışlar iyice piştiler.kapalı sistem depoya ne koysalar alıcaz mecburen.çokta takmamak lazım.ben mud yolu bp.ve totalden alıyorum.depolarını yeniledikleri için. Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 2 Şubat 2011 Paylaş 2 Şubat 2011 ayhan bey nerden aldınız ykıtı.bence yaptıklerı etik değil zaten bunlarda ticaret alakı falan kalmadı galiba bildiğimiz elmaya ayva etiketi koyup sattık demişler.bide hiç utanmamışlar iyice piştiler.kapalı sistem depoya ne koysalar alıcaz mecburen.çokta takmamak lazım.ben mud yolu bp.ve totalden alıyorum.depolarını yeniledikleri için. Kent meydanından yalova yoluna girdiğimizde giderken sağda olan ilk shell istasyonu. Aslında güvendiğim bir istasyon. Çünkü oradan 97 yılından beri dizel yakıt alıyoruz. Bugüne kadar yakıt ile alakalı en ufak sorun yaşamadık. Pompacıların bilgisizliğinden müşteride ne aldığını bilmiyor. Bence önce pompacılar bilgilendirilmeli. İzmir yolunda carrefourun karşısında da shell var. Orasıda iyi. Caffefourun yan yolu yani misi yolunda da shell var. Orası yan yolda kaldığı için pek uğrayan yok diye ordan almıyorum. Acemlerin üzerinde bir shell vardı. Orasıda kapanmış ve farklı bir marka olmuş. Kültürparkın altındakinden ise çok şikayet duydum. Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 6 Şubat 2011 Paylaş 6 Şubat 2011 Shell'in karışık gidişatı üzerine bu akşam BP ultimate yakıt aldım. Mustafa abinin tavsiye ettiği istasyon gittim. Yakıtı almadan önce pompacıya denemek için aldığımı ve samimi olarak fikirlerini sordum. 5 yıldır orada olduğunu ve yakıt kaynaklı ne benzin nede motorinde sorun yaşamadıkları söyledi. Depodaki yakıt miktarını sordu ve tam farkı anlaman için bu koyduğumuzda bitsin, ondan sonrakilerde daha iyi anlarsın dedi. Depoda 7 litre kadar yakıt vardı, üzerine 15 litre kadar yakıt ekledik. Depodaki yakıt saf ultimate olmadığı için şuan birşey demek zor ama 10 km sonra düşük devirde titremediğini ve daha iyi toparladığını farkettim. Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 6 Şubat 2011 Paylaş 6 Şubat 2011 Ses düşük evet, motor sesi yine var ama bu ses bass'sız ve gürültüsüz. Menzil ve performansta iyi ise gerçekten shell e göre iyidir. Yakıtın kalitesi uzun yolda daha rahat anlaşılıyor. Şehir içinde çok zor. Şartlar ve trafik çok değişken. Uzun yolda yokuşlarda kendini daha net belli eder. Birde erken vites değiştirilip düşük devirlerde toplamasına bakılır. Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 6 Şubat 2011 Paylaş 6 Şubat 2011 Bu işe en çok Ali Cihangiroğlu sevinecek Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Şubat 2011 Paylaş 7 Şubat 2011 (düzenlendi) Bu işe en çok Ali Cihangiroğlu sevinecek Boşa demiyorum kardeşim, Bp yakıtı ve her 10.000 km. de bir Wurth katkı, süper bileşim. %95 uzun yol kullandığımdan farkı anlamak kolay oluyor, optimum performans bunda, gtl de bile fark göremedim, o yüzden Bp ye devam. Birde yağınızı Mobil tam sentetik 5/30 yapın rahat edin, bu konuda magnatec fanatizminide bırakın, tam sentetik mobil varken ne magnatec i, ha castrol edge den ne haber derseniz, bende Mobil 1 ESP formula derim. 7 Şubat 2011 tarihinde Ali Cihangiro?lu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Şubat 2011 Paylaş 7 Şubat 2011 1 senedir devamlı olarak bp den yakıt almaktayım tamam yakıt cok güzel sessiz çekişide iyi fakat fazla yakıyor sıkıştırınca diğerlerine göre. Hımm, olabilir ama ben farketmedim diğerlerinden az daha iyi gibi geliyor bana, tabii bunda araba ve motorun durumuda etken olabilir, ama sıkıştırınca yakma konusunda shell kullandığımda daha beter yakıyor araba, opet i zaten söylemeye bile gerek yok. Deneyelim bakalım Ayhan,Bu akşam Gölyazı dönüşü biraz sıkıştırdım ve bir hayli fark hissettim açıkçası. Bu depoyu sıfırlayıp bir ful daha yapıcam ve sonrasında aynı durum sürüyorsa BP ye devam diyicem. Ses ve performans farkına inanasım gelmedi uzun süre. Shel fanatizmimin de sonu oldu galiba Hehhe, Bp+Wurth+Mobil Süper 3000 Tam sentetik 5W/30+K&N= kaymak gibi giden dizel araç Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Şubat 2011 Paylaş 7 Şubat 2011 (düzenlendi) Bu dörtleme içinde sadece BP eksikti, o da tamamlandı.Diğerlerini zaten yapıyordum. Benim aldıgım istasyon bp nın kendi istasyonu miss gibi valla:)Saf mazot OOoo sen tam kaynağı bulmuşsun Ben Edremit' te Tuna petrol den alıyorum, Orhangazi Bursa merkezli firma, belki Ayhan bilir. 7 Şubat 2011 tarihinde Ali Cihangiro?lu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 7 Şubat 2011 Paylaş 7 Şubat 2011 OOoo sen tam kaynağı bulmuşsun Ben Edremit' te Tuna petrol den alıyorum, Orhangazi Bursa merkezli firma, belki Ayhan bilir. Şu meydanın yanındaki BP mi? Zaten başka da yoktur sanırım, Edremit'de. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Şubat 2011 Paylaş 7 Şubat 2011 Şu meydanın yanındaki BP mi? Zaten başka da yoktur sanırım, Edremit'de. Evet tansaş yanında olan, başkada yok Edremitte, Akçay-Gömeç-Avalık ta var, ama onlardan hiç almadım. Yorum bağlantısı
Bilgin Aksoy 7 Şubat 2011 Paylaş 7 Şubat 2011 Hımm, olabilir ama ben farketmedim diğerlerinden az daha iyi gibi geliyor bana, tabii bunda araba ve motorun durumuda etken olabilir, ama sıkıştırınca yakma konusunda shell kullandığımda daha beter yakıyor araba, opet i zaten söylemeye bile gerek yok.Hehhe, Bp+Wurth+Mobil Süper 3000 Tam sentetik 5W/30+K&N= kaymak gibi giden dizel araç Peki Mondeo içinde aynı 4lü işe yarar mı? Özellikle yağ. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Şubat 2011 Paylaş 7 Şubat 2011 Peki Mondeo içinde aynı 4lü işe yarar mı? Özellikle yağ. Yarar merak etme Yorum bağlantısı
Recommended Posts